Finance jobs

Our finance division specialises in the temporary and permanent recruitment of finance professionals throughout Belgium. Typical roles we recruit for include financial and business control, financial and business analysis and audit. We find jobs for candidates within a variety of large companies as well as SMEs.

 

Search Results

Credit Analyst

Salary: Een mooi salarispakket

Location: Leuven

Date Posted: 21 March 2019

Een gerenommeerd bedrijf gelegen in Leuven is op zoek naar een Credit Analyst om het team te vervolledigen. Heb je een masterdiploma en ben je op zoek naar een afwisselende functie met klantencontacten? Lees dan zeker verder.
Financial Controller

Salary: Attractive salary package

Location: Kallø

Date Posted: 20 March 2019

An international company based in the region of Kallo is looking for a Financial Controller to support the BU controlling team. You will be working in a rather small team but you will get in touch with many different stakeholders. Do you have a strong interest in continuous improvement of processes and are you looking for a dynamic and hands-on job in finance?
Sales Proces Analyst

Salary: Negotiable

Location: Waregem

Date Posted: 20 March 2019

An international company active within production and located in the region of Waregem is searching for a new Sales Process Analyst.
INTERNE AUDITOR

Salary: Mooi salairs

Location: Antwerp

Date Posted: 19 March 2019

Een bedrijf in de financiële sector gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Interne Auditor. Heb je een Master diploma in een economische richting en meerdere jaren ervaring in de Audit of controle, en klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!
Junior Business Controller

Salary: Negotiable

Location: Aalst

Date Posted: 19 March 2019

Een sterk groeiende multinational gelegen in Aalst en actief in de productiesector is op zoek naar een Junior Business Controller op het controlling team uit te breiden.
Credit Controller

Salary: Een marktconform salaris

Location: Kortenberg

Date Posted: 19 March 2019

Een bedrijf gelegen in Kortenberg is op zoek naar een tijdelijke Credit Collector tot september-oktober 2019. Heb je reeds een ervaring binnen boekhouding, administratie en credit collection, ben je op zoek naar een nieuwe, gevarieerde uitdaging?
Business Controller

Salary: Motiverende verloning

Location: Ghent

Date Posted: 19 March 2019

Een productieonderneming in de voedingssector, gelegen in Gent, is op zoek naar een Business Controller.
Financial Controller

Salary: Negotiable

Location: Aalst

Date Posted: 19 March 2019

Een familiale KMO, maar deel van een internationale groep, gelegen in de regio van Aalst, is op zoek naar een Financial Controller om het team te versterken. Je werkt samen met de accountant en rapporteert hierbij aan de financieel manager. Het is kleinere, maar internationale omgeving met een heel goede sfeer en ruimte voor initiatief en eigen inbreng. Word jij de nieuwe collega?
Credit Analyst

Salary: Mooi salaris

Location: Schoten

Date Posted: 19 March 2019

A company based in Merksem is looking for a Credit Analyst. Are you fluent in English and French, obtained a Bachelor’s Degree, and looking for a new job experience? You might be the one we are looking for!
Financial Reporting Analyst

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 19 March 2019

Une fonction de Financial Reporting Analyst vient de se libérer au sein d’une société dans le secteur immobilier.