Our Walters People finance division specialises in the recruitment of credit controllers throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary credit control job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest credit controller vacancies below:

Search Results

Salary: groepsverzekering, maaltijdcheques, etc...

Location: Antwerp

Date Posted: 16 May 2024

Eén van onze klanten te Antwerpen zoekt een klantgerichte Credit Controller. Was je toch al aan het nadenken over jouw carrière? Misschien is dit dan wel een volgende stap. Binnen deze firma kan je rekenen op een verantwoordelijke functie en een gezellig team van collega’s.

Salary: Meal vouchers of 8EUR, net allowances , ...

Location: Leuven

Date Posted: 14 May 2024

For a logistics company in Leuven, we’re looking for a Credit & Collections Analyst. Are you eager to learn, service-oriented and want to get things done? You'll become part of a friendly and engaged team. Keep on reading for more info.

Salary: Maaltijdcheques, ecocheques, ...

Location: Vilvoorde

Date Posted: 08 May 2024

Je houdt ervan om samen met de klanten tot een oplossing te komen wat betreft openstaande betaling? Dit doe je steeds op een klantgerichte en assertieve manier! Samen met jou collega verzorg je de credit collection voor de B2B klanten voor dit familiebedrijf actief binnen de staalindustrie. Kan je je vinden in al deze elementen en werk je daarbovenop ook graag in een open en dynamische omgeving? Dan zit je hier volledig op jouw plaats. Het enige wat je dan kan doen is solliciteren!

Salary: €3300 - €3650 per month + bedrijfwagen + 30 vakantiedagen

Location: Waregem

Date Posted: 06 May 2024

Voor een internationale speler gelegen in regio Waregem zijn we op zoek naar een Cost Controller om hun team te versterken. Beschik jij over een eerste ervaring of ben je een mature schoolverlater op zoek naar een brede functie waar je op termijn zeker kan doorgroeien? Lees dan snel verder!

Salary: Maaltijdcheques van €8 en ecocheques van €250,...

Location: Evere

Date Posted: 19 April 2024

Ben je commercieel ingesteld en weet je de klanten te overtuigen om over te gaan tot betaling, maar nog steeds een goede relatie te onderhouden? Je omschrijft jezelf als klantgericht, analytische en polyvalent? Dit alles zorgt ervoor dat je de functie van Credit Collection voor de B2B portefeuille tot een goed einde brengt! Je beheert de grootste klanten van het bedrijf en rapporteert rechtstreeks aan de Credit Director.

Salary: competitief salaris met tal van extra’s

Location: Antwerp

Date Posted: 18 April 2024

Hou je ervan om met klanten in contact te staan, hen verder te helpen met hun vragen en er zo voor te zorgen dat de facturen worden betaald? Dit kan je allemaal terugvinden in de positie van deeltijdse Credit Collection medewerker bij deze speler in de automotive sector te Antwerpen. Je komt terecht in een kleiner team waardoor de familiale sfeer ervoor zorgt dat je meteen op jouw gemak bent!

Salary: maaltijdcheques, AG groepsverzekering,...

Location: Aartselaar

Date Posted: 16 April 2024

Een bedrijf gelegen in Aartselaar is op zoek naar een Credit Controller om hun team te versterken. Ben je communicatief, stressbestendig en een kei met cijfers? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een gevarieerde en interessante job laat ruimte voor initiatief, in een bedrijf met een uitstekende reputatie in de medische wereld.

Salary: mogelijkheid tot salary4car, ...

Location: Zaventem

Date Posted: 12 April 2024

Voor één van de grootste leasingmaatschappijen zoeken we, voor hun vestiging in Zaventem, een collection officer.

Salary: Flex working hours, insurances, ...

Location: Antwerp

Date Posted: 12 April 2024

For an international company in Antwerp we’re looking for a driven Credit controller. The Credit Controller is responsible for improving, maintaining and coordinating Credit Management processes and procedures.

Salary: maaltijdcheques, verzekeringen, ...

Location: Antwerp

Date Posted: 12 April 2024

Voor een retailbedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn we op zoek naar een enthousiaste Credit Controller. Wil jij een sleutelfiguur zijn om de inkomende financiële activiteiten te beheren? Dan ben jij de ideale match om dit team te vervoegen.