Search results

Customer Loyalty Team Member

Salary: Salarispakket naar ervaring

Location: Ghent

Date posted: 24 March 2018

Een grote, innovatieve speler binnen de bankensector, in de regio van Gent, is op zoek naar een Customer Loyalty Team Member om het team te vervolledigen.
Credit Controller Europe

Salary: Nice salary + many advantages

Location: Aalst

Date posted: 24 March 2018

An international company, specialized in medical devices, situated in region Aalst, is looking for a credit controller to join a team of 8 credit controllers.
Administrative Assistant

Salary: Interesting salary package

Location: Vilvoorde

Date posted: 24 March 2018

A new opportunity as Administrative Assistant is available in the region of Brussels North, at a company active in the technological sector. The Administrative Assistant will support the managers in the daily activities.
Demand Planner

Salary: Competitief salarispakket

Location: Zaventem

Date posted: 24 March 2018

Een bedrijf actief in FMCG en gelegen in Zaventem is op zoek naar een Demand Planner. Als Demand Planner ben je verantwoordelijk voor stockbeheer, demand planning, supply planning en het contact met logistieke partners.
Customer Service Representative

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Heverlee

Date posted: 23 March 2018

Een bedrijf actief in de distributiesector en gelegen in Heverlee is op zoek naar een tweetalige (Nl/Fr) Customer Service Representative om het team te versterken. Binnen deze functie sta je in voor de interne contacten met klanten van het bedrijf.
Junior Accountant

Salary: Aantrekkelijk salaris + voordelen

Location: Groot-Bijgaarden

Date posted: 23 March 2018

Een groeiend bedrijf is op zoek naar een Junior Accountant om het team in Groot-Bijgaarden (1702) te vervolledigen. Heb je net een Bachelor Accountancy behaald en ben je op zoek naar een eerste uitdaging als Junior Accountant? Dan is deze functie iets voor jou.
Schadebeheerder

Salary: Negotiable

Location: Auderghem

Date posted: 23 March 2018

Een functie als Schadebeheerder is zojuist gecreeërd bij een van onze klanten in de verzekeringssector in Oudergem. U zult verantwoordelijk zijn voor schadeclaims voor eigendommen en ongevallen in België
Accountant

Salary: Een competitief salarispakket

Location: Mechelen

Date posted: 23 March 2018

Een bedrijf actief in de vastgoedsector, gelegen in Mechelen, is op zoek naar een ACCOUNTANT om het team te vervolledigen. Heb je reeds een mooie ervaring achter de rug als ACCOUNTANT en op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Credit Collector

Salary: Een marktconform salarispakket

Location: Deurne

Date posted: 23 March 2018

Een bedrijf gelegen in Deurne is op zoek naar een credit collector om het team te vervolledigen.
Business Analyst

Salary: Aantrekkelijk salaris + bedrijfswagen

Location: Anderlecht

Date posted: 23 March 2018

Een Belgisch bedrijf in volle groei, gelegen in Anderlecht (1070) is op zoek naar een Business Analyst om hun team te vervoegen binnen het Retail departement.