Our Walters People supply chain division specialises in the recruitment of import/export specialists throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary import/export job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest import/export vacancies below:

Search Results

Salary: €2500 - €4500 per month + voordelen + wagen

Location: Antwerp

Date Posted: 19 April 2024

Onze klant, een scheepsagentuur gespecialiseerd in breakbulk en gevestigd in Antwerpen Noord, is op zoek naar een gemotiveerde Operationeel medewerker logistiek om hun team te versterken. Als Operationeel medewerker logistiek kom je terecht in een familiaal team en heb je veel interne contacten maar ben je ook vaak in contact met klanten en leveranciers.

Salary: Negotiable

Location: Berchem

Date Posted: 12 April 2024

Voor een bedrijf in Berchem en actief binnen internationaal en maritiem transport zoeken we naar een ervaren douane declarant. Als Douane declarant ben je verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van alle douanedossiers.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Overijse

Date Posted: 11 May 2022

Een bedrijf actief in de voedingssector en gelegen in regio Overijse is op zoek naar een Logistiek Medewerker Douane. Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie en ben jij op zoek naar een job in regio Overijse? Aarzel dan niet langer en solliciteer online!