Job search results

Save job

Salary: netto onkostenvergoeding + verzekeringen

Location: Antwerp

Date posted: 13 April 2024

Voor verschillende middelgrote accountantskantoren in regio Antwerpen zoeken we Junior Dossierbeheerders. In deze functie werk je mee aan de uitbouw van dynamische en groeiende bedrijven.
Save job

Salary: € 2700 – € 3300 bruto/maand aangevuld met extra's

Location: Wilrijk

Date posted: 13 April 2024

Een wereldspeler in de industriesector te Wilrijk, met een uitstekende reputatie is de zoektocht gestart naar een AP Accountant. In deze functie rapporteer je aan de Head of Finance en jouw voornaamste taken zijn het beheer van de leveranciersboekhouding van A tot Z; meewerken aan Group reporting, maand-, kwartaal-, en jaarafsluitingen en verantwoordelijk voor de balanscontrole. Spreekt deze intro jou aan? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog.
Save job

Salary: 12 ADV, glijuren, ...

Location: Kontich

Date posted: 13 April 2024

Voor een bedrijf gelegen in Kontich, actief in de distributie van industriële toonaangevende producten zijn we op zoek naar een Accountant met een eerste ervaring. Je krijgt de kans om een functie in te vullen binnen een groeiende KMO, deel van een internationale groep en komt terecht in een warm team.
Save job

Salary: Mooi salaris met o.a. een groepsverzekering + fiets lease plan

Location: Antwerp

Date posted: 13 April 2024

Voor een typisch Belgische KMO in de logistieke sector en gelegen in de Haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een medewerker boekhouden. Je komt terecht in een fijne werkomgeving, in een klein familiaal team.
Save job

Salary: eco-cheques, jaarpremie, teambuildings, ...

Location: Leuven

Date posted: 13 April 2024

Voor een grote KMO in regio Leuven zoeken we een junior boekhouder die graag een gevarieerd takenpakket opneemt, en het boekhoudteam wil ondersteunen in allerhande financieel-administratieve taken. Ben je een boekhouder op zoek naar een toffe job in een klein team, met veel afwisseling en toffe collega’s? Leer je graag bij en wil je stap voor stap een echte A tot Z boekhouder worden? Dan kan dit zeker interessant zijn voor jou!
Save job

Salary: mogelijkheid tot salary4car, ...

Location: Zaventem

Date posted: 12 April 2024

Voor één van de grootste leasingmaatschappijen zoeken we, voor hun vestiging in Zaventem, een collection officer.
Save job

Salary: chèques repas de €8, assurances, une voiture de société

Location: Leuven

Date posted: 12 April 2024

Nous sommes à la recherche pour un Relationship Manager pour un poste varié et stimulant dans le secteur bancaire. En qualité de Relationship Manager, vous êtes chargé de façon optimale de votre portefeuille client, localisé dans la région de Bruxelles. Votre priorité réside dans la satisfaction client et le développement des liens. Vous veillerez à une gestion prudente des risques afin de prévenir toute perte pour l'entreprise. De plus, vous optimiserez les contrats existants grâce à des stratégies de vente croisée.
Save job

Salary: €2500-€3200 bruto, aangevuld met tal van extra's

Location: Turnhout

Date posted: 12 April 2024

Een bekende speler in de financiële sector gelegen in Turnhout, is op zoek naar een credit analyst om een dynamisch en gemotiveerd team te vervolledigen.
Save job

Salary: Flex working hours, insurances, ...

Location: Antwerp

Date posted: 12 April 2024

For an international company in Antwerp we’re looking for a driven Credit controller. The Credit Controller is responsible for improving, maintaining and coordinating Credit Management processes and procedures.
Save job

Salary: €4000 - €4500 per month + A rewarding earning

Location: Brussels

Date posted: 12 April 2024

Er is net een functie als senior accountant vrijgekomen bij een vastgoedbedrijf voor buitenlandse ingezetenen. Onze klant is gevestigd in het centrum van Brussel en is zeer goed bereikbaar. Het team is stabiel en bestaat uit twee personen.