Administrative assistant jobs

The Walters People business support division is specialised in the temporary and permanent recruitment of administrative assistants in Belgium. Our specialist consultants can help you find your next job opportunity. View all our administrative assistant job vacancies we are currently recruiting for below.

Search Results

Administratief Medewerker & Receptionist

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 17 May 2018

Een nieuwe opportuniteit als Administratief Medewerker & Receptionist doet zich voor bij een gerenommeerd bedrijf actief in de voedingssector en gelegen te Zaventem. Je zal instaan voor het onthaal en de administratieve ondersteuning van het bedrijf.
Administration Clerk

Salary: Competitive salary

Location: Brussels

Date Posted: 09 May 2018

A new exciting opportunity as Administration Clerk has just become available at a fast growing B to B company in the field of intellectual property (IP).
Administratief Medewerker

Salary: Negotieerbaar

Location: Leuven

Date Posted: 09 May 2018

Een nieuwe opportuniteit als Administratief Medewerker doet zich voor bij een gerenommeerd bedrijf actief in de automotive en gelegen te regio Leuven. In deze functie sta je voornamelijk in voor de administratie en facturatie van de herstellingen.
Administrative Assistant

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 30 April 2018

Een speler actief in de technische sector en gelegen in Evere is op zoek naar een assistent(e) voor de hele administratieve ondersteuning van het kantoor.
Gestionnaire de copropriétés

Salary: Package salarial intéressant

Location: Brussels

Date Posted: 30 April 2018

Un poste en tant que Gestionnaire de copropriétés vient d’être ouvert au sein d’une société active dans le secteur immobilier au centre de Bruxelles.
Dossierbeheerder

Salary: Concurrentieel salarispakket

Location: Jette

Date Posted: 30 April 2018

Een boeiende job als Dossierbeheerder is zojuist open binnen een jong dynamisch bedrijf dat actief is in de Verzekeringssector in Brussel West. Je komt terecht in een team van 10 personen en rapporteert rechtstreeks aan de Manager.
Assistant(e) Encodage ERP

Salary: Negotiable

Location: Forest

Date Posted: 27 April 2018

Une entreprise familiale active dans le secteur retail est à la recherche d’un(e) Assistant(e) Encodage ERP pour une mission de trois mois. La société est basée à Forest.
Administratief Bediende

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Leuven

Date Posted: 05 April 2018

Een speler actief in de zorgsector en gelegen in de regio van Leuven is op zoek naar een Administratief Bediende voor de ondersteuning van het wagenpark.