Administrative assistant jobs

The Walters People business support division is specialised in the temporary and permanent recruitment of administrative assistants in Belgium. Our specialist consultants can help you find your next job opportunity. View all our administrative assistant job vacancies we are currently recruiting for below.

Search Results

Commercial Administration Support

Salary: Negotiable

Location: Diegem

Date Posted: 20 September 2018

An international Pharmaceutical company, located in Diegem, is looking for a Commercial Administration Support for their German market.
Legal Assistant

Salary: Negotiable

Location: Walloon Brabant

Date Posted: 14 September 2018

Une fonction de Legal Assistant vient de s’ouvrir chez un de nos clients actif dans les hôtels et spa situé dans le brabant wallon.
Administratief Medewerker (tijdelijk)

Salary: Negotieerbaar

Location: Leuven

Date Posted: 14 September 2018

Een tijdelijke uitdaging als Administratief Medewerker doet zich voor bij een bedrijf gelegen in regio Leuven en actief binnen de technische sector. Als Administratief Medewerker (tijdelijk) bied je ondersteuning op de ICT afdeling.
Administratief Support

Salary: Negotiable

Location: Drogenbos

Date Posted: 13 September 2018

Een interessante functie als Administratief Support is net vrijgekomen in één van de ondernemingen die actief is in de automobiele sector in Drogenbos. Je komt terecht in een jong en dynamisch team.
Administratief Medewerker

Salary: Negotiable

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 06 September 2018

Een nieuwe opportuniteit als Administratief Medewerker doet zich voor bij een gerenommeerd bedrijf actief in de voedingssector en gelegen te Groot-Bijgaarden.
Data Medewerker

Salary: Negotiable

Location: Uccle

Date Posted: 03 September 2018

Onze klant, een bedrijf actieve in de brandbeveiliging sector, is op zoek naar een Data Medewerker. De firma is gelegen in Brussel Zuid en biedt een tijdelijke contract van 6 maanden aan.
Training Coordinator

Salary: Package salarial attractif

Location: Zaventem

Date Posted: 03 September 2018

Une nouvelle opportunité de Training Coordinator vient de s’ouvrir au sein d’une société active dans le secteur pharmaceutique et située à Zaventem. En tant que Training Coordinator vous apporterez du soutien aux Project Managers pour la gestion et la coordination des formations et assessments.
Administratief Medewerker

Salary: Negotiable

Location: Leuven

Date Posted: 03 September 2018

Er is een nieuwe functie vrijgekomen als Administratief Medewerker, binnen een bedrijf gelegen in de regio van Leuven en actief in de technische sector. Als Administratief Medewerker sta je in voor een gevarieerd pakket van ondersteunende taken.
Teamleader Administratie

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 03 September 2018

Een bedrijf gelegen te regio Brussel en actief binnen de services, is op zoek naar een Teamleader Administratie. Als Teamleader Administratie sta je in voor de coordinatie en optimalisatie van een eigen team van administratieve medewerkers.
Technical Administratieve Assistant

Salary: Negotiable

Location: Evere

Date Posted: 03 September 2018

Voor een bedrijf actief in bouw en renovatie zijn wij op zoek naar een Technical Administratieve Assistant met ervaring in contract management. Beheers jij de beide landstalen zowel mondeling als schriftelijk? Ben je administratief sterk en nauwkeurig? Reageer nu online!