Our Walters People business support division specialises in the recruitment of office managers throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary office manager job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest office manager vacancies below:

Search Results

Salary: aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 29 November 2023

Onze klant actief in de FMCG, zoekt een ervaren Facility Coördinator om hun dynamische team te versterken. Als Facility Coördinator speel je een cruciale rol in het beheer en de optimalisatie van onze facilitaire diensten. Ben jij een gedreven professional met ervaring in facilitair management, en beheers je vloeiend Nederlands en Frans? Dan is dit jouw kans om een sleutelpositie te bekleden binnen ons groeiende bedrijf.

Salary: €3000 - €4000 per month + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Leuven

Date Posted: 29 November 2023

Ben jij een organisatorisch talent met ervaring in het beheer van een kantooromgeving en kennis van facility management? Heb je affiniteit met de uitvaartsector en ben je op zoek naar een boeiende functie in de regio Leuven? Dan ben jij wellicht de Facility & Office Coordinator die wij zoeken! Als Facility & Office Coordinator ben je verantwoordelijk voor een vlot verloop van alle facilitaire en office-gerelateerde processen binnen de organisatie. Je draagt bij aan een professionele en gastvrije werkomgeving en zorgt ervoor dat alle facilitaire diensten efficiënt worden beheerd.

Salary: €2800 - €3500 per month

Location: Deurne

Date Posted: 27 November 2023

Een marktleider binnen industriële dienstverlening kijkt uit naar een nieuwe Site Coördinator voor hun kantoor te Deurne. Heb jij reeds enkele jaren ervaring binnen een administratieve functie en weet je van aanpakken? Krijg jij energie van mensen aan te sturen? Dan is dit de uitdaging voor jou! Je komt terecht in een informele werksfeer waar collegialiteit voorop staat.

Salary: €2800 - €3900 per month + Maaltijdcheques, verzekeringen

Location: Antwerp

Date Posted: 16 November 2023

Belgische rederij zoekt een gemotiveerde Office Manager in regio Noord Antwerpen. Ben jij communicatief, organisatorisch sterk en administratief vaardig? Lijkt het jou fijn om het reilen en zeilen van dit kantoor vlot te laten verlopen? Solliciteer dan vandaag nog!

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 23 October 2023

Voor een sterke speler actief binnen de productiesector gelegen in regio Groot-Bijgaarden zijn we op zoek naar een Office Manager om het team te versterken. Ben jij gestructureerd, communicatief en dynamisch? Dan is deze functie vast iets voor jou!

Salary: €3500 - €4000 per month

Location: Antwerp

Date Posted: 06 October 2023

Onze klant is een vooraanstaand bedrijf in de medische sector, gevestigd in Antwerpen. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Customer Service & Office Manager die verantwoordelijk zal zijn voor het coördineren en optimaliseren van de klantenserviceactiviteiten en algemene kantoorbeheerstaken. Als Customer Service & Office Manager speel je een cruciale rol in het ondersteunen van de klant en het waarborgen van de soepele werking van het kantoor.

Salary: Mooi salaris + leuke werkomgeving

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 03 October 2023

Voor een groeiende speler actief in de automotive sector gelegen in regio Groot-Bijgaarden zijn we op zoek naar een Office Manager om het team te versterken. Naast een gevarieerd takenpakket kan je hier rekenen op een familiale werksfeer, een vast contract en een goede work-life balans.

Salary: Negotiable

Location: Asse

Date Posted: 12 May 2022

Voor een groeiend bedrijf gelegen in Zellik zijn we op zoek naar een Office Manager. Heb jij hier ervaring mee en ben je administratief sterk? Lees dan snel verder!