Our Walters People HR & payroll division specialises in the recruitment of professionals in payroll throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary payroll job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest payroll vacancies below:

Search Results

Salary: €3000 - €4000 per month + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Leuven

Date Posted: 29 November 2023

Ben jij een ervaren Payroll Officer met een passie voor hard HR en aandacht voor detail? Heb je affiniteit met de uitvaartsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio van Leuven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Payroll Officer in de uitvaartsector ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige en tijdige verwerking van alle payroll gerelateerde taken. Je zorgt ervoor dat de loonadministratie voldoet aan alle wettelijke eisen en dat de medewerkers tijdig en correct worden uitbetaald. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot salaris, sociale wetgeving en andere payroll-gerelateerde zaken.

Salary: €2500 - €3500 per month

Location: Brussels

Date Posted: 21 November 2023

Une fonction de Payroll Officer, vient de s’ouvrir chez l’un de nos clients, dont le siège belge se situe au centre de Bruxelles. La société est active à l’international, dans le monde de la consultance. En tant que Payroll Officer, vous intégrerez une équipe de 4 personnes au sein de laquelle vous assurerez la gestion correcte des rémunérations. Vous assurerez également la gestion administrative de tous les domaines relatifs aux Ressources humaines.

Salary: €2500 - €4000 per month + Maaltijdcheques, verzekeringen,...

Location: Mechelen

Date Posted: 15 November 2023

Een bedrijf actief in de infrastructuur en gelegen in Mechelen is op zoek naar een HR en Payroll Administrator. Heb je al ervaring in HR administratie of Payroll, wens je hierin nog meer bij te leren en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een mensgerichte organisatie?

Salary: €3500 - €4500 per month + Mooi salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 14 November 2023

Een internationaal bedrijf actief in de technologische sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een enthousiaste Payroll Officer. Ben jij communicatief met een hands-on mentaliteit en heb je oog voor detail? Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: €4000 - €4500 per month

Location: Brussels

Date Posted: 08 November 2023

Voor een van onze klanten in de Belgische apothekers wereld zijn we op zoek naar een Payroll Officer voor hun kantoor in Brussel. Hiervoor rekent onze klant op een netwerk van ongeveer 250 apotheken en de expertise van 1800 medewerkers. Via een dynamische omnichannel-aanpak en doorgedreven technologische innovaties staan zij in nauw contact met de patiënten. Als Payroll Officer ben je verantwoordelijk voor salarisbetaling en personeelsadministratie. Je rapporteert aan het "Head of HR Service Center".

Salary: €3000 - €4000 per month

Location: Brussels

Date Posted: 07 November 2023

Une fonction de Payroll Officer, vient d’être créée au sein d’une société belge active dans le secteur des médias située dans le centre-ville. En tant que Payroll Officer, vous assurez la gestion correcte et ponctuelle des rémunérations afin de répondre de manière optimale au management et au personnel et la gestion administrative de tous les domaines relatifs au paiement des rémunérations.

Salary: €3300 - €4800 per month + Bedrijfswagen, tankkaart, verzekeringen, ...

Location: Mechelen

Date Posted: 03 November 2023

Een bedrijf in de welzijnssector gelegen te Mechelen is op zoek naar een Senior payroll Officer.

Salary: Mooi salarispakket

Location: Brussels

Date Posted: 03 November 2023

Een internationaal bedrijf actief in de logistieke sector en gelegen in de noordrand van Brussel is op zoek naar een enthousiaste Payroll Officer om de Payroll van A tot Z te verzorgen. Ben jij communicatief met een hands-on mentaliteit en heb je oog voor detail? Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: €3500 - €4000 per month

Location: Brussels

Date Posted: 31 October 2023

Un poste de Payroll Officer vient de s’ouvrir au sein d’une société active dans le secteur des services, leader sur son marché. En tant que Payroll Officer, vous intégrerez une équipe de 3 personnes où vous gérerez la gestion correcte des rémunérations, et répondrez aux demandes du personnel. Vous assurerez également la gestion administrative et participerez à des projets RH. Les bureaux sont situés à Bruxelles et sont très faciles d’accès en transports en commun.

Salary: €2800 - €4200 per month + Verzekeringen, maaltijdcheques,...

Location: Beerse

Date Posted: 18 October 2023

Een bedrijf gespecialiseerd in de productie van vrijetijdsartikelen en gelegen te Beerse is op zoek naar een Payroll Officer. Door uitbreiding van het team hebben ze deze nieuwe functie ingevoerd. Je werkt nauw samen met de HR officer en rapporteert aan de HR manager. Heb jij ervaring in HR administratie of payroll? Heb je een passie voor de harde kant van HF? Ben je op zoek naar een gevarieerde HR rol in een fijn team? Lees dan zeker verder!