Middle Office jobs

Our Walters People Banking & Insurance division is specialised in the recruitment of middle office professionals throughout Belgium. Whether you are looking for a permanent or contract job, our consultants are specialists and we can offer you in-depth understanding of your career goals.

Search Results

Dossierbeheerder BOAR

Salary: Negotiable

Location: Ghent

Date Posted: 05 September 2019

Een internationaal bedrijf actief in verzekeringen en schadebeheer is voor hun vestiging in Gent op zoek naar een Dossierbeheerder BOAR. Heb je een bachelor financiën en verzekeringswezen of heb je reeds ervaring binnen verzekeringen? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een leuk team, in een functie met doorgroeimogelijkheden en glijdende werkuren!
Commercieel Expert Verzekeringen

Salary: Negotiable

Location: Dilbeek

Date Posted: 04 September 2019

Een bekende bankengroep gelegen in de regio Dilbeek is op zoek naar een Commercieel aangelegde Expert in Verzekeringen.
Middle Officer Verzekeringen

Salary: Een uitgebreid loonpakket

Location: Antwerp

Date Posted: 04 September 2019

Een organisatie gespecialiseerd in financiële oplossingen en advies is op zoek naar een middle officer verzekeringen voor corporate klanten, dit voor hun vestiging in Antwerpen.
Schadebeheerder autoverzekeringen

Salary: Negotiable

Location: Waasmunster

Date Posted: 29 August 2019

Een dynamisch onderneming gelegen in regio Waasmunster is op zoek naar een Schadebeheerder om het team te vervolledigen. Heb je reeds een mooie ervaring achter de rug in schadeverzekering en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze functie iets voor jou.
Beleggingsadviseur

Salary: Negotiable

Location: Waregem

Date Posted: 21 August 2019

Een kantoor in de banksector gelegen in de regio van Waregem is op zoek naar een Beleggingsadviseur om het team te versterken.
Commercieel Adviseur

Salary: Negotiable

Location: Waregem

Date Posted: 21 August 2019

Een kantoor in de banksector gelegen in de regio van Waregem is op zoek naar een Commercieel adviseur om het team te versterken.
(Junior) Risk Analyst bankensector

Salary: Negotiable

Location: Ghent

Date Posted: 20 August 2019

Een gevestigde waarde binnen de bankensector is op zoek naar een Risk Analyst voor hun kantoor in Gent. Heb je idealiter een eerste ervaring achter de rug binnen de bankensector (customer loyalty, analytische functie, rapportering, en dergelijke) en heb je een hands-on aanpak? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden in een omgeving waar persoonlijke groei voorop staat.
Middle Officer Verzekeringen - Corporate

Salary: Negotiable

Location: Ghent

Date Posted: 13 August 2019

Een organisatie gespecialiseerd in financiële oplossingen is op zoek naar een Middle Officer Verzekeringen voor corporate klanten, dit voor hun vestiging in Zwijnaarde. Heb jij een bachelor verzekeringen op zak of gelijkwaardig door ervaring en heb je reeds ervaring met het beheer van corporate klanten? In deze job sta jij in rechtstreeks contact met de corporate klanten en zal je hen je luisterend oor aanbieden in functie van hun behoeften.
Dossierbeheerder verzekeringen

Salary: mooi salaris

Location: Antwerp

Date Posted: 05 August 2019

Een verzekeringskantoor actief in de Antwerpen-Centrum is op zoek naar een enthousiaste Dossierbeheerder Verzekeringen. Heb je voeling met verzekeringen, ben je op zoek naar een nieuwe job en ben je snel beschikbaar? Dan is deze functie iets voor jou!
Junior bankmedewerker met bachelor finance & insurance

Salary: Negotiable

Location: Ghent

Date Posted: 24 July 2019

Een gerenommeerde speler binnen de bankensector is voor hun kantoor in Gent op zoek naar een nieuwe medewerker. Heb je bachelor financiën en verzekeringswezen op zak en wens je graag je carrière te starten als financieel adviseur? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een functie met reële doorgroeimogelijkheden en binnen een leuk team die je van de nodige begeleiding zal voorzien