Banking & insurance jobs

Walters People is specialised in the temporary and permanent recruitment of banking & insurance roles throughout Belgium. We work with some of the best large and boutique banks, insurance companies, investment management firms, financial holdings, leasing companies and FS consulting firms. 

 

Search Results

Customer Loyalty Team Member

Salary: Salarispakket naar ervaring

Location: Ghent

Date Posted: 24 March 2018

Een grote, innovatieve speler binnen de bankensector, in de regio van Gent, is op zoek naar een Customer Loyalty Team Member om het team te vervolledigen.
Schadebeheerder

Salary: Negotiable

Location: Auderghem

Date Posted: 23 March 2018

Een functie als Schadebeheerder is zojuist gecreeërd bij een van onze klanten in de verzekeringssector in Oudergem. U zult verantwoordelijk zijn voor schadeclaims voor eigendommen en ongevallen in België
Compliance Specialist

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 23 March 2018

A position of Compliance Specialist has just become available for a prestigious international bank in Brussels. If you have a strong interested in compliance, this is a great opportunity for you.
Junior Underwriter

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 19 March 2018

A job as Junior Underwriter has just been created within an insurance company located in the East of Brussels. You will join a dynamic and international team of 6.
Compliance Administrator

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 15 March 2018

Pour l’un de nos clients, une insitution financière faisant partie d’un groupe mondial et située à Bruxelles, nous sommes à la recherche d’un profil juridique intégrant l’équipe compliance.
Commercieel Medewerker Onroerende Leasing

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 05 March 2018

Een functie van Commercieel Medewerker Onroerende Leasing werd zojuist gecreëerd in een groeiend bedrijf in de Bankingsector in Brussel.
Compliance Officer

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 27 February 2018

A position of compliance officer has become available in an international financial institution located in the centre of Brussels.
Schadebeheerder Auto

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 26 February 2018

Een functie van Schadebeheerder Auto werd zojuist gecreëerd in een groeiend bedrijf in de Verzekeringssector in Brussel.
Financieel adviseur

Salary: Salarispakket naargelang ervaring

Location: Ghent

Date Posted: 23 February 2018

Een grote speler in de bankensector, gelegen in Gent, is op zoek naar een financieel adviseur om het team te vervolledigen.
Personal Banker

Salary: Aantrekkelijke vergoeding

Location: Eeklo

Date Posted: 23 February 2018

Een bedrijf actief in het bankwezen gelegen in de regio van Eeklo is op zoek naar een personal banker om het team te vervolledigen.