Our Walters People finance division specialises in the recruitment of credit controllers throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary credit control job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest credit controller vacancies below:

Search Results

Salary: Een salarispakket aangevuld met extra’s

Location: Zaventem

Date Posted: 23 November 2022

Voor een bekende speler in de luchtvaartindustrie zijn we op zoek naar een credit control officer. Ben je vlot in het Nederlands, Frans en Engels, en heb je reeds een eerste ervaring in credit control? Spreekt de luchtvaart jou aan en zoek je naar een gevarieerde en toffe functie met de nodige verantwoordelijkheid? Dan is dit jouw droomjob!

Salary: vast contract

Location: Brussels

Date Posted: 22 November 2022

Voor een sterke constructiespeler gelegen in Sint-Agatha-Berchem zijn we op zoek naar een Credit Controller om het team te versterken. Heb jij reeds enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie en heb je een goede talenkennis? Dan kom je zeker in aanmerking voor deze vacature!

Salary: Mooi salaris + work-life balans

Location: Anderlecht

Date Posted: 22 November 2022

Voor een innovatief en duurzaam productiebedrijf in regio Anderlecht zijn we op zoek naar een Credit Collector om het team te versterken. Heb jij reeds ervaring in een gelijkaardige functie en heb je een goede talenkennis? Dan kom je zeker in aanmerking voor deze vacature!

Salary: mooie voordelen

Location: Asse

Date Posted: 21 November 2022

Een stabiele onderneming gelegen in Asse (1730) is op zoek naar een gedreven Cash Collector om het team te versterken. Heb je reeds ervaring binnen debiteurenbeheer en wil je graag op een groeiend klantenportefeuille werken? Dan is dit de functie die je zoekt!

Salary: goede work-life balans met thuiswerk

Location: Zaventem

Date Posted: 15 November 2022

Voor een gekende firma in Zaventem zoeken we een ervaren credit controller die in staat is om zijn eigen klantenportefeuille te beheren en te monitoren. Bent je klantgericht, communicatief en bezit je een gezonde portie assertiviteit? Dan kan dit zeker iets voor jou zijn!

Salary: mooi voordelenpakket

Location: Halle

Date Posted: 09 November 2022

Heb je zin in een leuke uitdaging binnen een internationaal bedrijf en ben je enthousiast om in de toekomst een stapje vooruit te zetten? Dan is dit de uitdaging die je zoekt! We zijn op zoek naar een Credit Controller om het kantoor in Huizingen te vervolledigen.

Salary: competitief salaris aangevuld met mooie extra’s

Location: Leuven

Date Posted: 09 November 2022

Voor een firma in de sociale sector gelegen te Leuven zijn we op zoek naar een klantgerichte en gemotiveerde Credit Collector. Heb je reeds ervaring in het vak, haal je energie uit werken met klanten en cijfers, en ben je klaar voor een nieuwe stap? Dan ben jij misschien de ideale kandidaat voor deze toffe functie in een erg relevante sector!

Salary: Mooi salaris aangevuld met extralegale voordelen

Location: Wijnegem

Date Posted: 08 November 2022

Een bedrijf gelegen te Wijnegem is op zoek naar een Credit Controller. Je komt terecht bij een organisatie in volle groei en ontwikkeling.

Salary: marktconform salaris aangevuld met extra’s

Location: Zaventem

Date Posted: 08 November 2022

Voor een internationale speler, actief in de IT services gelegen te Zaventem, zoeken we een gemotiveerde en hands-on Credit Collector. Je zal deel uitmaken van een EMEA-gespreid team, en je rapporteert aan de manager in Nederland. Je werkt zelfstandig en verzorgt de credit collection voor de Belgische markt. Heb je reeds ervaring in een gelijkaardige functie en zoek je een toffe nieuwe uitdaging? Lees dan zeker verder!

Salary: opleidingen, maaltijdcheques,..

Location: Dendermonde

Date Posted: 08 November 2022

Ben jij assertief en vlot aan de telefoon? Ben jij op zoek naar goede begeleiding, een dynamisch team en leuke voordelen op kantoor? Dan is deze functie als Credit Controller bij een medisch bedrijf in regio Dendermonde vast iets voor jou!