Our Walters People business support division specialises in the recruitment of administrative assistants throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary administrative assistant job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest administrative assistant vacancies below:

Search Results

Salary: €2500 - €3000 per month + Work-life balans + voordelen

Location: Asse

Date Posted: 19 April 2024

Ben jij op zoek naar een nieuwe functie waar je kan rekenen op voldoende afwisseling? Dan is deze vacature bij een hoogtechnologische speler gelegen in regio Asse misschien wel exact waar jij naar op zoek bent!

Salary: €2500 - €3500 per month + voordelen + thuiswerk

Location: Dilbeek

Date Posted: 19 April 2024

Ben jij op zoek naar een brede functie waar je kan rekenen op 3 dagen thuiswerk, flexibele werkuren en een leuke werksfeer? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou openstaan bij een sterke medische speler in regio Dilbeek!

Salary: Marktconform

Location: Lummen

Date Posted: 17 April 2024

Voor onze klant te Lummel ben ik op zoek naar een dynamische allround administratief bediende werf om hun team te versterken. Ben je communicatief in het Frans én Nederlands en heb je alvast een eerste sterke ervaring achter de rug? Solliciteer dan snel en maak kennis met de wondere wereld van de wegenwerken.

Salary: €2500 - €3500 per month + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Aartselaar

Date Posted: 17 April 2024

Ik ben op zoek naar een dynamische administratieve duizendpoot met een commerciële ingesteldheid. Ben jij communicatief in het Nederlands én Frans en heb je al een mooie carrière opgebouwd binnen uitdagende administratieve posities? Heb je alvast enige kennis van tenders en/of openbare aanbestedingen? Aarzel dan niet langer, jij bent de service administrator die ik zoek voor het Medisch bedrijf in Aartselaar.

Salary: €2700 - €3200 per month

Location: Brussels

Date Posted: 17 April 2024

Une fonction de Governance Assistant vient d’être créée au sein d’une société active dans le monde du service, leader sur son marché. En tant que Governance Assistant, vous travaillerez sous la responsabilité de la Secrétaire Générale, en étroite collaboration avec le département juridique. Vous évoluerez au sein d’une structure de 50 personnes dont le siège se situe dans le centre de Bruxelles, à quelques pas de la gare centrale.

Salary: €2700 - €3500 per month + voordelen + work-life balans

Location: Aalst

Date Posted: 15 April 2024

Houd jij van sociaal contact, ben je behulpzaam en nauwkeurig? Dan hebben wij de ideale functie openstaan als Administratief Medewerker schadebeheer bij een familiale automotive speler in regio Aalst!

Salary: €3000 - €4000 per month + Markconform

Location: Schelle

Date Posted: 15 April 2024

Voor een grote speler in de bouw ben ik op zoek naar een Administratief sterke kandidaat met kennis van openbare aanbestedingen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een uitdaging met veel variatie en nog meer verantwoordelijkheden? Ben je communicatief in het Nederlands en het Frans? Solliciteer snel, jij bent de project administrator die wij zoeken in de regio van de A12.

Salary: €2500 - €3500 per month + voordelen + thuiswerk

Location: Asse

Date Posted: 15 April 2024

Sta jij sterk in je schoenen, ben je commercieel aangelegd en nauwkeurig? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou openstaan bij een leuke retailspeler in regio Asse! Je kan hier rekenen op een leuk team, 1 dag thuiswerk per week en mooie doorgroeimogelijkheden.

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Aalst

Date Posted: 15 April 2024

Voor een familiale speler actief binnen de financiële dienstverlening in regio Aalst zijn we op zoek naar een Administratief Bediende om het team te verstreken. Ben jij hands-on, nauwkeurig en communicatief? Dan is deze vacature vast iets voor jou!

Salary: €2500 - €3500 per month + Car, MC, Insurances,...

Location: Zwijndrecht

Date Posted: 11 April 2024

Belgisch welvarende projectontwikkelaar zoekt een gemotiveerde Project Administrator voor hun werf te Zwijndrecht. Heb jij reeds enkele jaren ervaring binnen een administratieve functie en weet je van aanpakken? Dan is dit de uitdaging voor jou! Je komt terecht in een informele werksfeer waar collegialiteit voorop staat.