Our Walters People sales & marketing division specialises in the recruitment of sales specialists throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary sales job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest sales vacancies below:

Search Results

Salary: €4000 - €4500 per month + bedrijfswagen

Location: Boechout

Date Posted: 22 September 2023

Onze klant is een vooraanstaande leverancier van hoogwaardige veiligheidskleding en -uitrusting, oa gespecialiseerd in het voorzien van overheidsklanten van de beste oplossingen voor hun veiligheidsbehoeften. Als Account Manager voor overheidsklanten ben je verantwoordelijk voor het beheer van een klantenportefeuille binnen de publieke sector. Je werkt nauw samen met overheidsinstanties om ervoor te zorgen dat zij de juiste veiligheidskleding en -uitrusting ontvangen om de veiligheid van hun personeel te waarborgen. Hoewel onze klant gelegen is in Antwerpen Zuid ben jij als Account Manager actief in heel regio Vlaanderen.

Salary: Mooie verloning

Location: Mechelen

Date Posted: 20 September 2023

Ik ben op zoek naar een Junior Master Data Specialist met een grote liefde voor Excel, cijfers en rapportages maken. Ben je communicatief in het Nederlands en Frans en aarzel je niet om te communiceren in het Engels? Dan ben jij de Master Data Specialist die wij zoeken voor het bedrijf te Mechelen binnen de FMCG.

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Mechelen

Date Posted: 20 September 2023

Voor een snelgroeiend bedrijf in de FMCG Sector, ben ik op zoek naar een accountmanager met een passie voor de voedingsindustrie. Heb je alvast een mooie ervaring opgebouwd en kan jij onderhandelen in het Nederlands, Frans én Engels? Solliciteer dan snel en misschien word jij de accountmanager voor Vlaanderen.

Salary: Attractive salary + lunch vouchers

Location: Louvain-La-Neuve

Date Posted: 18 September 2023

Pour une mission temporaire de 6 mois et afin d’apporter du soutien à l'équipe commerciale déjà en place sur les marchés néerlandophones, un groupe industriel belge présent à l’international est à la recherche d’un.e Customer Service Representative. Vous travaillez en étroite collaboration avec les Sales Managers, Product Managers et la Supply Chain vous apporterez un soutien à l’équipe commerciale en assurant le traitement administratif & logistique des commandes clients.

Salary: marktconform

Location: Antwerp

Date Posted: 18 September 2023

Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je onderzoek kan doen? Een plek waarbij je je analytische capaciteiten te volle kan benutten en dit in een warm en gedreven team? Heb je al enkele jaren ervaring als Tender Officer en heb je hierbovenop een uitstekende kennis Nederlands en Frans? Solliciteer dan snel op onderstaande positie van Tender Officer voor een bedrijf in Linkeroever, gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen actief in alle sectoren.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Lier

Date Posted: 18 September 2023

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze Accountmanager voor onze klant in de regio Lier. Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het klantenbestand. Je hebt de mogelijkheid om klantrelaties te versterken met jouw strategisch inzicht en commerciële vaardigheden om de verkoop te stimuleren. Als jij klaar bent voor deze nieuwe uitdaging, solliciteer dan nu!

Salary: Attractive salary

Location: Zaventem

Date Posted: 14 September 2023

An international company, active within the textile industry and located in the region of Zaventem, is currently looking for an energetic and customer-oriented sales talent. Do you already have commercial experience and are you looking for a sales position with international contacts? Are you interested in the textile/fashion sector, and do you have good bilingual English-German skills? Then do not hesitate and read on!

Salary: €3700 - €4800 per month

Location: Brussels

Date Posted: 13 September 2023

De publieke sector duurzamer en efficiënter maken? Dat is de missie van dit energiebedrijf. Het is gevestigd in het centrum van Brussel en is actief op zoek naar een nieuwe Sales Manager/Teamleader om zijn team te versterken. Kom een jong bedrijf versterken dat bruist van de energie en waar de sfeer in een paar woorden kan worden samengevat: "Go For It". Als je geïnteresseerd bent in de energiesector, lees dan snel verder !

Salary: Aantrekkelijk salar

Location: Antwerp

Date Posted: 12 September 2023

Ben jij een ervaren Buyer met een passie voor inkoop en op zoek naar een uitdagende rol in het bruisende havengebied van Antwerpen. Zoek niet verder!

Salary: €25000 - €60000 per annum + Verzekeringen, netto-ontkosten, adv-dagen

Location: Antwerp

Date Posted: 08 September 2023

Een marktleider in de bevestigingsartikelen gelegen te Linkeroever is op zoek naar een Accountmanager - Digital Seller. Ben jij commercieel ingesteld, klantgericht en neem je graag het voortouw? Ga jij graag (pro)actief op zoek naar nieuwe opportuniteiten? Lees dan zeker verder!