Our Walters People business support division specialises in the recruitment of administrative assistants throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary administrative assistant job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest administrative assistant vacancies below:

Search Results

Salary: €2000 - €4500 per annum

Location: Wijnegem

Date Posted: 25 November 2022

Een toffe en stabiele KMO actief binnen het verhuren van gereedschapsmaterialen en werfinstallaties is op zoek naar een Project Administrator. Het bedrijf is gelegen in de ruime regio van Wijnegem en biedt een toffe collegiale werksfeer. Je krijgt er de vrijheid om je eigen werk te structureren en organiseren.

Salary: Markconform

Location: Antwerp

Date Posted: 25 November 2022

Heb jij een grote affiniteit met de bouw of heb je alvast ervaring binnen de bouwsector? Zoek jij een functie waarbij je zelfstandig alsook in teamverband moet werken? Breng je graag orde en structuur? Ben je hier bovenop administratief en communicatief sterk en is de regio Schelle voor jou geen probleem? Solliciteer dan snel voor de openstaande functie van Project Administrator.

Salary: Marktconform

Location: Boom

Date Posted: 25 November 2022

Voor een grote speler binnen industriële oplossingen, in Boom, zijn wij op zoek naar een Technical Fleet Administrator. Ben jij communicatief sterk in het Nederlands en Engels. Ga jij gestructureerd en nauwkeurig te werk. Ben jij een echte teamspeler en ben je snel beschikbaar? Lees dan zeker onderstaande vacature van Technical Fleet Administrator.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 25 November 2022

Een internationale supermarktketen, gelegen in Vilvoorde is op zoek naar een enthousiaste Administratief medewerker voor het departement Logistics Support & Buying. Heb je reeds ervaring in administratie of ben je net afgestudeerd? Zijn talen jouw sterkte en werk je nauwkeurig? Ben je proactief, klantgericht en op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 24 November 2022

Een innovatieve organisatie actief binnen de vastgoed sector en gelegen in regio Zaventem, is op zoek naar een Administratief Assistent. Heb je voeling met administratie, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Als Administratief Assistent ben je verantwoordelijk voor een zeer breed en uitdagend takenpakket binnen een bedrijf waar ruimte is voor groei en initiatief.

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Leuven

Date Posted: 24 November 2022

Heb jij al een eerste ervaring binnen de Customer Service? Ben je perfect tweetalig (Frans, Nederlands)? Onze klant actief binnen de facility sector, en gelegen te Leuven is op zoek naar een Service Desk Medewerker. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Asse

Date Posted: 24 November 2022

Een innovatief bedrijf gelegen te Asse is op zoek naar een enthousiaste Administrative Officer. Heb je interesse om te werken in de automotive sector? Heeft administratie geen geheimen meer voor jou? Dan is deze job voor jou! Als Administrative Officer zal je verantwoordelijk zijn voor een breed takkenpakket binnen een groeiend bedrijf.

Salary: an attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 24 November 2022

Un poste en tant que Gestionnaire Administratif/ve vient d'être ouvert au sein d'une société active dans le secteur de l'immobilier à Bruxelles. En tant que Gestionnaire Adminsitratif/ve, vous travaillez au sein d'une équipe de 5 personnes et soutiendrez et soutiendrez les différents départements internes.

Salary: Mooi salaris + thuiswerk

Location: Brussels

Date Posted: 23 November 2022

Voor een internationale speler actief binnen de productiesector en gelegen in regio Brussel zijn we op zoek naar een Technisch Administratief Medewerker om het team te versterken. Heb jij een passie voor techniek, ben je klantvriendelijk en vlot in het Nederlands en Frans? Dan is deze functie perfect voor jou!

Salary: vast contract

Location: Ternat

Date Posted: 22 November 2022

Ben jij op zoek naar een gevarieerd takenpakket binnen een leuk en dynamisch team waar je kan rekenen op voldoende begeleiding? Dan hebben wij de ideale functie voor jou bij een medische speler gelegen in regio Ternat.