Accountancy jobs

Our Walters People Accountancy, Tax & Treasury division specialises in finding temporary and permanent roles for GL accountants, junior accountants, senior accountants and AP/AR specialists. We recruit for a variety of organisations ranging from SME's, to large national and international companies, financial institutions and insurance companies throughout Belgium. View the current accountancy job vacancies we are currently recruiting for below.

 

Search Results

Medewerker Boekhouding

Salary: Negotiable

Location: Ghent

Date Posted: 25 March 2019

Een internationaal bedrijf met familiaal karakter, actief in manufacturing, gelegen in regio Gent Zeehaven is op zoek naar een Medewerker Boekhouding. Heb je een opleiding binnen boekhouding achter de rug en heb je idealiter een eerste ervaring? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren!
SENIOR ACCOUNTANT

Salary: Mooi salaris

Location: Mechelen

Date Posted: 25 March 2019

Een modern, dynamisch bedrijf actief in de mediasector en gelegen in Mechelen is op zoek naar een enthousiaste SENIOR ACCOUNTANT. Heb je ervaring in de algemene boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een uitdagende sector? Dan is deze job iets voor jou!
Junior GL Accountant

Salary: Mooie verloning

Location: Evere

Date Posted: 25 March 2019

Een gekend bedrijf gelegen in Evere is op zoek naar een Junior GL Accountant. Heb je reeds een eerste ervaring of ben je op zoek naar een startersjob in een groeiende omgeving? Lees dan zeker verder.
Assistant Accountant

Salary: Mooie verloning

Location: Flemish Brabant

Date Posted: 25 March 2019

Een dynamisch en familiaal bedrijf is op zoek naar een assistant accountant voor in de regio van Machelen. Ben je op zoek naar een uitdaging in de boekhouding, of heb je reeds ervaring hierin maar ben je toe aan een nieuwe functie?
Senior Accountant

Salary: Mooi salarispakket

Location: Evere

Date Posted: 21 March 2019

Een gekend internationaal bedrijf gelegen in Evere is op zoek naar een Senior Accountant. Heb je reeds een mooie ervaring achter de rug als Boekhouder en ben je toe aan iets nieuws? Ben je flexibel en hou je van cijfers?
Senior Accountant

Salary: Mooi salarispakket

Location: Londerzeel

Date Posted: 21 March 2019

Een KMO actief in de bouwsector gelegen in Londerzeel, is op zoek naar een Senior Accountant om de volledige verantwoordelijkheid van de boekhouding op zich te nemen. Kijk je uit naar een uitdagende functie als Senior Accountant?
General Ledger Accountant

Salary: Een mooi salaris met extralegale voordelen

Location: Zaventem

Date Posted: 20 March 2019

Een bedrijf gelegen in Leuven is op zoek naar een tijdelijke GL Accountant. Wil je aan de slag in een dynamisch bedrijf met een goede work-life balance? Lees dan zeker verder!
AP Accountant

Salary: Negotiable

Location: Waregem

Date Posted: 20 March 2019

Een dynamisch bedrijf in de regio van Waregem is op zoek naar een AP Accountant om het team te versterken. Heb je reeds ervaring binnen de leveranciersboekhouding, dan kan deze functie zeker iets voor jou zijn!
Accounting Assistant

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 19 March 2019

An international company in the sector of Restauration is looking for an Accounting Assistant to join their team located in the centre of Brussels.
Hulpboekhouder

Salary: Mooi salaris

Location: Turnhout

Date Posted: 19 March 2019

Een bedrijf gelegen in Turnhout is op zoek naar een hulpboekhouder om het team te vervolledigen. Heb je een Bachelor en minstens 1 tot 2 jaar relevante ervaring en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze job misschien iets voor jou!