Financial control jobs

Walters People specialises in placing financial control professionals across Belgium on both a temporary and permanent basis. Our long standing finance team provides recruitment services to national and international organisations ranging from large multinationals to small and medium sized businesses.

Search Results

Financial Controller

Salary: Attractive salary package

Location: Kallø

Date Posted: 20 March 2019

An international company based in the region of Kallo is looking for a Financial Controller to support the BU controlling team. You will be working in a rather small team but you will get in touch with many different stakeholders. Do you have a strong interest in continuous improvement of processes and are you looking for a dynamic and hands-on job in finance?
Financial Controller

Salary: Negotiable

Location: Aalst

Date Posted: 19 March 2019

Een familiale KMO, maar deel van een internationale groep, gelegen in de regio van Aalst, is op zoek naar een Financial Controller om het team te versterken. Je werkt samen met de accountant en rapporteert hierbij aan de financieel manager. Het is kleinere, maar internationale omgeving met een heel goede sfeer en ruimte voor initiatief en eigen inbreng. Word jij de nieuwe collega?
Financial & Controlling Specialist

Salary: Mooi loonpakket

Location: Zaventem

Date Posted: 15 March 2019

Voor een groeiend en ambitieus bedrijf in de automobielsector in regio Zaventem zijn we op zoek naar een Financial en Controlling Specialist. Heb je reeds een ervaring in een soortgelijke functie en ben je op zoek naar een volgende stap?
Cost Controller

Salary: Negotiable

Location: Oudenaarde

Date Posted: 15 March 2019

Een internationaal bedrijf actief in de logistiek in regio Oudenaarde is op zoek naar een Cost Controller om het team te vervoegen. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een toonaangevend, professioneel en dynamisch team en heb je analytische skills op zak? Neem dan snel een kijkje!
Financial Controller

Salary: An attractive salary

Location: Zaventem

Date Posted: 13 March 2019

A new temporary Controller job has just become available for a leading international firm in Zaventem. Do you have a Master degree, a few years’ experience and looking for an analytical function in a dynamic environment? Apply now!
Financial Controller

Salary: Negotiable

Location: Aalter

Date Posted: 13 March 2019

Een internationaal bedrijf in Aalter is op zoek naar een Financial Controller om het team te vervoegen.
Area Controlling Officer

Salary: marktconform salaris inclusief bedrijfswagen

Location: Zaventem

Date Posted: 08 March 2019

Een gerenommeerd bedrijf gelegen in Zaventem is op zoek naar een Area Controlling Officer om het team te vervolledigen. Heb je een masterdiploma in een economische richting, voeling voor IT en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Assistant Financial Controller

Salary: Bespreekbaar

Location: Leuven

Date Posted: 28 February 2019

Een KMO gelegen in Leuven is op zoek naar een Assistent financial controller om de financiële kant van de business op te volgen samen met de Financial controller. Ben je dynamisch, hands-on en ambitieus ingesteld?
Finance Controller

Salary: Een aantrekkelijk salarispakket

Location: Machelen

Date Posted: 28 February 2019

Voor een toonaangevend bedrijf in de productiesector zijn wij op zoek naar een Finance Controller om het team in Machelen te versterken. Ben je op zoek naar een uitdagende functie is een leuk dynamisch bedrijf? Solliciteer dan snel!
Financial Controller

Salary: Negotiable

Location: Ninove

Date Posted: 28 February 2019

Een familiale KMO, maar deel van een internationale groep, gelegen in de regio van Ninove, is op zoek naar een Financial Controller om het team te versterken. Je werkt samen met de accountant en rapporteert hierbij aan de financieel manager. Het is kleinere, maar internationale omgeving met een heel goede sfeer en ruimte voor initiatief en eigen inbreng. Word jij de nieuwe collega?