Administrative assistant jobs

The Walters People business support division is specialised in the temporary and permanent recruitment of administrative assistants in Belgium. Our specialist consultants can help you find your next job opportunity. View all our administrative assistant job vacancies we are currently recruiting for below.

Search Results

Fleet Officer

Salary: Negotiable

Location: Diegem

Date Posted: 13 September 2019

Een nieuwe opportuniteit als Fleet Officer doet zich voor bij een bedrijf actief in de dienstensector en gelegen in de regio van Diegem. Als Fleet Officer sta je in voor het operationele beheer van het volledige wagenpark.
Assistant(e) de département

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 11 September 2019

Une nouvelle fonction d’assistant.e de département sera prochainement à pourvoir chez l’un de nos clients. Cette société est active dans le secteur de la construction et est située au cœur de Bruxelles.
Business Assistant

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 03 September 2019

For our client, situated in Brussels, we are looking for an import/export assistant. Our client is an international company from chemical sector and easily reachable by public transport.
Assitante juridique

Salary: An attractive salary package

Location: Jette

Date Posted: 03 September 2019

Une fonction d’assistant(e) juridique vient de s’ouvrir à Jette chez un de nos clients actif le secteur juridique.
Administratief Bediende

Salary: Negotiable

Location: Turnhout

Date Posted: 30 August 2019

Een nieuwe opportuniteit als Administratief Bediende doet zich voor bij een bedrijf binnen de Financiële Sector en gelegen te Turnhout. Als Administratief Bediende zal je administratieve ondersteuning bieden in teamverband om verdere groei van het kantoor mogelijk te maken.
Administratief bediende

Salary: An attractive salary package

Location: Wemmel

Date Posted: 29 August 2019

Een internationale speler actief binnen de logistieke sector gelegen in regio Wemmel, is op zoek naar een polyvalent administratief bediende.
Administratief Bediende

Salary: Negotiable

Location: Oud-Heverlee

Date Posted: 29 August 2019

Een tijdelijke uitdaging als Administratief Medewerker doet zich voor bij een bedrijf gelegen in regio Haasrode en actief binnen de groothandel sector.
Executive Assistant

Salary: an attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 28 August 2019

Une fonction d'Executive Assistant vient d’être créée au sein d’une société dans le secteur alimentaire à Bruxelles-Midi.
Student Recruitment Assistant

Salary: Mooie verloning

Location: Berchem

Date Posted: 27 August 2019

Voor ons kantoor in Berchem zijn we op zoek naar een student Recruitment Assistant. Ben je vrij tijdens de maand September en zoek je een leuke bijverdienste? Lees dan zeker verder.
Contract Officer

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 21 August 2019

Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug binnen Inside Sales? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Voor een internationaal bedrijf gelegen te Zaventem en actief in de IT sector zoeken wij een gemotiveerde Contract Officer. Ben je administratief sterk en vlot tweetalig in het Nederlands en het Frans? Stuur dan vandaag nog je CV door!