Our Walters People finance division specialises in the recruitment of financial analysts throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary financial analysis job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest financial analyst vacancies below:

Search Results

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Dilbeek

Date Posted: 29 June 2022

Op zoek naar een leuke startersjob met veel trainings-en ontwikkelingsmogelijkheden? Een dynamisch bankkantoor in regio Dilbeek is op zoek naar een Junior Financial Advisor om het team te versterken.

Salary: maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, …

Location: Vilvoorde

Date Posted: 28 June 2022

Een Belgische KMO gelegen in Vilvoorde in de energiesector is op zoek naar een proactieve en commerciële Process Analyst. Heb je al ervaring in een analytische functie, ben je kritische en communicatief ingesteld en wil je je kennis binnen de energiesector uitbreiden? Kom dan meer te weten over deze functie in een groeiend bedrijf binnen een vlakke structuur.

Salary: Negotiable

Location: Haaltert

Date Posted: 23 June 2022

Heb jij reeds een eerste ervaring binnen finance en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving waar je je meteen thuis voelt in het team? Voor een bedrijf actief in de distributie sector gelegen in Denterhoutem zijn we momenteel op zoek naar een Finance & HR Officer om het team te versterken. Spreekt dit jou aan? Dan is deze functie vast iets voor jou!

Salary: Negotiable

Location: Deinze

Date Posted: 22 June 2022

Voor onze klant, gelegen in regio Deinze, zoeken we een Pricing Medewerker. In deze functie ben je mee verantwoordelijk voor het pricing proces. Ben je op zoek naar een boeiende functie in een sterk groeiend bedrijf? Zijn cijfers jouw ding en zoek je variatie in je job? Lees dan hieronder zeker verder.

Salary: You will receive a nice salary package

Location: Diegem

Date Posted: 21 June 2022

For an international client active in the logistical sector in Diegem, we are looking for a Customer analyst. Do you have a master-degree in economics, finance or business, and are you looking for a challenging, varied job in an international environment? Do you have a client-centred mindset, whilst still being able to see the bigger picture and keeping an eye on the performances delivered? Don’t hesitate to find out more below and apply.

Salary: Negotiable

Location: Asse

Date Posted: 20 June 2022

Voor een internationaal bedrijf, gelegen in Zellik, zijn we op zoek naar een Credit Analyst.

Salary: Negotiable

Location: Sint-Niklaas

Date Posted: 20 June 2022

Voor een speler in de dienstverlenende sector gelegen in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een Customer Finance Assistant om deze afdeling te versterken. Heb jij reeds ervaring in een gelijkaardige functie of heb jij een bachelorsdiploma op zak? Dan is deze vacature vast iets voor jou!

Salary: mooi salarispakket aangevuld met talrijke extra’s

Location: Leuven

Date Posted: 17 June 2022

Voor een bekende speler in de bancaire sector in hartje Leuven, zoeken we een all-round compliance officer met een eerste ervaring, die klaar is voor de volgende stap in zijn/haar carrière. Het internationaal karakter van de firma, alsook de toffe collega’s en werksfeer, maken van deze job de ideale opportuniteit om bij te leren en door te groeien. Een mooi carrière-pad ligt voor je klaar!

Salary: laptop, glijdende uren, ...

Location: Grobbendonk

Date Posted: 17 June 2022

Voor onze klant, gelegen te Grobbendonk zoeken we een Pricing Medewerker. In deze functie ben je mee verantwoordelijk voor het pricing proces. Ben je op zoek naar een boeiende functie in een sterk groeiend bedrijf? Zijn cijfers jouw ding en zoek je variatie in je job? Lees dan hieronder zeker verder.

Salary: An attractive salary package

Location: Zaventem

Date Posted: 14 June 2022

A new Credit Analyst job has just become available for an international and leading firm in Zaventem. This is a great opportunity for you to join a dynamic and growing company!