Filter results:

You have 229 job results

Contract Type

Fully Remote Working

Latest accounting, tax and treasury job vacancies

Our Walters People accounting, tax & treasury division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for professionals in accounting, tax and treasury. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Find out more about the job market for Accountants.

View our latest accounting, tax & treasury vacancies below:

Search Results

Salary: Mooi verloningspakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 02 July 2022

Een Belgische speler in de energiemarkt, gelegen in Vilvoorde, is op zoek naar een GL-Accountant met een analytische mindset. Ben je op zoek naar een familiale werkomgeving, wil je jouw groeipotentieel binnen de boekhouding vergroten en de verantwoordelijk zijn voor enkele business units? Check, check en nog eens check? Ontdek dan meer over je toekomstige werkgever!

Salary: o.a maaltijdcheques, gsm, laptop, …

Location: Zaventem

Date Posted: 02 July 2022

Een Belgische speler in de financiële sector, gelegen in Zaventem, is op zoek naar een AZ Boekhouder met een analytische mindset.

Salary: maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering,...

Location: Vilvoorde

Date Posted: 02 July 2022

Een internationale speler in de logistieke sector, gelegen in Vilvoorde, is op zoek naar een GL-accountant met een positieve drive! Ben je op zoek naar een firma waarin je snel thuis voelt, je de mogelijkheid krijgt om jouw kennis te ontwikkelen en je de boekhouding van A tot Z doet? Klinkt het als muziek ik je oren? Ontdek dan meer over je toekomstige werkgever!

Salary: A rewarding earning

Location: Brussels

Date Posted: 01 July 2022

Une fonction de Comptable Sénior vient de s’ouvrir au sein d’un groupe actif dans les médias et situé dans le sud de Bruxelles. Vous intégrez une équipe d’une dizaine de personnes et serez directement en contact avec le Chef comptable.

Salary: A rewarding earning

Location: Brussels

Date Posted: 01 July 2022

Une fonction de Comptable Général vient de s’ouvrir au sein d’une société de renom active dans le domaine du luxe au cœur de la capitale. Vous intégrez une équipe dynamique de 3 personnes pour rapporter directement à la Chef comptable.

Salary: Negotiable

Location: Waregem

Date Posted: 01 July 2022

Voor een sterke speler actief in de distributiesector gelegen in regio Waregem zijn we op zoek naar een Accountant om het team te versterken. Ben je gemotiveerd, flexibel en op zoek naar een gevarieerde nieuwe uitdaging? Heb jij reeds ervaring in een gelijkaardige functie en heb je een goede talenkennis? Dan kom je zeker in aanmerking!

Salary: Mooi verloningspakket

Location: Meise

Date Posted: 30 June 2022

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde General Ledger Accountant voor een grote groep gelegen in Meise. Heeft u reeds een mooie ervaring in een gelijkaardige functie en bent u op zoek naar iets nieuws? Lees dan snel verder!

Salary: Negotiable

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 30 June 2022

Ben je op zoek naar een Junior Accountant functie in een tof boekhoudkantoor waar je voldoende training en begeleiding krijgt?

Salary: Mooi salarispakket

Location: Asse

Date Posted: 30 June 2022

Voor een groeiende speler binnen de FMCG sector gelegen in regio Asse zijn we momenteeel op zoek naar een Assistant Accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Waag dan snel jouw kans!

Salary: Negotiable

Location: Asse

Date Posted: 30 June 2022

Voor een speler actief in de automotive sector, gelegen regio Zellik, zijn we op zoek naar een GL Accountant / Controller om het team te versterken. Heb jij een diploma binnen boekhouding en een goede talenkennis? Ben jij analytisch ingesteld en kan je jezelf flexibel opstellen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!