Our Walters People finance division specialises in the recruitment of credit controllers throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary credit control job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest credit controller vacancies below:

Search Results

Salary: mooie voordelen

Location: Asse

Date Posted: 27 March 2023

Een stabiele onderneming gelegen in Asse is op zoek naar een gedreven Cash Collector om het team te versterken. Heb je reeds ervaring binnen debiteurenbeheer en wil je graag op een groeiend klantenportefeuille werken? Dan is dit de functie die je zoekt!

Salary: korte communicatielijnen

Location: Ternat

Date Posted: 24 March 2023

Ben jij assertief en vlot aan de telefoon? Dan hebben wij een leuke functie bij een grote speler in de bouwsector in regio Ternat openstaan voor jou. Je komt terecht in een dynamisch team waar er veel verantwoordelijkheid en vrijheid wordt gegeven.

Salary: aantrekkelijk salaris met extra voordelen

Location: Turnhout

Date Posted: 21 March 2023

Zijn overtuigingskracht en vasthoudendheid jouw sterke troeven? Heb je een goede feeling met cijfers en ben je enthousiast om je sterktes in te zetten en hou je van telefonisch contact? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het financiële team in Turnhout te versterken en aan de slag te gaan als de nieuwe Collection Officer!

Salary: maaltijdcheques, ecocheques, ...

Location: Herentals

Date Posted: 16 March 2023

Een nationale groothandel in Herentals is op zoek naar een Credit Controller voor de afdeling Klantenboekhouding & Credit Control. Heb je een passie voor cijfers en ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen een gezonde en groeiende onderneming? Lees dan snel verder!

Salary: A rewarding pay

Location: Brussels

Date Posted: 13 March 2023

Une institution bancaire située au cœur de Bruxelles ouvre un poste de Collections Officer. En tant que Collections Officer, vous contribuerez à trouver une solution durable pour les clients ayant des arriérés temporaires ou des difficultés financières. Si vous êtes à la recherche d'une nouvelle opportunité dans le secteur bancaire, ce poste est fait pour vous !

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Sint-Pieters-Leeuw

Date Posted: 13 March 2023

Voor een sterk bedrijf actief in de medische sector en gelegen in regio Sint-Pieters-Leeuw zijn we op zoek naar een Credit Collector om het team te versterken. Heb jij reeds ervaring in een gelijkaardige functie en heb je een goede talenkennis? Dan kom je zeker in aanmerking voor deze vacature!

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Merelbeke

Date Posted: 06 March 2023

Voor een innovatieve speler actief in de real estate sector gelegen in regio Merelbeke zijn we momenteel op zoek naar een Credit Controller om het financiële departement te versterken.

Salary: bedrijfswagen, tankkaart, ...

Location: Machelen

Date Posted: 06 March 2023

Voor een internationaal bedrijf met een KMO feeling regio Machelen, zijn wij op zoek naar een Credit Collector. Je komt terecht in een team van 5 personen waarin persoonlijke ontwikkeling en groei centraal staat!

Salary: A rewarding pay

Location: Brussels

Date Posted: 03 March 2023

Une fonction de Account Manager en Réassurance vient de s’ouvrir chez un courtier d’un grand groupe à Bruxelles. Il s’agit d’un contrat intérimaire en vue d’engagement fixe.

Salary: mooie voordelen

Location: Asse

Date Posted: 27 February 2023

Een stabiele onderneming gelegen in Asse (1730) is op zoek naar een gedreven Cash Collector om het team te versterken. Heb je reeds ervaring binnen debiteurenbeheer en wil je graag op een groeiend klantenportefeuille werken? Dan is dit de functie die je zoekt!