HR & Payroll jobs

Our specialist HR & Payroll division specialises in the temporary and permanent recruitment of HR & payroll professionals throughout Belgium. Typical roles we recruit for include HR assistants, HR managers, HR officers and payroll officers. We work with leading global, national and local organisations including large blue chip organisations, SME’s and financial services firms.

Search Results

HR/Payroll Officer

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 22 May 2019

Une fonction de HR/Payroll Officer vient d’être créée dans le secteur du retail de luxe. Cette société est située en plein cœur de Bruxelles et est facilement accessible en transport en commun
HR Advisor (tijdelijk)

Salary: Negotieerbaar

Location: Woluwe-Saint-Lambert

Date Posted: 17 May 2019

Een nieuwe opportuniteit als HR Advisor doet zich voor bij een bedrijf in de regio van Sint-Stevens-Woluwe en actief binnen de telecom sector. Als HR Advisor sta je de HR Manager bij op vlak van HR.
HR Assistant

Salary: Negotieerbaar

Location: Diegem

Date Posted: 16 May 2019

Een nieuwe opportuniteit doet zich voor bij een bedrijf actief in de retail sector en gelegen in de regio van Diegem. Zij zijn namelijk op zoek naar een HR Assistant ter ondersteuning van het hele HR team.
HR Payroll Officer

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 09 May 2019

Een nieuwe functie als HR Assistant doet zich voor bij een bedrijf actief binnen de design sector en gelegen in Zaventem. Binnen deze functie zal je instaan voor de ondersteuning van de HR manager.
Junior Payroll Officer

Salary: Negotieerbaar

Location: Kontich

Date Posted: 02 May 2019

Een bedrijf actief binnen de dienstensector en gelegen in de regio van Kontich, is op zoek naar een Junior Payroll Officer. Heb jij reeds een eerste ervaring binnen payroll en heb jij een goede kennis van de sociale wetgeving? Lees dan hieronder verder!
HR Assistant

Salary: Negotieerbaar

Location: Antwerp

Date Posted: 02 May 2019

Een nieuwe opportuniteit doet zich voor bij een bedrijf actief in de retail sector en gelegen in de regio van Antwerpen. Zij zijn namelijk op zoek naar een HR Assistant ter ondersteuning van de HR specialisten.
Payroll Medewerker

Salary: Negotieerbaar

Location: Vilvoorde

Date Posted: 02 May 2019

Een nieuwe opportuniteit als Payroll medewerker doet zich voor bij een bedrijf actief in de consumentenelektronica en gelegen te Vilvoorde. Als Payroll medewerker sta je in voor de behandeling van een eigen waaier aan personeelsdossiers.
Administratief / HR Assistent

Salary: Negotieerbaar

Location: Evere

Date Posted: 02 May 2019

Een nieuwe opportuniteit als HR Assistant doet zich voor bij een speler actief in de productie en gelegen in de regio van Haren. Als HR Assistant sta je in voor de algemene administratieve ondersteuning van het HR team.
Payroll officer

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 30 April 2019

Une fonction de Payroll Officer vient d’être créée au sein d’une société active dans le secteur de la construction. Cette société est située à Bruxelles et est accessible en transport en commun.
HR Business Partner

Salary: Negotieerbaar

Location: Wilrijk

Date Posted: 25 April 2019

Een nieuwe functie als HR Business Partner is vrijgekomen bij onze klant gelegen in regio Wilrijk en actief in de productie sector. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen HR? Lees dan zeker verder en solliciteer online!