Our Walters People finance division specialises in the recruitment of financial controllers throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary financial control job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest financial controller vacancies below:

Search Results

Salary: bedrijfswagen, personeelskorting, ecocheques, ...

Location: Geel

Date Posted: 31 March 2023

Een Belgische marktleider in de commerciële sector is op zoek naar een Junior Controller om hun team in Geel te versterken. Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende job in een familiaal bedrijf met een ongedwongen no-nonsense sfeer? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Salary: Smartphone, laptop, 4-extra vakantiedagen enz

Location: Antwerp

Date Posted: 31 March 2023

Voor een dienstverlener regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Controller met facturatietaken. Ben je op zoek naar een zeer boeiende job met voldoende uitdagingen en dit in een dynamisch kader? Dan zit je bij deze klant misschien wel goed!

Salary: Mooi salaris + bedrijfswagen

Location: Aalst

Date Posted: 30 March 2023

Voor de Belgische tak van een speler in de logistieke sector gelegen in regio Aalst zijn we op zoek naar een Financial Controller om het finance team te versterken.

Salary: A competitive salary

Location: Brussels

Date Posted: 27 March 2023

Une compagnie d'assurances située au cœur de Bruxelles ouvre un poste de Business Controller. En tant que Business Controller, vous faites partie de l'équipe Comptabilité et Budget. Vous êtes responsable de la préparation et du suivi des budgets. Pour cela vous avez des contacts avec tous les départements de l'organisation. Si vous cherchez un nouveau challenge varié et dynamique, cette fonction est faite pour vous !

Salary: bedrijfswagen, groepsverzekering, ...

Location: Antwerp

Date Posted: 17 March 2023

Eén van onze klanten te Antwerpen zoekt een Financial Controller. Wij zoeken iemand met een Master diploma, hands-on én leergierig! Was je toch al aan het nadenken over jouw carrière? Misschien is dit dan wel een volgende stap.

Salary: An interesting salary package

Location: Brussels

Date Posted: 17 March 2023

Are you looking for a first challenge in the financial sector? Walters People is looking for junior candidates for several of its clients in Brussels. If you are a young and ambitious person who is looking for a first opportunity in international companies, investment banks, asset management firms or other financial institutions, please do not hesitate to apply.

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Zele

Date Posted: 15 March 2023

Voor een chemische speler gelegen in regio Zele zijn we op zoek naar een Financial Controller om het team te versterken. Heb jij reeds een eerste ervaring achter de rug binnen audit of controlling en ben je op zoek naar een gevarieerde functie binnen een sterk internationaal bedrijf? Lees dan zeker verder!

Salary: mooi voordelenpakket

Location: Wetteren

Date Posted: 09 March 2023

Voor een Belgische groep die internationaal actief is gelegen in regio Wetteren zijn we op zoek naar een Junior Cost Controller om het team te versterken.

Salary: Aantrekkelijk loon met extra's

Location: Mechelen

Date Posted: 07 March 2023

Duik je graag in de financiële cijfers en ben je vertrouwd met het opmaken en interpreteren van financiële rapporteringen en het opvolgen van budgetten? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Voor een Belgisch bedrijf actief in de medische sector zijn we op zoek naar een Financial Controller om het team in Mechelen te versterken.

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 06 March 2023

L’un de nos clients, situé dans le centre de Bruxelles est à la recherche d’un Collaborateur Financier. Vous travaillerez au cœur de l’activité éditoriale, et serez un point de contact important pour les différents départements. Vous faites partie d’un département de 3 personnes, au sein d’une structure d’une cinquantaine de personnes.