Administrative assistant jobs

The Walters People business support division is specialised in the temporary and permanent recruitment of administrative assistants in Belgium. Our specialist consultants can help you find your next job opportunity. View all our administrative assistant job vacancies we are currently recruiting for below.

Search Results

High Potential

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 17 January 2019

Ben jij pas afgestudeerd en op zoek naar een eerste uitdagende functie met veel leer- en groeimogelijkheden? En kan je wel wat hulp gebruiken in deze zoektocht? Dan ben je bij Walters People aan het juiste adres!
Logistiek Administratief Medewerker

Salary: Negotieerbaar

Location: Woluwe-Saint-Pierre

Date Posted: 17 January 2019

Heb je reeds ervaring achter de rug binnen administratie en ben je klaar voor iets nieuws? Voor onze klant gelegen te Sint-Stevens-Woluwe actief in de medische sector zijn we op zoek naar een logistiek administratief medewerker om het team te versterken. Ben je administratief sterk en weet je van aanpakken? Stuur dan vandaag nog je cv door!
Administratief Medewerker

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 17 January 2019

Een bedrijf gelegen te Zaventem en actief in de voedingssector is op zoek naar een administratief medewerker. Ben je administratief sterk en analytisch ingesteld? Stuur dan vandaag nog je CV door!
Administratief Medewerker

Salary: Negotieerbaar

Location: Asse

Date Posted: 07 January 2019

Er is een nieuwe functie vrijgekomen als administratief medewerker, binnen een bedrijf actief in de bouwsector en gelegen te Asse. Als administratief medewerker sta je in voor een gevarieerd pakket van ondersteunende taken.
Purchase Officer

Salary: Negotieerbaar

Location: Dilbeek

Date Posted: 07 January 2019

Een groeiend bedrijf gelegen te Dilbeek en actief in de automobielsector is op zoek naar een gemotiveerde Purchase Officer. Ben jij administratief sterk en weet je van aanpakken? Stuur dan vandaag nog je CV door!
Administratief Medewerker

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 27 December 2018

Een sterke speler actief in de FMCG sector, gelegen te Zaventem, is op zoek naar een Administratief Medewerker. Als administratieve kracht sta je in voor een correcte administratieve opvolging en onthaal van klanten.
Teamleader Administratie

Salary: Negotieerbaar

Location: Brussels

Date Posted: 20 December 2018

Een bedrijf gelegen te regio Brussel en actief binnen de services, is op zoek naar een Teamleader Administratie. Als Teamleader Administratie sta je in voor de coordinatie en optimalisatie van een eigen team van administratieve medewerkers.
Junior Management Assistant

Salary: Negotieerbaar

Location: Diegem

Date Posted: 20 December 2018

Een nieuwe opportuniteit als Junior Management Assistant doet zich voor bij een internationaal bedrijf actief binnen de services en gelegen in de regio van Diegem.
Facturatie medewerker

Salary: Extralegale voordelen

Location: Willebroek

Date Posted: 11 December 2018

Een bedrijf gelegen op de A12 regio in Antwerpen is op zoek naar een facturatie medewerker om het team te vervolledigen.
Bediende Facturatie

Salary: mooi salaris

Location: Antwerp

Date Posted: 29 November 2018

Een bedrijf actief in de maritieme sector is op zoek naar een enthousiaste bediende facturatie. Kan jij punctueel te werk gaan en werken met strikte deadlines? Dan is deze job iets voor jou!