Our Walters People customer service division specialises in the recruitment of customer service representatives throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary customer service representative job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest customer service representative vacancies below:

Search Results

Salary: Competitive Salary

Location: Zaventem

Date Posted: 01 July 2022

For our client, a global leader in the chemical industry in Zaventem, we are looking for an experienced Customer Service Representative. Are you client-oriented and interested to develop your communications skills in an international environment? Are you fluent in English and German? Find out more about your next challenge below.

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 30 June 2022

In Laken zijn we voor een internationale speler in de farmaceutica op zoek naar een tweetalige Customer Care Officer. Ben jij behulpzaam, communicatief en neem je graag het initiatief? Lees dan snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Antwerp

Date Posted: 30 June 2022

Een internationaal bedrijf actief in de Petrochemie en Mobiliteitsoplossing en gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Engineering helpdesk die vlot Nederlands en Engels spreekt. Heb je reeds ervaring in een IT of technische helpdesk functie en ben je snel beschikbaar voor een nieuwe uitdaging? Kom je graag terecht bij een bedrijf waar het welzijn van de werknemer centraal staat? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: Negotiable

Location: Ternat

Date Posted: 24 June 2022

Voor onze klant gelegen in Ternat zijn we op zoek naar een student die de customer service zal ondersteunen. Ben jij cijfermatig aangelegd en kan jij nauwkeurig werken? Ben je beschikbaar deze zomer? Lees dan snel verder!

Salary: Negotiable

Location: Ternat

Date Posted: 22 June 2022

Voor een internationale speler in marketing gelegen in Ternat zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Ben jij stressbestendig, resultaatgericht en een teamplayer? Lees dan snel verder!

Salary: marktconform

Location: Mechelen

Date Posted: 13 June 2022

Wij zijn op zoek naar een ervaren Customer Operations Coordinator voor een bedrijf gelegen in Mechelen, actief in de robotica. Ben jij klantvriendelijk, flexibel en geduldig? Wil je graag jou steentje bijdragen aan het verbeteren van het bedrijf door jou eigen ideeën en initiatieven uit te werken? Solliciteer dan snel online.

Salary: Marktconform

Location: Bornem

Date Posted: 13 June 2022

Voor een internationale speler binnen de automotive sector, gelegen in Bornem, zijn wij op zoek naar een analytisch sterke Customer Experience Specialist. Ben je klantvriendelijk en heb je oog voor detail? Kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team, dan is de functie van Customer Experience Specialist wel iets voor jou.

Salary: marktconform

Location: Kapellen

Date Posted: 13 June 2022

Voor een bedrijf gelegen in Kapellen, actief in het wagenparkbeheer, zijn wij op zoek naar een klantvriendelijk Order Desk Officer. Ben jij communicatief sterk met alvast een eerste werkervaring binnen de Automotive? Heb je hiernaast een sterke kennis van Nederlands, Frans en Engels en wilt je deze kennis gebruiken om je collega’s zo goed mogelijk te helpen? Dan is de functie van Order Desk Officer wel iets voor jou?

Salary: marktconform

Location: Kapellen

Date Posted: 13 June 2022

Voor een mobiliteitsmanagement bedrijf, gelegen in Kapellen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Customer Relations Officer. Sta jij graag in contact met collega’s, ben je communicatief sterk en geduldig? Solliciteer dan snel online voor de functie van Customer Relations Officer.

Salary: an attractive salary package

Location: Brussels

Date Posted: 10 June 2022

Nous sommes constamment à la recherche de talents dans le domaine du Customer Service pour nos clients. Ces derniers sont actifs dans le secteur pharmaceutique, bancaire, industriel ou encore du luxe. Situés à Bruxelles ou en Wallonie, ils offrent de nombreuses possibilités d’apprentissage et d’évolution ainsi que des packages salariaux très attractifs. Intéressé ? Continuez à lire !