Credit control jobs

Credit Controllers can count on Walters People to find a broad variety of temporary and permanent credit controlling roles across a variety of organisations, ranging from SME's, to large national and international companies within Belgium. View our the credit control vacancies we are currently recruiting for below.

Search Results

Ervaren Credit Controller voor tijdelijke opdracht

Salary: Negotiable

Location: Lokeren

Date Posted: 04 September 2019

Een bedrijf gelegen in de regio van Lokeren is op zoek naar een Credit Controller om het boekhoudkundige team bij te staan voor 3 maand of meer.
Credit & Cash Controller

Salary: Mooi salarispakket

Location: Evere

Date Posted: 03 September 2019

Voor een bedrijf gelegen in Evere, zijn we op zoek naar een enthousiaste Credit & Cash Controller. Ben je op zoek naar een uitdagende klantgerichte functie in een groeiende firma? Solliciteer dan snel!
Cash Collector

Salary: Een interessant verloningspakket

Location: Machelen

Date Posted: 03 September 2019

Een internationaal bedrijf gelegen in Machelen is op zoek naar een Cash Collector om het finance team te versterken. Ben je verbaal sterk, werk je graag met cijfers en heb je reeds ervaring met onderstaande taken?
Credit Collector

Salary: Een uitgebreid salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 03 September 2019

Voor een gekend internationaal bedrijf in de dienstverlening, gelegen te Zaventem zijn wij op zoek naar een Credit Collector. Ben je op zoek naar een boeiende en gevarieerde functie met veelvuldige contacten?
Credit Controller Europe

Salary: Negotiable

Location: Aalst

Date Posted: 02 September 2019

An international company, active in medical devices, located near Aalst, is looking for a Credit Controller for the European market.
Junior Credit Controller

Salary: Mooi salaris

Location: Lier

Date Posted: 27 August 2019

Een internationaal bedrijf gelegen in Lier is op zoek naar een enthousiaste Junior Credit Controller. Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou!
Credit Controller - tijdelijk

Salary: Mooi salaris

Location: Antwerp

Date Posted: 27 August 2019

Een internationaal bedrijf gelegen op de Noorderlaan is op zoek naar een tijdelijke Credit Controller (2/3 maanden). Heb je reeds relevante ervaring en ben je snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou!
Credit Controller

Salary: Negotiable

Location: Melle

Date Posted: 21 August 2019

Een bedrijf gelegen in de regio van Melle is op zoek naar een Credit Controller om het team te vervolledigen. Heb je reeds een mooie ervaring achter de rug als Credit Controller en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze functie iets voor jou.
Credit Controller / Finance Assistant

Salary: Attractive salary package

Location: Hasselt

Date Posted: 14 August 2019

A new Credit Controller / Finance Assistant job has just become available for a leading firm in region Hasselt. If you are organized, rigorous, dynamic and decided to take a turning point in your career, this job is made for you!
Cost Controller

Salary: Negotiable

Location: Harelbeke

Date Posted: 08 August 2019

Een bouwbedrijf in Harelbeke is op zoek naar een Cost Controller om het team te versterken. Heb je al een mooie ervaring binnen de controlling opgebouwd? Heb je een sterk analytisch inzicht? En ben je een echte teamplayer? Dan is deze functie zeker iets voor jou!