Business control jobs

Walters People is specialised in the temporary and permanent recruitment of business controllers in Belgium. Our long standing finance team can offer you suitable positions matching your career objectives, skills and level of experience. View all our business control vacancies below.

Search Results

Business Controller

Salary: Nice salary

Location: Evere

Date Posted: 13 September 2019

A new Business Controller job has just become available for a listed company in Haren. If you are organized, rigorous, dynamic and decided to take a turning point in your career, this job as Business Controller is made for you!
Business Controller

Salary: Een aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 11 September 2019

Een bedrijf in volle expansie in Zaventem is op zoek naar een Business Controller. Heb je reeds ervaring achter de rug als Business Controller en op zoek naar een uitdagende job in een unieke omgeving?
Contrôleur de Gestion

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 09 September 2019

Une fonction de Contrôleur de gestion vient d’être créée au sein d’une société industrielle à Louvain-La-Neuve. Nous vous offrons un contrat intérimaire en vue d’engagement fixe.
Project Controller

Salary: Negotiable

Location: Ghent

Date Posted: 05 September 2019

Een internationale projectontwikkelaar in Gent is op zoek naar een Project Controller met affiniteit met de bouwsector. Heb je idealiter een eerste werkervaring en bezit je over sterke communicatieve skills en een organisatievermogen? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in afwisselende functie met veel zelfstandigheid.
Business Controller

Salary: Negotiable

Location: Temse

Date Posted: 04 September 2019

Een internationaal bedrijf gelegen in Temse en actief in de retailsector is op zoek naar een Business Controller om het team te versterken.
Junior Controller

Salary: An attractive salary packages

Location: Brussels

Date Posted: 29 August 2019

Voor onze klant in het centrum van Brussel zijn we op zoek naar een Junior Controller. Het gaat om een vast contract en je zal rechtstreeks rapporteren aan de Head of Planning & Controlling .
Business & Commercial Controller

Salary: Negotiable

Location: Waregem

Date Posted: 26 August 2019

An innovative company in Waregem is searching for a Business & Commercial Controller. Do you have minimum three years of experience within a similar function? Do you have a commercial & critical mindset? Are you searching for a job close to the business? This job is made for you!
Project Controller

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Diegem

Date Posted: 14 August 2019

Een internationaal bedrijf gelegen in Diegem is op zoek naar een Project Controller. Is een stabiele job en een goede work-life balance een absolute must? Lees dan snel verder.
Commercial Controller

Salary: Negotiable

Location: Kortrijk

Date Posted: 12 August 2019

Een sterk groeiende onderneming in de regio van Kortrijk is op zoek naar een Commercial Controller om het team te versterken.
Project Controller

Salary: Negotiable

Location: Beveren

Date Posted: 08 August 2019

Voor een groot 3- jarig project in Oost-Vlaanderen regio Beveren zijn we op zoek naar een Project Controller die het team wilt komen versterken. Onze klant is een gereputeerde firma op vlak van industriële bouwprojecten.