Filter results:

You have 301 job results

Contract Type

Fully Remote Working

Our Walters People accounting, tax & treasury division specialises in the recruitment of accounting professionals throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary accounting job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step. Find out more about the job market for Accountants.

View our latest accounting vacancies below:

 

Search Results

Salary: Mooi salaris aangevuld met extralegale voordelen

Location: Kampenhout

Date Posted: 28 March 2023

Een bedrijf gelegen in Kampenhout en de marktleider in zijn sector is op zoek naar een enthousiaste, communicatieve en hands-on accounts paybale medewerker. Door de groei van het bedrijf is er nood aan ondersteuning binnen deze afdeling. Heb je al ervaring binnen de leveranciersboekhouding, ben je een ‘go-getter’ en een echte teamplayer. Je zit hier op het juiste adres om meer ervaring op te doen, te groeien als team-player en alle kneepjes van het vak te leren!

Salary: attractive salary package, with additional benefits

Location: Antwerp

Date Posted: 28 March 2023

For an international logistics company in Antwerp, we are looking for an AY Accountant. Are you eager to get started in an exciting position with learning opportunities? Read more about the position below!

Salary: A rewarding pay

Location: La Louvière

Date Posted: 28 March 2023

Une fonction de Comptable vient de se créer au sein d’une société internationale dans le secteur industriel. Vous travaillerez au sein d’une équipe de 5 personnes.

Salary: groeps- en hospitalisatieverzekering, ...

Location: Antwerp

Date Posted: 28 March 2023

Ben jij een leergierige, communicatieve accountant mét een passie voor cijfers? En wil je deze passie verder ontwikkelen in het leukste IT bedrijf van Antwerpen? Lees dan zeker hieronder verder.

Salary: salarispakket naargelang jouw kennis en ervaring

Location: Antwerp

Date Posted: 27 March 2023

Een ambitieus adviesbureau met sterke groeiambities is op zoek naar een energieke en communicatieve Junior Accountant om de belangrijkste financiële activiteiten te ondersteunen op het hoofdkantoor in Antwerpen. Je komt terecht in een dynamisch team met goede begeleiding en waar je elke dag een nieuwe uitdaging aangaat.

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 27 March 2023

Une société dynamique dans le secteur du l’immobilier située dans le cœur de Bruxelles, a ouvert une position de Comptable Senior au sein de sa structure. La fonction est située dans le centre de Bruxelles, facilement accessible en transports en commun. Vous rejoignez une équipe de 10 personnes.

Salary: Mooi salarispakket met o.a. een bedrijfswagen

Location: Antwerp

Date Posted: 27 March 2023

Voor een internationaal IT bedrijf gelegen in Antwerpen zijn we op zoek naar een AR Officer.

Salary: Aantrekkelijk salaris + voordelen

Location: Ternat

Date Posted: 27 March 2023

Een boeiende firma in regio Ternat actief binnen vastgoed is op zoek naar een GL Boekhouder om het boekhoudkundig team te vervoegen. Heb jij naast jouw passie voor boekhouding ook een goede talenkennis? Houd je van een dynamische en groeiende werkomgeving ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 27 March 2023

Voor een sterke KMO in de regio van Groot-Bijgaarden, zijn we op zoek naar een Hulpboekhouder. Ben je net afgestudeerd of heb je reeds een korte eerste ervaring binnen de boekhouding? Dan is dit echt iets voor jou. Je kan hier rekenen op voldoende begeleiding, doorgroeimogelijkheden en een goede work-life balans.

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Lochristi

Date Posted: 27 March 2023

Voor een hip bedrijf actief in de automotive sector gelegen in Lochristi zijn we op zoek naar een Junior Accountant om het team te versterken. Ben jij net afgestudeerd en ben je op zoek naar een leuke startersfunctie waar je kan rekenen op een vast contract, een klein en hecht team en mooie doorgroeimogelijkheden? Dan ben je hier aan het juiste adres!