Our Walters People sales & marketing division specialises in the recruitment of specialists in sales administration throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary sales administration job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest sales administration vacancies below:

Search Results

Salary: €2300 - €2500 per month

Location: Brussels

Date Posted: 30 November 2023

Que diriez-vous de rejoindre une entreprise à taille humaine dont la mission est d’assurer la mise en œuvre opérationnelle et technique des accords européens négociés par l’intermédiaire d’Eurelec (Organisation centrale internationale des achats) ? Une nouvelle opportunité en tant qu’Assistant.e Commercial.e vient de se libérer dans le centre de Bruxelles. Vous êtes dynamique et motivé.e ? Alors, qu’attendez-vous pour lire la suite ?

Salary: Mooi salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 29 November 2023

Een bedrijf actief in de technologische sector en gelegen in regio Vilvoorde, is op zoek naar een Dossierbeheerder Tenders. Ben jij sterk in administratieve taken en ben jij analytisch ingesteld? Aarzel dan zeker niet en lees snel verder!

Salary: €2500 - €3500 per month + Maaltijdcheques

Location: Zwijndrecht

Date Posted: 28 November 2023

Heb jij een passie voor administratie en ben je klaar voor een uitdagende rol als Aankoop Assistant? Onze klant, een toonaangevend bedrijf in Zwijndrecht, zoekt een gedreven professional om het aankoopteam te versterken t.e.m. juli 2024. Solliciteer vandaag nog!

Salary: €2500 - €3800 per month + Maaltijdcheques

Location: Olen

Date Posted: 28 November 2023

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zoeken een ervaren Administratief Medewerker Aankoop voor een internationaal bedrijf in Olen. Ben jij de professional die vloeiend Nederlands, Frans en Engels spreekt? Met minstens 3 jaar ervaring? Stap in deze unieke kans en geef een boost aan je carrière! Solliciteer nu.

Salary: €2500 - €3800 per month + Maaltijdcheques

Location: Olen

Date Posted: 28 November 2023

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Commercieel Administratief Bediende in de regio Olen. Ben jij een administratieve duizendpoot met commerciële flair? Heb je minstens 3 jaar relevante ervaring en wil je een cruciale rol spelen in een dynamische omgeving? Solliciteer vandaag nog!

Salary: €2500 - €3600 per month + Maaltijdcheques

Location: Olen

Date Posted: 28 November 2023

Ben jij een getalenteerde professional met een sterke focus op communicatie en commerciële ondersteuning? Heb je uitstekende organisatorische vaardigheden en een passie voor Sales? Zoek niet verder! We zijn op zoek naar een Sales Support Expert in de regio Olen.

Salary: Pensioenverzekering

Location: Deurne

Date Posted: 24 November 2023

Belgische KMO actief in interieurdesign zoekt een gedreven Sales Support medewerker te Deurne. Ben jij commercieel ingesteld, administratief sterk en klantvriendelijk? Werk jij graag in een hechte omgeving in een dynamisch team? Lees zeker door!

Salary: Competitief salarispakket

Location: Tienen

Date Posted: 23 November 2023

Een dynamisch bedrijf gevestigd in Tienen actief in de bruisende evenementensector is op zoek naar een Commercieel Administratief Medewerker. Zij zijn gespecialiseerd in het organiseren van onvergetelijke evenementen en streven naar hoogwaardige dienstverlening voor hun klanten. Als Commercieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, met de nadruk op het ondersteunen van de commerciële activiteiten en het waarborgen van een vlekkeloze administratieve afhandeling.

Salary: €2500 - €3500 per month

Location: Schoten

Date Posted: 17 November 2023

Voor onze klant, een dynamisch bedrijf gevestigd in Schoten en gespecialiseerd in de technische sector, zoeken we naar een Sales Support medewerker. Als Sales Support medewerker ben je een essentieel onderdeel van het verkoopteam. Je biedt administratieve ondersteuning en zorgt ervoor dat klanten en verkopers soepel kunnen samenwerken. Je bent de spil in de communicatie en zorgt voor een positieve klantervaring.

Salary: Negotiable

Location: Boom

Date Posted: 17 November 2023

Een bekende en grote speler binnen de Automotive wereld, gelegen te Boom, is momenteel op zoek naar een extra Sales Administration Officer. Binnen deze functie zal je ondersteuning bieden aan het Sales, Marketing & Supply Chain team op administratief niveau.