Business control jobs

Walters People is specialised in the temporary and permanent recruitment of business controllers in Belgium. Our long standing finance team can offer you suitable positions matching your career objectives, skills and level of experience. View all our business control vacancies below.

Search Results

Junior Controller

Salary: Mooi salarispakket met vele voordelen

Location: Wijnegem

Date Posted: 10 July 2019

Een bedrijf gelegen te Wijnegem is op zoek naar een gemotiveerde controller. Bezit je een master in een economische richting, heb je 2 à 3 jaar relevante ervaring en heb je een grondige kennis van Excel? Reageer dan snel!
Business Controller

Salary: Negotiable

Location: Waregem

Date Posted: 10 July 2019

Een bedrijf in Waregem is op zoek naar een Business Controller om het team te vervoegen. Heb je reeds ervaring binnen controlling en wens je een functie uit te oefenen waarbij je dicht bij de business staat? Dan kan je in aanmerking komen voor deze functie. Voor een tweetal sites in de regio sta je in voor volgende zaken:
Junior Business Controller

Salary: aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen

Location: Evere

Date Posted: 09 July 2019

Een internationaal bedrijf actief in de automotive en gelegen in Evere is op zoek naar een enthousiaste Junior Business Controller. Beschik je over een Master diploma en op zoek naar een uitdagende rol?
Contrôleur de Gestion

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 04 July 2019

Une fonction de Contrôleur de gestion vient de s’ouvrir dans une société du secteur de l’immobilier dans le centre de Bruxelles. Vous travaillerez au sein d’une équipe de 3 personnes et sous la supervision directe du Directeur Financier.
Business Controller

Salary: Negotiable

Location: Oudenaarde

Date Posted: 01 July 2019

Een bedrijf in Oudenaarde is op zoek naar een Business Controller om het team te vervoegen.
Business Controller

Salary: Een aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 21 June 2019

Een bedrijf in volle expansie in Zaventem is op zoek naar een Business Controller. Heb je reeds ervaring achter de rug als Business Controller en op zoek naar een uitdagende job in een unieke omgeving?
Business Controller

Salary: Negotiable

Location: Anderlecht

Date Posted: 17 June 2019

Une entreprise situé à Anderlecht est à la recherche d'un Business Controller pour compléter le Département Finance.
Junior Business Controller

Salary: Negotiable

Location: Sint-Niklaas

Date Posted: 14 June 2019

Een internationale organisatie actief in de voedingssector, gelegen in Sint-Niklaas, is op zoek naar een Junior Business Controller. Heb je een masterdiploma in finance behaald en eventueel reeds een eerste ervaring binnen controlling achter de rug? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een uitdagende en gevarieerde functie binnen een gevestigde waarde in de voedingssector.
Business Controller

Salary: Negotiable

Location: Ghent

Date Posted: 13 June 2019

Een productieonderneming in de voedingssector, gelegen in Gent, is op zoek naar een Business Controller. Ben je op zoek naar de next step en heb je kennis van SAP en reeds ervaring binnen een productie omgeving? Neem dan snel een kijkje hieronder en aarzel niet te solliciteren voor deze functie!
Project Calculator

Salary: Negotiable

Location: Willebroek

Date Posted: 06 June 2019

Een bedrijf gelegen op de A12 Regio van Antwerpen is op zoek naar een Project Calculator om het team te vervolledigen.