HR officer jobs

Walters People is specialised in the temporary and permanent recruitment of HR officers in Belgium. Our long standing human resources team can offer you suitable positions matching your career objectives, skills and level of experience. View all our HR officer vacancies below.

Search Results

HR Officer

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 21 March 2019

Een nieuwe functie als HR Officer staat open bij onze klant gelegen in regio Vilvoorde en actief in de retail sector. Ben jij sterk in payroll en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!
HR & Payroll Officer (Dutch-German speaking)

Salary: Negotieerbaar

Location: Londerzeel

Date Posted: 21 March 2019

Een nieuwe functie als HR & Payroll Officer staat open bij onze klant gelegen in regio Londerzeel en actief in de land- en tuinbouw sector. Ben jij sterk in HR en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!
Senior Recruiter

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 21 March 2019

Een nieuwe opportuniteit als Senior Recruiter doet zich voor bij een bedrijf gelegen in de regio van Zaventem en gespecialiseerd in de beveiligingssector.
HR Officer

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 21 March 2019

Een nieuwe opportuniteit als HR Officer doet zich voor bij een bedrijf actief in de FMCG sector en gelegen te Zaventem. Als HR Officer ben je verantwoordelijk voor de volledige loonverwerking van A-Z en voor de behandeling van de personeelsdossiers.
HR Business Partner

Salary: Negotieerbaar

Location: Vilvoorde

Date Posted: 21 March 2019

Een nieuwe functie als HR Business Partner is vrijgekomen bij een bedrijf gelegen in Vilvoorde en actief in de FMCG sector. Als HR Business Partner sta je in voor het adviseren en ondersteunen van de managers en hun teams om de doelstellingen en de strategie├źn van de afdeling te realiseren.
Recruitment Officer

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 08 March 2019

A new exciting opportunity as Recruitment Officer has just become available in a company in the advertising sector. This company is in the city centre. You will part of the Retail Agency department.