Latest supply chain job vacancies

Our Walters People supply chain division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for specialists in logistics, procurement, stock/warehouse management, import/export and planning. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest supply chain vacancies here:

Search Results

Salary: Marktconform

Location: Arendonk

Date Posted: 27 September 2023

Een Amerikaans bedrijf actief in de Pluimvee, gelegen in Arendonk, is op zoek naar een communicatief Allround Planner. Heb je alvast ervaring binnen de planning en ga jij proactief te werk om problemen voor te zijn? Ben je analytisch en heeft Excel bijna geen geheimen meer voor jou? Solliciteer dan snel op de vacature van Allround Planner!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Mechelen

Date Posted: 27 September 2023

Een internationaal productiebedrijf gelegen in Mechelen, is op zoek naar een mensgerichte Teamlead. Heb je een grote passie voor het aansturen van een team? Ben je iemand die mensen motiveert en coacht om het beste van zichzelf te geven? Heb je alvast ervaring met het leiden van een team in een productieomgeving en stoort het je niet om te werken in 3 ploegen (vroege – nacht – late)? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken om deze uitdagende positie te vervullen.

Salary: Mooi salaris

Location: Mechelen

Date Posted: 27 September 2023

Voor een bedrijf te Mechelen, ben ik op zoek naar een Productie Coördinator voor een 4/5e tewerkstelling. Heb je alvast een mooie ervaring binnen planning of productie? Kijk je uit naar een positie met veel variatie en afwisseling en waarin je nog veel kan groeien? Wil je graag terecht komen in een boeiende en steeds groeiende sector? Solliciteer snel en wie weet ben jij de Productie Coördinator die warm onthaald wordt door de fijne collega’s.

Salary: Negotiable

Location: Kallø

Date Posted: 27 September 2023

Een internationaal speler gelegen in Kallo is op zoek naar een enthousiaste Logistieke Bediende. Heb je een hart voor de logistiek? Ben je communicatief sterk en een administratieve duizendpoot? Wil je dit allemaal kunnen doen in een warm team waarbij je goed ondersteunt wordt? Solliciteer dan snel voor onderstaande positie van Logistiek Bediende.

Salary: €25000 - €40000 per annum + bedrijfswagen + tankkaart

Location: Antwerp

Date Posted: 26 September 2023

Werk jij graag met mensen met diverse achtergronden? Weet jij hoe je een team moet leiden en blijf je kalm tijdens drukkere momenten? Dan ben jij misschien wel de Logistiek Teamleader die wij zoeken voor het bedrijf te Antwerpen-Noord (2030). Solliciteer snel online!

Salary: Interessant salarispakket

Location: Willebroek

Date Posted: 25 September 2023

Voor een tof bedrijf gelegen te Willebroek en actief op het gebied van materiaal verwerking zoeken we naar een gemotiveerde Sustainability Information Coördinator. In deze functie speel je een cruciale rol in het verzamelen, analyseren en rapporteren van gegevens met betrekking tot duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Salary: bedrijfswagen

Location: Antwerp

Date Posted: 22 September 2023

Onze klant is een toonaangevende speler in de transport- en logistieke sector, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige transportoplossingen aan hun klanten wereldwijd. Met hun toegewijde team en uitgebreide netwerk streven ze ernaar om de verwachtingen van hun klanten te overtreffen en de logistieke industrie te innoveren. Om hun groei te ondersteunen zijn ze op zoek naar een extra Charterer die vloeiend Nederlands, Duits en Engels spreekt. Onze klant ligt in 2030 Antwerpen.

Salary: €3500 - €4500 per month

Location: Antwerp

Date Posted: 15 September 2023

Heb jij een passie voor de petrochemische industrie en heb jij een analytische mindset? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven Procurement Analyst met minimaal 1 tot 2 jaar ervaring binnen procurement. Onze klant is een toonaangevende speler binnen de petrochemische sector en gelegen te Antwerpen. Je komt er terecht in een team dat bestaat uit gepassioneerde professionals die streven naar innovatie, duurzaamheid en succes.

Salary: Marktconform loon

Location: Antwerp

Date Posted: 13 September 2023

Voor een vooraanstaand logistiek bedrijf met als activiteit het bevrachten van vrachtschepen en het coördineren van logistieke operaties over de hele wereld zijn we op zoek naar een Bevrachter. Als Bevrachter kom je het team ondersteunen en ben je verantwoordelijk voor het plannen, coördineren en beheren van het bevrachtingsproces.

Salary: Competitief salaris

Location: Zaventem

Date Posted: 13 September 2023

Een transport speler in Zaventem is op zoek naar een Junior Export medewerker. Dit bedrijf gelooft in het leveren van een uitmuntende klantenservice en jij speelt hierin een cruciale rol. Heb jij interesse om een stabiele carrière te starten in de transport sector en wil je deel uitmaken van een sterk collegiaal team? Klinkt dit al een functie voor jou? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.