Audit jobs

Auditors can count on Walters People to find a broad variety of temporary and permanent audit roles in Belgium. Our dedicated finance team can offer you a wide variety of positions matching your career objectives, skills and level of experience. View all our audit vacancies below.

Search Results

Junior Auditor

Salary: Negotiable

Location: Aalst

Date Posted: 22 May 2019

Een gerenommeerd boekhoudkantoor met vestigingen in onder andere Brussel, Antwerpen en Aalst is op zoek naar een Junior Auditor om het team te vervolledigen.
Audit & Risk Consultant

Salary: Negotiable

Location: Sint-Pieters-Leeuw

Date Posted: 21 May 2019

Voor een gekend bedrijf in de retailsector in de regio van Sint-Pieters-Leeuw zijn we op zoek naar een Internal Audit & Risk Consultant. Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Audit of Risk - functie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze functie echt iets voor jou!
Internal Auditor

Salary: Negotiable

Location: Waregem

Date Posted: 16 May 2019

An international company in Waregem is searching for an Internal Auditor! Do you have a master within finance/economics? Do you have a first experience within audit? Do you like to travel once in a while? Then this job is made for you!
Junior Auditor

Salary: Motiverend salarispakket

Location: Laken

Date Posted: 14 May 2019

Ben je net afgestudeerd met een master diploma in een boekhoudkundige of financieel/economische richting? Droom je van een eerste uitdaging binnen de audit? Dan is deze functie als Junior Auditor in een lokaal auditkantoor in de regio van Laken (1020) echt iets voor jou!
Junior Externe Auditor met een passie voor cijfers

Salary: Negotiable

Location: Meise

Date Posted: 14 May 2019

Kom je uit de Big 4 of heb je een eerste werkervaring achter de rug binnen finance, accounting of audit? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een kleinschaliger kantoor?
Audit & Risk Consultant

Salary: Negotiable

Location: Halle

Date Posted: 14 May 2019

Voor een gekend bedrijf in de FMCG sector in de regio van Halle (1500) zijn we op zoek naar een Internal Audit & Risk Consultant. Heb je reeds ervaring opgedaan binnen een Audit of Risk - functie en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze functie echt iets voor jou!
Junior Auditor

Salary: Negotiable

Location: Kortrijk

Date Posted: 08 May 2019

Een middelgroot audit- en accountancy kantoor in Kortrijk is op zoek naar een Junior Auditor ter uitbreiding van het team! Heb je een master binnen een financiële/economische richting? Kom je graag in contact met klanten? Spreekt audit jou sterk aan en hecht je veel belang aan “work-life balance”? Dan is deze job zeker iets voor jou!
Junior Auditor

Salary: Negotiable

Location: Jette

Date Posted: 25 April 2019

Een groeiend bedrijf actief in de recyclagesector en gelegen in Jette, is op zoek naar een gemotiveerde Junior Auditor om hun team te vervolledigen.
Junior Auditor

Salary: Negotiable

Location: Sint-Niklaas

Date Posted: 24 April 2019

Een middelgroot bedrijfsrevisorenkantoor, gelegen in Sint-Niklaas, is op zoek naar een Junior Auditor. Heb je een bachelor of een master en kijk je uit naar een eerste uitdaging in een toffe omgeving? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden!
Audit & Risk Consultant

Salary: Negotiable

Location: Halle

Date Posted: 17 April 2019

Voor een Belgisch bedrijf met internationale allure in de regio van Halle (1500) zijn we op zoek naar een gemotiveerde Audit & Risk Consultant.