Our Walters People finance division specialises in the recruitment of business analysts throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary business analysis job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest business analyst vacancies below:

Search Results

Salary: Mooi salaris + doorgroeimogelijkheden

Location: Temse

Date Posted: 13 March 2023

Voor een stabiele speler actief in de FMCG-sector gelegen in regio Temse zijn we op zoek naar een Data Analyst om het team wegens groei te versterken. Ben jij op zoek naar een gevarieerde functie waar er ruimte is voor eigen initiatief en groei? Lees dan zeker verder!

Salary: Mooi salaris + doorgroeimogelijkheden

Location: Temse

Date Posted: 27 February 2023

Voor een stabiele speler actief in de FMCG-sector gelegen in regio Temse zijn we op zoek naar een Pricing Analyst om het team wegens groei te versterken. Ben jij op zoek naar een gevarieerde functie waar er ruimte is voor eigen initiatief en groei? Lees dan zeker verder!

Salary: Mooi salaris + 23 adv-dagen

Location: Beveren

Date Posted: 08 February 2023

Voor een ecologische speler gelegen in regio Beveren zijn we op zoek naar een Business Analyst om het team te versterken. Heb jij reeds een mooie ervaring in een gelijkaardige functie en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in een internationale omgeving? Lees dan snel verder!

Salary: o.a. bedrijfswagen, maaltijdcheques, ...

Location: Willebroek

Date Posted: 01 February 2023

Voor een KMO met internationale scope gelegen op de A12 regio, zijn we op zoek naar een Business Analyst. De Business Analyst zal de Group Controller en CFO ondersteunen in een breed pakket aan taken, met hiernaast vrijheid om eigen initiatieven uit te werken. Spreekt jou dit aan? Laat ons dan snel iets weten!