Administrative assistant jobs

The Walters People business support division is specialised in the temporary and permanent recruitment of administrative assistants in Belgium. Our specialist consultants can help you find your next job opportunity. View all our administrative assistant job vacancies we are currently recruiting for below.

Search Results

Recruitment Assistant

Salary: Negotiable

Date Posted: 20 November 2018

For our Head Office situated in Ixelles (1050), we are looking for a Recruitment Assistant to support and actively participate in the further development of theFinance & Accounting division and it’s business.
Teamleader Administratie

Salary: Negotieerbaar

Date Posted: 16 November 2018

Een bedrijf gelegen te regio Brussel en actief binnen de services, is op zoek naar een Teamleader Administratie. Als Teamleader Administratie sta je in voor de coordinatie en optimalisatie van een eigen team van administratieve medewerkers.
Assistant to the Underwriting Team

Salary: Negotiable

Date Posted: 09 November 2018

A new exciting opportunity as Assistant to the Underwriting Team has just become available in a company located in Brussels.
Administratief Medewerker

Salary: Negotieerbaar

Date Posted: 08 November 2018

Er is een nieuwe functie vrijgekomen als administratief medewerker, binnen een bedrijf gelegen in de regio van Haren en actief in de automotive sector. Als administratief medewerker sta je in voor een gevarieerd pakket van ondersteunende taken.
Young Potential

Salary: Negotieerbaar

Date Posted: 31 October 2018

Ben jij pas afgestudeerd en op zoek naar een eerste uitdagende functie met veel leer- en groeimogelijkheden? En kan je wel wat hulp gebruiken in deze zoektocht? Dan ben je bij Walters People aan het juiste adres!
Administratief Medewerker

Salary: Negotieerbaar

Date Posted: 26 October 2018

Een nieuwe opportuniteit doet zich voor bij een internationaal bedrijf in regio Haren, actief binnen de Automotive. Als Administratief Medewerker sta je in voor de administratie van het management.