Filter results:

You have 329 job results

Contract Type

Fully Remote Working

Latest accounting, tax and treasury job vacancies

Our Walters People accounting, tax & treasury division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for professionals in accounting, tax and treasury. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Find out more about the job market for Accountants.

View our latest accounting, tax & treasury vacancies below:

Search Results

Salary: Salaris naargelang ervaring

Location: Sint-Martens-Latem

Date Posted: 31 March 2023

Een dynamische speler actief in de real estate sector gelegen in regio Sint-Martens-Latem is ter vervanging op zoek naar een Boekhouder om een breed takenpakket op te nemen.

Salary: Possibility of 3 days telework per week

Location: Auderghem

Date Posted: 31 March 2023

A new job as AP & Cash Accountant has just become available for a company in the sector of Chemistry in the South of Brussels. You will be in a team of 4 people and will be in contact with different teams internationally.

Salary: Flexible working hours

Location: Brussels

Date Posted: 31 March 2023

A position of Accounting & Reporting Analyst has just been created within an international company within the Energy sector in Brussels. You will be part of a team of 10 people and will report to the reporting manager.

Salary: Mooi salaris + goede work-life balans

Location: Ternat

Date Posted: 31 March 2023

Een internationaal bedrijf gelegen in de regio Ternat is op zoek naar een AP Accountant om hun team te vervolledigen. Kent de leveranciersboekhouding geen geheimen voor jou en kijk je er naar uit om in een dynamische omgeving jouw kennis nog verder te ontwikkelen? Dan is deze gevarieerde job met flexibele werkuren in een groeiend bedrijf iets voor jou.

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Merchtem

Date Posted: 31 March 2023

Een internationaal productiebedrijf is op zoek naar een AY Accountant om hun team in Merchtem te versterken.

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Sint-Pieters-Leeuw

Date Posted: 31 March 2023

Voor een bedrijf actief binnen de bouwsector gelegen in Sint-Pieters-Leeuw zijn we op zoek naar een Assistant Accountant om het team te vervolledigen.

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Asse

Date Posted: 31 March 2023

Voor een KMO actief in de medische sector en gelegen in Asse, zijn we op zoek naar een Administratief Boekhoudkundig Bediende. Ben je administratief sterk, klantgericht en heb je reeds een eerste ervaring? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Asse

Date Posted: 31 March 2023

Voor een bedrijf actief binnen de engineering sector gelegen in Asse zijn we op zoek naar een Assistant Accountant om het team te vervolledigen. Heb je een eerste werkervaring binnen boekhouding en ben je op zoek naar een gevarieerde functie? Lees dan zeker verder!

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Ternat

Date Posted: 31 March 2023

Heb jij reeds enkele jaren ervaring binnen de boekhouding en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging bij een snelgroeiende, moderne en innovatieve speler? Dan is deze functie als GL Accountant binnen een internationale onderneming regio Ternat jou op het lijf geschreven!

Salary: bedrijfswagen, maaltijdcheques, ...

Location: Sint-Truiden

Date Posted: 31 March 2023

Voor een KMO, regio Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een Boekhouder van A tot Z met de nodige kennis en autonomie! Hou je ervan om zelf de touwtjes in handen te nemen en op een hoger niveau mee na te denken over verschillende projecten? De boekhouding van A tot Z kent voor jou geen geheimen en je haalt energie uit het uitpluizen van elk klein detail? En dit alles binnen een stabiel bedrijf met een familiaal karakter! Klinkt dit alles een droom die werkelijkheid wordt?