Our Walters People HR & payroll division specialises in the recruitment of professionals in recruitment and talent management throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary recruitment & talent management job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest recruitment and talent management vacancies below:

Search Results

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 23 June 2022

Walters People specializes in the temporary and permanent recruitment of financial, accounting, HR, administrative and sales/marketing profiles. Your goal as a Recruitment Consultant is to find the best match between our clients and our candidates. We are currently looking for a Recruitment Consultant for our Brussels office. As a Recruitment Consultant, you will join a dynamic team and you will be given all the tools to succeed.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 14 June 2022

Een internationaal bedrijf actief in de automobiel sector en gelegen in Zaventem, is op zoek naar een enthousiaste Recruitment Officer. Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Als een Recruitment Officer werk je nauw samen met de HR Business Partners en maak je deel uit van een zeer aangename omgeving.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Antwerp

Date Posted: 13 June 2022

Een nieuwe functie als HR Recruiter staat open bij onze klant gelegen in Antwerpen. Onze klant is gespecialiseerd in juridische dienstverlening en zoekt een gedreven Recruiter die de klappen van de zweep kent! Heb jij reeds enkele jaren ervaring binnen Recruitment op je teller staan? Dan ben jij wellicht de kandidaat die we zoeken!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 04 June 2022

Voor een bedrijf in de chemische sector en gelegen in de regio van Zaventem doet zich een nieuwe opportuniteit voor als Recruiter. Heb je reeds ervaring in een gelijkaardige functie? Ben jij autonoom en flexibel ingesteld, en laat je je daarnaast niet afschrikken door verandering? Dan ben jij de persoon voor deze functie!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Mechelen

Date Posted: 03 June 2022

Ben jij sterk communicatief en haal jij energie uit sociale contacten? Ben jij een teamplayer en heb jij een ‘can do’ mentaliteit? Dan is deze functie voor jou! Voor een grote retail organisatie zijn we op zoek naar een gedreven interne recruiter. De organisatie is volop aan het groeien en omvat de dag van vandaag over meer dan 250 winkels in België. Het hoofdkantoor bevindt zich in Mechelen en omvat 3 rechtstreekse HR collega’s.

Salary: marktconform

Location: Berchem

Date Posted: 23 May 2022

Wij zijn op zoek naar een leergierige Junior Talent Acquisition Specialist voor een bedrijf gelegen in Antwerpen-Zuid om hun detachering afdeling te versterken. Heb jij een passie voor rekrutering en wil je graag jouw kennis verbreden? Spreek jij uitstekend Nederlands en Engels en heb je een goede basis van het Frans? Dan ben jij misschien wel de Junior Talent Acquisition Specialist die wij zoeken.

Salary: Marktconform

Location: Berchem

Date Posted: 23 May 2022

Een internationaal bedrijf gelegen in Berchem, is op zoek naar een ervaren Recruiter om hun gedreven team te vergezellen. Ben jij een echte teamspeler gedreven door het behalen van targets? Geeft sociaal contact jouw veel energie en heb jij een uitstekende kennis van het Nederlands en Engels? Wil je graag de stap maken naar een interne Talent Acquisition positie? Dan is de functie van Talent Acquisition Specialist iets voor jou.