Our Walters People finance division specialises in the recruitment of auditors throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary audit job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest auditor vacancies below:

Search Results

Salary: Mooi salarispakket

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 30 June 2022

Voor een accountancy- en bedrijfsrevisorenkantoor in de regio van Dilbeek zijn wij op zoek naar een Junior Externe Auditor om het huidige auditteam te vervoegen.

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 29 June 2022

Voor een groeiende speler in het Noorden van Brussel zijn we op zoek naar een Junior Auditor. Ben jij op zoek naar een eerste uitdagende functie binnen finance? Ben je analytisch en nauwkeurig aangelegd? Dan is deze functie absoluut iets voor jou!

Salary: Mooi salaris + bedrijfswagen

Location: Aalst

Date Posted: 29 June 2022

Voor een sterk financieel bedrijf gelegen in regio Aalst zijn we op zoek naar een Junior Auditor. Heb jij net jouw masterdiploma behaald en zoek je een leuke en leerrijke startersfunctie binnen audit? Dan ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn. Je komt terecht in een gevarieerde en leerrijke functie waarin je zeker kan doorgroeien.

Salary: Mooi salarispakket

Location: Laken

Date Posted: 29 June 2022

Voor een sterke speler gelegen in regio Laken zijn we dringend op zoek naar een Junior Externe Auditor om het team te versterken. Heb jij een eerste ervaring in een gelijkaardige functie of ben je een gemotiveerde schoolverlater? Lees dan snel verder!

Salary: Negotiable

Location: Ghent

Date Posted: 15 June 2022

Een innovatief en groeiend bedrijf actief in kredietverzekering en werkkapitaalfinanciering, deel van een internationale groep en gelegen in regio Gent, is op zoek naar een gemotiveerde audit consultant in credit management.

Salary: A rewarding pay

Location: Brussels

Date Posted: 07 June 2022

Pour notre client, un cabinet d’audit, situé dans la région de Woluwe Saint-Pierre, nous recherchons un AUDITEUR JUNIOR.

Salary: Mooi salaris + bedrijfswagen

Location: Laken

Date Posted: 20 May 2022

Voor een multidisciplinair kantoor gelegen in regio Laken zijn we op zoek naar een Junior Auditor. Heb jij net jouw masterdiploma behaald en zoek je een leuke en leerrijke startersfunctie binnen audit? Dan ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn. Je komt terecht in een gevarieerde en leerrijke functie waarin je zeker kan doorgroeien.

Salary: Negotiable

Location: Aalst

Date Posted: 12 May 2022

Een auditkantoor, deel van een internationale groep die zowel audit - taks - als accountancy voorziet, gelegen in Aalst is op zoek naar een junior auditor om het team te versterken.

Salary: Negotiable

Location: Ternat

Date Posted: 05 May 2022

Een sterk bedrijf actief in de FMCG sector en gelegen in Ternat is op zoek naar een Replenishment coordinator. Heeft u reeds ervaring als Customer Service Manager en kijkt u uit naar een boeiende nieuwe uitdaging? Dan is deze job iets voor u!