Credit control jobs

Credit Controllers can count on Walters People to find a broad variety of temporary and permanent credit controlling roles across a variety of organisations, ranging from SME's, to large national and international companies within Belgium. View our the credit control vacancies we are currently recruiting for below.

Search Results

Cash Collector

Salary: Een aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 18 July 2018

Voor een groeiend bedrijf gelegen in Zaventem zijn we op zoek naar een dynamische Credit Collector. Je komt terecht in een internationale omgeving met een leuke bedrijfscultuur en enthousiaste collega’s.
Credit Collector (part-time)

Salary: Bespreekbaar

Location: Overijse

Date Posted: 17 July 2018

Een groeiend bedrijf gelegen in Overijse is op zoek naar een part-time Credit Collector. We zijn op zoek naar iemand met een eerste ervaring en een goede talenkennis, die zin heeft in een nieuwe uitdaging.
Credit Controller

Salary: Negotiable

Location: Sint-Niklaas

Date Posted: 17 July 2018

Een internationaal bedrijf in de regio van Sint-Niklaas is op zoek naar een boekhoudkundig medewerker/credit controller om hun team te vervoegen.
Credit Manager

Salary: Mooi pakket

Location: Hasselt

Date Posted: 11 July 2018

Voor onze klant gelegen in Hasselt zijn wij op zoek naar een Credit Manager. Ben u op zoek naar een functie met vrijheid waarbij je zelf jouw agenda kan regelen? Lees dan zeker onderstaande vacature.
Credit Collector

Salary: Aantrekkelijk salarispakket + voordelen

Location: Waregem

Date Posted: 11 July 2018

Een familiebedrijf gelegen in de regio van Waregem is op zoek naar een Credit Collector om het team te versterken!
Credit Controller

Salary: Nice salary

Location: Antwerp

Date Posted: 28 June 2018

A new Credit Controller job has just become available for a leading logistic firm in Merksem. If you are organized, rigorous, dynamic and decided to take a turning point in your career, this job is made for you!
Debiteurenbeheerder

Salary: Bespreekbaar

Location: Heverlee

Date Posted: 28 June 2018

Een gerenommeerd bedrijf gelegen in Heverlee is op zoek naar een debiteurenbeheerder. We zijn op zoek naar een communicatieve, assertieve kandidaat die klaar is voor een uitdagende job.
Cost Controller / Analyst

Salary: Negotiable

Location: East Flanders

Date Posted: 28 June 2018

Een internationaal bedrijf in de regio van Sint-Niklaas is op zoek naar een Cost Controller / Analyst om het team te vervoegen.
HR Cost Controller

Salary: Aantrekkelijk salaris + voordelen

Location: Dilbeek

Date Posted: 21 June 2018

Een internationaal bedrijf actief in de retail sector en gelegen in Dilbeek is op zoek naar een enthousiaste HR Cost Controller.
Credit Collector

Salary: Marktconform salarispakket + voordelen

Location: Asse

Date Posted: 21 June 2018

Een gerenommeerd bedrijf actief in de automotive sector en gelegen in Asse is op zoek naar een enthousiaste Credit Collector.