Our Walters People accounting, tax & treasury division specialises in the recruitment of tax specialists throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary tax job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest tax vacancies below:

Search Results

Salary: bedrijfswagen en extralegale voordelen

Location: Herentals

Date Posted: 16 April 2024

We zoeken voor een bedrijf te Herentals een Tax Specialist. In deze rol ben je o.a. verantwoordelijk voor het beheer en opvolging van fiscale dossiers binnen de groep. Je volgt de fiscale wetgeving op de voet, geeft praktisch advies aan onze bedrijven en werkt mee aan diverse finance- en businessprojecten waaronder transferpricing, subsidieaanvragen en financiële audits. Je krijgt de kans om samen te werken met de verschillende groepsbedrijven, verspreid over diverse sectoren en landen.

Salary: company car or mobility budget, phone,...

Location: Antwerp

Date Posted: 08 March 2024

For an international consultancy office based in Antwerp (but with weekly relocation of 1 day to Ghent), are looking for a Junior tax consultant! Are you looking for an interesting and varied job (consultancy, compliance, meetings,…) with a lot of responsibility and the opportunity to grow with our company? Then apply now!

Salary: bedrijfswagen, extra verlofdagen, ...

Location: Antwerp

Date Posted: 08 March 2024

Een gerenommeerd auditkantoor actief in centrum Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste BTW Expert. Ben je leergierig, hou je van cijfers en wil je graag aan de slag in een leuk kantoor waar je de nodige verantwoordelijkheid krijgt? Momenteel is dit kantoor zijn fiscale afdeling aan het uitbreiden en is het opzoek naar een expert BTW die mee zijn schouders wil zetten onder dit project.

Salary: firmawagen met tankkaart, eco-cheques, ...

Location: Antwerp

Date Posted: 08 March 2024

Voor een gerenommeerd consultancy kantoor Antwerpen zijn we opzoek naar een Tax specialist in directe belastingen. Dit kantoor is aan het uitbreiden en is daarom opzoek naar iemand met ervaring in het vak die zijn schouders onder dit project wil zetten. Dit kantoor maakt deel uit van een internationale groep, maar is sterk lokaal verankerd. Er heerst een informele en collegiale sfeer en heeft voornamelijk klanten in de logistieke sector.

Salary: Allerlei voordelen met thuiswerk

Location: Berchem

Date Posted: 07 March 2024

Een gerenommeerd kantoor actief in Berchem is op zoek naar een enthousiaste (Junior) Tax Consultant met een passie voor fiscaliteit. Ben je leergierig, hou je van cijfers en wil je graag aan de slag in een groeiend kantoor waar je de nodige verantwoordelijkheid krijgt, dit in een team van 10 personen? Dan is deze job iets voor jou!