Latest HR & payroll job vacancies

Our Walters People HR & payroll division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for professionals in HR support, HR management, payroll, compensation & benefits and recruitment & talent management. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest HR & payroll vacancies here:

Search Results

Salary: €2800 - €4500 per month + Maaltijdcheques, verzekeringen,...

Location: Niel

Date Posted: 27 September 2023

Een bedrijf actief in de productiesector en gelegen te Niel is op zoek naar een HR Officer. Je komt terecht in een nieuwe functie waar je je eigen HR stempel kan drukken. Heb je een eerste Payroll ervaring of HR generalistische ervaring achter de rug? Kijk je uit naar een functie met veel verantwoordelijkheden en met de focus op harde HR? Dan is deze functie als HR Officer misschien wel de job voor jou!

Salary: extralegale voordelen

Location: Antwerp

Date Posted: 26 September 2023

Voor een grote internationale speler binnen de logistiek, ben ik op zoek naar een soft HR Business partner. Heb jij een passie voor het zoeken van geschikte kandidaten en hen wil je hen zo een goed mogelijke ondersteuning geven? Heb je hiernaast ook al ervaring opgedaan binnen Learning & Development? Aarzel dan niet langer en solliciteer voor de openstaande positie te Antwerpen-noord (2030).

Salary: €3000 - €5000 per month + Maaltijdcheques, verzekeringen,...

Location: Willebroek

Date Posted: 22 September 2023

Voor een grote internationale klant in de industriële sector en gelegen in Willebroek zijn we op zoek naar een HR & Payroll Officer. Om hun huidig HR team verder uit te breiden, zijn ze op zoek naar een nieuwe collega. Heb jij minimum 3 jaar ervaring binnen Payroll of HR-administratie, werk jij nauwkeurig en ben je een echte teamplayer? Lees dan zeker verder!

Salary: €3000 - €4000 per month + Maaltijdcheques, verzekeringen,...

Location: Bornem

Date Posted: 22 September 2023

Een bedrijf actief in de industriële sector en gelegen te Bornem is op zoek naar een HR Officer om de huidige HR officer te vervangen die op pensioen gaat. Heb je ervaring in een generalistische HR rol? Kijk je uit naar een stand alone functie met veel verantwoordelijkheden? Dan is deze functie als HR Officer misschien wel de job voor jou!

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Brussels

Date Posted: 22 September 2023

Voor een leuke speler actief in de entertainmentsector en gelegen in regio Brussel zijn we op zoek naar een HR Assistant om het team te ondersteunen.

Salary: Mooi salaris + thuiswerk

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 18 September 2023

Heb jij een passie voor mensen, ben je leergierig en dynamisch ingesteld? Dan hebben wij de ideale functie voor jou openstaan als Junior HR/Payroll Officer bij een hippe speler actief in de marketingssector in regio Groot-Bijgaarden! Je komt hier terecht in een leuk team waar er veel aandacht is voor het individu en je kan rekenen op een goede work-life balans.

Salary: €3000 - €4800 per month + Bedrijfswagen, tankkaart, verzekeringen, ...

Location: Mechelen

Date Posted: 18 September 2023

Een bedrijf in de zorgsector gelegen te Mechelen is op zoek naar een Senior payroll Officer. Heb jij een eerste ervaring in Payroll en ben je een vlotte communicator? Kijk je je uit naar een payroll functie in een groot HR team? Lees dan zeker verder!

Salary: €2800 - €4200 per month + Verzekeringen, maaltijdcheques,...

Location: Beerse

Date Posted: 18 September 2023

Een bedrijf gespecialiseerd in de productie van vrijetijdsartikelen en gelegen te Beerse is op zoek naar een Payroll Officer. Door uitbreiding van het team hebben ze deze nieuwe functie ingevoerd als Payroll officer. Je werkt nauw samen met de HR officer en rapporteert aan de HR manager. Heb jij ervaring in HR administratie of payroll? Ben je op zoek naar een gevarieerde HR rol in een fijn team? Lees dan zeker verder!

Salary: €4500 - €8500 per month + Attractive salary (ccar, assurances,...)

Location: Limburg

Date Posted: 18 September 2023

An international company active in the paper manufacturing industry and located in the North of Limburg is looking for an experienced HR Manager. You will be responsible for the operational and strategic HR processes and will join a largely new management team. You can leave your own HR stamp and help guide the change processes. Do you have several years of HR experience and are you both hands-on and strategically strong? Are you a real change agent and strong communicator? Then read on!

Salary: €4500 - €9000 per month + Company car, assurances,...

Location: Limburg

Date Posted: 18 September 2023

Een internationaal bedrijf actief in de papierindustrie en gelegen in het Noorden van Limburg is op zoek naar een ervaren HR Manager. Kijk jij terug op enkele jaren HR ervaring, ben je hands-on, een echte change agent en sterk communicatief? Lees dan zeker verder.