Student jobs

Students in Belgium can count on Walters People to help them find temporary jobs throughout the year in combination with their studies or during the summer period. We can help them find a student job which will bring an added value to their CV and help them gain pratical experience which will help them in their future career development.

Search Results

Student Boekhouding

Salary: Negotiable

Location: Ghent

Date Posted: 10 July 2019

Een KMO actief in de bouwsector en projectontwikkeling in de regio van Gent is op zoek naar een student voor op de boekhouding voor de maand augustus.
Studentenjob Finance / Accounting

Salary: Negotiable

Location: Deinze

Date Posted: 03 July 2019

Een groeiende en internationale onderneming gelegen in de regio Deinze is op zoek naar een student Finance / Accounting om het financiële team te versterken. Ben je nog op zoek naar een studentenjob? Bekijk dan zeker de onderstaande vacature!
Student Boekhouding / Administratie

Salary: Negotiable

Location: Merchtem

Date Posted: 03 July 2019

Een modern familie bedrijf gelegen in Merchtem, is op zoek naar een enthousiaste student(e) om mee te helpen op de boekhouding/administratie.
Student Boekhouding

Salary: Negotiable

Location: Evergem

Date Posted: 28 June 2019

Een internationale speler in de regio van Evergem is op zoek naar een student boekhouden voor de periode van midden juli tot midden augustus. Doorloop je je Bachelor/Master Accountancy en ben je op zoek naar een toffe en relevante studentenjob om een centje bij te verdienen deze zomer? Solliciteer dan zeker op deze vacature!
Jobstudent Finance

Salary: Een marktconforme verloning

Location: Haacht

Date Posted: 20 June 2019

Voor een bedrijf gelegen te Tildonk zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdelijk te assisteren op het financieel departement.
Freshly Graduate in Finance

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 18 June 2019

Various of our clients (in the investment & banking sector) are currently recruiting Freshly Graduates in Finance.