HR officer jobs

Walters People is specialised in the temporary and permanent recruitment of HR officers in Belgium. Our long standing human resources team can offer you suitable positions matching your career objectives, skills and level of experience. View all our HR officer vacancies below.

Search Results

HR Business Partner

Salary: Negotieerbaar

Location: Vilvoorde

Date Posted: 21 September 2018

Een nieuwe functie als HR Business Partner is vrijgekomen bij een bedrijf gelegen in Vilvoorde en actief in de FMCG sector. Als HR Business Partner sta je in voor het adviseren en ondersteunen van de managers en hun teams om de doelstellingen en de strategieën van de afdeling te realiseren.
HR Officer

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 14 September 2018

Heb je reeds ervaring in HR en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Voor een groeiend bedrijf gelegen te Zaventem in de voedingssector zoeken wij een ervaren HR Officer.
Recruiting Specialist

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 13 September 2018

A new exciting opportunity as Recruiting Specialist has just become available for one of our client active in the consultancy sector.
HR Sourcer

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 13 September 2018

Een tijdelijke job als HR Sourcer is zojuist gecreëerd binnen een heel bekend bedrijf dat actief is in de energie sector in Brussel. Je komt terecht in een team van 10 personen en rapporteert rechtstreeks aan de teamleader. Deze ervaring is de perfecte opportuniteit om binnen de rekrutering sector te komen.
HR Business Partner

Salary: Negotiable

Location: Wemmel

Date Posted: 06 September 2018

Een nieuwe functie als HR Business Partner is vrijgekomen bij onze klant gelegen in regio Wemmel en actief in de sportsector. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen HR? Lees dan zeker verder en solliciteer online!
HR Officer

Salary: Negotiable

Location: Zaventem

Date Posted: 03 September 2018

Heb je reeds ervaring in HR en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Voor een groeiend bedrijf gelegen te Zaventem in de technische sector zoeken wij een gemotiveerde HR Officer.
HR Officer

Salary: Negotiable

Location: Zaventem

Date Posted: 03 September 2018

Une fonction de HR Officer vient d’être créée au sein d’une société active dans le secteur technique et située à Zaventem. Vous apporterez du soutien au Manager des RH et serez principalement responsable pour la gestion de la paie.
HR Officer

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 24 August 2018

Une fonction permanente de HR Officer vient d’être créée chez un de nos clients situé dans le centre de Bruxelles et actif dans le secteur immobilier.
HR Verantwoordelijke

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Aarschot

Date Posted: 21 August 2018

Een nieuwe opportuniteit als HR Verantwoordelijke doet zich voor bij een bedrijf actief binnen de financiële dienstverlening en gelegen te Aarschot. Als HR Verantwoordelijke sta je in voor het HR gebeuren van A-Z binnen de onderneming.
HR Officer

Salary: Négociable

Location: Evere

Date Posted: 10 August 2018

Une fonction de HR Officer vient d’être créée au sein d’une société active dans le secteur du cosmétique située à Evere.