Our Walters People HR & payroll division specialises in the recruitment of professionals in recruitment and talent management throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary recruitment & talent management job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest recruitment and talent management vacancies below:

Search Results

Salary: Competitief salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 29 November 2023

Een internationaal bedrijf actief in de automobiel sector en gelegen in Zaventem, is op zoek naar een enthousiaste Recruitment Officer. Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Als een Recruitment Officer werk je nauw samen met de HR Business Partners en maak je deel uit van een zeer aangename omgeving.

Salary: €4000 - €5000 per month + Bedrijfswagen

Location: Neder-Over-Heembeek

Date Posted: 24 November 2023

Een Belgisch bedrijf actief in de transport services is op zoek naar een Recruitment Manager voor hun site gelegen in de noordrand van Brussel. Kijk je uit naar een nieuwe uitdaging binnen rekrutering, heb je reeds een eerste ervaring met teamlead en ben je analytisch ingesteld? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 06 November 2023

Een bedrijf actief in de dienstensector en gelegen in Zaventem, is op zoek naar een enthousiaste Senior Talent Acquisition Specialist. Als Senior Talent Acquisition Specialist zal je instaan voor de rekrutering van bedienden, in een fijne en dynamische sector. Heb jij al enkele jaren ervaring binnen de wereld van de rekrutering en ben jij klaar om verantwoordelijkheid op te nemen van A-Z? Aarzel dan niet en solliciteer hier online!

Salary: extralegale voordelen

Location: Antwerp

Date Posted: 02 November 2023

Voor een grote internationale speler binnen de logistiek, ben ik op zoek naar een soft HR Business partner. Heb jij een passie voor het zoeken van geschikte kandidaten en hen wil je hen zo een goed mogelijke ondersteuning geven? Heb je hiernaast ook al ervaring opgedaan binnen Learning & Development? Aarzel dan niet langer en solliciteer voor de openstaande positie te Antwerpen-noord (2030).

Salary: MC, insurance, bonus

Location: Berchem

Date Posted: 31 October 2023

Scale-up tweedehandsauto platform zoekt een Interne Recruiter. Ben jij geïnteresseerd in rekrutering en bouw jij graag mee aan een jong bedrijf? Zoek jij een functie waarbij je veel mag bijleren en jouw zin voor initiatief wordt gewaardeerd?

Salary: bedrijfswagen, tankkaart ...

Location: Mechelen

Date Posted: 18 October 2023

Een grote speler actief in de medische sector en gelegen te Mechelen is op zoek naar een gedreven HR Advisor. Ben jij communicatief sterk en heb jij reeds een eerste ervaring binnen de rekrutering achter de rug? Lees dan zeker verder! Je komt terecht in een fijn team binnen een dynamische werkomgeving.

Salary: €2500 - €3200 per month + MC, insurance, bonus

Location: Antwerp

Date Posted: 28 July 2023

Snelgroeiende start-up met steeds meer naamsbekenheid als tweedehandsauto platform zoekt een Corporate Recruiter. Ben jij oprecht geïnteresseerd in rekrutering en bouw jij graag mee aan een jong bedrijf? Begrijp jij dat zaken snel kunnen veranderen in dergelijke omgeving en kan jij deze uitdaging wel aan? Lees dan door!