Our Walters People business support division specialises in the recruitment of administrative assistants throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary administrative assistant job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest administrative assistant vacancies below:

Search Results

Salary: Negotiable

Location: Kapelle-op-den-Bos

Date Posted: 04 December 2023

Voor een logistiek bedrijf te Kapelle-op-den-bos, ben ik op zoek naar een nauwkeurig administratief bediende. Ben je communicatief in het Nederlands én het frans? Werk jij graag met veel collega’s en heb je een passie voor administratie? Aarzel niet en solliciteer op openstaande positie.

Salary: €3000 - €4000 per month + Markconform

Location: Schelle

Date Posted: 04 December 2023

Voor een grote speler in de bouw ben ik op zoek naar een Administratief sterke kandidaat met kennis van openbare aanbestedingen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een uitdaging met veel variatie en nog meer verantwoordelijkheden? Ben je communicatief in het Nederlands en het Frans? Solliciteer snel, jij bent de project administrator die wij zoeken in de regio van de A12.

Salary: €35000 - €65000 per annum + Mooie verloning

Location: Schelle

Date Posted: 04 December 2023

Voor een grote speler in de bouw ben ik op zoek naar een Verantwoordelijke Wagenpark, regio Schelle. Ben je communicatief sterk in het Nederlands en kan je je goed verstaanbaar maken in het Frans? Heb je alvast een ruime kennis van fleet en kijk je uit naar de volgende stap in je carrière? Solliciteer dan snel, wij zoeken jou.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 04 December 2023

Een gekende speler actief binnen de industriële sector en gelegen te Vilvoorde, is op zoek naar een gemotiveerde Dispatcher & administratief medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van verschillende departementen binnen het bedrijf. Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren. Is deze functie iets voor jou? Twijfel dan zeker niet om hiervoor te solliciteren.

Salary: Maaltijdcheques, verzekeringen ...

Location: Antwerp

Date Posted: 01 December 2023

Ben jij een georganiseerde en nauwkeurige professional die affiniteit heeft met de petrochemische industrie en het beheer van voorraden? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Onze klant, die actief is in de petrochemische sector, is op zoek naar een toegewijde Administratief Bediende Stockbeheer om hun team te versterken.

Salary: Negotiable

Location: Antwerp

Date Posted: 01 December 2023

Voor een bedrijf in Antwerpen centrum dat gespecialiseerd is in klinische voedingsproducten zijn we op zoek naar een gemotiveerde Klantenservice Medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een brede waaier aan administratieve en klantgerichte taken.

Salary: €2300 - €3100 per month + Marktconform loon

Location: Zaventem

Date Posted: 29 November 2023

Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste Junior IT & Facility Officer voor een toonaangevende speler in de retail sector. Heb jij een eerste relevante ervaring in een dergelijke functie? Of heb jij affiniteit met besturingssystemen en netwerken vanuit een opleiding of hobby? Lees dan snel verder en solliciteer online!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zwijndrecht

Date Posted: 28 November 2023

Ben jij een gedreven professional met een passie voor projectcoördinatie in de technische sector? Wij zijn op zoek naar een Projectcoördinator voor onze klant in regio Zwijndrecht. Als spil tussen verkoop, uitvoering en klantrelaties, ben jij de sleutelfiguur die projecten vlekkeloos laat verlopen. Voel jij je geroepen om deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer vandaag nog!

Salary: €2500 - €3500 per month + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Boortmeerbeek

Date Posted: 24 November 2023

Een internationaal bedrijf actief in de dienstensector en gelegen in Boortmeerbeek is op zoek naar een enthousiaste Administratief medewerker. Kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team, ben jij een krak in administratie en ben je punctueel? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: €2500 - €2800 per month + Netto vergoeding

Location: Olen

Date Posted: 24 November 2023

Familiebedrijf in Olen, gespecialiseerd in gokspelen, is op zoek naar een Administratief bediende. Dit bedrijf is gedreven door een dynamisch en divers team waarbij innovatie steeds centraal staat. Zij zijn vandaag momenteel op zoek naar een gemotiveerde en positief ingestelde administratief bediende.