HR assistant jobs

Walters People specialises in placing HR assistants across Belgium on both a temporary and permanent basis. Our HR team provides recruitment services to national and international organisations ranging from large multinationals to small and medium sized businesses.

Search Results

Junior Recruiter

Salary: Negotieerbaar

Location: Vilvoorde

Date Posted: 21 September 2018

Een nieuwe opportuniteit als Junior Recruiter doet zich voor bij een bedrijf actief in de voedingssector en gelegen te Vilvoorde. Als Junior Recruiter ben je verantwoordelijk voor de hele rekruteringsprocedure van arbeidersprofielen en bediendenprofielen.
HR Administrator

Salary: negotieerbaar

Location: Mechelen

Date Posted: 20 September 2018

Een nieuwe opportuniteit als HR Administrator doet zich voor bij een bedrijf gelegen in Mechelen en actief binnen de beveiligingssector.
Assistant(e) RH

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 17 September 2018

Une fonction d’Assistant(e) RH vient d’être créée au sein d’une société active dans le non-marchand située dans le sud de Bruxelles. Vous travaillerez au sein d’une équipe jeune et dynamique de 8 personnes.
HR Assistant

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 14 September 2018

Een nieuwe opportuniteit als HR Assistant doet zich voor bij een bedrijf gelegen in Zaventem en actief binnen de design sector. Als HR Assistant sta je in voor het HR proces A-Z in samenspraak met de HR manager.
HR Assistant

Salary: Negotiable

Location: Willebroek

Date Posted: 13 September 2018

Er is een nieuwe functie als HR Assistant vrijgekomen in een bedrijf actief binnen de Automotive sector en gelegen te Willebroek. Je zal instaan voor de ondersteuning van de personeelsadministratie en kantooradministratie.
Junior HR Assistant

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 13 September 2018

A new exciting opportunity as Junior HR assistant has just become available at an IT consultancy company located near the centre of Brussels.
Senior Recruiter

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 13 September 2018

Een gevarieerde job als Senior Recruiter is zojuist gecreëerd binnen een bedrijf dat actief is in de energie sector in Brussel. De onderneming is gemakkelijk toegankelijk.
HR Administrator

Salary: Negotiable

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 06 September 2018

Een nieuwe opportuniteit als HR administrator doet zich voor bij een bedrijf actief binnen de technische sector en gelegen te Groot-Bijgaarden.
Business Consultant

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 03 September 2018

Une société internationale située dans le centre de Bruxelles est à la recherche d'un Business Consultant. Ils sont actifs dans le service hypotécaire et crédit àla consommation.