Customer Service jobs

Walters People specialises in placing customer service professionals across Belgium on both a temporary and permanent basis. Our internal sales team provides recruitment services to national and international organisations ranging from large multinationals to small and medium sized businesses.

Search Results

Customer Service Representative

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Heverlee

Date Posted: 23 March 2018

Een bedrijf actief in de distributiesector en gelegen in Heverlee is op zoek naar een tweetalige (Nl/Fr) Customer Service Representative om het team te versterken. Binnen deze functie sta je in voor de interne contacten met klanten van het bedrijf.
Customer Service Planner

Salary: Interessant salarispakket

Location: Anderlecht

Date Posted: 23 March 2018

Een nieuwe kans voor een baan van Customer Service Planner is zo juist gecreëerd binnen een bedrijf die actief is binnen de technische sector en gelegen te Anderlecht.
Customer Service Assistant

Salary: Marktconform verloningspakket

Location: Bornem

Date Posted: 23 March 2018

Een bekende speler gelegen te Bornem en actief binnen Automotive is op zoek naar een Customer Service Assistant. In deze functie bent u samen met het team verantwoordelijk voor de Customer Care van de divisie Leasing en Kredieten.
Customer Service Officer

Salary: Negotiable

Location: Leuven

Date Posted: 23 March 2018

Onze klant gelegen te Leuven en actief binnen promotiematerialen is op zoek naar een drietalige (N/F/E) Customer Service Officer om het team te versterken. Je zal verantwoordelijk zijn voor het A-Z opvolgen van bestellingen en transport.
Customer Service Officer

Salary: Interesting salary package

Location: Auderghem

Date Posted: 16 March 2018

For our client, a company in the chemical sector, we are looking for a Customer Service Officer.
Customer Service Representative

Salary: Salaire attractif

Location: Brussels

Date Posted: 05 March 2018

Pour notre client actif dans le secteur des assurances, localisé au centre de Bruxelles, nous sommes à la recherche d’un nouveau Customer Service Representative.
Customer Service Representative

Salary: Package salarial intéressant

Location: Brussels

Date Posted: 27 February 2018

Une nouvelle fonction de Customer Service Representative vient de s’ouvrir à Bruxelles. La société est active dans le secteur des services et bénéfice d’une grande renommée en étant leader dans son domaine.
Customer Relations Specialist

Salary: Negotieerbaar

Location: Machelen

Date Posted: 23 February 2018

Een internationale speler gelegen te Machelen en actief in Transport is op zoek naar een Customer Relations Specialist binnen luchtvracht om het team te versterken.
Customer Service Teamleader NL

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 23 February 2018

DRINGEND een heel uitdagende job als Customer Service Teamleader NL is zojuist gecreëerd binnen een heel dynamisch en klein bedrijf dat actief is in de Medical Devices in Zellik.
Junior Customer Service

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Mechelen

Date Posted: 09 February 2018

Een internationale speler gelegen te Mechelen en actief binnen de medische apparatuur is op zoek naar een drietalige (N/F/E) Junior Customer Service om het team te versterken.