Latest sales & marketing job vacancies

Our Walters People sales & marketing division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for specialists in marketing, communication, sales and sales administration. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest sales & marketing vacancies here:

Search Results

Salary: Negotiable

Location: Schoten

Date Posted: 01 December 2023

Ben jij een technisch onderlegde professional met een passie voor sales en op zoek naar een uitdagende functie in de regio Schoten? Zoek niet verder, want wij bieden jou de kans om jouw technische expertise te combineren met je verkoopvaardigheden!

Salary: Bedrijfswagen

Location: Tienen

Date Posted: 01 December 2023

Een multinational actief in de industriële sector, gevestigd in Tienen actief is op zoek naar een Projectcoördinator. Het bedrijf is de partner bij uitstek voor alle decoratie- en beletteringsprojecten. Dankzij hun sterke focus op innovatie, duurzaamheid en klanttevredenheid zijn zij de hofleverancier van de officiële Belgische nummerplaten. Zij zijn op zoek naar een ambitieuze Projectcoördinator die de verantwoordelijkheid zal dragen voor het succesvol plannen, beheren en uitvoeren van diverse industriële projecten. De ideale kandidaat beschikt over uitstekende organisatorische vaardigheden, heeft ervaring met projectmanagement en kan effectief communiceren met diverse belanghebbenden.

Salary: maaltijdcheques, ecocheques, netto vergoeding, transportonkosten, etc

Location: Aartselaar

Date Posted: 01 December 2023

Onze klant gelegen in Aartselaar, een internationale speler binnen de industriële optimalisatie, zoekt naar een Grafisch Vormgever. Je speelt een cruciale rol in het vormgeven en behouden van hun merkidentiteit door visueel aantrekkelijke communicatie en marketing ontwerpen te creëren.

Salary: €2300 - €2500 per month

Location: Brussels

Date Posted: 30 November 2023

Que diriez-vous de rejoindre une entreprise à taille humaine dont la mission est d’assurer la mise en œuvre opérationnelle et technique des accords européens négociés par l’intermédiaire d’Eurelec (Organisation centrale internationale des achats) ? Une nouvelle opportunité en tant qu’Assistant.e Commercial.e vient de se libérer dans le centre de Bruxelles. Vous êtes dynamique et motivé.e ? Alors, qu’attendez-vous pour lire la suite ?

Salary: Mooi salaris + bedrijfswagen

Location: Asse

Date Posted: 30 November 2023

Voor een sterke technische speler gelegen in regio Asse zijn we op zoek naar een (Junior) Account Manager om het team te versterken. Ben jij op zoek naar een leuke en brede startersfunctie waar er veel ruimte is voor eigen initiatief en doorgroeien? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Je kan hier rekenen op een goede work-life balans, een bedrijfswagen met tankkaart en een plekje in een leuk team.

Salary: €3200 - €4400 per month + Bedrijfswagen

Location: Leuven

Date Posted: 29 November 2023

Wij zoeken een gemotiveerde Filiaal Supervisor om één van de filialen van onze klant, actief in de automobiele sector en gelegen in regio Leuven, te versterken. Als Filiaal Supervisor ben je de spil van zowel de operationele als klantgerichte activiteiten van het filiaal.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Machelen

Date Posted: 29 November 2023

Ben jij een enthousiaste professional met een passie voor sales? Heb je recent je bachelor- /masterdiploma behaald en ben je klaar voor een uitdagende carrière bij een wereldleider in logistiek? Heb je er al een eerste professionele ervaring opzitten en heb je een echte commerciële flair? Dan is deze kans als Inside Sales Representative iets voor jou!

Salary: Mooi salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 29 November 2023

Een bedrijf actief in de technologische sector en gelegen in regio Vilvoorde, is op zoek naar een Dossierbeheerder Tenders. Ben jij sterk in administratieve taken en ben jij analytisch ingesteld? Aarzel dan zeker niet en lees snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 29 November 2023

Een internationaal bedrijf actief in de technologische sector en gelegen in Vilvoorde, is op zoek naar een Sales Advisor. Als Sales Advisor leg jij het eerste contact met nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Daardoor ben je een heel belangrijke schakel in het sales proces. Heb jij interesse in nieuwe technologieën en ben jij daarnaast commercieel sterk? Lees dan snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 29 November 2023

Een internationale firma, gespecialiseerd in hoogtechnologische producten en gelegen te Vilvoorde, is momenteel op zoek naar een Business Marketing Specialist. Als Business Marketing Specialist speel je een cruciale rol in het positioneren en promoten van geavanceerde technologische oplossingen. Je werkt nauw samen met verschillende interne teams en je werkt aan overtuigende marketingacties die de doelgroep aanspreken en inspireren.