Office assistant jobs

Walters People is specialised in finding permanent and temporary roles for office assistants working across Belgium. View the office assistant job vacancies we are currently recruiting for below.

Search Results

Sales Assistant

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 20 May 2019

Een job als Sales Assistant is zo juist gecreëerd binnen een bedrijf dat actief is in de automobielsector in Brussel. Je volgt de administratieve en commerciële activiteiten en je rapporteert rechtstreeks aan de Sales Directeur.
Office Assistant

Salary: Negotieerbaar

Location: Aarschot

Date Posted: 09 May 2019

Een gerenommeerde speler actief binnen de retail sector en gelegen in Aarschot, is op zoek naar een nieuwe Office Assistant. Als Office Assistant ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de klanten en de bijkomende administratie.
Office Assistant

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Rotselaar

Date Posted: 02 May 2019

Een bedrijf actief in de vervaardiging van onderdelen en gelegen in regio Rotselaar (Leuven) is op zoek naar een Office Assistant. Als Office Assistant staat u in voor de receptie en algemene administratie binnen het bedrijf.
Administratief bediende

Salary: Negotieerbaar

Location: Antwerp

Date Posted: 02 May 2019

Een advocatenkantoor gelegen te Antwerpen is op zoek naar een Administratief Bediende om het team te versterken en administratief te ontlasten. Als Administratief Bediende kom je terecht in een klein team waar worklife balance centraal staat.
Executive Assistant

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 19 April 2019

Pour l’un de nos clients situés à Bruxelles-Ouest, nous sommes activement à la recherche d’un(e) Executive Assistant. La société est active dans le secteur industriel.
Executive Assistant

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 20 March 2019

Une fonction d’Executive Assistant est actuellement à pourvoir chez l’un de nos clients actifs dans le secteur de l’énergie. Cette société est située en plein cœur du quartier Européen.