Our Walters People supply chain division specialises in the recruitment of planning professionals throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary planning job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest planning vacancies below:

Search Results

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Willebroek

Date Posted: 17 March 2023

Een bedrijf in Willebroek, in de bouw, is op zoek naar een Planner Technieken. Ben jij een organisatorisch talent en heb je een achtergrond in elektromechanica? Dan is de functie Planner Technieken iets voor jou. Solliciteer online!

Salary: marktconform

Location: Duffel

Date Posted: 17 March 2023

Voor een kunststofproduct bedrijf, gelegen in de regio Lint-Duffel, zijn wij op zoek naar een Communicatieve Productieplanner. Heb jij ervaring met het opmaken van lange termijnplanningen en wil je graag een tof team coördineren? Heb je kennis van Supply Chain en ga jij proactief alsook assertief te werk? Solliciteer dan zeker voor de vacature van Productieplanner.

Salary: Mooi salaris + work-life balans

Location: Drogenbos

Date Posted: 15 March 2023

Leef jij voor sociaal contact en mensen te helpen? Dan hebben wij een toffe functie voor jou openstaan bij een duurzame speler in regio Drogenbos. Als Service Planner kom je terecht in een klein hecht team waar je kan rekenen op voldoende begeleiding.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Antwerp

Date Posted: 03 March 2023

Een dynamische en internationale speler actief binnen de luxegoederen en gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Supply & Productie Planner. In deze functie ben je de persoon die buitenlandse leveranciers gaat opvolgen met oog op een vlot en foutloos verloop van de productie.

Salary: Mooi salaris + work-life balans

Location: Drogenbos

Date Posted: 24 February 2023

Voor een duurzame speler gelegen in regio Drogenbos zijn we op zoek naar een Service Planner om het team te versterken. Ben jij administratief sterk, behulpzaam en probleemoplossend? Lees dan zeker verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 23 February 2023

Een internationaal bedrijf actief in de automotive sector en gelegen in Zaventem is op zoek naar een gemotiveerde planner. Heb je voeling met auto’s en timemanagement? Hou je van een verantwoordelijkheidsgevoel? Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren! Lees zeker verder!

Salary: marktconform

Location: Antwerp

Date Posted: 30 January 2023

Voor een grote speler in de goederentransport, zijn wij op zoek naar een Resource Planner met oog voor detail. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Luchtbal? Solliciteer dan snel online!