Our Walters People HR & payroll division specialises in the recruitment of specialists in HR management throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary HR manager job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest HR management vacancies below:

Search Results

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Zaventem

Date Posted: 08 November 2022

Een internationale firma, actief binnen de technologische sector, is op zoek naar een HR Manager. Als HR Manager ben je, samen met jouw collega HR Officer, verantwoordelijk voor het volledige HR gebeuren voor de Belgische medewerkers en ook de expats in België

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Mechelen

Date Posted: 02 November 2022

Een internationaal bedrijf in de automobiele sector, gelegen in Mechelen, is op zoek naar een HR Business Partner. Het betreft één van de grootste spelers in Europa in de productie van banden en voertuigonderdelen. Om hun afdeling Human Relationships te versterken, zijn ze op zoek naar een nieuwe medewerker.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zwijndrecht

Date Posted: 21 October 2022

Voor een bedrijf actief in de doe-het-zelfsector in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar HR Business Partner. Heb jij een eerste ervaring binnen HR en kan je zelfstandig werken? Kan je makkelijk prioriteiten stellen en ben je communicatief sterk? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie!

Salary: Attractive salary package

Location: Zaventem

Date Posted: 11 May 2022

For an international and dynamic company active in the technology sector and located in Zaventem, we are looking for a proactive HR Business Partner to join the HR Department.