Our Walters People supply chain division specialises in the recruitment of import/export specialists throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary import/export job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest import/export vacancies below:

Search Results

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Zaventem

Date Posted: 16 February 2023

Een internationaal bedrijf gelegen in de regio van Brucargo is op zoek naar een douanedeclarant. Heb je een goede kennis van douanewetgeving en ben je nauwkeurig en gestructureerd ingesteld? Ben je vlot in het Nederlands en Engels? Ben je gemotiveerd, klantgericht en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Zaventem

Date Posted: 16 February 2023

Een internationaal bedrijf gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een douanedeclarant. Heb je een heel goede kennis van douanewetgeving en ben je nauwkeurig en gestructureerd ingesteld? Ben je vlot in het Nederlands en Engels en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een uitdagende functie binnen een internationale omgeving! Lees snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Kortenberg

Date Posted: 10 February 2023

Een firma actief binnen de technische sector en gelegen in regio Kortenberg, is op zoek naar een Logistiek Medewerker Export. Heb jij reeds ervaring in de logistiek en heb jij kennis van douaneformaliteiten en Incoterms? Aarzel dan niet en lees hieronder verder!

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Zaventem

Date Posted: 07 February 2023

Een internationaal bedrijf actief in de automotive en gelegen in Zaventem is op zoek naar een gedreven Junior Douanemedewerker. Heb je voeling met het importeren en exporteren van goederen, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging waar je de eindverantwoordelijkheid krijgt? Dan is deze job zeker iets voor jou! Je komt terecht in een dynamische functie met doorgroeimogelijkheden.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Overijse

Date Posted: 11 May 2022

Een bedrijf actief in de voedingssector en gelegen in regio Overijse is op zoek naar een Logistiek Medewerker Douane. Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie en ben jij op zoek naar een job in regio Overijse? Aarzel dan niet langer en solliciteer online!