Latest HR & payroll job vacancies

Our Walters People HR & payroll division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for professionals in HR support, HR management, payroll, compensation & benefits and recruitment & talent management. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest HR & payroll vacancies here:

Search Results

Salary: €3800 - €4500 per month

Location: Brussels

Date Posted: 01 March 2024

Pour l'un de nos clients, une société active à l’international dans le secteur des services, nous recherchons un HR Business Partner. En tant que HR Business Partner, vous participerez au développement et à la réalisation d’une politique RH de qualité adaptée à la stratégie générale de l’entreprise. Vous travaillerez main dans la main avec la HR Manager que vous soutiendrez sur différentes missions stratégiques, sur la plupart des thématiques RH. Les bureaux sont situés à Bruxelles-Centre et sont très faciles d’accès en transports en commun.

Salary: €3500 - €4500 per month + Competitief salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 28 February 2024

Een internationaal bedrijf actief in de automobiel sector en gelegen in Zaventem, is op zoek naar een enthousiaste Recruitment Officer. Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Als een Recruitment Officer werk je nauw samen met de HR Business Partners en maak je deel uit van een zeer aangename omgeving.

Salary: €2700 - €3200 per month

Location: Brussels

Date Posted: 27 February 2024

For an international yet human-sized company with head office located in Brussels Centre, we are looking for a HR Generalist. In this role as a HR Generalist, you will be responsible for the whole employee life cycle on a European level and handle a variety of administrative HR processes. You will work in a European HR team and will report directly to the Head of HR based in Brussels.

Salary: €2500 - €4000 per month + Maaltijdcheques, verzekeringen ...

Location: Hoboken

Date Posted: 26 February 2024

Een internationaal kledingbedrijf gelegen in Hoboken is op zoek naar een enthousiaste HR & Payroll Officer. Je vervoegt een dynamisch HR team van 4 personen en rapporteert aan de Payroll manager. Heb jij al ervaring binnen HR administratie en/ of Payroll en kijk je uit naar een nieuwe HR ervaring in een tof team? Lees dan zeker verder!

Salary: €2800 - €3800 per month + Maaltijdcheques, verzekeringen,...

Location: Hoboken

Date Posted: 23 February 2024

Een internationaal kledingbedrijf gelegen in Hoboken is op zoek naar een enthousiaste HR officer. Je vervoegt een dynamisch HR team van 4 personen en rapporteert aan de Payroll manager. Heb jij al ervaring binnen HR administratie en/ of Payroll en kijk je uit naar een nieuwe HR ervaring in een tof team?

Salary: €3000 - €3500 per month + Mooi salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 23 February 2024

Een internationaal bedrijf actief in de logistieke sector en gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een ervaren HR Officer. Als HR Officer speel je een cruciale rol in het ondersteunen van brede HR-activiteiten en het bevorderen van een positieve werkomgeving voor de medewerkers. Je zult nauw samenwerken met het HR-team en andere afdelingen om ervoor te zorgen dat de HR-processen effectief worden uitgevoerd en voldoen aan de behoeften van het bedrijf en de medewerkers.

Salary: €3000 - €4000 per month + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 23 February 2024

Ben jij een ervaren Payroll Officer met een passie voor hard HR en aandacht voor detail? Heb je affiniteit met de sociale sector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio van Zaventem? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Payroll Officer ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige en tijdige verwerking van alle payroll gerelateerde taken. Je zorgt ervoor dat de loonadministratie voldoet aan alle wettelijke eisen en dat de medewerkers tijdig en correct worden uitbetaald. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot salaris, sociale wetgeving en andere payroll-gerelateerde zaken.

Salary: €2700 - €3500 per month

Location: Brussels

Date Posted: 23 February 2024

Une fonction de HR Administrator vient d’être créée au sein d’une entreprise active dans le secteur du service située en plein cœur de Bruxelles. En tant que HR Administrator pour cette entreprise, vous participerez à la gestion quotidienne des RH. Vous évoluerez dans une équipe de 3 personnes.

Salary: €2400 - €3400 per month + Meal vouchers

Location: Antwerp

Date Posted: 22 February 2024

Internationaal petrochemie bedrijf te Stabroek kijkt uit naar een Payroll Officer. Ben jij snel beschikbaar en zie jij het zitten dit bedrijf tijdelijk uit de brand te helpen? Ben jij een ervaren loonverwerker of ben jij pas afgestudeerd met een opleiding binnen payroll op zak? In beide gevallen maak jij kans!

Salary: €3500 - €4500 per month + Mooi salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 22 February 2024

Een internationaal bedrijf actief in de technologische sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een enthousiaste Payroll Officer. Ben jij communicatief met een hands-on mentaliteit en heb je oog voor detail? Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou!