Sales & Marketing jobs

Walters People is specialised in the temporary and permanent recruitment of sales & marketing professionals in Belgium. Our long standing sales & marketing team can offer you suitable positions matching your career objectives, skills and level of experience. 

Search Results

Project Manager

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 22 May 2018

Een dynamische job als Project Manager is zojuist gecreëerd binnen een bedrijf dat actief is in de Cosmetica in Groot-Bijgaarden. Je komt terecht in een team van 4 personen en rapporteert rechtstreeks aan de Project Coördinator Manager.
Internal Sales Advisor

Salary: Negotieerbaar

Location: Diegem

Date Posted: 17 May 2018

Een bedrijf gelegen in Diegem en gekend in de wereld van Olie en Energie is vandaag op zoek naar een Internal Sales Advisor. Als Internal Sales Advisor krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een steeds groeiend Sales departement.
Graphic Designer

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Merchtem

Date Posted: 16 May 2018

Een creatieve job als Graphic Designer is zojuist gecreëerd binnen een bedrijf dat actief is in de Communicatie en Design in Merchtem. Je komt terecht in een team van 6 personen en rapporteert rechtstreeks aan de directeur.
Dutch Internal Sales

Salary: Negotiable

Location: Walloon Brabant

Date Posted: 09 May 2018

One of our client, leader in the IT field, is looking for a new Dutch Internal Sales. Your role will be to collaborate directly with the sales team to book meetings with clients (B2B only). The company is based in the Walloon Brabant.
Inside Sales

Salary: Interesting salary package

Location: Wavre

Date Posted: 09 May 2018

Two exciting opportunities as Inside Sales have just arisen in an international company in Wavre. Are you a French speaker or a Dutch speaker with good knowledge of English ?
Junior Marketeer

Salary: Negotiable

Location: Belgium

Date Posted: 09 May 2018

Ben jij een dynamische marketeer aan het begin van je carrière? Wil je werken in een internationale omgeving waar je je breed kunt ontwikkelen met veel vrijheid? Als Junior Marketeer bij Robert Walters help je met het bedenken, plannen, coördineren en uitvoeren van een breed aantal marketingprojecten voor rekruteringsorganisatie Robert Walters en dochteronderneming Walters People.
Junior Sales Advisor

Salary: Marktconform salarispakket

Location: Leuven

Date Posted: 09 May 2018

Onze klant, actief in de automobiele sector en gelegen in Leuven, is dringend op zoek naar een Junior Sales Advisor. Als Junior Sales Advisor ben je de spilfiguur tussen particulieren en autoverdelers.
Marketing Officer French-Dutch

Salary: Attractive salary package

Location: Forest

Date Posted: 09 May 2018

A company active in the FMCG sector localised in the West side of Brussels is looking for a Marketing Officer French-Dutch.
Junior Marketing Officer

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Ixelles

Date Posted: 09 May 2018

Een gevarieerde job als Junior Marketing Officer is zojuist open binnen een bedrijf gelegen in Brussel Center.
Marketing & Communication Specialist

Salary: Negotieerbaar

Location: Diegem

Date Posted: 09 May 2018

Een gekende speler actief binnen IT, gelegen te Diegem, is op zoek naar een Marketing & Communication Specialist. Als Marketing & Communication Specialist zal je samen met het team marketing business plannen/analyses uitdenken.