Job search results

Save job

Salary: €2500 - €4000 per month + Maaltijdcheques, nettovergoeding, ...

Location: Berchem

Date posted: 22 September 2023

Een internationaal bedrijf actief in accountancy en verzekeringen en gelegen in Berchem is op zoek naar een Administratief medewerker. Je biedt ondersteuning binnen het Tax & Legal team. Heb jij een interesse in de financiële sector en kijk je uit naar een administratieve uitdaging? Spreek je vloeiend Nederlands en vlot Frans? Lees dan zeker verder!
Save job

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Leuven

Date posted: 22 September 2023

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch bedrijf dat actief is in de bruisende sportindustrie? Heb je een passie voor administratieve taken en ben je een nauwkeurige en georganiseerde werker met een middelbaar diploma op zak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een bedrijf, gevestigd in Leuven, zoekt een enthousiaste Administratief Medewerker om hun team te versterken en bij te dragen aan hun succes in de sportwereld.
Save job

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date posted: 22 September 2023

Wil jij een cruciale rol spelen in de groei van een toonaangevend bedrijf in de technische sector? Voor een Duits technologiebedrijf, dat wereldwijd bekend staat voor zijn activiteiten in de auto-industrie, zijn wij op zoek naar een Marketing Intelligence Analyst. Het bedrijf heeft productievestigingen en kantoren over de gehele wereld en levert producten in diverse sectoren. Binnen jouw functie, gevestigd in Zaventem zal je data verwerken om het management te ondersteunen met beslissingen te nemen.
Save job

Salary: €3000 - €5000 per month + Maaltijdcheques, verzekeringen,...

Location: Willebroek

Date posted: 22 September 2023

Voor een grote internationale klant in de industriële sector en gelegen in Willebroek zijn we op zoek naar een HR & Payroll Officer. Om hun huidig HR team verder uit te breiden, zijn ze op zoek naar een nieuwe collega. Heb jij minimum 3 jaar ervaring binnen Payroll of HR-administratie, werk jij nauwkeurig en ben je een echte teamplayer? Lees dan zeker verder!
Save job

Salary: €3000 - €4000 per month + Maaltijdcheques, verzekeringen,...

Location: Bornem

Date posted: 22 September 2023

Een bedrijf actief in de industriële sector en gelegen te Bornem is op zoek naar een HR Officer om de huidige HR officer te vervangen die op pensioen gaat. Heb je ervaring in een generalistische HR rol? Kijk je uit naar een stand alone functie met veel verantwoordelijkheden? Dan is deze functie als HR Officer misschien wel de job voor jou!
Save job

Salary: aantrekkelijk salarispakket met een bonus,...

Location: Antwerp

Date posted: 22 September 2023

Ben je op zoek naar een unieke kans als Senior Credit Analyst in regio Antwerpen? Heb jij de expertise en ervaring in Credit Management? Heb je een sterke verantwoordelijkheidszin en deelt jouw expertise graag met de rest van het team? Lees dan zeker hieronder verder.
Save job

Salary: A rewarding earning + telework days

Location: Louvain-La-Neuve

Date posted: 22 September 2023

Une fonction de Comptable au sein d’une entreprise de courtage belge vient de se libérer à Louvain-la-Neuve. Il s’agit d’un contrat intérimaire en vue d’engagement fixe. Vous rapporterez directement au Comptable Senior.
Save job

Salary: Attractive salary + homeworking

Location: Brussels

Date posted: 22 September 2023

Our client is an NGO working to prevent wars and shape policies that will build a more peaceful world. Our 150 staff members work and travel in and to about 40 different countries on five continents. Our client is looking for a Senior Accountant in our Brussels HQ, responsible for several aspects of financial management, accounting and financial reporting at Crisis Group.
Save job

Salary: meer dan 45 betaalde vakantiedagen!

Location: Antwerp

Date posted: 22 September 2023

Een unieke kans als Credit Analyst is zojuist beschikbaar gekomen voor een internationaal bedrijf in de petrochemie gevestigd in Antwerpen. Je komt terecht in een multiculturele en dynamische omgeving. Heb jij een professionele passie voor Finance en wil je graag doorgroeien in credit management? Dan ben jij de collega die we zoeken!
Save job

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Brussels

Date posted: 22 September 2023

Voor een leuke speler actief in de entertainmentsector en gelegen in regio Brussel zijn we op zoek naar een HR Assistant om het team te ondersteunen.