Our Walters People accounting, tax & treasury division specialises in the recruitment of accounting professionals throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary accounting job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step. Find out more about the job market for Accountants.

View our latest accounting vacancies below:

 

Search Results

Salary: Mooi salaris met o.a. maaltijdcheques

Location: Glabbeek

Date Posted: 17 May 2024

Ben je op korte termijn beschikbaar? Heb je al een achtergrond binnen een boekhoudkundige functie? En hou je ervan om je te verdiepen in financieel-administratieve opvolging van een KMO? Dan zit je in de functie van assistant accountant helemaal op jouw plek. Dit bedrijf, actief in de energiesector, is op dit moment op zoek naar een tijdelijke ondersteuning vanaf juni voor een periode van minimum 3 en maximum 6 maanden.

Salary: ecocheques, pensioenspaarplan, ...

Location: Antwerp

Date Posted: 17 May 2024

Voor een grote stabiele zorgspeler gelegen te Antwerpen, zijn we op zoek naar een Senior Accountant die fiscale kennis heeft. Ben je een ervaren accountant en spreken cijfers, efficiëntie en optimalisaties jou aan? Zoek niet verder, wij hebben de perfecte job voor jou.

Salary: netto-onkostenvergoeding, maaltijdcheques, ..

Location: Aarschot

Date Posted: 17 May 2024

Open werkcultuur, groeimogelijkheden en perspectief? Dit zijn allemaal elementen die je mag verwachten als (junior) accountant voor deze familiale firma! Je komt terecht in een KMO-structuur en ook binnen de boekhouding kan je rekenen op korte communicatielijnen, aangezien je nauw samenwerkt met de senior accountant.

Salary: €4000 - €5000 per month + An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 17 May 2024

Une fonction de Comptable vient de se libérer au sein d’une grande société du secteur de l’immobilier dans le centre de Bruxelles. Vous intégrerez une équipe de 4 personnes et vous serez responsable de la comptabilité générale de la société ainsi que de la comptabilité des immeubles. Vous serez sous la supervision du chef comptable.

Salary: Mooi salarispakket + vast contract

Location: Ghent

Date Posted: 17 May 2024

Voor een modern boekhoudkantoor gelegen in regio Sint-Amandsberg zijn we op zoek naar een ervaren Boekhouder om het team te vervoegen.

Salary: 12 ADV dagen, verzekeringen, ...

Location: Zwijndrecht

Date Posted: 17 May 2024

Voor een industriële dienstverlener te Zwijndrecht zijn we op zoek naar een accounts payable accountant. Als medewerker op de finance afdeling, sta je in voor het opmaken van uitgaande facturen, coderen en opvolging van inkomende facturen. Je komt terecht in een aangename omgeving met een informele sfeer.

Salary: maaltijd- en ecocheques, hospitalisatieverzekering,...

Location: Kontich

Date Posted: 16 May 2024

Voor een dynamische organisatie gelegen in Kontich, zijn we op zoek naar een facturatiebediende. Ben je op zoek naar een gevarieerde en klantgerichte functie? Dan ben jij misschien de juiste schakel! Er is een open communicatie binnen dit bedrijf waar iedereen een stem heeft. Solliciteer snel!

Salary: maaltijdcheques, verzekeringen, ...

Location: Hoboken

Date Posted: 16 May 2024

Voor een leuk bedrijf gelegen in Hoboken, zijn we op zoek naar een Accountant. Indien je op zoek bent naar een veelzijdige functie met verantwoordelijkheid in een sterk groeiende en innovatieve retailketen, dan ben jij onze kandidaat!

Salary: marktconform maandloon; 2500 - 3800 bruto

Location: Antwerp

Date Posted: 16 May 2024

Eén van onze klanten actief in de automotive sector en gelegen in de A12 regio is op zoek naar een AP Accountant. Je bent verantwoordelijk voor de leveranciersboekhouding en -administratie.

Salary: Mooi salaris tussen 2000 en 4000eur bruto

Location: Antwerp

Date Posted: 16 May 2024

Voor een dynamisch vastgoedkantoor zijn we op zoek naar een gedreven boekhoudkundig profiel. Voor een 6-tal maanden ondersteun je de financiële administratie en boekhouding vanuit het kantoor in Geel.