Latest supply chain job vacancies

Our Walters People supply chain division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for specialists in logistics, procurement, stock/warehouse management, import/export and planning. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest supply chain vacancies here:

Search Results

Salary: €3500 - €4500 per month + 46 vakantiedagen, maaltijdcheques, ...

Location: Antwerp

Date Posted: 01 March 2024

Onze klant in Antwerpen Zuid, een vooraanstaande speler binnen de petrochemische sector, is op zoek naar een Junior Buyer. Als Junior Buyer ga je relaties opbouwen met interne en externe stakeholders. Heb jij commercieel en tactisch inzicht? Zoek jij een ervaring in een internationale omgeving? Lees dan zeker even verder!

Salary: Marktconform loon

Location: Antwerp

Date Posted: 01 March 2024

Voor onze klant actief in duty free en travel retail zijn we op zoek naar een Category Buyer. Onze klant is gelegen in de haven van Antwerpen en nog makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Als Category Buyer fungeer je als belangrijke draaischijf binnen de aankoopafdeling. Onderhandelen van de beste prijzen en lange termijn relaties opbouwen met leveranciers maken deel uit van je takenpakket.

Salary: €2500 - €3500 per month + Maaltijdcheques, verzekeringen ...

Location: Aartselaar

Date Posted: 26 February 2024

Voor een organisatie actief binnen de logistieke sector, gelegen te Aartselaar, zijn wij op zoek naar een Administratief Bediende – Logistiek. Ben jij sterk communicatief in het Nederlands, Engels én Frans? Weet jij als geen ander hoe je de kalmte kan bewaren binnen een drukke omgeving? Lees dan snel verder!

Salary: €2500 - €3500 per month + Mooi salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 23 February 2024

Een internationaal bedrijf actief in de logistieke sector en gelegen in de regio van Vilvoorde is op zoek naar een enthousiaste Dispatcher. Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor het coördineren van transportactiviteiten en het optimaliseren van routes om ervoor te zorgen dat de klanten tijdig en efficiënt worden bediend. Je werkt nauw samen met chauffeurs, transportplanners en andere teamleden om een vlotte en probleemloze uitvoering van transportopdrachten te garanderen. Ben jij proactief, organisatorisch sterk en communicatief aangelegd? Lees dan snel verder!

Salary: €2500 - €3000 per month + Mooi salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 23 February 2024

Een internationaal bedrijf actief in de constructiesector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een gemotiveerde Logistiek administratief medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het coördineren van verschillende logistieke processen en het uitvoeren van administratieve taken om een soepele werking van het logistieke departement te waarborgen. Ben jij nauwkeurig, organisatorisch sterk en heb je een proactieve houding? Lees dan snel verder!

Salary: €3200 - €3900 per month

Location: Brussels

Date Posted: 22 February 2024

Êtes-vous prêt.e à relever un défi passionnant au sein d'une entreprise influente, opérant principalement dans le cadre de projets stimulants liés aux appels à propositions de la Commission européenne pour le secteur agro-alimentaire ? La société, située à Ixelles, est en quête d'un.e Event Executive Senior talentueux.se pour enrichir son équipe ! Vous rejoindrez un groupe de professionnel.le.s chevronné.e.s, réparti.e.s aux quatre coins du monde, tous et toutes uni.e.s par un objectif commun : obtenir des résultats exceptionnels. Alors, qu'attendez-vous ? Plongez dans cette aventure et découvrez comment vous pouvez faire la différence. Continuez votre lecture pour en savoir plus sur ce poste captivant !

Salary: €3500 - €4500 per month

Location: Brussels

Date Posted: 22 February 2024

For our client situated in Brussels and active in the industrial sector, we are looking for a Procurement Specialist. As a Procurement Specialist, you will be in charge of managing the company’s supply of products and services.

Salary: €2500 - €3300 per month + Competitief salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 21 February 2024

Een toonaangevend bedrijf in de industriële sector gelegen in Zaventem heeft een spannende kans voor jou! Als Dispatcher van techniekers speel je een cruciale rol in het efficiënt beheren van onze technische teams en het waarborgen van vlotte operationele processen. Deze onderneming zoekt een gepassioneerde, getalenteerde professional om het groeiend team te versterken.

Salary: €2500 - €3500 per month

Location: Olen

Date Posted: 21 February 2024

Een sterke speler actief in de FMCG sector en gelegen te Olen is op zoek naar een Junior Logistiek. Als Junior Logistiek zal je ondersteuning bieden aan het Supply Chain en Logistiek departement.

Salary: €3500 - €4500 per month + met extra voordelen

Location: Antwerp

Date Posted: 21 February 2024

Een bedrijf gelegen te Antwerpen Zuid en actief in de Chemie is op zoek naar een Aankoper. In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de aankoop van het nodige materiaal bij diverse suppliers en de administratieve afwikkeling ervan. Je komt terecht in een gedreven en gemotiveerde werkomgeving.