Sales & Marketing jobs

Walters People is specialised in the temporary and permanent recruitment of sales & marketing professionals in Belgium. Our long standing sales & marketing team can offer you suitable positions matching your career objectives, skills and level of experience. 

Search Results

Marketing & Communication Coordinator

Salary: Negotieerbaar

Location: Neder-Over-Heembeek

Date Posted: 13 September 2019

Heb je reeds ervaring binnen Marketing? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Voor een internationaal bedrijf gelegen te Neder-Over-Heembeek en actief in de industriële sector zoeken wij een Marketing & Communication Coordinator.
Communicatie Medewerker

Salary: Negotiable

Location: Kontich

Date Posted: 12 September 2019

Een gekende speler actief binnen de industriële sector, gelegen te Kontich, is op zoek naar een perfect tweetalige Communicatie medewerker. Als Communicatie medewerker zal je deel uit maken van het dynamische Marketing team en instaan voor de content.
Commercieel Medewerker

Salary: Negotiable

Location: Grimbergen

Date Posted: 05 September 2019

Een nieuwe functie als Commercieel Medewerker staat open bij onze klant actief in de verzekeringen en gelegen in regio Grimbergen. Als Commercieel Medewerker sta je in voor het klantencontact alsook de algemene commerciële administratie.
Junior Teamleader Inside Sales

Salary: Negotiable

Location: Kontich

Date Posted: 04 September 2019

Een gerenommeerde speler actief binnen de Internationale dienstverlening en gelegen in de regio van Kontich, is op zoek naar een Junior Teamleader voor het inside sales team. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor een klein team van inside sales medewerkers.
Inside Sales Representative

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 03 September 2019

A new opportunity as Inside Sales Representative Benelux has just become available at an innovative and sustainable company in the textile sector located in Brussels.
Responsable qualité et service après-vente

Salary: An attractive salary package

Location: Nivelles

Date Posted: 03 September 2019

Une nouvelle fonction en tant que responsable qualité et service après-vente vient de s’ouvrir dans le brabant wallon. La société est active dans le secteur de la construction.
Sales Support

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 03 September 2019

Une fonction de Sales Support vient d’être créée au sein d’une société active dans le secteur de l’immobilier. Ne ratez pas cette opportunité de rejoindre une ambiance dynamique dans une entreprise active sur le marché belge.
Community Marketeer

Salary: Negotiable

Location: Jette

Date Posted: 29 August 2019

Voor een internationaal bedrijf gelegen te Jette actief in de gezondheidssector zoeken we een Community Marketeer. Ben je vlot tweetalig in het Nederlands en Frans en creatief ingesteld? Stuur dan vandaag nog je CV door!
Marketeer & Purchaser

Salary: Negotiable

Location: Herentals

Date Posted: 29 August 2019

Een toffe speler actief binnen de biotechnologische sector in regio Herentals, is op zoek naar een Marketeer & Puchaser. Als Marketeer zal je samen met je collega alle marketing plannen en campagnes ondersteunen.
Digital Marketing Officer

Salary: Negotiable

Location: Zaventem

Date Posted: 23 August 2019

Heb je reeds ervaring in Digital Marketing? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Voor een internationaal bedrijf gelegen te Zaventem actief in de automotive sector zoeken wij een ervaren Digital Marketing Officer. Ben je vlot tweetalig in het Nederlands en Frans en creatief ingesteld? Stuur dan vandaag nog je CV door!