Our Walters People sales & marketing division specialises in the recruitment of sales specialists throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary sales job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest sales vacancies below:

Search Results

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 01 July 2022

Een job als Sales Assistant is zojuist gecreëerd binnen een bedrijf gelegen te Brussel. Je rapporteert rechtstreeks aan de Team Leader

Salary: Negotiable

Location: Merchtem

Date Posted: 30 June 2022

Voor een trendy bedrijf in Merchtem zijn we op zoek naar een tweetalige junior buying support officer.

Salary: €30000 - €35000 per annum

Location: Merelbeke

Date Posted: 30 June 2022

Voor onze klant in Merelbeke zijn we op zoek naar een product manager. Ben jij een teamplayer, analytisch en resultaat gericht? Lees dan snel verder!

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 24 June 2022

A great opportunity as Internal Sales Officer for the Benelux and French markets has just become available in a company in the fashion sector. This company is in the South of Brussels. You will be the beating heart of our client’s organization. Together with your colleagues you will be responsible for excellent customer satisfaction on a daily basis. Sounds interesting? Keep reading!

Salary: Negotiable

Location: Merchtem

Date Posted: 24 June 2022

Voor een trendy bedrijf in Merchtem zijn we op zoek naar een buying support officer.

Salary: Negotiable

Location: Merchtem

Date Posted: 24 June 2022

Voor een trendy bedrijf in Merchtem zijn we op zoek naar een tweetalige buying support officer.

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 24 June 2022

Voor onze klant actief in de distributiesector gelegen in de regio van Sint-Agatha-Berchem (1082) zijn we op zoek naar een tweetalige (NL/FR) sales advisor. Je bent iemand die graag met cijfers werkt, en klantvriendelijk is? Lees dan zeker verder.

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 24 June 2022

Voor onze klant actief in de energie sector gelegen in de regio van Sint-Agatha-Berchem (1082) zijn we op zoek naar een tweetalige (NL/FR) administratief bediende. Je bent iemand die graag met cijfers werkt, en heb je oog voor detail? Lees dan zeker verder.

Salary: Mooi salaris + goede work-life balans

Location: Ternat

Date Posted: 23 June 2022

Voor een dynamisch internationaal bedrijf in de FMCG sector zijn we op zoek naar een Sales Assistant. Ben jij zelfstandig, commercieel en klantgericht? Lees dan zeker verder!

Salary: marktconform

Location: Berchem

Date Posted: 22 June 2022

Nu dat de evenement en seminaries terug in volle glorie mogen plaatsnemen, zijn wij op zoek naar een fanatieke Event medewerker. Plan jij graag de zaken van A tot Z. Wil je graag alles tot in de puntjes regelen en uiteraard bijwonen? Heb je geen schrik om je te verplaatsen en betekent voor jou teamwork ook echt dreamwork? Dan is de functie van Event Medewerker, voor het bedrijf in de Tax & Audit in Berchem, wel iets voor jou.