Latest customer service job vacancies

Our Walters People customer service division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for customer service representatives, customer service team leaders, after sales officers and call centre agents. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest customer service vacancies here:

Search Results

Salary: Aantrekkelijk loon

Location: Aartselaar

Date Posted: 27 September 2023

Wij zoeken een Customer Specialist met een uitstekende kennis Nederlands en Frans voor onze klant te Aartselaar. Deze dienstverlener is op zoek naar een dynamische kandidaat die weet van aanpakken en denkt in oplossingen. Durf jij creatief zijn in het zoeken naar oplossingen en weet je hoe je professioneel moet communiceren naar de klanten toe? Dan ben jij de Customer Specialist die wij zoeken!

Salary: firmawagen, verzekeringen ...

Location: Deurne

Date Posted: 27 September 2023

Ben jij een gedreven professional met een onstuitbare passie voor klantgerichtheid? Als inspirerende Teamlead Customer Service met een sterke achtergrond in de logistiek, krijg jij de unieke kans om een bevlogen team te leiden. Voor een vooraanstaand bedrijf in de branche zijn wij op zoek naar een visionaire en resultaatgerichte persoonlijkheid die klaar is om een blijvende impact te maken in de regio van Deurne.

Salary: Mooire verloning

Location: Duffel

Date Posted: 27 September 2023

Voor een bedrijf in kunststofproducten gelegen in de regio Lint-Duffel, zijn wij op zoek naar een communicatief sterke Customer Service Coördinator. Heb je alvast een mooie werkervaring waarbij je voortdurend in contact staat met de klanten. Bied je graag een luisterend oor en een oplossing bij een probleem? Spreek je vlot in het Nederlands én Engels? Dan ben jij de Customer Service Coördinator die wij zoeken.

Salary: Marktconform loon

Location: Bornem

Date Posted: 27 September 2023

Voor een grote speler in de FMCG, zijn wij op zoek naar een gedreven Customer Care Medewerker. Ben je communicatief in het Nederlands en Frans? Weet jij als geen ander hoe je klanten op hun gemak kan stellen? Bied jij naast een luisterend oor ook nog eens oplossingen? Wil je hierboven op graag de ruimte en vrijheid om je klanten op jouw manier te helpen? Solliciteer dan snel, jij bent de Customer Care Medewerker die wij nodig hebben voor de regio Bornem!

Salary: marktconform

Location: Kontich

Date Posted: 27 September 2023

Ben jij graag in contact met klanten? Help jij graag mensen en wil je altijd tot de beste oplossing komen? Dan ben jij misschien wel de Customer Service Aankoop die wij zoeken. Heb jij een grote interesse in aankoop of alvast enige ervaring binnen aankoop? Solliciteer dan snel voor de Customer Service Aankoop functie voor het bedrijf gelegen in Kontich.

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 27 September 2023

La mission de cette société d'énergie, située au cœur de Bruxelles, est d'améliorer la durabilité et l'efficacité du secteur public. Actuellement, l'entreprise est à la recherche active d’un Customer Service Teamleader. Si vous souhaitez rejoindre une entreprise dynamique et pleine d'énergie, où l'atmosphère se caractérise par le slogan 'Go For It', et que le domaine de l'énergie vous intéresse, n'hésitez pas à lire la suite !

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 26 September 2023

Een internationaal bedrijf actief in de chemische sector en gelegen in Zaventem is op zoek naar een enthousiaste Customer Operations Specialist. Dit bedrijf gelooft in het leveren van uitmuntende klantenservice en hoogwaardige chemische producten. Als Customer Operations Specialist speel je een cruciale rol in het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Werk in een dynamische en groeiende sector, omringd door gemotiveerde professionals. Behandel klantverzoeken, beantwoord vragen en los problemen op met betrekking tot onze producten en diensten. Je werkt nauw samen met interne teams om klanttevredenheid te garanderen en processen vlekkeloos te laten verlopen. Klinkt dit al een functie voor jou? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.

Salary: Competitief salaris

Location: Leuven

Date Posted: 26 September 2023

Ben jij enthousiast, empathisch en klaar om je communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Bij ons krijg je de kans om te groeien in een dynamische omgeving waar klanttevredenheid centraal staat. Lees snel verder en ontdek waarom deze functie perfect is voor jou! Of je nu aan het begin van je professionele reis staat of al wat ervaring hebt, deze functie biedt de perfecte springplank voor jouw succes in de klantenservice.

Salary: Interessant salaris

Location: Zaventem

Date Posted: 26 September 2023

Op zoek naar een boeiende en uitdagende stap in je carrière? Wij hebben een geweldige kans voor jou! Een toonaangevend bedrijf actief in de FMCG-sector en gevestigd in de regio van Zaventem, is momenteel op zoek naar een dynamische Customer Service Officer. Als jij ervaring hebt in administratie of klantenservice, sterke communicatieve vaardigheden hebt en talenkennis jouw troef is, dan is dit de perfecte functie voor jou! Bij ons krijg je de mogelijkheid om te groeien binnen een dynamische omgeving waar klanttevredenheid centraal staat. Aarzel zeker niet en solliciteer vandaag nog om binnenkort jouw nieuwe carrière te lanceren!

Salary: Zeer aantrekkelijk salaris

Location: Zaventem

Date Posted: 26 September 2023

Een internationaal bedrijf actief duurzame en technologische oplossingen en gelegen in Zaventem, is op zoek naar een enthousiaste Junior Customer Service Officer. Sta jij graag in contact met klanten en haal je voldoening uit administratie? Spreekt technologie en innovatie jou aan? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Je komt terecht in een hypermoderne omgeving met fijne collega’s. Lees zeker verder!