Latest vacancies for graduates

Nearly or just graduated? Looking for your first job might be difficult. Walters People focuses on helping graduates and junior professionals find their first job in accounting & finance, banking & insurance, business support, customer service, HR & payroll, sales & marketing and logistics and supply chain. 

View our latest temporary, permanent and student jobs for starters here:

Search Results

Salary: marktconform

Location: Antwerp

Date Posted: 27 March 2023

Een grote speler binnen de mobiliteit in Antwerpen-Noord is op zoek naar jou! Ben jij klantvriendelijk en denk jij eerder in oplossingen dan problemen? Houd je ervan om voortdurend in contact te staan met verschillende mensen om hen zo verder te kunnen helpen? Kan je hierboven op je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels? Solliciteer dan zeker op onderstaande vacature van Customer Service & Dispatcher.

Salary: Motiverend verloningspakket

Location: Asse

Date Posted: 27 March 2023

Voor een bedrijf actief binnen de dienstverlende sector in de regio van Asse, zijn we op zoek naar een Junior Administratief bediende. Heb je net jouw diploma (bachelor, graduaat of secundair) behaald en ben je op zoek naar een toffe eerste job? Dan is deze job echt iets voor jou!

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 27 March 2023

Do you want to work in an NGO that is committed to children's rights and equal opportunities for girls and boys? The company is looking for their new Communication Coordinator who will be responsible for increasing the retention and loyalty of our donors to build a lasting relationship with them. Do you have experience in customer loyalty and satisfaction? Do you want to use that knowledge and your creativity to boost our fundraising now? Then you may be the new colleague that this company is looking for!

Salary: Mooi salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 27 March 2023

Een internationaal en innovatief bedrijf gelegen in Zaventem is op zoek naar een enthousiaste HR Assistant. Ben jij communicatief, organisatorisch en een krak in administratie? Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een boeiede uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: Motiverend verloningspakket + voordelen

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 24 March 2023

Een dynamisch bankkantoor in regio Groot-Bijgaarden is op zoek naar een Junior Financial Advisor om het kantoor te versterken. Ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een uitdagende job in een aangename werkomgeving met leuke collega Dan is deze job iets voor jou!

Salary: Mooi salarispakket

Location: Ghent

Date Posted: 17 March 2023

Voor een sterke industriële speler gelegen in regio Gent zijn we op zoek naar een student om de administratie te ondersteunen gedurende de paasvakantie. Ben jij nog op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan snel verder!

Salary: Mooi salarispakket

Location: Dendermonde

Date Posted: 16 March 2023

Ben jij op zoek naar een leerrijke studentenjob binnen boekhouding gedurende de maand juli? Dan hebben wij een toffe functie openstaan bij een productiebedrijf in regio Dendermonde!

Salary: Kans om veel bij te leren

Location: Ninove

Date Posted: 08 March 2023

Een leerrijke studentenjob waar je veel kan bijleren on the job van je ervaren collega's? Check! Een makkelijk te bereiken locatie met het openbaar vervoer? Check! Een leuk financieel extraatje om te sparen of mee op reis te gaan? Check! Bij deze sterke speler actief in de financiële dienstverlening krijg je het allemaal.

Salary: Kans om veel bij te leren

Location: Aalst

Date Posted: 08 March 2023

Een leerrijke studentenjob waar je veel kan bijleren on the job van je ervaren collega's? Check! Een makkelijk te bereiken locatie met het openbaar vervoer? Check! Een leuk financieel extraatje om te sparen of mee op reis te gaan? Check! Bij dit modern boekhoudkantoor gelegen in Aalst wacht het allemaal op jou.

Salary: Kans om veel bij te leren

Location: Anderlecht

Date Posted: 08 March 2023

Voor een internationaal actief productiebedrijf gelegen in de regio van Anderlecht zijn we op zoek naar een student Boekhouding / Finance om tijdens de zomermaanden bij te springen.