Our Walters People banking & insurance division specialises in the recruitment of front office specialists throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary front office job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest front office vacancies below:

Search Results

Salary: €4000 - €4500 per month + Competitief en motiverend beloningspakket

Location: Overijse

Date Posted: 30 November 2023

Voor een vooraanstaande speler binnen de bankensector, gelegen in Overijse, zijn we op zoek naar een ervaren Personal Banker om ons team te versterken. Beschik je over uitgebreide ervaring in een gelijkaardige functie of heb je een doorgewinterde interesse in beleggingen? Dan is deze vacature op maat gesneden voor jou!

Salary: verzekeringen, bonussen, bedrijfswagen, ...

Location: Wezembeek-Oppem

Date Posted: 28 November 2023

Een groepering van bankfilialen van een bekende bank, zoekt naar een Adviseur Beleggingen om hun team van 25 personen te versterken. Je kan werken in het kantoor van Kortenberg of Wezembeek-Oppem, en je wordt opgeleid tot een volwaardige beheerder van Priority Banking klanten van de bank. Heb je een bachelor of master op zak, en ben je geïntrigeerd door het bankwezen? Lees dan zeker verder!

Salary: een bonus en een bedrijfswagen, ...

Location: Kortenberg

Date Posted: 28 November 2023

Een groepering van bankfilialen van een bekende bank, zoekt naar een Adviseur Professionals om hun team van 25 personen te versterken. Je kan werken in het kantoor van Kortenberg of Wezembeek-Oppem, en je wordt opgeleid tot een volwaardige beheerder van de professionele klanten van de bank. Heb je een bachelor of master op zak, en ben je geïntrigeerd door het bankwezen? Lees dan zeker verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket + voordelen

Location: Sint-Pieters-Leeuw

Date Posted: 30 October 2023

Zie je jezelf als een commercieel talent? Ben je klantgericht en communicatief? Dan is deze functie in banking echt iets voor jou.

Salary: verzekeringen, bonus en een bedrijfswagen,...

Location: Kortenberg

Date Posted: 17 October 2023

Een groepering van bankfilialen van een bekende bank, zoekt naar een Adviseur Professionals om hun team van 25 personen te versterken. Je kan werken in het kantoor van Kortenberg of Wezembeek-Oppem, en je wordt opgeleid tot een volwaardige beheerder van de particulieren klanten van de bank. Heb je een bachelor of master op zak, en ben je geïntrigeerd door het bankwezen? Lees dan zeker verder!

Salary: €3000 - €3500 per month + Attractive salay package

Location: Brussels

Date Posted: 16 October 2023

Une fonction de Client Advisor Assistant vient de se libérer dans une Banque Privée dans la région de Liège. Si vous êtes passionné par le monde bancaire et des investissements et recherchez à vous développer dans le monde du Private Banking cette fonction est faite pour vous !