Sales & Marketing jobs

Walters People is specialised in the temporary and permanent recruitment of sales & marketing professionals in Belgium. Our long standing sales & marketing team can offer you suitable positions matching your career objectives, skills and level of experience. 

Search Results

Gestionnaire administratif de stock

Salary: An attractive salary package

Location: Anderlecht

Date Posted: 22 May 2019

Une nouvelle fonction de Gestionnaire administratif de stock vient de s’ouvrir à Bruxelles.
Représentant Commercial

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 20 May 2019

Une fonction de représentant commercial vient de se créer au sein d’une société active dans le secteur alimentaire.
Inside Sales Medewerker

Salary: Negotieerbaar

Location: Mechelen

Date Posted: 17 May 2019

Een toffe KMO gelegen te Mechelen, actief in de promotie sector, is op zoek naar een Inside Sales Medewerker.
Junior Marketing Assistant

Salary: Negotieerbaar

Location: Aartselaar

Date Posted: 17 May 2019

Een gekende speler actief in de FMCG sector, gelegen in de regio van Aartselaar, is op zoek naar een Junior Marketing Assistant. Als Junior Marketing Assistant zal je inspringen en ondersteuning bieden aan het Marketing en Event departement.
Marketing & Communication Officer

Salary: Negotieerbaar

Location: Vilvoorde

Date Posted: 17 May 2019

Voor een internationaal bedrijf gelegen te Vilvoorde actief in de industriële sector zoeken wij tijdelijk een Marketing & Communication Officer. Ben je communicatief en tweetalig in het Nederlands en het Frans? Stuur dan vandaag nog je cv door!
Account Advisor

Salary: Negotieerbaar

Location: Leuven

Date Posted: 16 May 2019

Ben je pas afgestudeerd of heb je reeds een eerste ervaring achter de rug binnen Inside Sales? En ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Voor een internationaal bedrijf gelegen te Leuven en actief in de automobiel sector zoeken wij een gemotiveerde Account Advisor ter ondersteuning van het Sales Team. Ben je vlot drietalig in het Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan vandaag nog je CV door!
Junior Technical Engineering Support

Salary: Negotieerbaar

Location: Diegem

Date Posted: 09 May 2019

A company located in Diegem and active in consumer electronics, is looking for a Junior Technical Engineering Support. In this opportunity you will ensure technical support focusing on technical product management, sales support and sample management.
Sales Support

Salary: Negotieerbaar

Location: Zaventem

Date Posted: 09 May 2019

Een bedrijf actief in de technische sector gelegen te Zaventem is op zoek naar een Sales Support. Als Sales Support sta je in voor de volledige support van het sales team.
Inside Sales Medewerker

Salary: Negotieerbaar

Location: Mechelen

Date Posted: 09 May 2019

Een toffe KMO gelegen te Mechelen, actief in de promotie sector, is op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker sta je in voor de volledige support.
Sales Assistant

Salary: Negotieerbaar

Location: Neder-Over-Heembeek

Date Posted: 09 May 2019

Heb je reeds ervaring achter de rug in een technische omgeving en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Een internationaal bedrijf gelegen te Neder-Over-Heembeek en actief in de industriële sector is op zoek naar een Customer Service Officer om hun team te versterken. Ben je vlot tweetalig in het Nederlands en het Frans en ben je commercieel ingesteld? Stuur dan vandaag nog je CV door!