Our Walters People HR & payroll division specialises in the recruitment of professionals in payroll throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary payroll job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest payroll vacancies below:

Search Results

Salary: Negotiable

Location: Antwerp

Date Posted: 25 November 2022

Een nieuwe opportuniteit als Payroll & Administratief Assistent doet zich voor bij een speler actief in de productie van industriële machines. Het bedrijf is gevestigd in de Antwerpse haven, het logistieke hart van België. In deze functie vorm jij het eerste aanspreekpunt voor je collega's wat betreft HR gerelateerde vragen.

Salary: Marktconfrom

Location: Antwerp

Date Posted: 25 November 2022

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de payroll? Ben jij iemand met oog voor detail en ga jij gestructureerd te werk? Kan jij zowel mondeling als schriftelijk vlot communiceren in het Engels en Nederlands en heb jij een zeer goede kennis van de sociale wetgeving? Dan is de functie van payroll binnen het dynamisch bedrijf, gelegen in 2030 Antwerpen, wel iets voor jou!

Salary: Interessant salarispakket

Location: Diegem

Date Posted: 24 November 2022

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging ? Ben je een teamplayer, communicatief, stressbestendig en sociaal? Heeft loon administratie geen geheimen meer voor jou ? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is op zoek naar een ervaren tweetalige Payroll Coördinator te Diegem.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 24 November 2022

Voor een internationaal bedrijf in Zaventem zijn wij dringend opzoek naar een Payroll Officer. Ben jij de gemotiveerde Payroll Officer die wij zoeken? Lees hieronder meer over deze interessante, en gevarieerde functie!

Salary: Motiverend verloningspakket

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 21 November 2022

Een KMO in regio Groot-Bijgaarden is op zoek naar een Payroll Officer om een team van 2 te vervoegen. Zoek jij een gevarieerde job waar je zowel payroll als onthaal kan doen? Ben je vlot in Nederlands en Frans? Lees dan zeker verder!

Salary: €2500 - €3500 per month + an attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 15 November 2022

Une fonction de Payroll Officer, vient d’être créée au sein d’une société Belge dans le secteur des médias situé dans le centre-ville. En tant que Payroll Officer vous assurez la gestion correcte et ponctuelle des rémunérations afin de répondre de manière optimale au management et au personnel et assurer la gestion administrative de tous les domaines relatifs au paiement des rémunérations.

Salary: €25000 - €40000 per annum + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Mechelen

Date Posted: 15 November 2022

Een bedrijf in de zorgsector gelegen te Mechelen is op zoek naar een Payroll Officer. Heb jij een grote interesse voor payroll? Ben je leergierig en een vlotte communicator? Lees dan zeker verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Antwerp

Date Posted: 15 November 2022

Kijk jij uit naar een nieuwe uitdaging binnen payroll? Duik jij graag in berekeningen en heeft de sociale wetgeving nog weinig geheimen voor jou? Ben je daarnaast communicatief sterk en kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels? Dan is deze opportuniteit als Payroll Specialist voor een marktleider in de chemische sector te Antwerpen wel iets voor jou!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 10 November 2022

Een internationale firma gelegen in Zaventem en actief binnen de logistieke sector, is op zoek naar een Payroll Specialist. Heb jij minimum 2 jaar ervaring binnen payroll en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een fijn en dynamisch HR-team? Lees dan zeker snel verder.

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Zemst

Date Posted: 08 November 2022

Een gekende speler actief binnen de retail sector en gelegen in Zemst, is op zoek naar een Payroll Officer. Ben jij voldoende tweetalig Nederlands-Frans en heb jij een sterke interesse in de payroll? Aarzel dan niet en lees snel verder!