Our Walters People business support division specialises in the recruitment of specialists in legal support throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary legal support job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest legal support vacancies below:

Search Results

Salary: Negotiable

Location: Antwerp

Date Posted: 22 March 2023

Een modern gerechtsdeurwaarderskantoor in hartje Antwerpen kijkt uit naar een Dossierbeheerder. Ben jij administratief sterk, detailgericht maar ook empathisch en klantvriendelijk? Heb je daarnaast reeds ervaring in juridische ondersteuning of een uitgesproken interesse in deze wereld? Dan is dit de uitdaging voor jou! Je komt terecht in een dynamische omgeving met fijne collega’s.

Salary: Negotiable

Location: Antwerp

Date Posted: 22 March 2023

Een welbekend notariskantoor in hartje Antwerpen kijkt uit naar een Notarieel medewerker. Ben jij administratief sterk, detailgericht maar ook empathisch en klantvriendelijk? Heb je daarnaast een vergelijkbare ervaring opgedaan of een uitgesproken interesse in deze wereld? Dan is dit de uitdaging voor jou! Je komt terecht in een dynamische omgeving met fijne collega’s.

Salary: Negotiable

Location: Antwerp

Date Posted: 03 March 2023

Een gerenommeerd advocatenbureau te Antwerpen is op zoek naar een Compliance Paralegal. Ben jij geïnteresseerd in compliance en de juridische sector? Zie jij het zitten om zowel betrokken te zijn in het ontwikkelen van het compliance beleid van het kantoor alsook managementondersteuning? Ben jij assertief, hands-on en werk jij goed zelfstandig? Lees dan zeker even door! Je komt terecht in een organisatie waar menselijkheid en transparantie centraal staan.

Salary: Negotiable

Location: Antwerp

Date Posted: 01 March 2023

Een innovatief bedrijf actief in de juridische dienstverlening te Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste Dossierbeheerder ter uitbreiding van hun team. Werk jij nauwkeurig, ben je administratief aangelegd en klantvriendelijk? Heb jij daarnaast interesse in of al kennis van de juridische wereld? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een ervaren team met de nodige ondersteuning.

Salary: Een mooi salaris aangevuld met o.a. maaltijdcheques

Location: Jette

Date Posted: 31 January 2023

Voor een bedrijf in Jette actief in de dienstverlenende sector zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Ben jij georganiseerd, communicatief, en ook administratief sterk? Dan is dit de job voor jou: