Receptionist jobs

Are you looking for a new opportunity as receptionist? Our business support division is specialised in the temporary and permanent recruitment of receptionists working in Belgium. Our consultants are experts and can help you secure your next role. 

Search Results

Receptionist

Salary: Negotieerbaar

Location: Berchem

Date Posted: 23 May 2019

Een nieuwe opportuniteit als Receptionist doet zich voor bij een bedrijf actief in de retail sector en gelegen te Berchem. Als Receptionist sta je in voor de algemene administratie en je ontvangt klanten zowel telefonisch als aan de balie.
Onthaalbediende

Salary: Negotieerbaar

Location: Hasselt

Date Posted: 17 May 2019

Een nieuwe opportuniteit als Onthaalbediende doet zich voor bij een bedrijf actief in de financiële sector en gelegen in Hasselt. Als Onthaalbediende ben je het eerste aanspreekpunt alsook het uithangbord van het bedrijf.
Réceptionniste

Salary: €2300 - €2800 per month

Location: Brussels

Date Posted: 08 May 2019

Nous recherchons pour un client, situé à 1050, un(e) RECEPTIONISTE. Le client est un des leaders du marché dans le recrutement spécialisé. Société internationale avec plusieurs bureaux en Belgique.
Jobstudent Receptionist

Salary: Negotieerbaar

Location: Antwerp

Date Posted: 25 April 2019

Een bedrijf actief in de retail sector gelegen in de regio van Antwerpen is op zoek naar een Jobstudent Receptionist voor de maanden Juli en Augustus. Je staat in voor de algemene administratie en je ontvangt klanten zowel telefonisch als aan de balie.