Our Walters People supply chain division specialises in the recruitment of import/export specialists throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary import/export job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest import/export vacancies below:

Search Results

Salary: Marktconform salarispakket

Location: Malle

Date Posted: 22 November 2022

Voor een internationale en familiale KMO actief in de import/export wereld van afvalrecyclage zoeken we naar een gemotiveerde Planner. Onze klant is gelegen in Malle en zoekt een collega die het logistiek team wil versterken.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Kortenberg

Date Posted: 10 November 2022

Een firma actief binnen de technische sector en gelegen in regio Kortenberg, is op zoek naar een Logistiek Medewerker Export. Heb jij reeds ervaring in de logistiek en heb jij kennis van douaneformaliteiten en Incoterms? Aarzel dan niet en lees hieronder verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Overijse

Date Posted: 11 May 2022

Een bedrijf actief in de voedingssector en gelegen in regio Overijse is op zoek naar een Logistiek Medewerker Douane. Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie en ben jij op zoek naar een job in regio Overijse? Aarzel dan niet langer en solliciteer online!