HR assistant jobs

Walters People specialises in placing HR assistants across Belgium on both a temporary and permanent basis. Our HR team provides recruitment services to national and international organisations ranging from large multinationals to small and medium sized businesses.

Search Results

Jobstudent HR

Salary: Barema

Location: Diegem

Date Posted: 25 March 2019

Ben jij nog op zoek naar een studentenjob voor de maand Augustus? Een bedrijf gelegen in de regio van Diegem en actief in de medische sector is op zoek naar een Jobstudent HR.
HR Assistant

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 01 March 2019

Een nieuwe opportuniteit als HR Assistant doet zich voor bij een bedrijf in de regio Zaventem en actief binnen de dienstensector. Als HR Assistant ondersteun je zowel de HR Director als het HR team.
HR Administrator

Salary: Negotieerbaar

Location: Woluwe-Saint-Lambert

Date Posted: 01 March 2019

Een nieuwe opportuniteit als HR Administrator doet zich voor bij een bedrijf in de regio van Sint-Stevens-Woluwe en actief binnen de telecom sector.
Junior Mobile Recruiter

Salary: Negotieerbaar

Location: Diegem

Date Posted: 01 March 2019

Een geronnomeerde speler actief binnen de voedingssector en gelegen in de regio van Diegem, is op zoek naar een Junior Mobile Recruiter. Je zal instaan voor de rekrutering op verschillende locaties in Vlaams-Brabant alsook in Limburg.
HR Administrator

Salary: Negotieerbaar

Location: Leuven

Date Posted: 28 February 2019

Een nieuwe functie als HR Administrator doet zich voor bij een bedrijf actief binnen de chemische sector en gelegen in de regio van Leuven. Binnen deze functie zal je instaan voor de algemene ondersteuning van de HR dienst.