Logistics & supply chain jobs

Our team of expert consultants can help you find your next temporary or permanent logistics & supply chain opportunity in Belgium. We help logistics and supply chain professionals of all levels of experience develop their careers, finding jobs across a variety of large national and international companies as well as SMEs.

Search Results

Sample Coordinator

Salary: Negotieerbaar

Date Posted: 16 November 2018

Een bekende en grote speler binnen de consumenten elektronica, gelegen te Diegem, is momenteel op zoek naar een extra Sample Coordinator. Binnen deze functie zal je ondersteuning bieden aan het Sales, Marketing & Supply Chain team.
Warehouse Supervisor

Salary: Negotieerbaar

Date Posted: 08 November 2018

Een internationale speler actief in de logistiek en gelegen te Mechelen zoekt een Warehouse Supervisor. Als Warehouse Supervisor ben je verantwoordelijk voor de “day-to-day” activiteiten binnen jouw magazijn.
Logistiek Bediende

Salary: Negotieerbaar

Date Posted: 05 November 2018

Een dynamische KMO actief in de metaal industrie en gelegen te Mechelen, zoekt een Logisitek Bediende. Als Logistiek Bediende zorg je voor de opvolging van dagelijkse logistieke procedures.
Demand Planner

Salary: Negotieerbaar

Date Posted: 31 October 2018

Heb je reeds ervaring achter de rug binnen Supply Chain? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Een internationaal bedrijf gelegen te Vilvoorde en actief in de chemische sector is op zoek naar een Demand Planner om hun team te versterken.
Expediteur

Salary: Negotieerbaar

Date Posted: 26 October 2018

Een internationale KMO gelegen te Aartselaar en actief in Transport is op zoek naar een Expediteur binnen zeevracht om het team te versterken. Als Expediteur bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van transport van A-Z.
Supply Chain Coordinator

Salary: Negotieerbaar

Date Posted: 26 October 2018

Een internationale speler actief in de voedingssector en gelegen te Diegem zoekt een Supply Chain Coordinator. Als Supply Chain Coordinator zal je terechtkomen binnen het aankoop team.