Administrative assistant jobs

The Walters People business support division is specialised in the temporary and permanent recruitment of administrative assistants in Belgium. Our specialist consultants can help you find your next job opportunity. View all our administrative assistant job vacancies we are currently recruiting for below.

Search Results

Allround administratief bediende

Salary: Mooi salaris

Location: Berlaar

Date Posted: 25 March 2019

Een Belgische groothandel gelegen in Berlaar is op zoek naar een Allround administratief bediende. Ben je goed met cijfers, spreek je perfect Nederlands, en heb je goede kennis van het Engels en Frans? Aarzel dan niet om je CV te sturen!
Junior Management Assistant

Salary: Negotieerbaar

Location: Diegem

Date Posted: 25 March 2019

Een nieuwe opportuniteit als Junior Management Assistant doet zich voor bij een internationaal bedrijf actief binnen de services en gelegen in de regio van Diegem.
Service Support Medewerker

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 25 March 2019

? Voor onze klant gelegen te Zaventem en actief in de medische sector zijn we op zoek naar een Service Support Medewerker om het team te versterken.
Merchandiser

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 25 March 2019

Voor een internationaal bedrijf gelegen te Zaventem en actief in de fashion sector zoeken wij een gemotiveerde Merchandiser ter ondersteuning van het Sales Team.
Jobstudent Tolk

Salary: Barema

Location: Grimbergen

Date Posted: 25 March 2019

Voor een bedrijf in Grimbergen en actief binnen de bodem sanering zoeken we naar een student voor de maand Juli. In deze functie zal je allround ondersteuning bieden op de dienst business development.
Assistant(e) de département

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 20 March 2019

Une nouvelle fonction d’assistant.e de département sera prochainement à pourvoir chez l’un de nos clients. Cette société est active dans le secteur de la construction et est située au cœur de Bruxelles.
Administratief Medewerker

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 15 March 2019

Voor een internationaal bedrijf gelegen te Zaventem en actief in de automobiel sector zoeken wij een gemotiveerde administratief medewerker ter ondersteuning.
Contract Handler

Salary: €2500 - €2800 per month + Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 08 March 2019

Voor een internationaal bedrijf gelegen te Zaventem en actief in de technische sector zoeken wij een gemotiveerde Contract Handler ter ondersteuning van het Finance Team. Ben je georganiseerd en administratief sterk? Stuur vandaag nog je CV door!
Legal Assistant

Salary: nEGOTIABLE

Location: Zaventem

Date Posted: 01 March 2019

A new exciting opportunity as a Legal Assistant has just become available in an international law firm and located in Zaventem.
Data Medewerker

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 01 March 2019

Onze klant, een bedrijf actieve in de constructie sector, is op zoek naar een Data Medewerker. De firma is gelegen in Brussel Centrum en biedt een tijdelijke met optie vast contract.