Our Walters People finance division specialises in the recruitment of credit controllers throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary credit control job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest credit controller vacancies below:

Search Results

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Sint-Niklaas

Date Posted: 05 December 2023

Voor een sterk dienstverlenend bedrijf gelegen in regio Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een Credit Controller om het team te versterken.

Salary: maaltijdcheques, groepsverzekering, ...

Location: Bornem

Date Posted: 30 November 2023

Voor een bedrijf in de medische sector en gelegen in de regio van Bornem, zijn we op zoek naar een Credit Controller. Ben je op zoek naar een job in een gezond groeiend bedrijf met een mooie toekomst? Lees dan zeker verder.

Salary: groepsverzekering, maaltijdcheques, etc...

Location: Antwerp

Date Posted: 29 November 2023

Eén van onze klanten te Antwerpen zoekt een klantgerichte Credit Controller. Was je toch al aan het nadenken over jouw carrière? Misschien is dit dan wel een volgende stap. Binnen deze firma kan je rekenen op een verantwoordelijke functie en een gezellig team van collega’s.

Salary: mogelijkheid tot salary4car, ...

Location: Zaventem

Date Posted: 28 November 2023

Voor één van de grootste leasingmaatschappijen zoeken we, voor hun vestiging in Zaventem, een collection officer. Deze firma beweegt mee met de wereld van vandaag, en biedt eenvoudige, vlotte en complete mobiliteitsoplossingen aan hun klanten. Ze zoeken vandaag een gedreven collection officer die de spil kan zijn tussen de klanten, de business en de externe debiteurenbeheerder. Ben jij de ambitieuze en gedreven persoon die ze zoeken? Lees dan snel verder!

Salary: competitief salarispakket tussen 45-55K

Location: Machelen

Date Posted: 24 November 2023

Voor een grote energiespeler in het Noorden van Brussel zijn we op zoek naar een dynamische credit collector. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een bruisend bedrijf? Ben je commercieel ingesteld? Lees dan zeker verder!

Salary: maaltijdcheques, thuiswerk, ...

Location: Haacht

Date Posted: 24 November 2023

Een familiebedrijf, actief regio Haacht, is op zoek naar een gedreven Credit Collector. Met jouw ervaring op zak zorg je ervoor dat de klanten tijdig betalen. Jij bent het aanspreekpunt voor interne en externe stakeholders en weet op een autonome en gestructureerde manier aan de slag te gaan. Klinkt dit zoals jij jezelf zou beschrijven? Dan zit je hier op de juiste plaats! Je komt terecht in een gevarieerde functie en maakt echt het verschil voor de klanten.

Salary: events, fruit op het werk, vettige vrijdag, ...

Location: Sint-Katelijne-Waver

Date Posted: 22 November 2023

Voor een dynamisch en sterk groeiend familiebedrijf, gelegen te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar een medewerker debiteurenbeheer, die houdt van teamwerk, humor & een collegiale sfeer. We zoeken iemand met ervaring en goede talenkennis. Herken je jezelf? Solliciteer dan zeker op deze functie!

Salary: maaltijdcheques van €8, eco-cheques, ...

Location: Zaventem

Date Posted: 22 November 2023

Voor een bedrijf actief in de sector van HVAC, gelegen op een goed bereikbare plaats in Zaventem, zijn we op zoek naar een ervaren credit controller. Werk je graag autonoom, ben je assertief en cijfergericht, en zoek je een functie met de nodige verantwoordelijkheden? Lees dan snel verder voor meer info!

Salary: Mooie verloning met o.a. maaltijdcheques, ...

Location: Antwerp

Date Posted: 21 November 2023

Voor een bedrijf in de transportsector in de haven van Antwerpen, actief in het verhuren en verkopen van voertuigen, zijn we op zoek naar credit controller die de achterstand komt bijwerken. Ben jij goed in talen en heb je ervaring in het vak, werk jij graag in een klein en tof team? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Salary: 12 ADV dagen, verzekeringen, ...

Location: Antwerp

Date Posted: 21 November 2023

Voor een bedrijf in de transportsector in de haven van Antwerpen, actief in het verhuren en verkopen van voertuigen, zijn we op zoek naar een back office medewerker. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het debiteurenbeheer en administratieve ondersteuning. Ben jij goed in talen, en werk jij graag in een klein en tof team, dit rechtstreeks op de werkvloer? Dan ben jij de persoon die we zoeken.