Our Walters People sales & marketing division specialises in the recruitment of sales specialists throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary sales job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest sales vacancies below:

Search Results

Salary: €3000 - €4000 per month + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 29 February 2024

Een internationaal bedrijf actief in de retail sector en gelegen nabij Zaventem is op zoek naar een enthousiaste Accountmanager. Ben jij goed in het beheren van klantenrelaties en zoek jij naar een functie met internationale contacten? Aarzel dan niet en lees snel verder!

Salary: Marktconform salarispakket

Location: Diegem

Date Posted: 28 February 2024

Een innovatieve organisatie actief binnen de automotive industrie en gelegen in regio Diegem, is op zoek naar een Fleet Advisor. Als Fleet Advisor zal je de fleet van jouw klanten beheren en optreden bij problemen. Heb jij interesse in wagens en ben jij iemand die graag problemen oplost en organisatorisch te werk gaat? Lees dan snel verder!

Salary: €2500 - €3200 per month + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 28 February 2024

Een internationaal bedrijf actief in de technologische sector en gelegen in Vilvoorde, is op zoek naar een Internal Accountmanager. Als Internal Accountmanager leg jij het eerste contact met nieuwe klanten en volg je bestaande klanten op. Daardoor ben je een heel belangrijke schakel in het sales proces. Heb jij interesse in nieuwe technologieën en ben jij daarnaast commercieel sterk? Lees dan snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Zaventem

Date Posted: 21 February 2024

Een welgekend snelgroeiend Belgisch bedrijf gelegen in Zaventem, is op zoek naar een enthousiaste Junior Account Manager. Ben jij op zoek naar jouw eerste ervaring in sales? Sta jij graag in contact met mensen en heb je commerciële flair? Dan is deze functie zeker en vast iets voor jou. Aarzel niet om te solliciteren.

Salary: €2500 - €2800 per month + mooie voordelen + work-life balans

Location: Brussels

Date Posted: 21 February 2024

Voor een leuke speler actief binnen dienstverlening gelegen in regio Brussel zijn we op zoek naar een Klantenbeheerder om het team te versterken. Heb je reeds ervaring met klantencontact, ben je gemotiveerd en leergierig? Dan is deze functie vast iets voor jou!

Salary: €2800 - €3500 per month + voordelen + thuiswerk

Location: Halle

Date Posted: 21 February 2024

Ben jij commercieel ingesteld, hand-on en houd je ervan om zelf initiatief te nemen? Dan hebben wij de ideale functie voor jou openstaan bij een sterke industriële speler in regio Halle.

Salary: €3500 - €4500 per month + met wagen en bonussysteem

Location: Antwerp

Date Posted: 21 February 2024

Onze klant is een toonaangevende producent van verpakkingsmateriaal. Met een sterke focus op klantgerichtheid en innovatie streven ze ernaar hun klanten te voorzien van hoogwaardige producten en diensten om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Wij zijn voor hun op zoek naar een gedreven Account Manager die verantwoordelijk zal zijn voor het beheren en uitbreiden van een klantenbestand in de verpakkingsindustrie. De ideale kandidaat heeft sterke communicatievaardigheden en een passie voor het opbouwen van langdurige zakelijke relaties.

Salary: €2500 - €3000 per month + maaltijdcheques, verzekeringen

Location: Berchem

Date Posted: 16 February 2024

Een bedrijf gelegen in Berchem, gespecialiseerd in industriële dienstverlening, is op zoek naar een dynamische en klantvriendelijke Technical Inside Sales. Heb je alvast een eerste ervaring binnen (technical) sales en weet jij als geen andere hoe je het best met de klanten om ga? Streef jij naar een optimale dienstverlening voor de klant? Heb je hierbovenop een goede kennis van MSO en eventueel SAP? Solliciteer dan snel online.

Salary: €2500 - €2800 per month + Extralegale voordelen

Location: Willebroek

Date Posted: 16 February 2024

Voor een grote speler in de wegenwerken ben ik op zoek naar een junior Sales die graag zijn/haar stempel wilt drukken. Ben je communicatief in het Nederlands en Frans en heb je alvast een eerste sterke ervaring in een commerciële rol? Solliciteer dan snel, ik zoek jou. Het bedrijf is gelegen in Willebroek.

Salary: €69000 - €70000 per annum + Competitief salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 14 February 2024

Een internationaal bedrijf gelegen in Zaventem en actief in de leasing sector is op zoek naar een getalenteerde Business Developer om hun groeiende multinational. In deze rol ben je de drijvende kracht achter het identificeren en benutten van nieuwe zakelijke kansen. Met jouw passie voor sales en je scherpe strategische inzicht help je het bedrijf om voorop te blijven lopen in een competitieve markt. Als Business Developer speel je een cruciale rol in het uitbreiden van het klantenbestand en het ontwikkelen van sterke relaties met partners en stakeholders.