Latest business support job vacancies

Our Walters People business support division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for personal assistants, management assistants, office managers, office assistants, secretaries, administrative assistants, receptionists and legal support experts. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest business support vacancies below:

 

Search Results

Salary: €3000 - €3300 per month + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Herentals

Date Posted: 01 March 2024

Een gezellige KMO gelegen te Herentals is op zoek naar een Administratief bediende om het team te komen versterken. Het bedrijf is actief in het voorzien van logistieke oplossingen en on site materiaal beheer voor bedrijven. Als Administratief bediende heb je een allround verantwoordelijkheid en ben je van alle markten thuis.

Salary: €3000 - €3200 per month + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Neder-Over-Heembeek

Date Posted: 29 February 2024

Een internationaal bedrijf actief in de energiesector en gelegen in Neder-Over-Heembeek, is op zoek naar een Administratief bediende logistiek. Heb jij affiniteit met de logistieke sector en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Salary: €2500 - €3500 per month

Location: Brussels

Date Posted: 29 February 2024

For an international non-profit organisation located in the heart of Brussels, we are currently looking for a Management Assistant. In this role, you will provide administrative support to several working groups acting on an international scope.

Salary: €2500 - €3000 per month

Location: Brussels

Date Posted: 29 February 2024

Notre client dans le domaine bancaire, situé dans le centre de Bruxelles, est à la recherche d’un.e réceptionniste pour rejoindre son équipe. La durée du contrat est de 1 an. La société est composée de 30 personnes : structure familiale, beaucoup d’entraide et de confiance.

Salary: €2300 - €3100 per month + Marktconform loon

Location: Zaventem

Date Posted: 28 February 2024

Wij zijn momenteel op zoek naar een enthousiaste Junior IT & Facility Officer voor een toonaangevende speler in de retail sector. Heb jij een eerste relevante ervaring in een dergelijke functie? Of heb jij affiniteit met besturingssystemen en netwerken vanuit een opleiding of hobby? Lees dan snel verder en solliciteer online!

Salary: €2500 - €3200 per month

Location: Brussels

Date Posted: 27 February 2024

Pour l'un de nos clients, une société à taille humaine active dans le secteur de l’immobilier, nous recherchons un Junior Office & Administration Officer. En tant que Junior Office & Administrative Officer, vous travaillerez en étroite collaboration avec la Direction que vous soutiendrez dans la gestion opérationnelle du bureau que de ses dossiers quotidiens. Les bureaux sont situés à Bruxelles Centre et sont faciles d’accès en transports en commun.

Salary: Mooi salaris + thuiswerk

Location: Wemmel

Date Posted: 26 February 2024

Voor een mooie speler actief in de medische sector gelegen in regio Wemmel zijn we op zoek naar een dynamische Administratief Medewerker. Heb jij een hele goede kennis Nederlands en Frans en ben je hands-on, communicatief sterk en een echte teamspeler? Lees dan snel verder!

Salary: €49000 - €50000 per annum + Competitief salarispakket

Location: Kraainem

Date Posted: 23 February 2024

Een internationale speler actief in de FMCG-sector gelegen in Kraainem is dringend op zoek naar een administratief medewerker. Als Parttime Administratief Medewerker speel je een cruciale rol bij het ondersteunen van verschillende administratieve taken binnen het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, waaronder het beheer van de vloot, postverdeling, het vergelijken van offertes van leveranciers, ondersteuning van de Managing Director,..

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Ternat

Date Posted: 23 February 2024

Voor een sterke speler actief in de bouwsector gelegen in regio Ternat zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker om het team op de offertedienst te vervoegen. Ben jij analytisch, communicatief en kan je goed zelfstandig werken? Dan is deze functie vast iets voor jou!

Salary: €2500 - €3200 per month

Location: Antwerp

Date Posted: 22 February 2024

Belgisch welvarend petrochemie bedrijf zoekt een gemotiveerde Project Administrator voor hun werf te Antwerpen Noord. Heb jij reeds enkele jaren ervaring binnen een administratieve functie en weet je van aanpakken? Dan is dit de uitdaging voor jou! Je komt terecht in een informele werksfeer waar collegialiteit voorop staat.