Banking & insurance jobs

Walters People is specialised in the temporary and permanent recruitment of banking & insurance roles throughout Belgium. We work with some of the best large and boutique banks, insurance companies, investment management firms, financial holdings, leasing companies and FS consulting firms. 

 

Search Results

Conseiller Commercial

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 09 September 2019

Une fonction de Conseiller Commercial vient d’être créée au sein d’une agence bancaire à Bruxelles. Il s'agit d’un contrat fixe pendant lequel vous intégrez une petite équipe.
Dossierbeheerder BOAR

Salary: Negotiable

Location: Ghent

Date Posted: 05 September 2019

Een internationaal bedrijf actief in verzekeringen en schadebeheer is voor hun vestiging in Gent op zoek naar een Dossierbeheerder BOAR. Heb je een bachelor financiën en verzekeringswezen of heb je reeds ervaring binnen verzekeringen? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een leuk team, in een functie met doorgroeimogelijkheden en glijdende werkuren!
Commercieel Expert Verzekeringen

Salary: Negotiable

Location: Dilbeek

Date Posted: 04 September 2019

Een bekende bankengroep gelegen in de regio Dilbeek is op zoek naar een Commercieel aangelegde Expert in Verzekeringen.
Middle Officer Verzekeringen

Salary: Een uitgebreid loonpakket

Location: Antwerp

Date Posted: 04 September 2019

Een organisatie gespecialiseerd in financiële oplossingen en advies is op zoek naar een middle officer verzekeringen voor corporate klanten, dit voor hun vestiging in Antwerpen.
Schadebeheerder

Salary: interessant salarispakket met voordelen

Location: Vilvoorde

Date Posted: 04 September 2019

Onze internationale klant te Vilvoorde is op zoek naar een gemotiveerde Schadebeheerder. Heb je reeds een eerste ervaring op vlak van schademanagement en op zoek naar een zelfstandige, afwisselende en service gerichte functie?
Conseiller Risk & Finance

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 29 August 2019

Une fonction de Conseiller Risk & Finance vient d’être créée au sein d’une société dans le secteur des assurances en plein centre de Bruxelles.
Schadebeheerder autoverzekeringen

Salary: Negotiable

Location: Waasmunster

Date Posted: 29 August 2019

Een dynamisch onderneming gelegen in regio Waasmunster is op zoek naar een Schadebeheerder om het team te vervolledigen. Heb je reeds een mooie ervaring achter de rug in schadeverzekering en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze functie iets voor jou.
Gestionnaire de Dossiers en Assurance Vie

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 26 August 2019

Une fonction de Gestionnaire de Dossiers en Assurance Vie vient de se libérer dans une société dans le sud de Bruxelles, il s’agit d’un intérim en vue d’engagement fixe dans lequel vous rapporterez directement au manager.
Compliance Officer

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 26 August 2019

An international bank is today looking for a Compliance Officer to join their team in Brussels. It’s a temporary in view of a permanent contract and you will assist and report directly to the Head of Compliance.
Beleggingsadviseur

Salary: Negotiable

Location: Waregem

Date Posted: 21 August 2019

Een kantoor in de banksector gelegen in de regio van Waregem is op zoek naar een Beleggingsadviseur om het team te versterken.