Our Walters People customer service division specialises in the recruitment of call centre agents throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary call centre agent job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest call centre agent vacancies below:

Search Results

Salary: €3000 - €3500 per month + Maaltijdcheques, verzekeringen

Location: Antwerp

Date Posted: 29 January 2024

Voor onze klant gelegen te Antwerpen Noord en actief binnen mechanische en industriële technieken zoeken we naar een Bediende Order Input. In de functie van Order Input kom je terecht in een dynamisch en gemotiveerd Customer Service departement.

Salary: €2500 - €3500 per month + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 16 January 2024

Voor een toonaangevend bedrijf in regio Zaventem zijn we op zoek naar een Customer Care Ambassador. Als onderdeel van hun groeiende team zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren Customer Care Advisor die vloeiend is in zowel Nederlands als Frans. Het ideale talent heeft een bewezen staat van dienst in call centers en is in staat om autonoom te werken om de hoogste kwaliteit van klantenservice te leveren.