Our Walters People finance division specialises in the recruitment of credit controllers throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary credit control job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest credit controller vacancies below:

Search Results

Salary: marktconform salaris aangevuld met extra’s

Location: Zaventem

Date Posted: 30 June 2022

Voor een internationale speler, actief in de IT services gelegen te Zaventem, zoeken we een gemotiveerde en hands-on Credit Collector. Je zal deel uitmaken van een EMEA-gespreid team, en je rapporteert aan de manager in Nederland. Je werkt zelfstandig en verzorgt de credit collection voor de Belgische markt. Heb je reeds ervaring in een gelijkaardige functie en zoek je een toffe nieuwe uitdaging? Lees dan zeker verder!

Salary: Package salarial attractif

Location: Neder-Over-Heembeek

Date Posted: 23 June 2022

Une société internationale active dans le secteur du matériel industriel est actuellement à la recherche d’un Crédit Collector pour rejoindre l’équipe. Avez-vous une première expérience en crédit collection et êtes-vous à la recherche d’un prochain défi ? N’hésitez pas à consulter l’annonce ci-dessous !

Salary: maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering,...

Location: Zaventem

Date Posted: 22 June 2022

Voor een internationale firma gelegen in de regio van Zaventem zijn we op zoek naar een (AR) Accountant/Credit Controller. Heb je ervaring in dit vak en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de retail sector? Solliciteer dan snel!

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 20 June 2022

Voor een onderneming gelegen in het Zuiden van Brussel zijn we op zoek naar een tijdelijke credit collector om het finance team kan versterken. Ben jij gemotiveerd en op zoek naar een eerste uitdagende ervaring? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: An attractive salary package

Location: Herstal

Date Posted: 20 June 2022

Pour un de nos clients spécialisé dans le secteur de l’énergie, situé à Herstal, nous sommes à la recherche d’un Account Receivable pour une mission intérimaire en vue fixe. Si vous êtes immédiatement disponible et à la recherche de votre prochain challenge, vous êtes la personne qu’ils recherchent.

Salary: A motivating earning

Location: Braine-l'Alleud

Date Posted: 17 June 2022

Une fonction de Credit Collector vient de s’ouvrir au sein d’une société internationale active dans la construction et située à Braine l’Alleud. Vous intégrez une équipe dynamique et rapportez directement au Head of Credit Management.

Salary: marktconform salarispakket aangevuld met extra's

Location: Deurne

Date Posted: 17 June 2022

Voor een KMO gelegen in Deurne zijn wij op zoek naar een Credit Collector om het team te vervolledigen. Heb je reeds een mooie ervaring achter de rug als Credit Collector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een familiale, open werksfeer? Dan is deze functie iets voor jou.

Salary: Mooi salaris aangevuld met extralegale voordelen

Location: Evere

Date Posted: 16 June 2022

Een bedrijf gelegen in Haren, actief in de technologische sector, is op zoek naar een enthousiaste, communicatieve en assertieve Credit Collection Officer. Heb je al ervaring binnen de Credit Collection, ben je een ‘go-getter’ en vlot in de omgang? Kom dan meer te weten over deze functie in een groeiend bedrijf.

Salary: Negotiable

Location: Merelbeke

Date Posted: 15 June 2022

Voor een internationale speler actief in de productiesector en gelegen in regio Merelbeke zijn we op zoek naar een Credit Collection Officer om het finance team te versterken.

Salary: Een competitief loon en tal van voordelen

Location: Duffel

Date Posted: 14 June 2022

Voor onze klant actief in de productiesector en gelegen in Duffel zijn we op zoek naar een Credit Controller. Ben je een communicatieve duizendpoot en heb je een klantgerichte ingesteldheid? Lees dan zeker verder!