Administrative assistant jobs

The Walters People business support division is specialised in the temporary and permanent recruitment of administrative assistants in Belgium. Our specialist consultants can help you find your next job opportunity. View all our administrative assistant job vacancies we are currently recruiting for below.

Search Results

Team & Facility Manager

Salary: interessant salarispakket

Location: Leuven

Date Posted: 13 November 2019

Een bedrijf gelegen te regio Leuven en actief binnen de zorgsector, is op zoek naar een Team & Facility Manager. Als Team & Facility Manager sta je in voor het beheer van de gebouwen alsook het leiden van een klein team van medewerkers.
Service Assistant

Salary: Negotieerbaar

Location: Evere

Date Posted: 06 November 2019

Een bedrijf gelegen te Evere en actief in de industriële sector is op zoek naar een tijdelijke Service Assistant. Ben je vlot tweetalig in het Nederlands en het Frans en administratief sterk? Stuur dan vandaag nog je CV door!
Allround Administrative Assistant

Salary: Een aantrekkelijk salarispakket

Location: Antwerp

Date Posted: 06 November 2019

Een bedrijf actief in onder andere afbraakwerken, gelegen in regio Antwerpen, is dringend op zoek naar een Allround Administrative Assistant om hun team te versterken. Als Allround Administrative Assistant ben je verantwoordelijk voor een zeer breed en uitdagend takenpakket binnen een bedrijf waar ruimte is voor groei en initiatief.
Administratief Assistent

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 05 November 2019

Een afwisselende job als Administratief Assistent is zojuist gecreëerd binnen een bedrijf dat actief is in de Real Estate sector te Brussel.
Logistiek medewerker

Salary: aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelene

Location: Antwerp

Date Posted: 31 October 2019

Voor een bedrijf gelegen in Antwerpen en actief binnen de FMCG-sector zijn we op zoek naar een Logistiek Medewerker. Als Logistiek Medewerker ben je verantwoordelijk voor de algemene (administratieve) ondersteuning van de logistieke procedures
Junior Logistics Planner

Salary: aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen

Location: Aartselaar

Date Posted: 31 October 2019

Voor een internationaal bedrijf te Aartselaar in de chemische sector zijn we op zoek naar een Junior Logistics Planner. Ben jij op zoek naar een eerste uitdaging in logistiek en klaar om het logistieke team te ondersteunen? Lees dan zeker verder!
HR Generalist

Salary: aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen

Location: Antwerp

Date Posted: 31 October 2019

Een nieuwe functie als HR generalist biedt zich aan bij onze klant gelegen in regio Antwerpen actief in de hotelsector. Ben jij sterk in (soft én hard) HR, heb jij een eerste ervaring op zak en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit!
Tijdelijke communicatiemedewerker

Salary: aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 31 October 2019

Een gekende speler actief binnen de entertainment sector, gelegen te Vilvoorde, is op zoek naar een Tijdelijke Communicatiemedewerker. Als Tijdelijke Communicatiemedewerker zal je instaan voor het uitwerken van communicatiemateriaal voor het sales team.
Administratief Bediende

Salary: Negotiable

Location: Oud-Heverlee

Date Posted: 31 October 2019

Een tijdelijke uitdaging als Administratief Medewerker doet zich voor bij een bedrijf gelegen in regio Haasrode en actief binnen de groothandel sector.
Office Assistant

Salary: aantrekkelijk salaris

Location: Leuven

Date Posted: 31 October 2019

Een bedrijf actief binnen de medische sector en gelegen in Leuven, is op zoek naar een nieuwe Office Assistant. Als Office Assistant ben je verantwoordelijk voor de vlotte werking van het kantoor.