Our Walters People sales & marketing division specialises in the recruitment of sales specialists throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary sales job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest sales vacancies below:

Search Results

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Wilrijk

Date Posted: 27 March 2023

Wil jij graag werken voor één van de grootste Retail spelers op internationaal niveau? Ben je communicatief sterk, flexibel en weet jij hoe je een team moet leiden? Schrikt het je niet af, om af en toe tot 21u te werken? Solliciteer dan snel voor de openstaande positie van Teamlead Retail te Wilrijk.

Salary: marktconform

Location: Kontich

Date Posted: 27 March 2023

Een grote speler in de industriële huishoudelijke apparaten is op zoek naar een communicatief sterke Inside Sales Specialist. Houd je ervan om voortdurend in contact te staan met interen & externe klanten alsook collega’s, om zo’n goed mogelijke service te kunnen bieden? Weet jij van aanpakken en hoe je langdurige relaties opbouwt met klanten? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken voor het bedrijf te Kontich. Solliciteer snel online.

Salary: marktconform

Location: Antwerp

Date Posted: 27 March 2023

Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je onderzoek kan doen? Een plek waarbij je je analytische capaciteiten te volle kan benutten en dit in een warm en gedreven team? Heb je al enkele jaren ervaring als Tender Officer en heb je hierbovenop een uitstekende kennis Nederlands en Frans? Solliciteer dan snel op onderstaande positie van Tender Officer voor een bedrijf in Linkeroever, gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen actief in alle sectoren.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Wilrijk

Date Posted: 27 March 2023

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende functie? Een job waarbij je sterk in je schoenen moet staan en de leiding moet nemen? Ben je communicatief alsook empathisch en weet jij als geen andere een team te motiveren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer dan snel op onderstaande positie van Teamlead Sales in Wilrijk.

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 27 March 2023

An exciting new opportunity as Sales Operations Specialist in German and English has just become available. The company is a healthcare leader and located in the city centre of Brussels. With this position, you will manage the end to end back-office process for renewal and new sales quotes, gathering information from the Sales teams and ensuring that all accounts and contracts created by the Deal Desk Team are accurately reflected in the relevant systems, reports, and forecasts.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 23 March 2023

Een internationale marktleider actief in de advertising, binnen regio Vilvoorde, is op zoek naar een Inside Sales medewerker. Als Inside Sales medewerker ben je de spil tussen het National Sales team en de klanten. Je bent verantwoordelijk voor correspondentie en dossierbeheer en ondersteunt het strategische verkoopteam op commercieel en administratief vlak. Je bouwt nauwe relaties op met klanten, verkoopt projecten en creatieve oplossingen en volgt reclamecampagnes van A tot Z op. Lijkt deze functie iets voor jou? Aarzel dan niet om te solliciteren.

Salary: marktconform

Location: Antwerp

Date Posted: 23 March 2023

Ben jij klaar om jouw commerciële talenten te tonen als Accountmanager voor een marktleider in de bevestigingsmaterialen, gelegen in Antwerpen? Wij zijn op zoek naar een professionele accountmanager met drive en passie voor zakelijke groei. Als nieuwe Accountmanager zal jij verantwoordelijk zijn voor het onderhouden en voornamelijk uitbouwen van klantrelaties op lange termijn, terwijl je samenwerkt met een dynamisch team om uitdagende doelen te bereiken.

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 22 March 2023

A great opportunity as Inside Sales Representative for the DACH market has just become available in a company in the fashion sector. This company is in the South of Brussels. You will be the beating heart of the organization. Together with your colleagues you will be responsible for excellent customer satisfaction and client portfolio development on a daily basis. Sounds interesting? Keep reading!

Salary: Goede verloning

Location: Diegem

Date Posted: 21 March 2023

Op zoek naar een boeiende uitdaging als Strategic Business Developer in de wereld van de verkoop? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Onze klant gelegen in de regio van Diegem, is op zoek naar een dynamische kandidaat met ervaring binnen de commerciële sector. Ben je klantgericht en klaar om je stempel te drukken op de verkoopwereld? Solliciteer vandaag nog en lanceer binnekort jouw nieuwe carrière!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Antwerp

Date Posted: 17 March 2023

Een marktleider in de bevestigingsartikelen, te Linkeroever is op zoek naar een Business Development Manager. Ben jij commercieel ingesteld, klantgericht en neem je graag het voortouw? Ga jij graag actief op zoek naar nieuwe opportuniteiten?