Finance jobs

Our finance division specialises in the temporary and permanent recruitment of finance professionals throughout Belgium. Typical roles we recruit for include financial and business control, financial and business analysis and audit. We find jobs for candidates within a variety of large companies as well as SMEs.

 

Search Results

Business Controller

Salary: Nice salary

Location: Evere

Date Posted: 13 September 2019

A new Business Controller job has just become available for a listed company in Haren. If you are organized, rigorous, dynamic and decided to take a turning point in your career, this job as Business Controller is made for you!
Pricing Assistant

Salary: Negotiable

Location: Sint-Pieters-Leeuw

Date Posted: 13 September 2019

Een groeiend bedrijf in Sint Pieters Leeuw (1600) is op zoek naar een Pricing Assistant om het financieel team te versterken.
Junior Auditor

Salary: Negotiable

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 12 September 2019

Een bedrijfsrevisoren kantoor in Groot-Bijgaarden (1702) is op zoek naar een nieuwe collega om hun team te vervoegen. Ben je net afgestuurd en zoek je een job als externe auditor waarbij persoonlijke begeleiding en opleiding centraal staat? Dan is deze functie als Junior Auditor iets voor jou!
Ervaren Financial Controller

Salary: Negotiable

Location: Bruges

Date Posted: 12 September 2019

Een sterk groeiende onderneming in regio Brugge is op zoek naar een Ervaren Financial Controller om het team te versterken!
Financial Analyst

Salary: Negotiable

Location: Aalst

Date Posted: 12 September 2019

Een bedrijf gelegen in de regio van Aalst en actief in de healthcare sector is op zoek naar een Financial Analyst met een eerste ervaring. Heb je reeds ervaring binnen finance (controlling/analyse), ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging met extra vakantiedagen en work life balance?
Junior Tax Advisor

Salary: Een mooi salarispakket

Location: Berchem

Date Posted: 11 September 2019

Junior Tax Advisor Een gerenommeerd auditkantoor actief in Berchem is op zoek naar een enthousiaste Junior Tax Advisor. Ben je leergierig, hou je van cijfers en wil je graag aan de slag in een groeiend kantoor waar je de nodige verantwoordelijkheid krijgt?
financieel analyst

Salary: aantrekkelijke en marktconforme verloning

Location: Mechelen

Date Posted: 11 September 2019

Een bedrijf actief in de automotive en gelegen in Mechelen is op zoek naar een enthousiaste Financieel Analyst. Heb je een Master diploma op zak en op zoek naar een leuke uitdaging? Solliciteer dan snel.
Junior Tax Advisor

Salary: Een mooi salarispakket

Location: Berchem

Date Posted: 11 September 2019

Een gerenommeerd auditkantoor actief in Berchem is op zoek naar een enthousiaste Junior Tax Advisor. Ben je leergierig, hou je van cijfers en wil je graag aan de slag in een groeiend kantoor waar je de nodige verantwoordelijkheid krijgt?
Business Controller

Salary: Een aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 11 September 2019

Een bedrijf in volle expansie in Zaventem is op zoek naar een Business Controller. Heb je reeds ervaring achter de rug als Business Controller en op zoek naar een uitdagende job in een unieke omgeving?
Rechterhand Financial Controller

Salary: Negotiable

Location: Kruibeke

Date Posted: 10 September 2019

Walters People is momenteel op zoek voor bedrijf te Kruibeke actief binnen technisch apparatuur en onderhoud naar een rechterhand voor de financial controller te ondersteunen.