Internal sales & supply chain jobs

Walters People is specialised in the temporary and permanent recruitment of internal sales & supply chain professionals throughout Belgium. We help both junior and experienced customer service, sales & marketing and supply chain & logistics professionals make their next career move within leading global, national and local organisations.

Search Results

Customer Service Representative

Salary: Negotieerbaar

Location: Diegem

Date Posted: 13 September 2019

Een nieuwe opportuniteit als Customer Service Representative doet zich voor bij een bedrijf actief in de technische sector en gelegen te Diegem. Ben jij zeer goed tweetalig NL-FR en heb jij interesse in de technische sector? Aarzel niet en lees snel verder!
Merchandiser

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 13 September 2019

Voor een internationaal bedrijf gelegen te Zaventem en actief in de fashion sector zoeken wij een gemotiveerde Merchandiser ter ondersteuning van het Sales Team.
Marketing & Communication Coordinator

Salary: Negotieerbaar

Location: Neder-Over-Heembeek

Date Posted: 13 September 2019

Heb je reeds ervaring binnen Marketing? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Voor een internationaal bedrijf gelegen te Neder-Over-Heembeek en actief in de industriële sector zoeken wij een Marketing & Communication Coordinator.
Communicatie Medewerker

Salary: Negotiable

Location: Kontich

Date Posted: 12 September 2019

Een gekende speler actief binnen de industriële sector, gelegen te Kontich, is op zoek naar een perfect tweetalige Communicatie medewerker. Als Communicatie medewerker zal je deel uit maken van het dynamische Marketing team en instaan voor de content.
Purchase Assistant

Salary: Negotiable

Location: Kontich

Date Posted: 12 September 2019

Een nieuwe opportuniteit als Purchase Assistant doet zich voor bij een bedrijf actief in de industriële sector en gelegen te Mechelen. Ben jij zeer goed tweetalig NL-ENG en heb jij interesse in de industriële sector? Aarzel niet en lees snel verder!
Senior Account Manager

Salary: Negotiable

Location: Mechelen

Date Posted: 06 September 2019

Een job als Senior Account Manager is zojuist gecreëerd binnen een scale-up bedrijf dat actief is in de financiële sector in Regio Mechelen. Je komt terecht in een team van 4 personen en rapporteert rechtstreeks aan de Business Developer / Sales Manager.
Commercieel Medewerker

Salary: Negotiable

Location: Grimbergen

Date Posted: 05 September 2019

Een nieuwe functie als Commercieel Medewerker staat open bij onze klant actief in de verzekeringen en gelegen in regio Grimbergen. Als Commercieel Medewerker sta je in voor het klantencontact alsook de algemene commerciële administratie.
Customer Services Coordinator

Salary: An attractive salary package

Location: Anderlecht

Date Posted: 05 September 2019

A new challenging position as a Customer Services Coordinator has just become available in a company active in the services sector. The firm is located in Anderlecht.
Junior Teamleader Inside Sales

Salary: Negotiable

Location: Kontich

Date Posted: 04 September 2019

Een gerenommeerde speler actief binnen de Internationale dienstverlening en gelegen in de regio van Kontich, is op zoek naar een Junior Teamleader voor het inside sales team. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor een klein team van inside sales medewerkers.
Inside Sales Representative

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 03 September 2019

A new opportunity as Inside Sales Representative Benelux has just become available at an innovative and sustainable company in the textile sector located in Brussels.