Rekenmachine op houten tafel

Tips voor een gezonde werkplek 

Read more »

Rekruteringsadvies  

Read more »

Contacteer ons 

Read more »

Walters People Salary Survey 2019

De Walters People Salary Survey 2019 is binnenkort beschikbaar en u kan nu al een gratis exemplaar aanvragen. Dit boek verschijnt elk jaar en bevat uitgebreide informatie over salarisontwikkelingen en rekruteringstrends van zowel permanente als tijdelijke functies binnen boekhouding & finance, bank & verzekeringen, administratie, sales & marketing, supply chain en human resources.

De overzichtelijke salaristabellen bieden een handige tool voor het benchmarken van salarissen voor verschillende functies. Daarnaast bevat de Salary Survey de resultaten van een onderzoek dat wij hebben uitgevoerd bij onze klanten en kandidaten, over hun verwachtingen voor 2019.

Vraag uw exemplaar van de 2019 Salary Survey vandaag aan.

Over de Salary Survey 2019

Met de laatste gegevens over salarissen, arbeidstrends en rekruteringssadvies, biedt de Salary Survey 2019 u de tools om toptalent voor uw organisatie aan te trekken en te behouden. 

Daarnaast bevat de Salary Survey de resultaten van een uitgebreid onderzoek dat wij hebben uitgevoerd onder onze kandidaten en klanten. Het biedt inzicht in hun verwachtingen met betrekking tot de arbeidsmarkt en wat onze kandidaten belangrijk vinden bij het kiezen van een nieuwe job en werkgever.   

Enkele resultaten van de enquête:

  • 73% van de Belgische professionals verwacht een salarisstijging in 2019
  • 47% beweert dat zijn werkgever hem helpt bij het invoeren van een gezonde levensstijl
  • Werk-privébalans, salaris & flexibele werkuren zijn de belangrijkste factoren bij het kiezen van een nieuwe werkgever.