Our Walters People supply chain division specialises in the recruitment of planning professionals throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary planning job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest planning vacancies below:

Search Results

Salary: €2500 - €3500 per month + bedrijfswagen, maaltijdcheques

Location: Sint-Katelijne-Waver

Date Posted: 10 November 2023

Houd jij van plannen en heb je hier alvast enige ervaring in? Sta je graag in contact met verschillende departementen en collega’s? Dan ben ik op zoek naar jou, voor de openstaande positie van Planner te Sint-Katelijne-Waver.

Salary: €2500 - €4500 per month + bedrijfswagen, maaltijdcheques

Location: Sint-Katelijne-Waver

Date Posted: 10 November 2023

Heb jij altijd een passie gehad voor hefttrucks en machines? Ben je klantgericht, sociaal maar voornamelijk stressbestendig? Lees dan zeker verder! Jij bent de transportplanner die ik zoek jou voor een bedrijf te Sint-Katelijne-Waver.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 27 October 2023

Een internationaal bedrijf actief in de automotive sector en gelegen in Zaventem is op zoek naar een gemotiveerde planner. Heb je voeling met auto’s en timemanagement? Hou je van een verantwoordelijkheidsgevoel? Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren! Lees zeker verder!

Salary: €2800 - €3800 per annum + Competitief salarispakket

Location: Overijse

Date Posted: 24 October 2023

Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen in een groeiende duurzame sector? Als Dispatcher Techniekers krijg je de kans om een positieve impact te hebben op onze samenleving en tegelijkertijd je carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Als jij graag deel wilt uitmaken van een gepassioneerd team dat zich inzet voor duurzaamheid en innovatie, dan is dit jouw kans om verschil te maken in de prachtige regio Overijse.

Salary: €2800 - €3800 per month + Competitief salarispakket

Location: Overijse

Date Posted: 24 October 2023

Wil jij de spil zijn in de soepele werking van onze technische diensten in de regio Overijse? Ben je gepassioneerd door het organiseren en coördineren van technische werkzaamheden in een dynamische industriële omgeving? Als Planner Techniekers krijg je de kans om jouw organisatorische talenten te benutten en bij te dragen aan de tevredenheid van klanten. Zij zijn een vooraanstaand internationaal bedrijf dat bekendstaat om zijn toewijding aan innovatie en kwaliteit. Als jij op zoek bent naar een uitdagende carrièremogelijkheid en deel wilt uitmaken van een team dat streeft naar operationele uitmuntendheid, dan is dit jouw kans.

Salary: €2500 - €3300 per month + Competitief salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 23 October 2023

Een toonaangevend bedrijf in de industriële sector gelegen in Zaventem heeft een spannende kans voor jou! Als Dispatcher van techniekers speel je een cruciale rol in het efficiënt beheren van onze technische teams en het waarborgen van vlotte operationele processen. Deze onderneming zoekt een gepassioneerde, getalenteerde professional om het groeiend team te versterken.