Our Walters People sales & marketing division specialises in the recruitment of specialists in sales administration throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary sales administration job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest sales administration vacancies below:

Search Results

Salary: €25000 - €40000 per annum + Mooie verloning

Location: Antwerp

Date Posted: 17 May 2024

Een bedrijf gelegen in Ekeren, actief in het ontwikkelen van schoonmaak materiaal en producten op B2B level, is op zoek naar een Sales Support Executive. Werk jij graag in team verband? Ben je opzoek naar een uitgebreide functie waarbij je dag dagelijks in contact staat met klanten? Het bedrijf biedt naast de interessante functie als Sales Support Executive ook verschillende doorgroeimogelijkheden. Zie jij jezelf in de functie van Sales Support Executive? Lees dan zeker verder.

Salary: aantrekkelijk salaris

Location: Leuven

Date Posted: 16 May 2024

Een internationaal bedrijf gelegen in Leuven, is op zoek naar een enthousiaste Sales Assistant. Sta jij graag in contact met mensen? Ben jij administratief sterk en op zoek naar een eerste werkervaring in sales? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren!

Salary: Mooi salarispakket + thuiswerk

Location: Ghent

Date Posted: 15 May 2024

Ben jij administratief sterk en ben je op zoek naar een brede functie binnen sales en administratie waar je kan groeien en jezelf verder ontplooien? Dan hebben wij een unieke kans voor jou openstaan bij een gekende voedingsspeler aan de rand van Gent (makkelijke bereikbaarheid!).

Salary: €2500 - €2800 per month

Location: Brussels

Date Posted: 14 May 2024

Rejoignez une entreprise spécialisée dans l’affichage publicitaire qui touche quotidiennement des milliards de personnes à travers le monde et embellit nos villes avec ses produits novateurs. Située au cœur de Bruxelles, cette société offre une culture bienveillante où la formation continue est une priorité, et où la longévité moyenne des employés est de 10 ans ! Recherchant un.e Sales Assistant pour soutenir son équipe commerciale, elle vous invite à contribuer à sa vision. Intéressé.e ? Découvrez la suite dès maintenant !

Salary: €2400 - €3200 per month + MC, Ecocheques, Insurance

Location: Antwerp

Date Posted: 13 May 2024

Familiale groothandelaar te Wijnegem zoekt een gemotiveerde Sales Support ter ondersteuning van het verkoopteam. Binnen deze rol verricht jij zowel nauwkeurig administratief werk en sta je voor de klanten paraat. Zoek jij een functie waarbij je zowel autonoom als in team werkt? Een aangename omgeving waarbij je jezelf kan zijn? Lees dan door!

Salary: Mooi salarispakket + thuiswerk

Location: Ghent

Date Posted: 08 May 2024

Ben jij op zoek naar een leuke functie binnen sales ondersteuning waar je kan groeien en jezelf verder ontplooien? Dan is deze vacature bij een gekende voedingsspeler in regio Gent vast iets voor jou!

Salary: €2500 - €4000 per month

Location: Kontich

Date Posted: 07 May 2024

Voor een speler in de medische sector, gelegen in Kontich, zoeken we naar een dynamische Trend & Marktanalist. Ben je analytisch, nauwkeurig met een commerciële flair? Ben je communicatief in het Nederlands en Engels en heb je geen bang om je uit te drukken in het Frans? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!

Salary: €2500 - €3300 per month + Extralegale voordelen

Location: Puurs

Date Posted: 07 May 2024

Een expert in Veiligheid en welzijn is op zoek naar een Aftersales Support om hun team te versterken. Onze klant is gelegen te Puurs en staat gekend om zijn werkomgeving waar interne groei wordt aangemoedigd. Als Aftersales Support ben je verantwoordelijk voor de volledige opvolging van gerapporteerde kwaliteitsproblemen.

Salary: €2500 - €3600 per month + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Mechelen

Date Posted: 06 May 2024

Een distributeur van chemische grondstoffen is op zoek naar een Medewerker Binnendienst om hun team te versterken. Onze klant is gelegen te Mechelen en staat gekend om zijn werkomgeving waar interne groei wordt aangemoedigd. Als Medewerker Binnendienst ga je je administratieve skills ten volle benutten in een fijne werkomgeving!

Salary: €3000 - €3500 per month + Mooi salaris naar ervaring + voordelen

Location: Ninove

Date Posted: 03 May 2024

Ben jij administratief sterk en ben je op zoek naar een functie met veel afwisseling en sociaal contact? Dan hebben wij de ideale vacature voor jou openstaan bij een familiale retailspeler in regio Ninove.