Administrative assistant jobs

The Walters People business support division is specialised in the temporary and permanent recruitment of administrative assistants in Belgium. Our specialist consultants can help you find your next job opportunity. View all our administrative assistant job vacancies we are currently recruiting for below.

Search Results

Sales Administrator

Salary: negotieerbaar

Location: Diegem

Date Posted: 16 May 2019

Een internationale speler actief binnen de medische sector en gelegen in de regio van Diegem, is op zoek naar een Sales Administrator.
Administratief Medewerker

Salary: Negotieerbaar

Location: Mechelen

Date Posted: 09 May 2019

Er is een functie vrijgekomen als Administratief Medewerker/Data Entry binnen een bedrijf gelegen in de regio van Mechelen en actief in de voedingssector. Als Administratief Medewerker sta je in voor een gevarieerd pakket van ondersteunende taken.
Logistics Officer

Salary: Negotieerbaar

Location: Willebroek

Date Posted: 09 May 2019

Een bedrijf gelegen in de regio van Willebroek en actief in de transport is opzoek naar een Logistics Officer. Jij staat in voor de algemene ondersteuning bij het uitvoeren van de logistieke procedure.
Administratief Assistent

Salary: Negotieerbaar

Location: Mechelen

Date Posted: 02 May 2019

Er is een nieuwe functie vrijgekomen als Administratief Assistent, binnen een bedrijf gelegen in de regio van Mechelen en actief in de automotive sector. Als Administratief Assisent sta je in voor een gevarieerd pakket van ondersteunende taken.
Administratief Medewerker (tijdelijk)

Salary: Negotieerbaar

Location: Leuven

Date Posted: 25 April 2019

Een tijdelijke uitdaging als Administratief Medewerker doet zich voor bij een bedrijf gelegen in regio Leuven en actief binnen de technische sector. Als Administratief Medewerker (tijdelijk) bied je ondersteuning op de ICT afdeling.
Administratief medewerker

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Evere

Date Posted: 25 April 2019

Voor een snelgroeiend bedrijf actief in de farmaceutische sector en gelegen in Evere zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker met een zeer goede kennis van het Nederlands en Frans.
Sales Assistant

Salary: Negotieerbaar

Location: Kontich

Date Posted: 25 April 2019

Een klant gelegen in de regio van Kontich actief in de retail sector is opzoek naar een Sales Assistant ter versterking van het back office team.
Logistiek Administratief Medewerker

Salary: negotieerbaar

Location: Vilvoorde

Date Posted: 25 April 2019

Wil jij graag werken in een groeiende en internationaal bedrijf gelegen te regio Vilvoorde en actief binnen de retail sector? Heb je reeds ervaring achter de rug binnen administratie of customer service? Stuur dan vandaag nog je cv door!
Administrative Business Analyst

Salary: aantrekkelijk salarispakket

Location: Leuven

Date Posted: 24 April 2019

Er is een nieuwe functie vrijgekomen als Administrative Business Analyst, binnen een bedrijf gelegen in de regio van Leuven en actief in FMCG. Je staat in voor een gevarieerd pakket van ondersteunende taken.
Customer Service Medewerker

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 18 April 2019

Een bedrijf actief in de farmaceutische sector en gelegen in Zaventem is op zoek naar een tweetalige (Nl/Eng) Customer Service Medewerker om het team te versterken. Als Customer Service medewerker sta je in voor het klantencontact van A-Z.