Latest finance job vacancies

Our Walters People finance division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for financial controllers, financial analysts, credit controllers, business controllers, business analysts and auditors. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest finance vacancies here:

 

Search Results

Salary: Maaltijdcheques van €8 en ecocheques van €250,...

Location: Evere

Date Posted: 19 April 2024

Ben je commercieel ingesteld en weet je de klanten te overtuigen om over te gaan tot betaling, maar nog steeds een goede relatie te onderhouden? Je omschrijft jezelf als klantgericht, analytische en polyvalent? Dit alles zorgt ervoor dat je de functie van Credit Collection voor de B2B portefeuille tot een goed einde brengt! Je beheert de grootste klanten van het bedrijf en rapporteert rechtstreeks aan de Credit Director.

Salary: competitief salaris met tal van extra’s

Location: Antwerp

Date Posted: 18 April 2024

Hou je ervan om met klanten in contact te staan, hen verder te helpen met hun vragen en er zo voor te zorgen dat de facturen worden betaald? Dit kan je allemaal terugvinden in de positie van deeltijdse Credit Collection medewerker bij deze speler in de automotive sector te Antwerpen. Je komt terecht in een kleiner team waardoor de familiale sfeer ervoor zorgt dat je meteen op jouw gemak bent!

Salary: Mooie verloning aangevuld met extralegale voordelen.

Location: Heverlee

Date Posted: 18 April 2024

Een bedrijf in de regio van Heverlee is op zoek naar een Credit Collector voor 3 dagen per week. Heb je een vlotte talenkennis en ben je op zoek naar een job met je neus in de cijfers in combinatie met klantencontact? Dan kan deze tijdelijke functie zeker iets voor jou zijn!

Salary: maaltijdcheques, groepsverzekering, ...

Location: Antwerp

Date Posted: 16 April 2024

Ben je op zoek naar een uitdagende functie met een gevarieerd takenpakket? Ben je gemotiveerd, georganiseerd en dynamisch? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een wereldspeler gelegen in Olen zijn we op zoek naar een Controlling Analyst. Je maakt deel uit van een team dat niet alleen jouw analytische vaardigheden waardeert, maar ook belang hecht aan een goede samenwerking. Jouw kritische blik en verantwoordelijkheidsgevoel maken jou onmisbaar in dit team.

Salary: maaltijdcheques, AG groepsverzekering,...

Location: Aartselaar

Date Posted: 16 April 2024

Een bedrijf gelegen in Aartselaar is op zoek naar een Credit Controller om hun team te versterken. Ben je communicatief, stressbestendig en een kei met cijfers? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een gevarieerde en interessante job laat ruimte voor initiatief, in een bedrijf met een uitstekende reputatie in de medische wereld.

Salary: ecocheques, laptop, smartphone,...

Location: Overijse

Date Posted: 15 April 2024

Een grote speler in haar sector in de regio van Overijse is op zoek naar een communicatieve, analytische Business Controller om het finance team te versterken. Je komt terecht in een informele bedrijfscultuur met mooie doorgroei- en carrièremogelijkheden.

Salary: mogelijkheid tot salary4car, ...

Location: Zaventem

Date Posted: 12 April 2024

Voor één van de grootste leasingmaatschappijen zoeken we, voor hun vestiging in Zaventem, een collection officer.

Salary: €2500-€3200 bruto, aangevuld met tal van extra's

Location: Turnhout

Date Posted: 12 April 2024

Een bekende speler in de financiële sector gelegen in Turnhout, is op zoek naar een credit analyst om een dynamisch en gemotiveerd team te vervolledigen.

Salary: Flex working hours, insurances, ...

Location: Antwerp

Date Posted: 12 April 2024

For an international company in Antwerp we’re looking for a driven Credit controller. The Credit Controller is responsible for improving, maintaining and coordinating Credit Management processes and procedures.

Salary: maaltijdcheques, verzekeringen, ...

Location: Antwerp

Date Posted: 12 April 2024

Voor een retailbedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn we op zoek naar een enthousiaste Credit Controller. Wil jij een sleutelfiguur zijn om de inkomende financiële activiteiten te beheren? Dan ben jij de ideale match om dit team te vervoegen.