Our Walters People sales & marketing division specialises in the recruitment of specialists in sales administration throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary sales administration job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest sales administration vacancies below:

Search Results

Salary: aantrekkelijke verloning

Location: Hemiksem

Date Posted: 27 March 2023

Wij zoeken naar een ervaren Inside Sales medewerker om het team in een Chemisch bedrijf te versterken. Ben jij communicatief sterk en wil jij als geen andere zorgen voor een goede ondersteuning voor de klanten? Lees dan zeker verder over de positie van Inside Sales te Hemiksem.

Salary: Mooi salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 23 March 2023

Een bedrijf actief in de technologische sector en gelegen in regio Vilvoorde, is op zoek naar een Tender Specialist. Ben jij sterk in administratieve taken en ben jij analytisch ingesteld? Aarzel dan zeker niet en lees snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Diegem

Date Posted: 23 March 2023

Een internationale firma, gelegen in Diegem en actief binnen de farmaceutische sector, is op zoek naar een Commercieel administratief bediende. Als Commercieel administratief bediende zal je in contact staan met klanten en patiënten en daarnaast zal je ook administratief werk uitvoeren. Heb jij ervaring in een gelijkaardige functie? Lees dan zeker snel verder!

Salary: Interessant salarispakket

Location: Diegem

Date Posted: 21 March 2023

Een internationaal bedrijf actief in de Mobility sector gelegen nabij Diegem, is op zoek naar een Order Entry Administrator. Heb je voeling met de Mobility sector en zoek je naar een boeiende administratieve functie met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Lees zeker verder!

Salary: Negotiable

Location: Antwerp

Date Posted: 17 March 2023

A company located in the city of Antwerp and specialised in Oil and Gasses is looking for a Sales and Pricing analyst. As a Sales and Pricing analyst you are part of the Marketing and Sales team, supporting the Marketing and Sales organisation.

Salary: Marktconform

Location: Antwerp

Date Posted: 17 March 2023

Voor een verhuurbedrijf, te Antwerpen-Noord (2030), zijn wij op zoek naar een Sales Support & Facturatie. Ben je communicatief sterk in het Frans en Nederlands, houd je van klantencontact en vind jij je weg tussen de cijfers? Solliciteer dan snel om het team van Sales te vergezellen.

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Kortenberg

Date Posted: 15 March 2023

Een firma actief binnen de technische sector en gelegen in regio Kortenberg, is op zoek naar een Purchase Assistant. Heb jij een eerste ervaring in de aankoop of een mooie administratieve achtergrond? En heb jij enige affiniteit met technische toestellen? Lees dan snel hieronder verder!

Salary: marktconform

Location: Willebroek

Date Posted: 08 March 2023

Een groeiend bedrijf in Willebroek is opzoek naar een dynamische commerciële binnendienst. Ben jij communicatief sterk en houd je van veel sociaal contact maar ben je ook nauwkeurig? Solliciteer dan snel online!

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Ninove

Date Posted: 08 March 2023

Voor een familiaal bedrijf gelegen in regio Ninove zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker om het team te versterken.

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Sint-Pieters-Leeuw

Date Posted: 08 March 2023

Voor een innovatieve speler gelegen in Ruisbroek zijn we op zoek naar een enthousiaste Commercieel Assistent om het team te versterken. Ben jij communicatief en heb je een goede talenkennis en ben je op zoek naar een gevarieerde functie op een makkelijk te bereiken locatie? Dan is deze vacature ideaal voor jou!