Our Walters People customer service division specialises in the recruitment of customer service representatives throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary customer service representative job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest customer service representative vacancies below:

Search Results

Salary: mooi salaris + doorgroeimogelijkheden

Location: Brussels

Date Posted: 31 March 2023

Voor een duurzame speler gelegen in regio Brussel zijn we op zoek naar een Customer Service Medewerker om het team te versterken. Leef jij voor sociaal contact en neem je graag zelf initiatief? Dan is deze functie vast iets voor jou!

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Brussels

Date Posted: 31 March 2023

Een sterke speler actief binnen de automotive sector gelegen aan de westkant van Brussel is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om het team te versterken. Ben jij behulpzaam en help je graag klanten? Dan is deze vacature vast iets voor jou! Deze functie is zowel 4/5e als voltijds mogelijk.

Salary: Motiverend verloningspakket

Location: Ternat

Date Posted: 31 March 2023

Ben jij behulpzaam en leef je voor sociaal contact? Dan hebben wij de ideale functie voor jou openstaan bij een sterke internationale speler actief binnen de FMCG-sector in regio Ternat. Ter vervanging tot november zoeken we een Customer Service Medewerker.

Salary: Aantrekkelijk salaris + vast contract

Location: Brussels

Date Posted: 31 March 2023

Voor een duurzame speler regio Brussel zoeken we een enthousiaste Customer Service Advisor B2B die bedrijven ondersteunt op hun weg naar een circulaire economie. Heb je al een eerste ervaring in customer service of administratie en heb je een hart voor het milieu? Dan ben jij de geknipte kandidaat voor de job!

Salary: Mooie verloning

Location: Antwerp

Date Posted: 30 March 2023

Voor een rederij te Antwerpen zijn wij op zoek naar een communicatief en stressbestendig Customer Support Officer. Heb je alvast ervaring met het werken in een rederij? Heb je hierbovenop een diploma in de logistiek behaald en schrikt het je niet af om af en toe een woordje Engels te spreken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer snel online.

Salary: Mooi salaris + thuiswerk

Location: Ninove

Date Posted: 30 March 2023

Voor een sterke speler actief binnen de retailsector in regio Ninove zijn we op zoek naar een Customer Service Medewerker om het team te versterken. Ben jij behulpzaam, communicatief en pro-actief? Dan is deze vacature vast iets voor jou! Schoolverlaters zijn zeker en vast ook welkom voor deze vacature.

Salary: Marktconform

Location: Bonheiden

Date Posted: 27 March 2023

Wij zoeken een klantgerichte Customer Support voor een softwarebedrijf. Ben je communicatief, open-minded en doe je alles in service van de klant? Solliciteer dan snel om het kleine customer support familie, te Bonheiden, te vergezellen.

Salary: marktconform

Location: Antwerp

Date Posted: 27 March 2023

Een grote speler binnen de mobiliteit in Antwerpen-Noord is op zoek naar jou! Ben jij klantvriendelijk en denk jij eerder in oplossingen dan problemen? Houd je ervan om voortdurend in contact te staan met verschillende mensen om hen zo verder te kunnen helpen? Kan je hierboven op je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels? Solliciteer dan zeker op onderstaande vacature van Customer Service & Dispatcher.

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Ternat

Date Posted: 27 March 2023

Voor een bekend retailbedrijf gelegen in Ternat (1740) zijn we op zoek naar een Medewerker Klantendienst.

Salary: €2600 - €3900 per month

Location: Brussels

Date Posted: 23 March 2023

Un des leaders du marché de l'assurance situé dans le centre de Bruxelles est à la recherche d'un.e Health Customer Care Officer dynamique. Venez rejoindre une entreprise dont la mission principale est d'être un partenaire solide et fiable pour leurs clients dans le domaine des soins de santé. Une entreprise en évolution constante et fidèle à ses valeurs. Si vous aimez les défis, n'hésitez pas à lire la suite!