Search results

Collection Officer

Salary: aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen

Location: Evere

Date posted: 13 November 2019

Voor een internationale speler in Evere zijn wij op zoek naar een Collection Officer. Beschik je over een Bachelor diploma, heb je ervaring in collection en daarboven vlot tweetalig? Lees dan zeker verder.
Credit Collector

Salary: Een marktconform salaris

Location: Kortenberg

Date posted: 13 November 2019

Een bedrijf gelegen in Kortenberg is op zoek naar een Credit Collector. Ben je op zoek naar een nieuwe, gevarieerde uitdaging waar klantencontacten centraal staan? Dan is deze functie iets voor jou.
Team & Facility Manager

Salary: interessant salarispakket

Location: Leuven

Date posted: 13 November 2019

Een bedrijf gelegen te regio Leuven en actief binnen de zorgsector, is op zoek naar een Team & Facility Manager. Als Team & Facility Manager sta je in voor het beheer van de gebouwen alsook het leiden van een klein team van medewerkers.
Inside Sales Administrator

Salary: Een aantrekkelijk salarispakket

Location: Antwerp

Date posted: 13 November 2019

Heb jij reeds een eerste ervaring achter de rug binnen Inside Sales? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gerenommeerd bedrijf binnen de technische en logistieke sector regio Wijnegem, zoeken wij een gemotiveerde Inside Sales Administrator ter ondersteuning van het Sales Team. Ben jij klantgericht en administratief sterk? Stuur dan vandaag nog je CV door!
Customer Care & Sales Support

Salary: Negotiable

Location: Mechelen

Date posted: 12 November 2019

An international company located in Mechelen and active in Retail is looking for a Junior Customer Care & Sales Support for their Benelux market. As a Customer Care & Sales Support you will be responsible for your own client portfolio.
Corporate Credit Analyst

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date posted: 12 November 2019

Une nouvelle opportunité pour un job de Corporate Credit Analyst vient de s’ouvrir dans une société du secteur des cartes de crédit et située dans le sud de Bruxelles.
Recruitment Consultant Business Support

Salary: Negotiable

Location: Zaventem

Date posted: 12 November 2019

Ons groeiend bedrijf is voortdurend op zoek naar toekomstige talenten om onze teams te verrijken. Als Recruitment Consultant in onze Business Support divisie zal je lid worden van een dynamisch team en op een spannende en leerrijke manier worden opgeleid.
Accounts Receivable Officer

Salary: €20000 - €45000 per annum + Competitief salaris

Location: Vilvoorde

Date posted: 12 November 2019

Voor onze klant gelegen in Vilvoorde zijn we op zoek naar een AR Officer. Ben je op zoek naar een afwisselende, klantgerichte functie in een dynamisch en snelgroeiend bedrijf met naam in zijn sector?
Assistante personnelle

Salary: An attractive salary package

Location: Brussels

Date posted: 12 November 2019

Pour l’un de nos clients situés à Woluwe-Saint-Lambert, sommes à la recherche d’une personne (M/F) exerçant la fonction d’Assistante personnelle. Cette personne dépendra de la Direction Générale.
Invoicing Officer

Salary: Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Location: Vilvoorde

Date posted: 12 November 2019

Voor een internationaal bedrijf gelegen in Vilvoorde zijn we op zoek naar een Invoicing Officer. Heb je reeds enige ervaring, ben je klantgericht en werk je graag met cijfers? Lees dan zeker onderstaande afwisselende functie.