Accountancy, tax and treasury jobs

Walters People is specialised in the temporary and permanent recruitment of accountancy, tax & treasury roles throughout Belgium. We recruit for a variety of organisations ranging from SME's, to large national and international companiesl, financial institutions and insurance companies throughout Belgium. 

Search Results

Administratief en boekhoudkundig medewerker

Salary: Negotiable

Location: Meise

Date Posted: 24 May 2019

Een groeiend en familiaal bedrijf actief in de dienstensector en gelegen in Meise, is op zoek naar een Administratief en boekhoudkundige medewerker om het team van 4 personen te vervolledigen. Ben je communicatief ingesteld en hou je van een gevarieerde job? Lees dan zeker verder!
Part time Accountant

Salary: Mooi salarispakket

Location: Deurne

Date Posted: 23 May 2019

Een internationaal bedrijf actief in de gezelschapsspelen te Deurne is op zoek naar een PT boekhouder. Heb je een bachelor in accountancy of gelijkwaardig door ervaring, en spreek je vlot Nederlands en goed Frans?
Accounts Payable accountant

Salary: Mooie verloning

Location: Deurne

Date Posted: 23 May 2019

Een sterk groeiend bedrijf gelegen te Deurne is op zoek naar een Accounts Payable accountant. Heb je reeds ervaring, bespreek je vlot Nederlands en basis Engels en ben je snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou!
Junior Dossierbeheerder

Salary: Negotiable

Location: Dilbeek

Date Posted: 23 May 2019

Een groter boekhoudkantoor in de regio van Dilbeek (1700) is op zoek naar een gemotiveerde Junior Dossierbeheerder om het huidige team te versterken.
General Ledger Accountant

Salary: Negotiable

Location: Meise

Date Posted: 23 May 2019

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde General Ledger Accountant voor een internationaal bedrijf gelegen in Wolvertem (1861).
Accounts Payable Accountant

Salary: Competitief loon met voordelen

Location: Antwerp

Date Posted: 23 May 2019

Een internationaal logistiek bedrijf is op zoek naar een accounts payable accountant. Heb je reeds enkele jaren relevante ervaring, kan je vlot te werk met Excel en spreek je vlot Nederlands en goed Engels? Solliciteer nu!
AY Accountant

Salary: Negotiable

Location: Ternat

Date Posted: 23 May 2019

Voor een groeiend bedrijf gelegen in Ternat (1740) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde AY Accountant (interim met optie vast).
Hoofdboekhoud(st)er

Salary: Aantrekkelijk loon

Location: Malle

Date Posted: 22 May 2019

Een internationaal productiebedrijf te Malle is op zoek naar een proactieve hoofdboekhoud(st)er. Heb je minstens 5 jaar relevante ervaring, spreek je vlot Nederlands en goed Frans en Engels en heb je leidinggevende capaciteiten?
AY Boekhouder

Salary: Salaris met extralegale voordelen

Location: Boom

Date Posted: 22 May 2019

Een groeiend bedrijf gelegen te Schelle is op zoek naar een enthousiaste AY Accountant. Heb je een bachelor of gelijkwaardig door ervaring, spreek je vlot Nederlands en Engels en heb je goede kennis van Excel?
Hulpboekhouder

Salary: Mooi salarispakket

Location: Boom

Date Posted: 22 May 2019

Een groeiend bedrijf gelegen te Boom is op zoek naar een hands-on hulpboekhouder! Heb je een Bachelor in accountancy of gelijkwaardig door ervaring en spreek je vlot Nederlands en goed Engels?