Latest finance job vacancies

Our Walters People finance division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for financial controllers, financial analysts, credit controllers, business controllers, business analysts and auditors. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest finance vacancies here:

 

Search Results

Salary: An interesting salary package

Location: Brussels

Date Posted: 25 November 2022

Are you looking for a first challenge in the financial sector? Walters People is looking for junior candidates for several of its clients in Brussels. If you are a young and ambitious person who is looking for a first opportunity in international companies, investment banks, asset management firms or other financial institutions, please do not hesitate to send us your CV!

Salary: flexibel uurrooster en thuiswerk

Location: Vilvoorde

Date Posted: 23 November 2022

Voor een firma in de automotive en retail sector gelegen in Vilvoorde, zoeken we een gemotiveerde financial controller om het team te vervolledigen. Ben je gepassioneerd door boekhouding, cijfers en analyses, en zoek je een functie in een team van toffe collega’s en een aangename werksfeer? Dan kan dit zeker iets voor jou zijn!

Salary: You will receive a nice salary package

Location: Diegem

Date Posted: 23 November 2022

For an international client active in the logistical sector in Diegem, we are looking for a Customer analyst. Do you have a master-degree in economics, finance or business, and are you looking for a challenging, varied job in an international environment? Do you have a client-centred mindset, whilst still being able to see the bigger picture and keeping an eye on the performances delivered? Don’t hesitate to find out more below and apply.

Salary: attractive salary package with extra-legal advantages

Location: Vilvoorde

Date Posted: 23 November 2022

For our client, situated in Vilvoorde, we are looking for a Junior Internal Auditor. Do you have a Master degree and looking for a nice challenge in an international environment, then this position might be for you!

Salary: Een salarispakket aangevuld met extra’s

Location: Zaventem

Date Posted: 23 November 2022

Voor een bekende speler in de luchtvaartindustrie zijn we op zoek naar een credit control officer. Ben je vlot in het Nederlands, Frans en Engels, en heb je reeds een eerste ervaring in credit control? Spreekt de luchtvaart jou aan en zoek je naar een gevarieerde en toffe functie met de nodige verantwoordelijkheid? Dan is dit jouw droomjob!

Salary: Mooi salaris + bedrijfswagen

Location: Deinze

Date Posted: 23 November 2022

Voor een sterke speler actief binnen de productiesector gelegen in regio Deinze zijn we momenteel op zoek naar een Financial Controller / Interne Auditor met idealiter een eerste werkervaring om het team te versterken.

Salary: vast contract

Location: Brussels

Date Posted: 22 November 2022

Voor een sterke constructiespeler gelegen in Sint-Agatha-Berchem zijn we op zoek naar een Credit Controller om het team te versterken. Heb jij reeds enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie en heb je een goede talenkennis? Dan kom je zeker in aanmerking voor deze vacature!

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Huizingen

Date Posted: 22 November 2022

Voor een sterke speler actief binnen de elektronica sector gelegen in regio Huizingen zijn we op zoek naar een Financial Controller om het team te versterken.

Salary: Mooi salaris + leuke sfeer

Location: Ternat

Date Posted: 22 November 2022

Voor een sterke speler actief binnen de transportsector in regio Ternat zijn we op zoek naar Junior Controller om het team te versterken. Heb een masterdiploma en heb je reeds een eerste ervaring binnen controlling? Dan is deze vacature vast iets voor jou!

Salary: Mooi salaris + work-life balans

Location: Anderlecht

Date Posted: 22 November 2022

Voor een innovatief en duurzaam productiebedrijf in regio Anderlecht zijn we op zoek naar een Credit Collector om het team te versterken. Heb jij reeds ervaring in een gelijkaardige functie en heb je een goede talenkennis? Dan kom je zeker in aanmerking voor deze vacature!