Payroll officer jobs

Payroll officers can count on Walters People to find a broad variety of temporary and permanent job opportunities across a diverse range of companies and industry sectors within Belgium. Our consultants are specialists and can offer you in-depth advice regarding your career goals.

Search Results

Senior Payroll Officer

Salary: Negotieerbaar

Location: Kontich

Date Posted: 11 July 2019

Een bedrijf actief binnen de dienstensector en gelegen in de regio van Kontich is op zoek naar een Senior Payroll Officer. Heb jij minstens 3-tal jaar ervaring binnen payroll en heb jij een goede kennis van de sociale wetgeving? Lees dan hieronder verder!
Payroll Officer

Salary: aantrekkelijk salarispakket

Location: Diegem

Date Posted: 04 July 2019

Een nieuwe functie als Payroll Officer staat open bij onze klant gelegen in regio Diegem en actief in de medische sector. Ben jij sterk in HR en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!
Payroll Officer

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 27 June 2019

Een nieuwe functie als Payroll Officer staat open bij onze klant gelegen in regio Vilvoorde en actief in de media sector. Ben jij sterk in Payroll en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!
Payroll Officer

Salary: Negotieerbaar

Location: Antwerp

Date Posted: 24 June 2019

Onze klant, actief in de transport sector en gelegen in de regio van Antwerpen, is op zoek naar een Payroll Officer. Als Payroll Officer sta je in voor de correcte en tijdige uitvoering van de personeels- en loonadministratie.
Senior Payroll Officer

Salary: Negotieerbaar

Location: Kontich

Date Posted: 20 June 2019

Een bedrijf actief binnen de dienstensector en gelegen in de regio van Kontich, is op zoek naar een Senior Payroll Officer. Heb jij minstens 3-tal jaar ervaring binnen payroll en heb jij een goede kennis van de sociale wetgeving? Lees dan hieronder verder!
Junior Payroll Officer

Salary: Negotieerbaar

Location: Kontich

Date Posted: 20 June 2019

Een bedrijf actief binnen de dienstensector en gelegen in de regio van Kontich, is op zoek naar een Junior Payroll Officer. Heb jij reeds een eerste ervaring binnen payroll of ben je net afgestudeerd binnen HR en heb jij een goede kennis van de sociale wetgeving? Lees dan hieronder verder!
Business Assistant

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 17 June 2019

A new exciting opportunity as Business Assistant part-time for one of our client has just become available in an international company specialised in trading
Senior Payroll Officer

Salary: Negotieerbaar

Location: Kontich

Date Posted: 14 June 2019

Een bedrijf actief binnen de dienstensector en gelegen in de regio van Kontich, is op zoek naar een Senior Payroll Officer. Heb jij reeds geruime jaren ervaring binnen payroll en heb jij een goede kennis van de sociale wetgeving? Lees dan hieronder verder!
Payroll Officer

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 13 June 2019

A new exciting opportunity as Payroll Officer has just become available at one of the leaders in FMCG located in Brussels. As Payroll Officer, you will work on national payroll in a dynamic environment.
Junior Payroll Officer

Salary: Negotieerbaar

Location: Kontich

Date Posted: 07 June 2019

Een bedrijf actief binnen de dienstensector en gelegen in de regio van Kontich is op zoek naar een Junior Payroll Officer.