Our Walters People finance division specialises in the recruitment of financial controllers throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary financial control job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest financial controller vacancies below:

Search Results

Salary: nettovergoeding + maaltijdcheques, ...

Location: Antwerp

Date Posted: 04 April 2024

Voor een wereldwijd onderzoeksbureau zijn we op zoek naar een Financial Controller. Samen met de Finance Director ondersteun je de Research teams in het managen van hun projecten door begeleiding te voorzien in de economische/financiële aspecten, opvolging van de winst en winstgevendheid. Deze firma zet in op jouw persoonlijke ontwikkeling, coachende begeleiding en doorgroeimogelijkheden!

Salary: €3200 - €3600 per month + bedrijfswagen + vast contract

Location: Oudenaarde

Date Posted: 03 April 2024

Heb jij minstens een eerste ervaring binnen controlling en ben je op zoek naar een brede functie waarin je verder kan groeien? Stop dan gerust met zoeken want wij hebben de perfecte functie voor jou openstaan bij een sterke retailspeler in regio Oudenaarde. Naast een vast contract kan je hier rekenen op 32 vakantiedagen, thuiswerk en een goede work-life balans. Ook je bedrijfswagen wacht al op jou!

Salary: salarispakket tussen €3500 – €4000

Location: Vilvoorde

Date Posted: 02 April 2024

Wil je graag terechtkomen in een informele bedrijfscultuur waar je kan genieten van een analytische en communicatieve functie? Dit kan allemaal binnen deze internationale speler, actief in de cosmetica-industrie! Binnen een kleiner team weet je jezelf te ontplooien en een business partner te worden voor de verschillende interne afdelingen! Dit alles wordt omkaderd door een flexibel uurrooster, thuiswerkmogelijkheid en opleidingsmogelijkheden adhv een e-learning platform!

Salary: €2500 - €3000 per month + mooie voordelen + opleidingen

Location: Dilbeek

Date Posted: 27 March 2024

Voor een mooie speler gelegen in regio Dilbeek zijn we momenteel op zoek naar een Junior Controller om het team te versterken. Ben je net afgestudeerd of heb je een eerste relevante werkervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een werkgever die veel aandacht heeft voor het individu en waar je kan rekenen op een goede work-life balans, voldoende begeleiding en doorgroeimogelijkheden? Lees dan snel verder!

Salary: €3300 - €3650 per month + bedrijfwagen + 30 vakantiedagen

Location: Waregem

Date Posted: 19 March 2024

Ben jij momenteel op zoek naar een nieuwe gevarieerde functie als Financial Controller? Klinken doorgroeimogelijkheden, ruimte voor autonomie en flexibiliteit jou als muziek in de oren? Dan is deze vacature bij een innovatieve speler in Waregem vast iets voor jou!

Salary: Aantrekkelijk loon met o.a. maaltijdcheques

Location: Willebroek

Date Posted: 14 March 2024

Voor een toonaangevende speler te Willebroek zijn wij op zoek naar een Junior Financieel Calculator voor het berekenen van complexe financiële vraagstukken. Heb jij een passie voor cijfers en ben je een kei in het analyseren? Dan is dit de job die je zoekt! Je komt terecht in een team van 4 personen in een familiale & groeiende omgeving.

Salary: aantrekkelijk salaris

Location: Antwerp

Date Posted: 07 March 2024

Een groot familiebedrijf actief in de bouw-, milieu- en industriële projecten is op zoek naar een Financial Controller voor de regio Antwerpen. Ben je op zoek naar een boeiende job met verantwoordelijkheid en afwisseling? Lees hieronder dan zeker verder.

Salary: €3500 - €4000 per month + voordelen + vast contract

Location: Asse

Date Posted: 27 February 2024

Ben jij op zoek naar een brede functie binnen boekhouding en controlling? Wil jij werken in een leuk bedrijf dat deel uitmaakt van een grotere internationale groep? Dan is deze functie in regio Asse vast iets voor jou!

Salary: €2500 - €3000 per month + voordelen + thuiswerk

Location: Brussels

Date Posted: 26 February 2024

Ben jij op zoek naar een leuke startersfunctie binnen controlling en zijn een leuke werksfeer en work-life balans belangrijk voor jou? Stop dan gerust met zoeken want wij hebben de perfecte functie voor jou openstaan bij een bedrijf in de voedingssector in regio Brussel (Jette).

Salary: A salary depending on your level of education

Location: Zaventem

Date Posted: 22 February 2024

For a company in the aviation sector in Zaventem we are recruiting a Junior controller to be part of a local team of 4 people. You will directly report to the group controlling director. Are you finishing your master degree in finance or economics, and you seek an opportunity in which you can learn and grow into the role of controller? Do you want to be part of a fun team and have varied tasks? Read further for more information!