Our Walters People HR & payroll division specialises in the recruitment of professionals in payroll throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary payroll job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest payroll vacancies below:

Search Results

Salary: €3000 - €4000 per month + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 13 June 2024

Ben jij een ervaren Payroll Officer met een passie voor hard HR en aandacht voor detail? Heb je affiniteit met de sociale sector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio van Zaventem? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Payroll Officer ben je verantwoordelijk voor een nauwkeurige en tijdige verwerking van alle payroll gerelateerde taken. Je zorgt ervoor dat de loonadministratie voldoet aan alle wettelijke eisen en dat de medewerkers tijdig en correct worden uitbetaald. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot salaris, sociale wetgeving en andere payroll-gerelateerde zaken.

Salary: €3000 - €5500 per month + Bedrijfswagen, tankkaart, verzekeringen, ...

Location: Mechelen

Date Posted: 11 June 2024

Een bedrijf in de zorgsector en gelegen te Mechelen is op zoek naar een tweetalige Payroll Officer. Je komt terecht in een fijn groot HR team met 6 andere HR collega's. Heb jij al enkele jaren ervaring in HR administratie of Payroll en wens je jouw talenkennis te gebruiken? Kijk je je uit naar een payroll functie in een groot en fijn HR team?

Salary: €2800 - €4000 per month + Bedrijfswagen, tankkaart, ...

Location: Antwerp

Date Posted: 11 June 2024

Een bedrijf gespecialiseerd in de productie van cement en gelegen in 2030 Antwerpen is op zoek naar een HR & Payroll officer ter uitbreiding van het team. Je komt terecht in een nieuwe rol en ondersteunt op vlak van hard HR. Je werkt in tandem met de huidige HR Business partner die zich focust op de soft HR taken. Heb jij ervaring binnen payroll en kijk je uit naar een nieuwe gevarieerde uitdaging in een tof team?

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 04 June 2024

Een sterk technologische en innovatieve speler gelegen in regio Groot-Bijgaarden is op zoek naar een Payroll Officer om het team op voltijdse basis te vervoegen. Heb jij een hart voor mensen, ben je communicatief en hands-on? Dan is deze vacature vast iets voor jou!

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Opwijk

Date Posted: 30 May 2024

Voor een sterke speler actief in de dienstensector en gelegen in regio Opwijk zijn we op zoek naar een Payroll Officer om het team te vervoegen.

Salary: €3000 - €4500 per month + Maaltijdcheques, verzekeringen,...

Location: Antwerp

Date Posted: 29 May 2024

Een internationaal bedrijf gespecialiseerd in industriële gereedschappen en gelegen in Mechelen is op zoek naar een Payroll manager voor de entiteiten in België, Nederland en Luxemburg. Je superviseert en monitort alle payroll activiteiten voor de Benelux regio in samenwerking met de externe payroll providers. Heb jij ervaring in Payroll en kijk je uit naar een volgende uitdaging? Heb jij een goede kennis van de Sociale wetgeving? Kijk je uit naar een functie met veel flexibiliteit?

Salary: €3000 - €4500 per month + Bedrijfswagen, tankkaart, ...

Location: Wilrijk

Date Posted: 28 May 2024

Een internationaal consultancybedrijf in Wilrijk is op zoek naar een enthousiaste Payroll Officer. Het bedrijf is volop in groei internationaal gezien en is op zoek naar aanvulling voor hun team van 4 andere payroll officers. Heb je al ervaring met internationale Payroll, heb je een goede kennis van de Belgische wetgeving en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team?

Salary: €3000 - €4500 per month + Maaltijdcheques, verzekeringen,...

Location: Duffel

Date Posted: 28 May 2024

Voor een grote internationale klant in de productiesector en gelegen in Duffel zijn we op zoek naar een Payroll Officer. Om hun huidig HR team verder uit te breiden, zijn ze op zoek naar een nieuwe collega. Heb jij ervaring binnen Payroll of HR-administratie, werk jij nauwkeurig en ben je een echte teamplayer?

Salary: €3200 - €4200 per month + Car, MC, insurances

Location: Antwerp

Date Posted: 23 April 2024

Internationale leverancier van bouwmaterialen te Stabroek breidt het team uit met een Payroll Expert. Heb jij reeds enkele jaren ervaringen binnen payroll en personeelsadministratie en denk je stiekem al eventjes dat het tijd is voor een volgende stap? Ben je klaar voor meer verantwoordelijkheid in een open, no-nonsense omgeving? Lees dan verder!