Our Walters People customer service division specialises in the recruitment of customer service representatives throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary customer service representative job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest customer service representative vacancies below:

Search Results

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Ternat

Date Posted: 17 June 2024

Voor een sterke internationale speler actief in de FMCG-sector gelegen in regio Ternat zijn we op zoek naar een Customer Service Medewerker om het team op tijdelijke basis te versterken. Beschik jij over een bachelordiploma, heb je een goede talenkennis en werk je graag in team? Dan is deze vacature vast iets voor jou!

Salary: €44000 - €45000 per annum + Competitief salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 14 June 2024

Een toonaangevende multinational in de automotive sector zoekt een gemotiveerde en klantgerichte Customer Care Advisor voor hun kantoor in Zaventem. Als Customer Care Advisor speelt u een cruciale rol in het leveren van uitstekende klantenservice en ondersteuning, waarbij u fungeert als de schakel tussen klanten en de interne teams.

Salary: €58000 - €60000 per annum + Competitief salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 13 June 2024

Een internationaal bedrijf actief in de technische sector gelegen in Zaventem is op zoek naar een Customer Service Expert. Als Customer Service Expert ben je verantwoordelijk voor het leveren van uitstekende service aan onze klanten in de technologische sector. Je zult fungeren als het primaire aanspreekpunt voor klanten en partners, en je zult werken aan het opbouwen van sterke relaties en het begrijpen van hun behoeften. Je zult nauw samenwerken met interne teams zoals verkoop, productie en technische ondersteuning om ervoor te zorgen dat klantverwachtingen worden overtroffen en dat problemen snel worden opgelost.

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Leuven

Date Posted: 13 June 2024

Een internationaal bedrijf actief in de industriële sector en gelegen in Leuven is op zoek naar een gemotiveerde Customer Care Ambassador. Sta jij graag in contact met klanten en collega’s? Werk je graag in teamverband en behoud je ten alle tijden het overzicht? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden en flexibele werkuren!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Overijse

Date Posted: 13 June 2024

Een gerenommeerd bedrijf gelegen in Overijse, en actief in hoogwaardige technologische oplossingen voor de zakelijke markt, is op zoek naar een gemotiveerde Customer Service Representative. Als Customer Service Medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je speelt een essentiële rol in het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met klanten. Je begrijpt de behoeften van de klanten en werkt nauw samen met interne teams om ervoor te zorgen dat hun vragen en problemen snel en effectief worden opgelost. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren.

Salary: €3500 - €4500 per month + Competitief salarispakket

Location: Steenokkerzeel

Date Posted: 13 June 2024

Ben jij een gedreven Customer Service Expert met een passie voor klantenservice en een scherp oog voor detail? Stap dan binnen in deze dynamische omgeving, waar jij de sleutelrol zult vervullen die essentieel is voor het succes van het team. Hier krijg je de kans om je talenten te ontplooien in een rol waarin klantgerichtheid centraal staat. Deze organisatie in Steenokkerzeel biedt niet alleen een uitdagende werkomgeving, maar ook een plek waar jouw bijdrage wordt erkend en gewaardeerd.

Salary: Mooi salarispakket + 12-adv dagen

Location: Wemmel

Date Posted: 06 June 2024

Voor een duurzame speler gelegen in regio Wemmel zijn we op zoek naar een Customer Service Officer om het team te versterken. Je kan hier rekenen op 12 adv-dagen, mooie voordelen en 2 dagen thuiswerk per week.

Salary: €64000 - €65000 per annum + Competitief salarispakket

Location: Overijse

Date Posted: 05 June 2024

Een toonaangevende multinational in de industriële sector, gevestigd in Overijse is op zoek naar een Master Data & Customer Service Specialist. Om hun dynamische team te versterken, zijn zij op zoek naar een veelzijdige professional die zowel verantwoordelijk is voor het beheer van Master Data, de klantenservice, als de planning.

Salary: mooie voordelen

Location: Ternat

Date Posted: 04 June 2024

Voor een sterke logistieke speler in regio Ternat zijn we op zoek naar een enthousiaste Customer Service Medewerker om het team te versterken. Leef jij voor sociaal contact, heb je een goede talenkennis en ben je op zoek naar een gevarieerde functie binnen een stabiel bedrijf? Dan is deze vacature ideaal voor jou!

Salary: €2500 - €3500 per month

Location: Brussels

Date Posted: 04 June 2024

Un des leaders du marché de l’assurance situé dans le centre de Bruxelles est la recherche d’un.e Customer Care dynamique. Venez rejoindre une entreprise dont la mission principale est d’être un partenaire solide et fiable pour leurs clients dans le domaine des soins de santé. Une entreprise en évolution constante et fidèle à ses valeurs. Si vous aimez les défis, n’hésitez pas à lire la suite !