Accountancy jobs

Our Walters People Accountancy, Tax & Treasury division specialises in finding temporary and permanent roles for GL accountants, junior accountants, senior accountants and AP/AR specialists. We recruit for a variety of organisations ranging from SME's, to large national and international companies, financial institutions and insurance companies throughout Belgium. View the current accountancy job vacancies we are currently recruiting for below.

 

Search Results

Hoofdboekhoud(st)er

Salary: Aantrekkelijk loon

Location: Malle

Date Posted: 22 May 2019

Een internationaal productiebedrijf te Malle is op zoek naar een proactieve hoofdboekhoud(st)er. Heb je minstens 5 jaar relevante ervaring, spreek je vlot Nederlands en goed Frans en Engels en heb je leidinggevende capaciteiten?
AY Boekhouder

Salary: Salaris met extralegale voordelen

Location: Boom

Date Posted: 22 May 2019

Een groeiend bedrijf gelegen te Schelle is op zoek naar een enthousiaste AY Accountant. Heb je een bachelor of gelijkwaardig door ervaring, spreek je vlot Nederlands en Engels en heb je goede kennis van Excel?
Hulpboekhouder

Salary: Mooi salarispakket

Location: Boom

Date Posted: 22 May 2019

Een groeiend bedrijf gelegen te Boom is op zoek naar een hands-on hulpboekhouder! Heb je een Bachelor in accountancy of gelijkwaardig door ervaring en spreek je vlot Nederlands en goed Engels?
Tijdelijke Assistant Accountant

Salary: Mooie verloning

Location: Herent

Date Posted: 22 May 2019

Voor een onderneming gelegen in Wijgmaal, zijn we op zoek naar een tijdelijke Assistant Accountant. Ben je op zoek naar een toffe functie binnen de overheidssector? Lees hieronder verder!
Boekhoudkundig Bediende

Salary: Negotiable

Location: Bruges

Date Posted: 22 May 2019

Een internationaal bedrijf actief in de sector van de algemene elektriciteit en gelegen in regio Brugge is op zoek naar een enthousiaste Tijdelijke Boekhouder.
Accounts Payable Supervisor

Salary: Mooie verloning

Location: Leuven

Date Posted: 22 May 2019

Een gerenommeerd bedrijf gelegen in Leuven is op zoek naar een AP-supervisor om het AP-team aan te sturen. Het gaat om een afwisselende functie in een snel veranderende omgeving.
Boekhoudkundig Administratief Medewerker

Salary: Negotiable

Location: Asse

Date Posted: 22 May 2019

Een familiale KMO gelegen in Zellik is op zoek naar een Boekhoudkundig administratief medewerker om hun team te versterken.
Accounts Payable Accountant

Salary: Mooi salarispakket

Location: Leuven

Date Posted: 22 May 2019

Een gekend bedrijf gelegen in Leuven is op zoek naar een Accounts Payable Accountant. Ben je op zoek naar een afwisselende job in de boekhouding en wil je ervaring opdoen in een dynamisch en tof bedrijf? Lees dan zeker hieronder verder.
General Ledger Accountant

Salary: Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Location: Vilvoorde

Date Posted: 22 May 2019

Voor een internationaal bedrijf gelegen in Vilvoorde zijn we op zoek naar een General Ledger Accountant. Heb je reeds ervaring in de boekhouding, ben je analytisch ingesteld en hands-on? Lees dan zeker onderstaande functie!
Onmiddellijk beschikbare boekhouder (3/5e - 4/5e)

Salary: Negotiable

Location: Lochristi

Date Posted: 22 May 2019

Een luxueuze internationale holding met moderne kantoren gelegen in Lochristi is op zoek naar een onmiddellijk beschikbare Parttime Boekhoudkundige medewerker. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren!