Latest finance job vacancies

Our Walters People finance division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for financial controllers, financial analysts, credit controllers, business controllers, business analysts and auditors. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest finance vacancies here:

 

Search Results

Salary: A motivating earning

Location: Louvain-La-Neuve

Date Posted: 01 July 2022

Une fonction de Business Analyst vient de s’ouvrir dans une société fintech à Louvain-la-Neuve.

Salary: Negotiable

Location: Evergem

Date Posted: 30 June 2022

Heb jij een goede talenkennis, ben je plichtbewust en analytisch ingesteld? Op zoek naar een nieuwe uitdaging met een gevarieerd takenpakket en doorgroeimogelijkheden?

Salary: Mooi salarispakket

Location: Groot-Bijgaarden

Date Posted: 30 June 2022

Voor een accountancy- en bedrijfsrevisorenkantoor in de regio van Dilbeek zijn wij op zoek naar een Junior Externe Auditor om het huidige auditteam te vervoegen.

Salary: marktconform salaris aangevuld met extra’s

Location: Zaventem

Date Posted: 30 June 2022

Voor een internationale speler, actief in de IT services gelegen te Zaventem, zoeken we een gemotiveerde en hands-on Credit Collector. Je zal deel uitmaken van een EMEA-gespreid team, en je rapporteert aan de manager in Nederland. Je werkt zelfstandig en verzorgt de credit collection voor de Belgische markt. Heb je reeds ervaring in een gelijkaardige functie en zoek je een toffe nieuwe uitdaging? Lees dan zeker verder!

Salary: A motivating earning

Location: Waterloo

Date Posted: 30 June 2022

A Business Controller position has just opened within a growing company active in the pharmaceutical sector in Waterloo. You will focus mainly on Operating and Capital Expenditure. You will directly report to the Financial Director and work with another Business Controller.

Salary: Negotiable

Location: Brussels

Date Posted: 29 June 2022

Voor een groeiende speler in het Noorden van Brussel zijn we op zoek naar een Junior Auditor. Ben jij op zoek naar een eerste uitdagende functie binnen finance? Ben je analytisch en nauwkeurig aangelegd? Dan is deze functie absoluut iets voor jou!

Salary: Mooi salaris + bedrijfswagen

Location: Aalst

Date Posted: 29 June 2022

Voor een sterk financieel bedrijf gelegen in regio Aalst zijn we op zoek naar een Junior Auditor. Heb jij net jouw masterdiploma behaald en zoek je een leuke en leerrijke startersfunctie binnen audit? Dan ben jij de persoon waar we naar op zoek zijn. Je komt terecht in een gevarieerde en leerrijke functie waarin je zeker kan doorgroeien.

Salary: Mooi salaris + vast contract

Location: Dilbeek

Date Posted: 29 June 2022

Op zoek naar een leuke startersjob met veel trainings-en ontwikkelingsmogelijkheden? Een dynamisch bankkantoor in regio Dilbeek is op zoek naar een Junior Financial Advisor om het team te versterken.

Salary: Mooi salarispakket

Location: Laken

Date Posted: 29 June 2022

Voor een sterke speler gelegen in regio Laken zijn we dringend op zoek naar een Junior Externe Auditor om het team te versterken. Heb jij een eerste ervaring in een gelijkaardige functie of ben je een gemotiveerde schoolverlater? Lees dan snel verder!

Salary: maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, …

Location: Vilvoorde

Date Posted: 28 June 2022

Een Belgische KMO gelegen in Vilvoorde in de energiesector is op zoek naar een proactieve en commerciële Process Analyst. Heb je al ervaring in een analytische functie, ben je kritische en communicatief ingesteld en wil je je kennis binnen de energiesector uitbreiden? Kom dan meer te weten over deze functie in een groeiend bedrijf binnen een vlakke structuur.