Latest accounting, tax and treasury job vacancies

Our Walters People accounting, tax & treasury division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for professionals in accounting, tax and treasury. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Find out more about the job market for Accountants.

View our latest accounting, tax & treasury vacancies below:

Search Results

Salary: Mooi salaris met extralegale voordelen

Location: Zwijndrecht

Date Posted: 25 November 2022

Voor een boekhoudkantoor gelegen in de regio Zwijndrecht zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Ben je een teamplayer en gemotiveerd om aan de slag te gaan in een klein maar hecht team? Lees dan zeker verder!

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Ghent

Date Posted: 25 November 2022

Voor een gekende speler gelegen in Gent zijn we op zoek naar een AP Accountant om het team te versterken. Heb jij reeds een mooie boekhoudkundige ervaring (idealiter leveranciersboekhouding), ben je hands-on en heb je een goede talenkennis? Dan kom je zeker in aanmerking voor deze leuke functie! In deze functie zal je als rechterhand van de teamleader werken.

Salary: Een aantrekkelijk salarispakket

Location: Neder-Over-Heembeek

Date Posted: 24 November 2022

Voor een bedrijf actief binnen de logistieke sector gelegen in Neder-Over-Heembeek zijn we op zoek naar een ASSISTANT ACCOUNTANT om het team te vervolledigen. Behaal jij binnenkort jouw bachelor accountancy - fiscaliteit of heb je al een eerste werkervaring als boekhouder? Lees dan zeker verder!

Salary: aantrekkelijk salaris

Location: Neder-Over-Heembeek

Date Posted: 24 November 2022

Een grote firma in Neder-Over-Heembeek is op zoek naar een GL Accountant. Je komt terecht in een familiale en stabiele doch grote werkomgeving, en je rapporteert aan de accounting manager. Ben je een ervaren boekhouder, met kennis van boekhouding, taks en rapportages? Zoek je een gevarieerde functie met verantwoordelijkheden en een gevarieerd takenpakket? Dan kan dit iets voor jou zijn!

Salary: groepsverzekering, fietsvergoeding, 13e maand,...

Location: Antwerp

Date Posted: 24 November 2022

Ben jij cijfermatig ingesteld en heb je een hart voor boekhouden? Ben je IT minded en heb je interesse in digitalisering? Dan kan deze job iets voor jou zijn! We zijn op zoek naar een Boekhouder met enkele jaren ervaring om aan de slag te gaan in een middelgroot logistiek bedrijf in de Antwerpse haven. Zie jij jezelf in deze vacature? Reageer dan vandaag nog!

Salary: aantrekkelijk verloningspakket inclusief extra's

Location: Diegem

Date Posted: 24 November 2022

Voor een internationaal bedrijf gelegen in Diegem, een marktleider in zijn sector, zijn we op zoek naar een credit controller & accountant. Je komt terecht in een stabiele omgeving met een open cultuur en dynamisch team. Jouw functie combineert 2 verschillende aspecten van de financiële afdeling, namelijk debiteurenbeheer en algemene boekhouding. Hieronder kan je een korte greep uit je takenpakket terugvinden.

Salary: Een mooi salaris (Bedrijfswagen)

Location: Mol

Date Posted: 24 November 2022

Ben je als Accountant op zoek naar een nieuwe en uitdagende functie? Ben je analytisch, communicatief en leergierig? Dan hebben we de job voor jou! Een internationale speler actief in productie in de regio van Mol is op zoek naar enthousiaste AZ Accountant met controlling taken.

Salary: Marktconform salaris, aangevuld met extra voordelen

Location: Turnhout

Date Posted: 24 November 2022

Een sterk groeiend automotive bedrijf gelegen in Turnhout is op zoek naar een enthousiaste Medewerker Boekhouding. Ben je op zoek naar een afwisselende job in de boekhouding, in een dynamisch en tof bedrijf? Dan is dit de uitdaging die je zoekt!

Salary: Aantrekkelijke verloning met extra voordelen

Location: Antwerp

Date Posted: 24 November 2022

Voor een Benelux importbedrijf zijn we op zoek naar een vlotte GL Accountant/Assistant Controller met enige ervaring om het finance team in Aartselaar aan te sterken.

Salary: Bedrijfswagen, maaltijdcheques, thuiswerk, ...

Location: Diegem

Date Posted: 24 November 2022

Een internationaal bedrijf gelegen in Diegem is op zoek naar een Tax Advisor. Als je analytisch, georganiseerd en nauwgezet bent en besluit een keerpunt in je carrière te nemen, dan is deze functie als Tax Advisor iets voor jou!