Our Walters People HR & payroll division specialises in the recruitment of professionals in payroll throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary payroll job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest payroll vacancies below:

Search Results

Salary: Negotiable

Location: Antwerp

Date Posted: 27 March 2023

Een wereldbekend Belgisch investeringsmaatschappij gelegen te hartje Antwerpen kijkt uit naar een nieuwe HR Officer.

Salary: Marktconform

Location: Schelle

Date Posted: 27 March 2023

Zoek jij een functie waarbij je zelfstandig alsook in teamverband moet werken? Ergens waar je je kennis van de sociale wetgeving kan toepassen en uitbreiden? Ben je communicatief in het Nederlands en vlot in het Frans en heb je alvast 2 jaar ervaring als Payroller? Aarzel dan niet en solliciteer op de functie van Payroll Officer te Schelle in de bouwsector.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Grimbergen

Date Posted: 23 March 2023

Onze klant actief in de retail sector en gelegen in regio Grimbergen, is op zoek naar een Payroll Medewerker. Heb jij een goede kennis van de sociale wetgeving en heb jij ervaring in loonadministratie? Dan is deze job zeker iets voor jou!

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Zemst

Date Posted: 23 March 2023

Een gekende speler actief binnen de retail sector en gelegen in Zemst, is op zoek naar een Payroll Officer. Ben jij voldoende tweetalig Nederlands-Frans en heb jij een sterke interesse in de payroll? Aarzel dan niet en lees snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Mechelen

Date Posted: 23 March 2023

Een grote internationale speler in de productie gelegen te Mechelen is op zoek naar een gedreven HR Medewerker om hun team te vervolledigen.

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Zaventem

Date Posted: 21 March 2023

Heb je ervaring in loonadministratie? Ben je tweetalig (NL-FR)? Voor een internationaal bedrijf in Zaventem zijn wij op zoek naar een Payroll Officer. Ben jij de gemotiveerde Payroll Officer die wij zoeken? Lees hieronder meer over deze uitdagende en gevarieerde functie!

Salary: Attractive salary package

Location: Diegem

Date Posted: 21 March 2023

Do you have a first experience in Payroll and are you eager to manage a portfolio of more than 500 employees? Check out this new exciting opportunity as HR Payroll Specialist at an international player in Diegem.

Salary: Negotiable

Location: Wilrijk

Date Posted: 17 March 2023

Een familiebedrijf gelegen in Wilrijk is op zoek naar een Junior Payroll Officer. Heb je een grote interesse in Payroll, ben je op korte termijn beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Arendonk

Date Posted: 13 March 2023

Een internationale winkelketen te Arendonk is op zoek naar een HR en Payroll Administrator. Heb jij een eerste ervaring binnen HR? Ben jij een initiatiefnemer en weet je prioriteiten te stellen? Lees dan zeker verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Mechelen

Date Posted: 10 March 2023

Een bedrijf actief in de infrastructuur en gelegen in Mechelen is op zoek naar een enthousiaste HR en Payroll Administrator. Heb je voeling met de HR, wens je hierin bij te leren en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou!