Latest customer service job vacancies

Our Walters People customer service division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for customer service representatives, customer service team leaders, after sales officers and call centre agents. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest customer service vacancies here:

Search Results

Salary: €59000 - €60000 per annum + Competitief salarispakket

Location: Zemst

Date Posted: 10 April 2024

Een vooraanstaand bedrijf binnen de technische sector, gevestigd in Eppegem, is dringend op zoek naar een Customer Service Specialist. Met een diepgewortelde toewijding aan innovatie en klantgerichtheid streven zij ernaar om hoogwaardige technologische oplossingen te leveren aan hun klanten wereldwijd. Het bedrijf wordt gedreven door een team van gepassioneerde experts die voortdurend streven kwaliteit in hun producten en diensten.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Overijse

Date Posted: 10 April 2024

Een gerenommeerd bedrijf gelegen in Overijse, en actief in hoogwaardige technologische oplossingen voor de zakelijke markt, is op zoek naar een gemotiveerde Customer Service Representative. Als Customer Service Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je speelt een essentiële rol in het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten. Je begrijpt de behoeften van de klanten en werkt nauw samen met interne teams om ervoor te zorgen dat hun vragen en problemen snel en effectief worden opgelost. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Leuven

Date Posted: 10 April 2024

Een internationaal bedrijf actief in de industriële sector en gelegen in Leuven is op zoek naar een gemotiveerde Customer Care Ambassador. Sta jij graag in contact met klanten en collega’s? Werk je graag in teamverband en behoud je ten alle tijden het overzicht? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren!

Salary: €3500 - €4500 per month + Competitief salarispakket

Location: Steenokkerzeel

Date Posted: 10 April 2024

Ben jij een gedreven Customer Service Expert met een passie voor klantenservice en een scherp oog voor detail? Stap dan binnen in deze dynamische omgeving, waar jij de sleutelrol zult vervullen die essentieel is voor het succes van het team. Hier krijg je de kans om je talenten te ontplooien in een rol waarin klantgerichtheid centraal staat. Deze organisatie in Steenokkerzeel biedt niet alleen een uitdagende werkomgeving, maar ook een plek waar jouw bijdrage wordt erkend en gewaardeerd.

Salary: €2500 - €3500 per month + Extralegale voordelen

Location: Aartselaar

Date Posted: 09 April 2024

Ben jij iemand met oog voor detail en wil je niets liever dan de klanten zo goed mogelijk verder helpen? Ben je een echte teamspeler en zoek je naar een nieuwe stap binnen de Customer Support? Heb je hierboven op een grote interesse in de logistiek of heb je hier alvast ervaring in? Solliciteer dan snel online voor het logistiek bedrijf te Aartselaar!

Salary: €41000 - €42000 per annum + Competitief salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 04 April 2024

Een toonaangevend bedrijf gevestigd in Zaventem is dringend op zoek naar een Customer Service Officer voor een tijdelijke opdracht. Het bedrijf staat bekend om zijn hoogwaardige producten en uitstekende klantenservice. Als Customer Service Officer ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je behandelt inkomende telefoongesprekken, e-mails en andere communicatiekanalen met betrekking tot vragen, klachten en opmerkingen over de producten en diensten.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 04 April 2024

Een internationaal bedrijf actief in de chemische sector en gelegen in Zaventem is op zoek naar een enthousiaste Customer Operations Specialist. Dit bedrijf gelooft in het leveren van uitmuntende klantenservice en hoogwaardige chemische producten. Als Customer Operations Specialist speel je een cruciale rol in het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Werk in een dynamische en groeiende sector, omringd door gemotiveerde professionals. Behandel klantverzoeken, beantwoord vragen en los problemen op met betrekking tot onze producten en diensten. Je werkt nauw samen met interne teams om klanttevredenheid te garanderen en processen vlekkeloos te laten verlopen. Klinkt dit al een functie voor jou? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.

Salary: €52000 - €55000 per annum + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Leuven

Date Posted: 04 April 2024

Ben jij een servicegerichte professional met een passie voor de medische sector? Heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je bedreven in ordermanagement, logistieke coördinatie en stakeholdermanagement? Dan is deze functie zeker iets voor jou. Een gerenommeerd medisch bedrijf in Leuven zoekt een gedreven Customer Service Representative die excelleert in ordermanagement en een proactieve rol speelt in het optimaliseren van logistieke processen.

Salary: €3500 - €4000 per month + Competitief salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 04 April 2024

Voor een toonaangevend multinational bedrijf in regio Vilvoorde dat actief is in retail zijn we op zoek naar een Customer Service Coördinator. Heb jij al een aantal jaar ervaring binnen customer service en ben jij hands-on en probleemoplossend? Spreek je daarnaast ook vlot Nederlands & Frans en ben je op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging met verantwoordelijkheid? Dan ben jij de ideale kandidaat!

Salary: €49000 - €50000 per annum + Competitief salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 02 April 2024

Een internationale speler actief in de automotive gelegen in Zaventem is dringend op zoek naar een Buy & Delivery Officer. Als Junior Buy & Delivery Officer ben je verantwoordelijk voor het volledige proces van bestellingen, vanaf de aanvraag tot aan de levering, voor een diverse reeks producten binnen de automotive sector. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.