Our Walters People customer service division specialises in the recruitment of customer service representatives throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary customer service representative job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest customer service representative vacancies below:

Search Results

Salary: €3300 - €3500 per month + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Lier

Date Posted: 01 March 2024

Een internationale expert in Veiligheid en welzijn is op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun team te versterken. Onze klant is gelegen omgeving Lier en staat gekend om zijn werkomgeving waar interne groei wordt aangemoedigd. Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor de volledige orderverwerking en opvolging van je eigen klantenportfolio.

Salary: €2400 - €3200 per month

Location: Brussels

Date Posted: 29 February 2024

Vous êtes à la recherche d'un nouveau défi dans un environnement multiculturel ? Un environnement de travail passionnant où vous pouvez donner libre cours à votre passion pour les sujets liés à la banque ? La société est actuellement à la recherche d'un.e Customer Service Officer pour son bureau de Bruxelles. Vous accompagnerez les clients belges tout au long de leur parcours. Rejoignez une banque en ligne lancée en septembre 2013 et qui se développe comme un acteur innovant et disruptif sur le marché financier belge. Cette offre vous intéresse ? Qu’attendez-vous pour lire la suite ?

Salary: €2500 - €3500 per month + Maaltijdcheques, verzekeringen ...

Location: Antwerp

Date Posted: 26 February 2024

Voor een bedrijf actief binnen de professionele dienstverlening, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een klantgerichte en communicatieve Klantendienstmedewerker. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden van klantrelaties. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan snel voor deze uitdagende functie!

Salary: €2500 - €3000 per month + voordelen + mogelijkheid tot wagen

Location: Aalst

Date Posted: 26 February 2024

Ben jij klantgericht, vlot aan de telefoon en administratief sterk? Dan hebben wij de ideale functie voor jou openstaan bij een gekende automotivespeler in regio Aalst! Je komt hier terecht in een sterk familiebedrijf waar er veel ruimte is voor zelfontplooiing en groei.

Salary: €54000 - €55000 per annum + Competitief salarispakket

Location: Overijse

Date Posted: 23 February 2024

Ben jij klaar om deel uit te maken van een bruisend team in Overijse, bij een bedrijf dat zich specialiseert in de FMCG (Fast Moving Consumer Goods) sector? Deze marktleider is momenteel op zoek naar een enthousiaste professional die een passie heeft voor klantenservice en orderbeheer. Als jij graag in contact staat met klanten en houdt van het beheren van bestellingen, dan is dit de perfecte kans voor jou! Lees verder voor meer informatie over de rol en hoe je kunt solliciteren.

Salary: €3000 - €3500 per month + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 23 February 2024

Een internationaal bedrijf actief in de productie sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een enthousiaste Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker fungeer je als de voorste linie in de interactie met klanten, wat essentieel is voor het onderhouden van duurzame klantrelaties. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het adequaat en professioneel behandelen van vragen, klachten en bestellingen. Om succesvol te zijn in deze rol, zijn uitmuntende communicatievaardigheden, aanleg voor probleemoplossing en een sterke focus op kanttevredenheid vereist. Herken je jezelf in deze aspecten? Lees dan snel verder!

Salary: mooie voordelen

Location: Ternat

Date Posted: 23 February 2024

Voor een sterke logistieke speler in regio Ternat zijn we op zoek naar een enthousiaste Customer Service Medewerker om het team te versterken. Leef jij voor sociaal contact, heb je een goede talenkennis en ben je op zoek naar een gevarieerde functie binnen een stabiel bedrijf? Dan is deze vacature ideaal voor jou!

Salary: €2500 - €2800 per month + work-life balans + thuiswerk

Location: Aalst

Date Posted: 23 February 2024

Voor een gekende speler actief in de entertainment sector in regio Aalst zijn we op zoek naar een Customer Service Officer om het team te vervoegen. Ben jij flexibel, leergierig en communicatief sterk? Dan is deze vacature vast iets voor jou!

Salary: €3000 - €3500 per month + Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 22 February 2024

Een internationaal bedrijf actief in de technische sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een enthousiaste Customer Service Medewerker. Als Customer Service Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten en speel je een cruciale rol in het handhaven van uitstekende klantrelaties. Je zult verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van vragen, klachten en ondersteuning bieden aan onze klanten. Daarnaast werk je nauw samen met andere afdelingen om een vlotte communicatie en probleemoplossing te waarborgen.

Salary: €3100 - €3550 per month + thuiswerk + opleidingen

Location: Ghent

Date Posted: 22 February 2024

Ben jij klantgericht, vlot aan de telefoon en administratief sterk? Dan hebben wij de ideale functie voor jou openstaan bij een gekende productiespeler in regio Gent! Naast 50% thuiswerk kan je hier ook rekenen op leuke collega’s, flexibele werkuren en een makkelijk bereikbare werkomgeving.