Management assistant jobs

Our business support division is specialised in the recruitment of management assistants throughout Belgium. Whether you are looking for a permanent or contract job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

Search Results

Management Assistant

Salary: Negotieerbaar

Location: Diegem

Date Posted: 21 March 2019

Een nieuwe opportuniteit als Management Assistant doet zich voor bij een internationaal bedrijf in regio Diegem, actief in de service sector. Als Management Assistant zal je administratieve ondersteuning bieden aan een team van managers.
Junior Management Assistant

Salary: Negotieerbaar

Location: Berchem

Date Posted: 14 March 2019

Een nieuwe opportuniteit als Junior Management Assistant doet zich voor bij een internationaal bedrijf actief binnen de financial services en gelegen in de regio van Berchem.
Medewerker debiteurenadministratie

Salary: Mooi salaris

Location: Antwerp

Date Posted: 28 February 2019

Een bedrijf in de sector videospelen in Antwerpen is op zoek naar een medewerker debiteurenadministratie ter ondersteuning van de Credit Control manager. Heb je reeds een relevante ervaring en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!
Project Management Officer

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 28 February 2019

Een nieuwe opportuniteit als Project Management Officer doet zich voor bij een internationaal bedrijf gelegen in Zaventem, actief binnen de dienstensector.