Our Walters People supply chain division specialises in the recruitment of professionals in stock/warehouse management throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary stock/warehouse management job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest stock/warehouse management vacancies below:

Search Results

Salary: Mooi salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 09 March 2023

Een internationaal bedrijf actief in de logistieke sector en gelegen nabij Vilvoorde, is op zoek naar een enthousiaste Supervisor Receiving team. Heb je een sterke affiniteit met logistiek en heb je sterke communicatieve en organisatorische skills? Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: Mooi salarispakket + bedrijfswagen

Location: Vilvoorde

Date Posted: 09 March 2023

Een internationaal bedrijf actief in de logistieke sector en gelegen te Vilvoorde, is op zoek naar een Teamleader Consolidation team. Stuur je graag een team aan en heb je sterke organisatorische skills? Dan is deze job voor jou!

Salary: marktconform, extralegale voordelen

Location: Zwijndrecht

Date Posted: 25 February 2023

Heb jij altijd willen werken voor een bedrijf dat de meest excentrieke ideeën tot leven brengt? Lees dan zeker onderstaande vacature van Rental Coördinator. In deze positie ben je de tussenpersoon tussen de sales en warehouse departement. Hierbovenop sta je in voor de opvolging van de stock en forecast. Heb je leuke ideeën en verbeteringsvoorstellen? Werk ze uit en implementeer ze, want die ruimte krijg je! Is Zwijndrecht een haalbare regio? Solliciteer dan snel online!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 17 February 2023

Een bedrijf actief in FMCG en gelegen in Zaventem is op zoek naar een Supply Chain Specialist. In deze functie ben je verantwoordelijk voor stockbeheer, demand planning, supply planning en het contact met logistieke partners. Ben je pas afgestudeerd en heb je interesse in een analytische functie binnen een internationaal Supply Chain departement? Dan is deze functie zeker iets voor jou.

Salary: Marktconform

Location: Schelle

Date Posted: 30 January 2023

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging met veel afwisseling? Wil je graag af en toe los kunnen komen van je bureau? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een warehouse administrator voor een klant gelegen in Schelle. Heb je alvast enige ervaring binnen de warehouse of wil je graag je eerste stap richting een meer administratieve positie binnen de warehouse? Solliciteer dan snel op onderstaande vacature van Warehouse Administrator.