Our Walters People business support division specialises in the recruitment of specialists in legal support throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary legal support job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest legal support vacancies below:

Search Results

Salary: vast contract, opleidingen,...

Location: Laken

Date Posted: 15 November 2022

Een bedrijf actief in de entertainment sector gelegen in de regio van Laken is op zoek naar een Junior Legal Officer om het compliance team te versterken.

Salary: Een mooi salaris aangevuld met o.a. maaltijdcheques

Location: Jette

Date Posted: 14 November 2022

Voor een bedrijf in Jette actief in de dienstverlenende sector zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Ben jij georganiseerd, communicatief, en ook administratief sterk? Dan is dit de job voor jou:

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 14 November 2022

Een internationaal bedrijf actief in de automotive en gelegen in Zaventem is op zoek naar een ervaren Fleet Coördinator. Ben je tweetalig en gemotiveerd? Ben je organisatorisch sterk, kan je een goed overzicht bewaren en is jouw administratie altijd in orde? Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan is deze functie iets voor jou!