Our Walters People finance division specialises in the recruitment of business controllers throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary business control job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest business controller vacancies below:

Search Results

Salary: A rewarding pay

Location: Brussels

Date Posted: 27 March 2023

One of our client (located in the centre of Brussels) is looking for a Junior Business Controller. The company is specialized in the creation and distribution of music, film, comedy and associated repertoire on an international basis across both digital and physical formats.

Salary: mooi salaris + bedrijfswagen

Location: Asse

Date Posted: 24 March 2023

Voor een sterke speler in de automotive sector in regio Asse zijn we op zoek naar een Business Controller om het team te versterken. Heb jij reeds een mooie ervaring binnen boekhouding en ben je op zoek naar een gevarieerde functie? Lees dan zeker verder!

Salary: Motiverend verloningspakket

Location: Brussels

Date Posted: 24 March 2023

Voor een sterke speler in de facility sector in regio Brussel - Zuid zijn we op zoek naar een Business Controller om het team te versterken.

Salary: extra voordelen + bedrijfswagen

Location: Malle

Date Posted: 21 March 2023

Klaar voor een nieuwe uitdaging binnen finance? Kan jij orde brengen in de administratieve chaos? Heb je oog voor detail en weet je van aanpakken? Dan hebben wij de ideale job voor jou. Voor een milieubewust bedrijf in Malle zoeken we een Junior Business Controller met een goede boekhoudkundige kennis.

Salary: bedrijfswagen

Location: Anderlecht

Date Posted: 15 March 2023

Een bedrijf actief in de logistieke sector gelegen in regio Anderlecht is op zoek naar een Business Controller om hun team te vervolledigen.

Salary: Interessante voordelen

Location: Zwijndrecht

Date Posted: 15 March 2023

Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht, zijn we op zoek naar een Business Controller. Als Business Unit Controller kan je je verwachten aan een dynamische functie, een brede waaier aan taken en verantwoordelijkheden in lijn met je functie !

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Ghent

Date Posted: 15 March 2023

Voor een groeiende logistieke speler gelegen in Gent-Zeehaven / Evergem zijn we op zoek naar een Business Unit Controller om het team te versterken. Heb jij reeds enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie en ben je op je best in een change omgeving? Lees dan snel verder!

Salary: Competitief salarispakket

Location: Herentals

Date Posted: 14 March 2023

Word je warm van het analyseren van cijfers en ben je nauwkeurig tot na de komma? Dan hebben wij de ideale job voor jou! We zijn op zoek naar een Business Controller voor een tof internationaal productiebedrijf met een familiale sfeer. Ben jij de Business Controller die we zoeken om financiële team in Herentals te versterken? Aarzel dan niet en reageer vandaag nog!

Salary: goede work-life balans

Location: Eeklo

Date Posted: 09 March 2023

Voor een sterk bedrijf actief in de voedingssector gelegen in regio Eeklo, zijn we momenteel op zoek naar een Junior Commercial Controller om het team te versterken.

Salary: A rewarding pay

Location: Brussels

Date Posted: 27 February 2023

One of our clients is specialized in the technology industry is looking for a Business Facilitator to join a team of 6 people. You will be reporting to the Business Facilitator Manager. You work in a dynamic and positive environment where cooperation is key. As the SPOC, you will be the main person of contact for the different departments.