Latest business support job vacancies

Our Walters People business support division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for personal assistants, management assistants, office managers, office assistants, secretaries, administrative assistants, receptionists and legal support experts. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest business support vacancies below:

 

Search Results

Salary: €2500 - €4000 per month + Maaltijdcheques, nettovergoeding, ...

Location: Berchem

Date Posted: 22 September 2023

Een internationaal bedrijf actief in accountancy en verzekeringen en gelegen in Berchem is op zoek naar een Administratief medewerker. Je biedt ondersteuning binnen het Tax & Legal team. Heb jij een interesse in de financiële sector en kijk je uit naar een administratieve uitdaging? Spreek je vloeiend Nederlands en vlot Frans? Lees dan zeker verder!

Salary: Interessant salarispakket

Location: Antwerp

Date Posted: 22 September 2023

Voor een tof bedrijf in het centrum van Antwerpen zoeken we naar een Administratief Bediende. Samen met je collega’s zorg je voor het aanvragen van offertes en volg je deze mee op, je maakt bestelbonnen op en volgt projecten op. Je komt terecht in een warm team van collega’s dat de nodige ondersteuning biedt.

Salary: Competitief salarispakket

Location: Antwerp

Date Posted: 21 September 2023

Ben jij een ervaren Administratieve bediende die op zoek is naar een uitdagende en boeiende rol in het bruisende centrum van Antwerpen? Zoek niet verder!

Salary: Attractive salary package + fringe benefits

Location: Brussels

Date Posted: 20 September 2023

For an international yet human-sized service company located in the heart of Brussels (1000), we are currently looking for a Management Assistant. In this role, you will closely work with another Management Assistant. You will together provide administrative support to a dynamic team of 6 people.

Salary: Competitieve verloning

Location: Mechelen

Date Posted: 18 September 2023

Ben jij een veelzijdige professional met sterke administratieve vaardigheden en onmiddellijk beschikbaar voor een tijdelijke opdracht tot eind januari 2024 in de regio Mechelen? Zoek niet verder!

Salary: €3000 - €4000 per month + Markconform

Location: Schelle

Date Posted: 18 September 2023

Ben jij een persoon die graag ondersteuning biedt en graag zijn collega’s verder helpt. Ben je administratief sterk en schrikt het jou niet af om regelmatig in contact te staan met interne en externe klanten? Spreek je hierbovenop vlot in het Nederlands, Engels met een vlotte basis Frans? Solliciteer dan snel online voor de positie van Project Administrator te Schelle.

Salary: €2500 - €3500 per month + Marktconform salaris

Location: Kontich

Date Posted: 18 September 2023

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als Administratief Bediende Stockbeheer bij een toonaangevend internationaal bedrijf? Zoek niet verder! Voor onze gewaardeerde klant in de regio van Kontich zijn wij op zoek naar een enthousiaste professional die het stockbeheerproces tot in de puntjes beheerst.

Salary: €2500 - €3500 per month + Marktconform salaris

Location: Aartselaar

Date Posted: 18 September 2023

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol als Stockcontroller bij een toonaangevend bedrijf in de retailsector? Hou jij van administratief werk maar wil jij niet de hele dag achter je bureau zitten? Zoek niet verder! Voor onze gewaardeerde klant in de regio van Aartselaar zijn wij op zoek naar een Stockcontroller die het stockbeheerproces tot in de puntjes beheerst.

Salary: Negotiable

Location: Antwerp

Date Posted: 18 September 2023

Een logistiek bedrijf gelegen in Deurne is op zoek naar een enthousiaste HSE Assistent. Heb je een grote interesse inzake welzijn-en milieubeleid op de werkvloer? Beschik je over goede administratieve vaardigenheden en heb je oog voor detail? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren!

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Deurne

Date Posted: 18 September 2023

Een internationaal bedrijf actief in de logistieke sector en gelegen in Deurne is op zoek naar een enthousiaste loketbediende. Heb jij een eerste ervaring binnen administratie en kijk je uit naar een gevarieerde job? Heb je al in een logistieke omgeving gewerkt? Dan is deze job iets voor jou!