HR assistant jobs

Walters People specialises in placing HR assistants across Belgium on both a temporary and permanent basis. Our HR team provides recruitment services to national and international organisations ranging from large multinationals to small and medium sized businesses.

Search Results

HR Advisor (tijdelijk)

Salary: Negotieerbaar

Location: Woluwe-Saint-Lambert

Date Posted: 17 May 2019

Een nieuwe opportuniteit als HR Advisor doet zich voor bij een bedrijf in de regio van Sint-Stevens-Woluwe en actief binnen de telecom sector. Als HR Advisor sta je de HR Manager bij op vlak van HR.
HR Assistant

Salary: Negotieerbaar

Location: Diegem

Date Posted: 16 May 2019

Een nieuwe opportuniteit doet zich voor bij een bedrijf actief in de retail sector en gelegen in de regio van Diegem. Zij zijn namelijk op zoek naar een HR Assistant ter ondersteuning van het hele HR team.
HR Payroll Officer

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 09 May 2019

Een nieuwe functie als HR Assistant doet zich voor bij een bedrijf actief binnen de design sector en gelegen in Zaventem. Binnen deze functie zal je instaan voor de ondersteuning van de HR manager.
HR Assistant

Salary: Negotieerbaar

Location: Antwerp

Date Posted: 02 May 2019

Een nieuwe opportuniteit doet zich voor bij een bedrijf actief in de retail sector en gelegen in de regio van Antwerpen. Zij zijn namelijk op zoek naar een HR Assistant ter ondersteuning van de HR specialisten.
Administratief / HR Assistent

Salary: Negotieerbaar

Location: Evere

Date Posted: 02 May 2019

Een nieuwe opportuniteit als HR Assistant doet zich voor bij een speler actief in de productie en gelegen in de regio van Haren. Als HR Assistant sta je in voor de algemene administratieve ondersteuning van het HR team.