Finance student jobs

Are you looking for a student job in Finance? Whether you are looking for a student job in combination with your studies throughout the year or during the summer period, Walters People can help you in your search. View the finance student jobs we are currently recruiting for below.

Search Results

JOBSTUDENT FINANCE ASSISTANT

Salary: Goede verloning

Location: Diegem

Date Posted: 23 May 2019

Momenteel zijn we op zoek naar een jobstudent voor de finance afdeling van een internationaal bedrijf gelegen in Diegem, en dit voor 3 of 4 dagen per week. Ben je snel beschikbaar en heb je zin om bij te leren deze zomer?
Student Bachelor Accountancy

Salary: Negotiable

Location: Kortrijk

Date Posted: 08 May 2019

Voor een boekhoudkantoor in Kortrijk ben ik op zoek naar één of twee studenten voor de maand juli en/of augustus! Ben je momenteel bezig met jouw bachelor Accountancy & Fiscaliteit?
Student Boekhouding

Salary: Negotiable

Location: Evergem

Date Posted: 02 May 2019

Een internationale speler in de regio van Evergem is op zoek naar een student boekhouden voor de periode van midden juli tot midden augustus. Doorloop je je Bachelor/Master Accountancy en ben je op zoek naar een toffe en relevante studentenjob om een centje bij t verdienen deze zomer? Solliciteer dan zeker op deze vacature!
Student Boekhouding

Salary: Negotiable

Location: Laken

Date Posted: 02 May 2019

Een gekend bedrijf in de regio Laken is op zoek naar een jobstudent ter ondersteuning van de boekhouding.
Student Boekhouding

Salary: Negotiable

Location: Beveren

Date Posted: 30 April 2019

Een voedingsbedrijf gelegen in de regio Vrasene is op zoek naar een gemotiveerde student ter ondersteuning van de boekhouding. Heb je voeling met de boekhouding en administratie, ben je snel beschikbaar voor de periode juli en/of augustus? Dan is deze studenten job iets voor jou!
Student Boekhoudkantoor

Salary: Negotiable

Location: Oudenaarde

Date Posted: 29 April 2019

Een boekhoudkantoor in de regio van Oudenaarde is op zoek naar een enthousiaste student om het team te versterken in juni/juli. Je zal het team tijdens de drukke btw periode bijspringen!