Our Walters People finance division specialises in the recruitment of financial controllers throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary financial control job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest financial controller vacancies below:

Search Results

Salary: Negotiable

Location: Evergem

Date Posted: 30 June 2022

Heb jij een goede talenkennis, ben je plichtbewust en analytisch ingesteld? Op zoek naar een nieuwe uitdaging met een gevarieerd takenpakket en doorgroeimogelijkheden?

Salary: een aantrekkelijk salaris mét telewerk

Location: Aarschot

Date Posted: 27 June 2022

Een Belgisch bedrijf actief in de IT-sector te Aarschot, is op zoek naar een Assistant Controller. Jouw takenpakket is een mix van facturatie en ondersteuning binnen controlling. Ben je detailgericht en analytisch? Lees dan zeker verder!

Salary: een mooi loonpakket

Location: Schelle

Date Posted: 23 June 2022

Een bedrijf in de bouwsector gelegen te Schelle is op zoek naar een Financial Controller met enkele jaren ervaring. In deze functie als Controller ben je de verbindingspersoon tussen de business en de financiële afdeling. Werk je graag in een sterk groeiende, complexe en dynamische omgeving? Lees dan zeker verder!

Salary: aantrekkelijk salaris met oa. verzekeringen

Location: Vilvoorde

Date Posted: 23 June 2022

Voor een internationaal bedrijf, actief in de cosmetica, gelegen in Vilvoorde zijn we op zoek naar een oplossingsgerichte Assistant Controller. Heb je een analytische en proactieve mindset, denk je graag mee aan verbeteringsprocessen en hou je van een uitdagende job? Dan zit je helemaal op je plek binnen deze dynamische werkomgeving.

Salary: Interessant salaris met extra voordelen

Location: Willebroek

Date Posted: 23 June 2022

Een familiale groeiende onderneming is op zoek naar een Junior Financieel Calculator voor het berekenen van complexe financiële vraagstukken. Heb jij een passie voor cijfers en ben je een kei in het analyseren?

Salary: Negotiable

Location: Evergem

Date Posted: 22 June 2022

Voor een sterke speler gelegen in regio Evergem zijn we op zoek naar een Junior Financial Controller om het team te versterken.

Salary: bedrijfswagen, groepsverzekering, ...

Location: Antwerp

Date Posted: 17 June 2022

Eén van onze klanten te Antwerpen zoekt een Financial Controller. Wij zoeken iemand met een Bachelor of Master diploma, hands-on én leergierig! Was je toch al aan het nadenken over jouw carrière? Misschien is dit dan wel een volgende stap.

Salary: hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, ...

Location: Beerse

Date Posted: 16 June 2022

We zijn op zoek naar een tijdelijke Controller voor een internationaal dynamisch en snelgroeiend manufacturing bedrijf gelegen in Beerse. Heb je reeds ervaring, ben je ondernemend en resultaatsgericht? Dan ben jij misschien de juiste persoon voor deze functie!

Salary: A motivating pay

Location: Brussels

Date Posted: 13 June 2022

A new Financial Control job has just become available for one of our clients in Brussels. If you are motivated and immediately available, this a great opportunity for you to join our client.

Salary: Negotiable

Location: Kallø

Date Posted: 10 June 2022

Voor een speler actief in de logistieke sector gelegen in regio Kallo zijn we momenteel op zoek naar een Junior Financial Controller om het team te versterken. Heb jij een bachelorsdiploma op zak en ben je klaar voor een nieuwe boeiende en analytische uitdaging? Lees dan snel verder!