Latest HR & payroll job vacancies

Our Walters People HR & payroll division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for professionals in HR support, HR management, payroll, compensation & benefits and recruitment & talent management. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest HR & payroll vacancies here:

Search Results

Salary: Negotiable

Location: Antwerp

Date Posted: 25 November 2022

Een nieuwe opportuniteit als Payroll & Administratief Assistent doet zich voor bij een speler actief in de productie van industriële machines. Het bedrijf is gevestigd in de Antwerpse haven, het logistieke hart van België. In deze functie vorm jij het eerste aanspreekpunt voor je collega's wat betreft HR gerelateerde vragen.

Salary: Marktconfrom

Location: Antwerp

Date Posted: 25 November 2022

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de payroll? Ben jij iemand met oog voor detail en ga jij gestructureerd te werk? Kan jij zowel mondeling als schriftelijk vlot communiceren in het Engels en Nederlands en heb jij een zeer goede kennis van de sociale wetgeving? Dan is de functie van payroll binnen het dynamisch bedrijf, gelegen in 2030 Antwerpen, wel iets voor jou!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Jette

Date Posted: 24 November 2022

Een gekende speler actief binnen de sportsector en gelegen te Jette, is op zoek naar een HR Officer. Heb jij een opleiding achter de rug binnen HR en/of heb jij al een eerste HR ervaring? Lees dan snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 24 November 2022

Voor een internationale speler in Vilvoorde en actief binnen de technologische sector, zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Als Administratief Medewerker zal je het sales team ondersteunen op administratief vlak.

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Overijse

Date Posted: 24 November 2022

Een bedrijf actief in de HVAC sector en gelegen in Overijse, is op zoek naar een enthousiaste Talent Acquisition Specialist. Als Talent Acquisition Specialist zal je instaan voor de rekrutering van technische profielen op 3 verschillende locaties (Overijse – Gent – Luik). Zoek jij naar een nieuwe functie binnen rekrutering met veel verantwoordelijkheid? Lees dan zeker snel verder.

Salary: Package salarial intéressant

Location: Jette

Date Posted: 24 November 2022

Notre client, actif dans le domaine sportif à Jette, est à la recherche d’un HR Assistant. Vous aimez la gestion de documents administratifs ? En tant que HR Assistant vous serez notamment responsable pour les dossiers administratifs du personnel et pour la gestion des documents Sociaux. Lisez vite la suite pour en savoir plus sur ce poste passionnant !

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Leuven

Date Posted: 24 November 2022

Een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in de IT-sector zoekt een HR Officer. Ben jij tweetalig (NL-FR) en heb je reeds ervaring met het aanwerven van personeel? Werk je graag in een internationale omgeving en zoek je een functie in de regio van Leuven? Lees dan snel verder!

Salary: Interessant salarispakket

Location: Diegem

Date Posted: 24 November 2022

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging ? Ben je een teamplayer, communicatief, stressbestendig en sociaal? Heeft loon administratie geen geheimen meer voor jou ? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is op zoek naar een ervaren tweetalige Payroll Coördinator te Diegem.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 24 November 2022

Voor een internationaal bedrijf in Zaventem zijn wij dringend opzoek naar een Payroll Officer. Ben jij de gemotiveerde Payroll Officer die wij zoeken? Lees hieronder meer over deze interessante, en gevarieerde functie!

Salary: Motiverend verloningspakket

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 21 November 2022

Een KMO in regio Groot-Bijgaarden is op zoek naar een Payroll Officer om een team van 2 te vervoegen. Zoek jij een gevarieerde job waar je zowel payroll als onthaal kan doen? Ben je vlot in Nederlands en Frans? Lees dan zeker verder!