Latest sales & marketing job vacancies

Our Walters People sales & marketing division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for specialists in marketing, communication, sales and sales administration. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest sales & marketing vacancies here:

Search Results

Salary: €4500 - €6500 per month

Location: Olen

Date Posted: 17 May 2024

Voor onze klant in Antwerpen, een internationaal actief bedrijf gespecialiseerd in industriële gassen, zijn we op zoek naar een Account Manager om hun groei mee te verzekeren. In deze functie zet je je commerciële en relationele vaardigheden in om een mooi klantenportfolio verder te ontwikkelen.

Salary: €25000 - €40000 per annum + Mooie verloning

Location: Antwerp

Date Posted: 17 May 2024

Een bedrijf gelegen in Ekeren, actief in het ontwikkelen van schoonmaak materiaal en producten op B2B level, is op zoek naar een Sales Support Executive. Werk jij graag in team verband? Ben je opzoek naar een uitgebreide functie waarbij je dag dagelijks in contact staat met klanten? Het bedrijf biedt naast de interessante functie als Sales Support Executive ook verschillende doorgroeimogelijkheden. Zie jij jezelf in de functie van Sales Support Executive? Lees dan zeker verder.

Salary: aantrekkelijk salaris

Location: Leuven

Date Posted: 16 May 2024

Een internationaal bedrijf gelegen in Leuven, is op zoek naar een enthousiaste Sales Assistant. Sta jij graag in contact met mensen? Ben jij administratief sterk en op zoek naar een eerste werkervaring in sales? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren!

Salary: €64000 - €65000 per annum + Competitief salarispakket

Location: Kraainem

Date Posted: 16 May 2024

Een internationale speler actief in de FMCG-sector gelegen in Kraainem is op zoek naar een Marketing Officer. Ben jij een gedreven marketeer met ervaring in de FMCG-sector? Heb je een passie voor het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve marketingstrategieën? Dan is deze organisatie op zoek naar jou. Als Marketing Officer speel je een cruciale rol in ons marketingteam. Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en uitvoeren van marketingactiviteiten die onze merkbekendheid vergroten en onze producten onder de aandacht brengen van een breed publiek.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Leuven

Date Posted: 15 May 2024

Ben jij een gedreven en ambitieuze professional die op zoek is naar een dynamische carrière in de FMCG-sector binnen regio Leuven? Wij zijn op zoek naar een Junior Sales Potential die klaar is om zijn of haar talenten in te zetten en een verschil te maken in de wereld van Fast Moving Consumer Goods. Als onderdeel van het team krijg je de kans om je verkoopvaardigheden te ontwikkelen, waardevolle ervaring op te doen en je carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Lees verder om meer te weten te komen over de taken, het profiel en het aanbod van deze spannende functie.

Salary: €3000 - €4000 per month

Location: Brussels

Date Posted: 15 May 2024

For an international law firm based in Brussels, we are looking for a Business Development, Marketing & Communication Officer. You will be joining the Belgian team and collaborating with colleagues across various jurisdictions and drive impactful initiatives. You will report directly to the Business Development Manager.

Salary: Mooi salarispakket + thuiswerk

Location: Ghent

Date Posted: 15 May 2024

Ben jij administratief sterk en ben je op zoek naar een brede functie binnen sales en administratie waar je kan groeien en jezelf verder ontplooien? Dan hebben wij een unieke kans voor jou openstaan bij een gekende voedingsspeler aan de rand van Gent (makkelijke bereikbaarheid!).

Salary: €2800 - €3600 per month

Location: Brussels

Date Posted: 14 May 2024

Une fonction de Sales Consultant vient d’être créée au sein d’une société active dans le secteur des services immobiliers à Bruxelles. Rejoignez un leader mondial qui fournit des services entièrement intégrés et sur mesure en matière d'actifs et de biens immobiliers, tout en s’appuyant sur son expertise locale et son réseau mondial. En tant que Sales Consultant, vous ferez partie du département Investor Leasing et aurez pour mission de développer la part de marché de la société en prospectant et fidélisant des entreprises de taille moyenne, c'est-à-dire des propriétaires, des investisseurs, etc. Intéressé.e ? N’hésitez pas à lire la suite !

Salary: €2500 - €2800 per month

Location: Brussels

Date Posted: 14 May 2024

Rejoignez une entreprise spécialisée dans l’affichage publicitaire qui touche quotidiennement des milliards de personnes à travers le monde et embellit nos villes avec ses produits novateurs. Située au cœur de Bruxelles, cette société offre une culture bienveillante où la formation continue est une priorité, et où la longévité moyenne des employés est de 10 ans ! Recherchant un.e Sales Assistant pour soutenir son équipe commerciale, elle vous invite à contribuer à sa vision. Intéressé.e ? Découvrez la suite dès maintenant !

Salary: €3500 - €5500 per month + Bedrijfswagen, tankkaart,...

Location: West Flanders

Date Posted: 14 May 2024

Een internationaal bedrijf gespecialiseerd in de distributie van catering -en onderhoudsproducten is op zoek naar een enthousiaste Sales vertegenwoordiger na een interne verschuiving. Je komt terecht in hun facility divisie en bent verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van hun klantenbestand binnen facility. Kijk jij uit naar een nieuwe uitdaging waarbij je veel op de baan bent en je eigen dag kan inplannen?