Internal sales & supply chain jobs

Walters People is specialised in the temporary and permanent recruitment of internal sales & supply chain professionals throughout Belgium. We help both junior and experienced customer service, sales & marketing and supply chain & logistics professionals make their next career move within leading global, national and local organisations.

Search Results

Assistant(e) Export

Salary: Package salarial attractif

Location: Brussels

Date Posted: 22 May 2018

Une fonction d’Assistant(e) Export vient d’être créée au sein d’une société active dans le secteur de l’Acier sur Bruxelles-West. Vous intégrerez une équipe de 3 personnes et rapporterez directement au Coordinateur d’Export.
Project Manager

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 22 May 2018

Een dynamische job als Project Manager is zojuist gecreëerd binnen een bedrijf dat actief is in de Cosmetica in Groot-Bijgaarden. Je komt terecht in een team van 4 personen en rapporteert rechtstreeks aan de Project Coördinator Manager.
Customer Service Representative

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 17 May 2018

Een bedrijf actief in FMCG en gelegen in regio Zaventem is op zoek naar een tweetalige (Nl/Fr) Customer Service Representative om het team te versterken. Als Customer Service Representative sta je in voor het contact met klanten van het bedrijf.
Supply Chain Specialist

Salary: Negotieerbaar

Location: Diegem

Date Posted: 17 May 2018

A global leader in FMCG located in Diegem is looking for a Supply Chain Specialist. As Supply Chain Specialist you are in charge of the daily contact and relationship with your assigned key accounts.
Internal Sales Advisor

Salary: Negotieerbaar

Location: Diegem

Date Posted: 17 May 2018

Een bedrijf gelegen in Diegem en gekend in de wereld van Olie en Energie is vandaag op zoek naar een Internal Sales Advisor. Als Internal Sales Advisor krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een steeds groeiend Sales departement.
Customer Service Representative

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 17 May 2018

Een nieuwe opportuniteit als Customer Service Representative doet zich voor bij een bedrijf actief in de services en gelegen te Zaventem. Als Customer Service Representative sta je in voor het klantencontact en verdere algemene administratie.
Graphic Designer

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Merchtem

Date Posted: 16 May 2018

Een creatieve job als Graphic Designer is zojuist gecreëerd binnen een bedrijf dat actief is in de Communicatie en Design in Merchtem. Je komt terecht in een team van 6 personen en rapporteert rechtstreeks aan de directeur.
Dutch Internal Sales

Salary: Negotiable

Location: Walloon Brabant

Date Posted: 09 May 2018

One of our client, leader in the IT field, is looking for a new Dutch Internal Sales. Your role will be to collaborate directly with the sales team to book meetings with clients (B2B only). The company is based in the Walloon Brabant.
Inside Sales

Salary: Interesting salary package

Location: Wavre

Date Posted: 09 May 2018

Two exciting opportunities as Inside Sales have just arisen in an international company in Wavre. Are you a French speaker or a Dutch speaker with good knowledge of English ?
Junior Marketeer

Salary: Negotiable

Location: Belgium

Date Posted: 09 May 2018

Ben jij een dynamische marketeer aan het begin van je carrière? Wil je werken in een internationale omgeving waar je je breed kunt ontwikkelen met veel vrijheid? Als Junior Marketeer bij Robert Walters help je met het bedenken, plannen, coördineren en uitvoeren van een breed aantal marketingprojecten voor rekruteringsorganisatie Robert Walters en dochteronderneming Walters People.