Latest banking & insurance job vacancies

Our Walters People banking & insurance division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for specialists in front office, middle office, back office, actuary, account management and risk analysis. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest banking & insurance vacancies below:

 

Search Results

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Asse

Date Posted: 24 March 2023

Een verzekeringskantoor gelegen in regio Asse is op zoek naar een enthousiaste Dossierbeheerder. Heb je voeling met administratie, ben je snel beschikbaar? Kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren.

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Asse

Date Posted: 24 March 2023

Voor een gekende bank in de regio van Asse zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker.

Salary: Motiverend verloningspakket

Location: Grimbergen

Date Posted: 24 March 2023

Voor een dynamische onderneming actief in de financiële dienstverlening en gelegen in regio Grimbergen zijn we momenteel op zoek naar een Commercieel Adviseur om het team te versterken. Ben jij op zoek naar een leuke startersfunctie en ben je commercieel aangelegd? Lees dan snel verder!

Salary: opleidingen,..

Location: Anderlecht

Date Posted: 24 March 2023

Heb jij een passie voor automotive en leef je voor sociaal contact? Dan is deze functie binnen schadebeheer in regio Anderlecht jou op het lijf geschreven. Naast voldoende opleidingen, ruimte voor eigen initiatief en een gevarieerd takenpakket wacht er ook nog een heel leuk team van collega's op jou!

Salary: Mooi salaris + goede work-life balans

Location: Grimbergen

Date Posted: 24 March 2023

Voor een sterke speler actief binnen verzekeringen gelegen in regio Grimbergen zijn we op zoek naar een Junior Schadebeheerder om het team te vervolledigen. Heb jij net jouw bachelor behaald en ben je op zoek naar een toffe startersfunctie waar je de nodige begeleiding en doorgroeimogelijkheden krijgt? Lees dan snel verder!

Salary: Mooi salaris + voldoende begeleiding

Location: Londerzeel

Date Posted: 24 March 2023

Een dynamisch bankkantoor gelegen in regio Londerzeel en deel uitmakend van een cluster is op zoek naar een Junior Klantenadviseur om het kantoor te versterken. Ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een uitdagende job in een aangename werkomgeving met leuke collega's? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Dilbeek

Date Posted: 21 March 2023

Een gekende bank gelegen in de regio van Dilbeek is op zoek naar een commercieel aangelegde Beleggingsadviseur. Ben je klantgericht en sterk in het opbouwen van netwerken? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Salary: A rewarding earning

Location: Brussels

Date Posted: 20 March 2023

A world leading company active in the banking sector is currently looking to hire a Credit Risk Analyst to join their offices in Brussels.

Salary: A motivating pay

Location: Brussels

Date Posted: 20 March 2023

A company located in Brussels in the investment & banking sector is currently recruiting Freshly Graduates in Finance. If you recently graduated or you already have a first experience, this opportunity might be the ideal steppingstone for you!

Salary: A motivating pay

Location: Brussels

Date Posted: 17 March 2023

Une fonction de Gestionnaire de Productions vient de se libérer au sein d’une grande compagnie d’assurances au centre de Bruxelles. Les bureaux sont très accessibles par transport et train. Il s’agit d’un contrat intérimaire de 6 mois. Il s’agit d’une fonction d’assistance téléphonique dans le département finance.