Accountancy jobs

Our Walters People Accountancy, Tax & Treasury division specialises in finding temporary and permanent roles for GL accountants, junior accountants, senior accountants and AP/AR specialists. We recruit for a variety of organisations ranging from SME's, to large national and international companies, financial institutions and insurance companies throughout Belgium. View the current accountancy job vacancies we are currently recruiting for below.

 

Search Results

Accounts Receivable Officer

Salary: €20000 - €45000 per annum + Competitief salaris

Location: Vilvoorde

Date Posted: 12 November 2019

Voor onze klant gelegen in Vilvoorde zijn we op zoek naar een AR Officer. Ben je op zoek naar een afwisselende, klantgerichte functie in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf met naam in zijn sector?
Invoicing Officer

Salary: Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Location: Vilvoorde

Date Posted: 12 November 2019

Voor een internationaal bedrijf gelegen in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Invoicing Officer. Heb je reeds enige ervaring, ben je klantgericht en werk je graag met cijfers? Lees dan zeker onderstaande afwisselende functie.
Chief Accountant

Salary: Attractive salary package and a company car

Location: Woluwe-Saint-Lambert

Date Posted: 12 November 2019

A fast growing company located in Sint-Lambrechts-Woluwe, is looking for a Chief Accountant. Are you looking for a position with the responsibility and autonomy? Is it your ambition to manage a team in the long term? Then read on.
GL Accountant

Salary: Aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen

Location: Antwerp

Date Posted: 12 November 2019

Voor een bedrijf gelegen A12 regio, zijn we op zoek naar een GL Accountant. Ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen een snelgroeiende omgeving? Heb je ervaring binnen de boekhouding? Ben je sterk in zowel het Nederlands als het Engels?
Junior financial consultant

Salary: Een aantrekkelijk remuneratiepakket

Location: Berchem

Date Posted: 12 November 2019

Een consultancy kantoor, gelegen te Berchem, is op zoek naar een Junior Financial Consultant. Ben jij graag in contact met klanten en kan je resultaatgericht werken? Dan is deze functie iets voor jou!
Allround Accountant

Salary: Negotiable

Location: Anderlecht

Date Posted: 08 November 2019

Voor een onderneming gelegen in regio Anderlecht zijn we op zoek naar een Allround Accountant om het finance team te versterken.
Junior Accountant

Salary: Mooi salaris

Location: Opglabbeek

Date Posted: 08 November 2019

Een familiebedrijf in regio Genk zoekt een junior accountant om het team te vervolledigen. Ben je op zoek naar een boekhoud functie met een divers takenpakket en leer- en groeimogelijkheden, en zoek je een job in een vlakke bedrijfstructuur? Dan is deze functie de ideale opportuniteit!
Medewerker personeelsadministratie en boekhouding (part-time)

Salary: Negotiable

Location: East Flanders

Date Posted: 08 November 2019

Een chemisch bedrijf met internationaal karakter, gelegen in regio Sint-Denijs-Westrem, is op zoek naar een part time medewerker voor personeelsadministratie en boekhouding.
GL Accountant

Salary: Negotiable

Location: Waregem

Date Posted: 08 November 2019

Een internationaal bedrijf, gelegen in de regio van Waregem zoekt een ervaren GL accountant. Kan je autonoom werken en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
Junior Accountant

Salary: Competitief salarispakket

Location: Affligem

Date Posted: 07 November 2019

Een internationaal bedrijf gelegen in Affligem (1790) is op zoek naar een Junior Accountant om het team te vervolledigen.