Our Walters People sales & marketing division specialises in the recruitment of specialists in sales administration throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary sales administration job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest sales administration vacancies below:

Search Results

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Diegem

Date Posted: 14 June 2022

Een innovatieve organisatie actief binnen de automobiel industrie en gelegen in regio Diegem, is op zoek naar een Sales Support Advisor. Als Sales Support Advisor zal je de Accountmanagers ondersteunen op administratief vlak en je zal daarnaast ook rechtstreeks contact hebben met de klanten. Interesse? Lees dan snel verder!

Salary: Marktconform salaris

Location: Diegem

Date Posted: 14 June 2022

Een bedrijf actief in de automobiel sector en gelegen in regio Zaventem, is op zoek naar een Commercieel administratief medewerker. Heb jij minstens een eerste ervaring binnen administratie en neem jij graag initiatief? En ben je daarnaast heel goed tweetalig Nederlands-Frans? Kijk dan snel hieronder verder.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Heist-op-den-Berg

Date Posted: 06 June 2022

Voor onze klant gelegen te Heist op den Berg en actief binnen mechanische en industriële technieken zoeken we naar een Sales Support Medewerker. In de functie van Sales Support Medewerker heb je als doel het ondersteunen van het sales en Customer Service team.

Salary: Negotiable

Location: Ternat

Date Posted: 13 May 2022

Voor onze klant gelegen in Ternat zijn we op zoek naar een administratief medewerker in de offerte dienst. Ben jij vlot, sociaal en leer je graag bij? Dan ben jij onze kandidaat!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 11 May 2022

Een KMO speler actief in de retail sector en gelegen in regio Zaventem, is op zoek naar een Medewerker Sales Support. Als Medewerker Sales Support ondersteun je het sales team op administratief vlak en heb je ook rechtstreeks contact met de klanten.