Latest customer service job vacancies

Our Walters People customer service division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for customer service representatives, customer service team leaders, after sales officers and call centre agents. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest customer service vacancies here:

Search Results

Salary: marktconform

Location: Puurs

Date Posted: 27 March 2023

Ben jij op zoek naar een bedrijf waarbij veel trainings- en doorgroeimogelijkheden zijn? Een plek waarbij je je kennis kan toepassen alsook verbreden? Ben je communicatief sterk, analytisch en echte problem-solver? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou in Puurs, bij een professioneel reinigingsbedrijf. Aarzel niet en solliciteer!

Salary: Marktconform

Location: Bonheiden

Date Posted: 27 March 2023

Wij zoeken een klantgerichte Customer Support voor een softwarebedrijf. Ben je communicatief, open-minded en doe je alles in service van de klant? Solliciteer dan snel om het kleine customer support familie, te Bonheiden, te vergezellen.

Salary: marktconform

Location: Antwerp

Date Posted: 27 March 2023

Een grote speler binnen de mobiliteit in Antwerpen-Noord is op zoek naar jou! Ben jij klantvriendelijk en denk jij eerder in oplossingen dan problemen? Houd je ervan om voortdurend in contact te staan met verschillende mensen om hen zo verder te kunnen helpen? Kan je hierboven op je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels? Solliciteer dan zeker op onderstaande vacature van Customer Service & Dispatcher.

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Ternat

Date Posted: 27 March 2023

Voor een bekend retailbedrijf gelegen in Ternat (1740) zijn we op zoek naar een Medewerker Klantendienst.

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Zaventem

Date Posted: 27 March 2023

Een internationaal bedrijf actief in de innovatie sector en gelegen in Zaventem is op zoek naar een enthousiaste Customer Service Officer. Heb je voeling met klantencontact, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: €2600 - €3900 per month

Location: Brussels

Date Posted: 23 March 2023

Un des leaders du marché de l'assurance situé dans le centre de Bruxelles est à la recherche d'un.e Health Customer Care Officer dynamique. Venez rejoindre une entreprise dont la mission principale est d'être un partenaire solide et fiable pour leurs clients dans le domaine des soins de santé. Une entreprise en évolution constante et fidèle à ses valeurs. Si vous aimez les défis, n'hésitez pas à lire la suite!

Salary: Competitief salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 21 March 2023

Een bedrijf actief in de technologische sector en gelegen te Zaventem, is op zoek naar een enthousiaste Junior Customer Service Officer. Ben je vlot tweetalig in het Nederlands en het Frans? Ben je pas afgestudeerd of heb je reeds een eerste ervaring achter de rug? Heb je een goede kennis van de MS Office tools? Dan is deze functie in Customer Service echt iets voor jou!

Salary: mooie voordelen

Location: Ternat

Date Posted: 20 March 2023

Voor een sterke logistieke speler in regio Ternat zijn we op zoek naar een enthousiaste Customer Service Medewerker om het team te versterken. Leef jij voor sociaal contact, heb je een goede talenkennis en ben je op zoek naar een gevarieerde functie binnen een stabiel bedrijf? Dan is deze vacature ideaal voor jou!

Salary: Negotiable

Location: Hoboken

Date Posted: 17 March 2023

Voor een groothandel in bouwmaterialen, gelegen in Hoboken, zoeken we naar een gedreven Medewerker Customer Service. In deze functie vervul je een sleutelrol op de Customer Service afdeling waarbij je verantwoordelijk bent voor het volledige beheer van jouw klantendossiers. Je klantenportfolio bestaat oa uit aannemers, bouwbedrijven en zelfstandige dakwerkers. Je start in een loyaal team van een 12-tal collega's

Salary: Marktconform

Location: Kalmthout

Date Posted: 17 March 2023

Een snelgroeiend bedrijf in elektronica te Kalmthout, is op zoek naar een Teamlead Customer Support. In het bedrijf zal je verantwoordelijk zijn voor het aansturen van een Team van 4 mensen. Hierdoor zoeken wij een echte people manager met sterke communicatievaardigheden. Heb je hierbovenop ervaring binnen Customer Service? Reageer dan snel op onderstaande vacature.