Our Walters People HR & payroll division specialises in the recruitment of professionals in recruitment and talent management throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary recruitment & talent management job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest recruitment and talent management vacancies below:

Search Results

Salary: €2500 - €4000 per month + Bedrijfswagen, tankkaart, ...

Location: Mechelen

Date Posted: 27 May 2024

Een groot bouwbedrijf gelegen in Mechelen is op zoek naar een enthousiaste Talent Acquisition Specialist (NL/FR). Je ondersteunt de HR Business Partner in de rekrutering van arbeiders en bedienden voor alle vestigingen in België en treedt op als een ambassadeur. Heb jij al ervaring in rekrutering (extern of intern) en kijk je uit naar een nieuwe HR uitdaging met veel verantwoordelijkheden? Spreek jij vloeiend Nederlands en vlot Frans?

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 21 May 2024

Een internationaal bedrijf in de regio Zaventem is op zoek naar een enthousiaste Recruiter. Kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team, sta jij graag dagelijks in contact met verschillende mensen en ben je administratief sterk? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: €3500 - €4500 per month + Competitief salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 24 April 2024

Een internationaal bedrijf actief in de automobiel sector en gelegen in Zaventem, is op zoek naar een enthousiaste Recruitment Officer. Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Als een Recruitment Officer werk je nauw samen met de HR Business Partners en maak je deel uit van een zeer aangename omgeving.

Salary: €2500 - €3200 per month + MC, insurance, bonus

Location: Antwerp

Date Posted: 28 July 2023

Snelgroeiende start-up met steeds meer naamsbekenheid als tweedehandsauto platform zoekt een Corporate Recruiter. Ben jij oprecht geïnteresseerd in rekrutering en bouw jij graag mee aan een jong bedrijf? Begrijp jij dat zaken snel kunnen veranderen in dergelijke omgeving en kan jij deze uitdaging wel aan? Lees dan door!