Our Walters People banking & insurance division specialises in the recruitment of middle office professionals throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary middle office job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest middle office vacancies below:

Search Results

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Aalst

Date Posted: 17 April 2024

Voor een dynamische bankkantoor gelegen in regio Aalst zijn we op zoek naar een Adviseur Verzekeringen om het team te vervolledigen.

Salary: Motiverend salarispakket

Location: Asse

Date Posted: 17 April 2024

Voor een sterke speler actief binnen verzekeringen gelegen in regio Asse zijn we op zoek naar een Klantenadviseur om het team te vervolledigen. Heb je een bachelor of master behaald en reeds ervaring binnen verzekeringen? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Er wacht een gevarieerde functie binnen een stabiele omgeving en mooie doorgroeimogelijkheden op jou.

Salary: €4000 - €4300 per month + Car

Location: Louvain-La-Neuve

Date Posted: 16 April 2024

Une opportunité de Middle Officer s’est ouverte dans une société d’assurances spécialisée dans la construction, près de Louvain-La-Neuve. Il s’agit d’une fonction qui comprend une partie commerciale et une partie technique. Le contrat est permanent.

Salary: €2700 - €3200 per month + vast contract + mooie voordelen

Location: Dilbeek

Date Posted: 05 April 2024

Voor een gekende bankenspeler gelegen in regio Dilbeek zijn we op zoek naar een Klantenadviseur om het team te versterken. Je kan hier rekenen op een grondige opleiding en voldoende begeleiding, een vast contract en mooie doorgroeimogelijkheden.

Salary: €2700 - €3200 per month + vast contract + mooie voordelen

Location: Halle

Date Posted: 05 April 2024

Heb jij net jouw bachelor of master behaald en ben je op zoek naar een commerciële functie met veel klantencontact en mooie doorgroeimogelijkheden? Dan hebben wij jouw ideale vacature open staan bij een gekende bank in regio Halle.

Salary: €3300 - €3700 per month + voordelen + vast contract

Location: Dilbeek

Date Posted: 29 March 2024

Heb jij reeds enkele jaren ervaring binnen verzekeringen en ben je op zoek naar een nieuwe functie waar je kan rekenen op mooie verantwoordelijkheden en de kans om verder te groeien?

Salary: bedrijfswagen en andere voordelen

Location: Antwerp

Date Posted: 28 March 2024

Voor een Belgische speler in verzekeringen zijn we op zoek naar een Assistant Client Advisor om het team in Antwerpen centrum te versterken. Ondanks de groei staat het familiaal karakter hier nog steeds centraal. Op zoek naar een functie waar je jezelf kan ontwikkelen? Lees hieronder dan zeker verder.

Salary: Bedrijfswagen, ecocheques, groepsverzekering,...

Location: Antwerp

Date Posted: 28 March 2024

Voor een bedrijf te Antwerpen, zijn we op zoek naar een Client Advisor - Life insurance. Als Client Advisor beheer je elke dag op een commerciële manier de relatie met de klant. Je staat hen te woord voor vragen rond hun verzekeringsdossiers en verzorgt een nauwkeurige opvolging hiervan. Je krijgt de kans om constant bij te leren en zo je talenten verder te ontwikkelen.

Salary: maaltijdcheques, sport- en cultuurcheques, ...

Location: Leuven

Date Posted: 22 March 2024

Voor een bancaire speler in hartje Leuven zijn we op zoek naar een communicatieve en analytische Relationship officer. Heb je net je diploma op zak, en zoek je een job waar je terecht komt in een tof team, en waar je je analytische skills kan combineren met een heel sociale job? Lees dan zeker verder!

Salary: €2700 - €3200 per month + vast contract + voordelen

Location: Dilbeek

Date Posted: 15 March 2024

Voor een groeiende speler actief binnen verzekeringen gelegen in regio Dilbeek zijn we op zoek naar een Verzekeringsadviseur om het team te versterken. Ben jij commercieel ingesteld en heb je een goede kennis Nederlands en Frans? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!