Our Walters People HR & payroll division specialises in the recruitment of professionals in HR support throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary HR support job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest HR support vacancies below:

Search Results

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Sint-Pieters-Leeuw

Date Posted: 30 November 2023

Voor een mooie speler actief binnen dienstverlening gelegen in regio Sint-Pieters-Leeuw zijn we op zoek naar een HR Assistant om het team op deeltijdse basis (18u) te versterken. Heb jij een eerste relevante werkervaring of ben je een gemotiveerde schoolverlater? Dan is deze vacature vast iets voor jou!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Diegem

Date Posted: 29 November 2023

Voor onze klant gelegen in regio Diegem en actief binnen de dienstensector, zijn wij op zoek naar een Junior Payroll & Administrative Assistant. Als Junior Payroll & Administrative Assistant zal je verantwoordelijk zijn voor de payroll, maar ook voor het assisteren van de medewerkers met administratieve taken. Ben jij recent afgestudeerd van een bachelor diploma of heb je eventueel al een eerste ervaring? Lees dan snel verder!

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Brussels

Date Posted: 22 November 2023

Voor een internationale speler actief in de medische sector gelegen in regio Jette zijn we op zoek naar een HR Assistant om het team te versterken. Ben jij communicatief, confidentieel en leergierig? Lees dan snel verder!

Salary: Mooi salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 15 November 2023

Een internationaal bedrijf actief in de chemische sector en gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een enthousiaste HR Admin medewerker. Ben jij communicatief met een hands-on mentaliteit en ben je een krak in administratie? Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou!