Latest HR & payroll job vacancies

Our Walters People HR & payroll division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for professionals in HR support, HR management, payroll, compensation & benefits and recruitment & talent management. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest HR & payroll vacancies here:

Search Results

Salary: Negotiable

Location: Antwerp

Date Posted: 27 March 2023

Een wereldbekend Belgisch investeringsmaatschappij gelegen te hartje Antwerpen kijkt uit naar een nieuwe HR Officer.

Salary: Marktconform

Location: Schelle

Date Posted: 27 March 2023

Zoek jij een functie waarbij je zelfstandig alsook in teamverband moet werken? Ergens waar je je kennis van de sociale wetgeving kan toepassen en uitbreiden? Ben je communicatief in het Nederlands en vlot in het Frans en heb je alvast 2 jaar ervaring als Payroller? Aarzel dan niet en solliciteer op de functie van Payroll Officer te Schelle in de bouwsector.

Salary: Mooi salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 27 March 2023

Een internationaal en innovatief bedrijf gelegen in Zaventem is op zoek naar een enthousiaste HR Assistant. Ben jij communicatief, organisatorisch en een krak in administratie? Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een boeiede uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: Negotiable

Location: Antwerp

Date Posted: 24 March 2023

Een Belgisch havenbedrijf in Noord-Antwerpen is op zoek naar een gedreven Payroll & HR Administrator. Weet jij van aanpakken, durf jij verantwoordelijkheid op je te nemen en ben jij gepassioneerd door HR? Hoop jij een gevarieerde functie te vinden met zowel hard of soft HR-elementen? Dan is dit de job voor jou!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Grimbergen

Date Posted: 23 March 2023

Onze klant actief in de retail sector en gelegen in regio Grimbergen, is op zoek naar een Payroll Medewerker. Heb jij een goede kennis van de sociale wetgeving en heb jij ervaring in loonadministratie? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Overijse

Date Posted: 23 March 2023

Een bedrijf actief in de HVAC sector en gelegen in Overijse, is op zoek naar een enthousiaste Talent Acquisition Specialist. Als Talent Acquisition Specialist zal je instaan voor de rekrutering van technische profielen op 3 verschillende locaties (Overijse – Gent – Luik). Zoek jij naar een nieuwe functie binnen rekrutering met veel verantwoordelijkheid? Lees dan zeker snel verder.

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Zemst

Date Posted: 23 March 2023

Een gekende speler actief binnen de retail sector en gelegen in Zemst, is op zoek naar een Payroll Officer. Ben jij voldoende tweetalig Nederlands-Frans en heb jij een sterke interesse in de payroll? Aarzel dan niet en lees snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salaris + bedrijfswagen

Location: Diegem

Date Posted: 23 March 2023

Een internationale firma, actief binnen de farmaceutische sector en gelegen in Diegem, is op zoek naar een HR Manager. Als HR Manager ben je, samen met jouw collega’s van HR, verantwoordelijk voor het volledige HR gebeuren voor de Benelux medewerkers. Heb jij al ervaring als HR verantwoordelijke en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Leuven

Date Posted: 23 March 2023

Onze klant actief in de mediasector en gelegen in regio Leuven, is op zoek naar een HR Business Partner. Heb jij een sterke achtergrond binnen hard HR en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als HR Business Partner? Lees dan snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 23 March 2023

Onze klant actief in de mediasector en gelegen in regio Zaventem, is op zoek naar een HR Specialist. Heb jij al ervaring in de payroll en ben jij administratief sterk? Heb jij daarnaast een uitgesproken interesse in HR? Lees dan snel verder!