Our Walters People finance division specialises in the recruitment of business analysts throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary business analysis job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest business analyst vacancies below:

Search Results

Salary: €59000 - €60000 per annum + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 14 May 2024

Ben jij een analytisch talent en heb je een passie voor data? Wil je werken bij een dynamische multinational in de retailsector in Vilvoorde? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Data Analyst speel je een cruciale rol in deze data-gedreven organisatie. Jouw inzichten vormen de basis van strategische en commerciële beslissingen. Je krijgt energie van het doorgronden van complexe vraagstukken en slaagt erin hieruit relevante antwoorden te formuleren. Hierbij voer je niet alleen analyses uit en maak je rapporten of dashboards op, maar presenteer je ook je conclusies en aanbevelingen aan verschillende afdelingen en stakeholders. Proactief deel je relevante klantinzichten met de business.

Salary: €3000 - €4000 per month

Location: Brussels

Date Posted: 08 April 2024

An exciting opportunity as an Invest Advisor is now open at a leading bank in the heart of Brussels. If you're looking for a new role in the financial sector, this could be the perfect fit for you!

Salary: €44000 - €45000 per annum + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 03 April 2024

Een internationale speler actief in de leasing sector is op zoek naar een Business & Pricing Analyst voor hun vestiging in Zaventem. Het leasingbedrijf is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige leaseoplossingen voor een breed scala aan klanten. Ze spelen ze een cruciale rol in het ondersteunen van bedrijven en individuen bij het beheren van hun wagenparken met efficiënte en kosteneffectieve oplossingen.