Accountancy, tax and treasury jobs

Walters People is specialised in the temporary and permanent recruitment of accountancy, tax & treasury roles throughout Belgium. We recruit for a variety of organisations ranging from SME's, to large national and international companiesl, financial institutions and insurance companies throughout Belgium. 

Search Results

Accountant

Salary: Een aantrekkelijk salaris

Location: Kraainem

Date Posted: 13 September 2019

Een dynamisch en internationaal bedrijf in regio Kraainem, is op zoek naar een ervaren Accountant. Ben je op zoek naar een internationale uitdaging in de boekhouding? Dan kan dit de gepaste functie zijn!
4/5e Boekhouder

Salary: Negotiable

Location: Ghent

Date Posted: 13 September 2019

Een bouwbedrijf in de regio van Gent is op zoek naar een Boekhouder ter ondersteuning van het team. Wens jij op 4/5de basis te werken, heb je reeds ervaring binnen de allround boekhouding (zowel operationeel als afsluitingen) en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging? Neem dan snel een kijkje!
Junior accountant

Salary: Salaris in overleg met extralegale voordelen

Location: Heist-op-den-Berg

Date Posted: 13 September 2019

Een gerenommeerd bedrijf, gelegen in Heist-Op-Den-Berg, is op zoek naar een Junior Account. Ben jij zelfstandig en kan je resultaatgericht werken? Dan is deze functie iets voor jou!
Accountant

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 12 September 2019

Voor een bedrijf actief binnen de Food sector met internationaal karakter gelegen in regio Koekelberg (1081) zijn we op zoek naar een Accountant om het boekhoudkundig team van 4 personen te vervolledigen.
Junior Accountant

Salary: Negotiable

Location: Asse

Date Posted: 12 September 2019

Een innovatief bedrijf in Zellik is op zoek naar een leergierige Junior Accountant met een eerste ervaring in de boekhouding om het team te vervoegen
Algemeen Boekhouder

Salary: Negotiable

Location: Temse

Date Posted: 12 September 2019

Een Belgisch bedrijf gelegen in Temse en actief in de retailsector is op zoek naar een Boekhouder om het finance team uit te breiden. Je komt terecht in een team van 4 personen en rapporteert aan de finance manager. Kijk je uit naar een functie met heel wat verantwoordelijkheid en afwisseling Solliciteer dan snel op onderstaande functie!
Tijdelijke Hulpboekhouder

Salary: Negotiable

Location: Mouscron

Date Posted: 12 September 2019

Een bedrijf in Moeskroen actief binnen de automotive sector is op zoek naar een tijdelijke Hulpboekhouder om het team te versterken!
Gemotiveerde Accounting Assistant

Salary: Negotiable

Location: Wetteren

Date Posted: 11 September 2019

Een multinational actief in de farmaceutische sector gelegen in de regio van Wetteren is op zoek naar een Accounting Assistant om het team te vervolledigen. Je komt terecht in het boekhoudkundig team waar je zal bijgestaan worden door 2 collega's en nauw samenwerkt met de bedrijfsleider.
Assistent Dossierbeheerder

Salary: Een competitief vergoedingspakket

Location: Leuven

Date Posted: 11 September 2019

Een dynamisch boekhoudkantoor in Leuven is op zoek naar Assistent Dossierbeheerder om het team te versterken. Ben jij op zoek naar een functie waar je in contact komt met internationale klanten?
Hulpboekhouder

Salary: Negotiable

Location: Grimbergen

Date Posted: 11 September 2019

Een familiaal bedrijf actief in de dienstensector en gelegen in Grimbergen is op zoek naar een enthousiaste Hulpboekhouder.