Our Walters People customer service division specialises in the recruitment of after sales officers throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary after sales officer job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest after sales officer vacancies below:

Search Results

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Zaventem

Date Posted: 27 March 2023

Een internationaal bedrijf actief in de innovatie sector en gelegen in Zaventem is op zoek naar een enthousiaste Customer Service Officer. Heb je voeling met klantencontact, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: Marktconform salaris

Location: Diegem

Date Posted: 16 March 2023

Een bedrijf actief in de automobiele sector en gelegen in regio Diegem, is op zoek naar een Customer Service Advisor. Sta jij graag in contact met klanten en help je hen graag verder met al hun vragen en bezorgdheden? Aarzel dan zeker niet en lees snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Evere

Date Posted: 09 March 2023

Een internationaal bedrijf actief in de chemische sector en gelegen in Evere is op zoek naar een enthousiaste Customer Service Officer. Ben jij communicatief, dynamisch en gepassioneerd door klantencontact? Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: Package salarial attractif

Location: Zaventem

Date Posted: 07 March 2023

Avez-vous l’esprit commercial ? Êtes-vous bilingue (FR/NL)? Une fonction de Junior Customer Officer vient d’être créée au sein d’une multinational active dans le secteur technologique à Zaventem. En tant que Junior Customer Service Officer, vous serez notamment responsable du support administratif de votre équipe. Ne ratez surtout pas cette opportunité de rejoindre cette entreprise innovante!

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Leuven

Date Posted: 23 February 2023

Een internationaal bedrijf actief in de industriële sector en gelegen in Leuven is op zoek naar een gemotiveerde Customer Care Ambassador. Sta jij graag in contact met klanten en collega’s? Werk je graag in teamverband en behoud je ten alle tijden het overzicht? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren!

Salary: Mooi salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 17 February 2023

Een internationale speler actief in de automotive sector en gelegen te Zaventem, is op zoek naar een Junior Customer Care Officer. Ben je net afgestudeerd? Ben je communicatief sterk en schrikt telefonisch contact jou niet af? Lees dan snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 17 February 2023

Een innovatief bedrijf actief binnen de technologische sector en gelegen te Zaventem, is op zoek naar een enthousiaste Customer Service Medewerker. Heb je al een eerste ervaring in de Customer Service? Ben jij communicatief sterk? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden! Lees snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Evere

Date Posted: 16 February 2023

Word deel van een snelgroeiend bedrijf gelegen in Evere en ontwikkel je carrière als Junior Quality Consultant bij een internationale marktleider in de automotive sector! Heb je de ambitie om je skills en ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement verder te ontwikkelen en verbeteren? Bij dit bedrijf heb je de kans om deel uit te maken van een team getalenteerde en gedreven professionals en werk je in een uitdagende en stimulerende omgeving. Interesse? Lees dan zeker verder!

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Zaventem

Date Posted: 07 February 2023

Een internationaal bedrijf actief in de automotive en gelegen in Zaventem is op zoek naar een enthousiaste E-commerce specialist. Heb jij reeds een eerste ervaring in e-commerce? Heb je voeling met de analyses en ben je snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren.

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Diegem

Date Posted: 07 February 2023

Een internationaal bedrijf actief in de automotive en gelegen in Diegem is op zoek naar een enthousiaste Customer Service medewerker. Ben jij communicatief, taalvaardig en gepassioneerd door klantencontact? Ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou!