Our Walters People supply chain division specialises in the recruitment of professionals in stock/warehouse management throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary stock/warehouse management job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest stock/warehouse management vacancies below:

Search Results

Salary: Negotiable

Location: Wilrijk

Date Posted: 17 June 2022

Onze klant, een internationale speler binnen warehouse apparatuur en gelegen te Wilrijk, is op zoek naar een tijdelijke Coördinator Magazijn. Wegens een uitbreiding en verhuis van het magazijn wordt er op zoek gegaan naar iemand die het huidige magazijn onder de loop wil nemen en verbeteringen gaat aanbrengen. Kan jij je hierin vinden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Salary: marktconform

Location: Schelle

Date Posted: 13 June 2022

Ben jij een echte people manager met een grote interesse in de bouwsector? Ben jij communicatief sterk en denk jij oplossingsgericht? Dan ben jij de dynamische Team Lead Warehouse die wij zoeken voor het bedrijf gelegen in Schelle, actief in de kabel- en leidingbouw.

Salary: Negotiable

Location: Wilrijk

Date Posted: 07 June 2022

Onze klant, een internationale speler binnen warehouse apparatuur en gelegen te Wilrijk, is op zoek naar een tijdelijke Project Coördinator Magazijn. Wegens een uitbreiding en verhuis van het magazijn wordt er op zoek gegaan naar iemand die het huidige magazijn onder de loop wil nemen en verbeteringen gaat aanbrengen. Kan jij je hierin vinden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Salary: Attractive salary package

Location: Vilvoorde

Date Posted: 07 June 2022

For an international company in the construction sector, we are looking for a Technical Stock Coordinator who has a personal interest in machinery. Are you technical, analytical and good in Excel? This is your opportunity!