Filter results:

You have 108 job results

Contract Type

Fully Remote Working

Latest business support job vacancies

Our Walters People business support division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for personal assistants, management assistants, office managers, office assistants, secretaries, administrative assistants, receptionists and legal support experts. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest business support vacancies below:

 

Search Results

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Houthalen-Helchteren

Date Posted: 29 March 2023

Een internationaal bedrijf actief in de infrastructuur en gelegen in Houthalen-Helchteren is op zoek naar een Dossierbeheerder. Heb je voeling met administratie, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: Marktconform

Location: Willebroek

Date Posted: 28 March 2023

Voor een speler in de bouwsector, gelegen in Willebroek, zijn wij op zoek naar een Commerciële Facturatie Medewerker. Ben je graag in contact met klanten en collega’s, maar wil je af en toe ook rustig jouw administratie kunnen doen? Werk jij gestructureerd en heb je oog voor detail? Solliciteer dan snel op de positie van Commerciële Facturatie Medeweker.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Lier

Date Posted: 28 March 2023

Voor onze klant, een bedrijf specialist veiligheidssystemen, zoeken we naar een administratief bediende Aankoop. In deze functie ben je samen met het team verantwoordelijk voor de administratieve opvolging rond het aankoop proces. Je komt terecht in een autonoom en gedreven team van collega’s in een stabiele werkomgeving, gelegen te Lier.

Salary: Marktconform

Location: Willebroek

Date Posted: 27 March 2023

Wij op zoek naar een dynamisch Adminstratief Support te Willebroek. Ben jij administratief en communicatief sterk en ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende job? Solliciteer dan snel online voor de Administratief Support.

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Dilbeek

Date Posted: 27 March 2023

Voor een sterke speler actief in de financiële dienstverlening gelegen in regio Dilbeek zijn we op zoek naar een Receptionist / Administratief Medewerker om het team te vervoegen. Ben jij sociaal, nauwkeurig en behulpzaam en heb je een goede talenkennis? Lees dan snel verder!

Salary: Motiverend verloningspakket

Location: Asse

Date Posted: 27 March 2023

Voor een bedrijf actief binnen de dienstverlende sector in de regio van Asse, zijn we op zoek naar een Junior Administratief bediende. Heb je net jouw diploma (bachelor, graduaat of secundair) behaald en ben je op zoek naar een toffe eerste job? Dan is deze job echt iets voor jou!

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Asse

Date Posted: 27 March 2023

Voor een mooie speler actief in de dienstverlenende sector gelegen in regio Asse zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker om het team te versterken. Ben jij vloeiend in het Nederlands en Frans en ben je snel beschikbaar?

Salary: Mooi salarispakket + voordelen

Location: Drogenbos

Date Posted: 27 March 2023

Voor een sterke internationale speler gelegen in regio Drogenbos zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker om het team te versterken.

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Huizingen

Date Posted: 27 March 2023

Ben jij gepassioneerd in het commerciële aspect en ben je klantgericht en analytisch ingesteld? Op zoek naar een gevarieerde functie waar jij het verschil kan maken?

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Vilvoorde

Date Posted: 24 March 2023

Een internationaal bedrijf actief in de bouwsector en gelegen nabij Vilvoorde is op zoek naar een enthousiaste Training Coordinator & Material Developer. Ben jij creatief aangelegd en gepassioneerd door het volledig uitwerken van projecten? Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou!