Job search results

Save job

Salary: Negotiable

Location: Limburg

Date posted: 31 March 2023

Een internationaal bedrijf actief in de papierindustrie en gelegen in het Noorden van Limburg is op zoek naar een ervaren HR Manager. Kijk jij terug op enkele jaren HR ervaring, ben je hands-on, een echte change agent en sterk communicatief? Lees dan zeker verder.
Save job

Salary: bedrijfswagen, bonussen, maaltijdcheques,...

Location: Berchem

Date posted: 31 March 2023

Walters People verwelkomt je met open armen! Als Managing Consultant maak je samen met jouw collega's deel uit van de dagelijkse dynamiek en rapporteer je rechtstreeks aan de Senior Manager.
Save job

Salary: Marktconform

Location: Kalmthout

Date posted: 31 March 2023

Een snelgroeiend bedrijf in elektronica te Kalmthout, is op zoek naar een Teamlead Customer Support. In het bedrijf zal je verantwoordelijk zijn voor het aansturen van een Team van 4 mensen. Hierdoor zoeken wij een echte people manager met sterke communicatievaardigheden. Heb je hierbovenop ervaring binnen Customer Service? Reageer dan snel op onderstaande vacature.
Save job

Salary: mooi salaris + doorgroeimogelijkheden

Location: Brussels

Date posted: 31 March 2023

Voor een duurzame speler gelegen in regio Brussel zijn we op zoek naar een Customer Service Medewerker om het team te versterken. Leef jij voor sociaal contact en neem je graag zelf initiatief? Dan is deze functie vast iets voor jou!
Save job

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Brussels

Date posted: 31 March 2023

Een sterke speler actief binnen de automotive sector gelegen aan de westkant van Brussel is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om het team te versterken. Ben jij behulpzaam en help je graag klanten? Dan is deze vacature vast iets voor jou! Deze functie is zowel 4/5e als voltijds mogelijk.
Save job

Salary: Attractive salary & homeworking

Location: Brussels

Date posted: 31 March 2023

Une fonction de Contract Management Officer vient de se libérer au sein d’une grande compagnie d’assurances au centre de Bruxelles. Les bureaux sont très accessibles par transport et train. Il s’agit d’un contrat intérimaire en vue d’engagement fixe.
Save job

Salary: Motiverend verloningspakket

Location: Ternat

Date posted: 31 March 2023

Ben jij behulpzaam en leef je voor sociaal contact? Dan hebben wij de ideale functie voor jou openstaan bij een sterke internationale speler actief binnen de FMCG-sector in regio Ternat. Ter vervanging tot november zoeken we een Customer Service Medewerker.
Save job

Salary: Attractive salary with extra-legal benefits

Location: Hainaut

Date posted: 31 March 2023

Une fonction de Contrôleur de Gestion vient de se libérer au sein d’une société active dans le secteur Brassicole dans le Hainaut. Vous intégrerez l’équipe projet et travaillerez main dans la main avec les chefs de projets.
Save job

Salary: Salaris naargelang ervaring

Location: Sint-Martens-Latem

Date posted: 31 March 2023

Een dynamische speler actief in de real estate sector gelegen in regio Sint-Martens-Latem is ter vervanging op zoek naar een Boekhouder om een breed takenpakket op te nemen.
Save job

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Diegem

Date posted: 31 March 2023

Een internationaal en stabiel bedrijf actief in de technologische sector en gelegen in Diegem, is op zoek naar een enthousiaste Inside Sales Representative. Heb je een eerste klantgerichte ervaring en zijn talen je sterkte (Nl – Fr – Eng)? Ben je communicatief, commercieel ingesteld en ben je op zoek naar een functie waarin je kan groeien? Dan ben jij de persoon die we zoeken!