Our Walters People sales & marketing division specialises in the recruitment of specialists in sales administration throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary sales administration job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest sales administration vacancies below:

Search Results

Salary: marktconform

Location: Puurs

Date Posted: 25 November 2022

Ben jij de Sales Assistant die wij zoeken voor onze klant in Puurs? Ben je administratief en communicatief sterk? Heb je alvast een eerste werkervaring in sales achter de rug en spreek je vlot Nederlands en Frans? Heb je altijd al interesse gehad in de bouwsector? Als dit allemaal als muziek in de horen klinkt, solliciteer dan snel voor onderstaande functie van Sales Assistant.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 24 November 2022

Een KMO speler actief in de retail sector en gelegen in regio Zaventem, is op zoek naar een Medewerker Sales Support. Als Medewerker Sales Support ondersteun je het sales team op administratief vlak en heb je ook rechtstreeks contact met de klanten.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 24 November 2022

Een internationaal bedrijf actief in de petrochemie en gelegen in Vilvoorde is op zoek naar een Commercieel Assistent (parttime). Ben je een administratieve duizendpoot die naast klantvriendelijk ook oplossingsgericht is? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Je komt terecht in een leuk team waarin je ook de mogelijkheid krijgt om autonoom te werken.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Asse

Date Posted: 24 November 2022

Een internationaal bedrijf actief in de automotive sector gelegen in Asse, is op zoek naar een gemotiveerde Sales Support. Ben jij klantgericht, proactief en georganiseerd? Heb je er al een eerste ervaring in de Sales opzitten? Ben je vlot drietalig en op zoek naar de volgende stap in je carrière? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: Interessant salarispakket

Location: Asse

Date Posted: 24 November 2022

Een internationaal bedrijf actief in de Mobility sector gelegen in Asse is op zoek naar een Logistics Administrator. Heb je affiniteit met de Mobility sector? Heb je al 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Lees snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Asse

Date Posted: 24 November 2022

Een bedrijf actief in de Mobility sector gelegen te Asse is op zoek naar een Car Rental Coordinator. Heb je een passie voor alles wat met wagens te maken heeft en zoek je naar een boeiende administratieve functie met veel verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder!

Salary: Un package salarial intéressant

Location: Zaventem

Date Posted: 24 November 2022

Une entreprise spécialisée dans le secteur du leasing située à Zaventem, est à la recherche d’un Mobility Administrator. Êtes-vous parfaitement bilingue? Avez-vous au moins 2 ans d’expérience dans le secteur du leasing ? Continuer à lire pour en savoir plus!

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 18 November 2022

Voor een steke speler actief in de industriële sector en gelegen in Groot-Bijgaarden zijn we op zoek naar een medewerker om mee te helpen met de orderverwerking.

Salary: vast contract + doorgroeimogelijkheden

Location: Ternat

Date Posted: 17 November 2022

Heb jij een goede kennis Nederlands en Frans en ben je op zoek naar een gevarieerde functie binnen een groeiend en internationaal actief bedrijf? Dan hebben wij de ideale functie voor jou open staan in regio Ternat! Naast een dynamisch team van jonge collega's kan je hier rekenen op doorgroeimogelijkheden, een vast contract en flexibele werkuren.

Salary: Competitief salarispakket

Location: Antwerp

Date Posted: 14 November 2022

Voor een internationaal maar familiaal bedrijf actief in de hygiëne, gelegen in Antwerpen-Noord, zijn we op zoek naar een dynamische Inside Sales om het team te versterken. Het bedrijf verwelkomt graag een Inside Sales met sterke communicatievaardigheden en klantvriendelijk is. Ben jij vlot in het Nederlands, Frans en Engels, help jij graag klanten en collega’s? Dan is de functie van Inside Sales wel iets voor jou.