Payroll officer jobs

Payroll officers can count on Walters People to find a broad variety of temporary and permanent job opportunities across a diverse range of companies and industry sectors within Belgium. Our consultants are specialists and can offer you in-depth advice regarding your career goals.

Search Results

Payroll officer

Salary: Een aantrekkelijk salarispakket

Location: Leuven

Date Posted: 24 October 2019

Een nieuwe functie als Payroll Officer staat open bij onze klant gelegen in regio Leuven en actief in de bouwsector. Ben jij sterk in payroll en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!
Junior Payroll Specialist

Salary: aantrekkelijk salarispakket

Location: Antwerp

Date Posted: 22 October 2019

Voor een bedrijf actief binnen de dienstverlenende sector voor arbeiders, gelegen in Antwerpen, zijn we op zoek naar een voltijdse Junior Payroll Specialist. Je komt terecht in een boeiende omgeving waar de nodige begeleiding en training aanwezig is. Ben jij in het bezit van een diploma personeelswerk, HR of gelijkwaardig? Lees dan zeker verder!
Payroll Specialist

Salary: aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen

Location: Antwerp

Date Posted: 22 October 2019

Voor een bedrijf gelegen in Antwerpen, actief binnen de dienstverlenende sector voor arbeiders, zijn we op zoek naar een voltijdse Payroll Specialist. Je komt terecht in een uitdagende omgeving waar de nodige begeleiding en training aanwezig is. Ben jij in het bezit van een eerste ervaring binnen payroll? Lees dan zeker verder!
Payroll Officer

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 22 October 2019

For an international company in Brussels we are looking for a payroll officer.
HR Payroll & Project Officer

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 22 October 2019

Une fonction de HR Payroll vient d’être créée au sein d’une société active dans le secteur des divertissements à Bruxelles. La société est facilement accessible en transport.
Payroll Officer/HR

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 15 October 2019

Voor onze klant in de retailsector, gelegen regio Laken, zijn wij opzoek naar een part-time Payroll Officer.
Payroll Specialist

Salary: Goede verloning

Location: Leuven

Date Posted: 03 October 2019

Een nieuwe functie als Payroll Specialist staat open bij onze klant gelegen in regio Leuven en actief in de energiesector. Ben jij sterk in payroll en op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Payroll Officer

Salary: Negotiable

Location: Ghent

Date Posted: 24 September 2019

Een internationaal bedrijf actief in de retailsector is op zoek naar een Payroll Officer in Gent voor de entiteiten Nederland en Duitsland.
HR Payroll Officer

Salary: Negotiable

Location: Zaventem

Date Posted: 19 September 2019

Een nieuwe functie als HR Payroll Officer doet zich voor bij een bedrijf actief in de luchtvaart sector en gelegen te Zaventem. Als HR Payroll Officer sta je in voor jouw eigen personeelsdossiers.