Latest customer service job vacancies

Our Walters People customer service division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for customer service representatives, customer service team leaders, after sales officers and call centre agents. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest customer service vacancies here:

Search Results

Salary: Mooi salarispakket + bedrijswagen

Location: Aarschot

Date Posted: 01 July 2022

Een bedrijf actief in de technische sector en gelegen in de regio van Aarschot, is op zoek naar een Customer Service Manager. Als Customer Service Manager zal je een klein team aansturen en daarnaast ook nog operationeel meewerken in het customer service team.

Salary: Competitive Salary

Location: Zaventem

Date Posted: 01 July 2022

For our client, a global leader in the chemical industry in Zaventem, we are looking for an experienced Customer Service Representative. Are you client-oriented and interested to develop your communications skills in an international environment? Are you fluent in English and German? Find out more about your next challenge below.

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 30 June 2022

In Laken zijn we voor een internationale speler in de farmaceutica op zoek naar een tweetalige Customer Care Officer. Ben jij behulpzaam, communicatief en neem je graag het initiatief? Lees dan snel verder!

Salary: Attractive salary package

Location: Geel

Date Posted: 30 June 2022

An international company located in Geel is looking for a Customer Service Team Leader. Do you like coaching a team? Do you already have a first experience as Team Leader within Customer Service? Do you have great experience in process optimization? Are you looking for a varied and challenging job and are you fluent in Dutch and English? Then you are the perfect candidate for this position.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Antwerp

Date Posted: 30 June 2022

Een internationaal bedrijf actief in de Petrochemie en Mobiliteitsoplossing en gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Engineering helpdesk die vlot Nederlands en Engels spreekt. Heb je reeds ervaring in een IT of technische helpdesk functie en ben je snel beschikbaar voor een nieuwe uitdaging? Kom je graag terecht bij een bedrijf waar het welzijn van de werknemer centraal staat? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: Negotiable

Location: Ternat

Date Posted: 24 June 2022

Voor onze klant gelegen in Ternat zijn we op zoek naar een student die de customer service zal ondersteunen. Ben jij cijfermatig aangelegd en kan jij nauwkeurig werken? Ben je beschikbaar deze zomer? Lees dan snel verder!

Salary: Negotiable

Location: Ternat

Date Posted: 22 June 2022

Voor een internationale speler in marketing gelegen in Ternat zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Ben jij stressbestendig, resultaatgericht en een teamplayer? Lees dan snel verder!

Salary: marktconform

Location: Mechelen

Date Posted: 13 June 2022

Wij zijn op zoek naar een ervaren Customer Operations Coordinator voor een bedrijf gelegen in Mechelen, actief in de robotica. Ben jij klantvriendelijk, flexibel en geduldig? Wil je graag jou steentje bijdragen aan het verbeteren van het bedrijf door jou eigen ideeën en initiatieven uit te werken? Solliciteer dan snel online.

Salary: Marktconform

Location: Bornem

Date Posted: 13 June 2022

Voor een internationale speler binnen de automotive sector, gelegen in Bornem, zijn wij op zoek naar een analytisch sterke Customer Experience Specialist. Ben je klantvriendelijk en heb je oog voor detail? Kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team, dan is de functie van Customer Experience Specialist wel iets voor jou.

Salary: marktconform

Location: Kapellen

Date Posted: 13 June 2022

Voor een bedrijf gelegen in Kapellen, actief in het wagenparkbeheer, zijn wij op zoek naar een klantvriendelijk Order Desk Officer. Ben jij communicatief sterk met alvast een eerste werkervaring binnen de Automotive? Heb je hiernaast een sterke kennis van Nederlands, Frans en Engels en wilt je deze kennis gebruiken om je collega’s zo goed mogelijk te helpen? Dan is de functie van Order Desk Officer wel iets voor jou?