Rekenmachine op houten tafel

Salary Checker App 

Read more »

Rekruteringsadvies  

Read more »

Contacteer ons 

Read more »

Walters People Salary Survey 2018

De Walters People Salary Survey 2018 is nu beschikbaar en u kan een gratis exemplaar aanvragen. Dit boek verschijnt elk jaar en bevat uitgebreide informatie over salarisontwikkelingen en rekruteringstrends van zowel permanente als tijdelijke functies binnen boekhouding & finance, bank & verzekeringen, administratie, HR, sales & marketing, customer service, supply chain & logistiek.

De overzichtelijke salaristabellen bieden een handige tool voor het benchmarken van salarissen voor verschillende functies. Daarnaast bevat de Salary Survey de resultaten van een onderzoek dat wij hebben uitgevoerd bij onze klanten en kandidaten, over hun verwachtingen voor 2018.

Vraag uw exemplaar van de 2018 Salary Survey aan of dowload onze app, beschikbaar voor Apple or Android toestellen.

Over de Salary Survey 2018

Met de laatste gegevens over salarissen, arbeidstrends en rekruteringssadvies, biedt de Salary Survey 2018 u de tools om toptalent voor uw organisatie aan te trekken en te behouden. 

Daarnaast bevat de Salary Survey de resultaten van een uitgebreid onderzoek dat wij hebben uitgevoerd onder onze kandidaten en klanten. Het biedt inzicht in hun verwachtingen met betrekking tot de arbeidsmarkt en wat onze kandidaten belangrijk vinden bij het kiezen van een nieuwe job en werkgever.   

Enkele resultaten van de enquête:

  • 72% van de Belgische professionals verwacht een salarisstijging in 2018
  • 73% van de Belgische professionals is van plan extra opleiding te volgen in 2018 in het kader van zijn/haar verdere loopbaanontwikkeling
  • Werk-privébalans, salaris & extra-legale voordelen en reistijd zijn de belangrijkste factoren bij het kiezen van een nieuwe werkgever.