Finance jobs

Our finance division specialises in the temporary and permanent recruitment of finance professionals throughout Belgium. Typical roles we recruit for include financial and business control, financial and business analysis and audit. We find jobs for candidates within a variety of large companies as well as SMEs.

 

Search Results

Cash Collector

Salary: Een aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 18 July 2018

Voor een groeiend bedrijf gelegen in Zaventem zijn we op zoek naar een dynamische Credit Collector. Je komt terecht in een internationale omgeving met een leuke bedrijfscultuur en enthousiaste collega’s.
Credit Collector (part-time)

Salary: Bespreekbaar

Location: Overijse

Date Posted: 17 July 2018

Een groeiend bedrijf gelegen in Overijse is op zoek naar een part-time Credit Collector. We zijn op zoek naar iemand met een eerste ervaring en een goede talenkennis, die zin heeft in een nieuwe uitdaging.
Credit Controller

Salary: Negotiable

Location: Sint-Niklaas

Date Posted: 17 July 2018

Een internationaal bedrijf in de regio van Sint-Niklaas is op zoek naar een boekhoudkundig medewerker/credit controller om hun team te vervoegen.
Rechterhand CFO

Salary: Negotiable

Location: Kortrijk

Date Posted: 16 July 2018

Een dynamisch bedrijf gelegen in de regio van Kortrijk is op zoek naar een rechterhand van de CFO om het team te versterken!
Financial Controller

Salary: Negotiable

Location: Meise

Date Posted: 16 July 2018

Een bedrijf dat internationaal actief is in transport gelegen in regio Zellik (1731) is op zoek naar een Financial Controller om hun team te vervoegen.
Junior Financial Controller

Salary: Mooi salaris

Location: Grimbergen

Date Posted: 11 July 2018

Een internationaal bedrijf gelegen in de regio van Grimbergen is op zoek naar een Junior financial controller. Heb je reeds een eerste relevante ervaring achter de rug en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze functie iets voor jou.
Financial Controller

Salary: Mooi salaris

Location: Deurne

Date Posted: 11 July 2018

Een internationaal bedrijf gelegen in Deurne is op zoek naar een enthousiaste Financial Controller. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je reeds ervaring in een financiële functie?
Business Analyst

Salary: Mooi loon

Location: Puurs

Date Posted: 11 July 2018

Een bedrijf gelegen in Puurs, actief in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste Business Analyst. Heb je reeds ervaring als Business Analyst en ben je een sociaal en communicatieve persoon?
Credit Manager

Salary: Mooi pakket

Location: Hasselt

Date Posted: 11 July 2018

Voor onze klant gelegen in Hasselt zijn wij op zoek naar een Credit Manager. Ben u op zoek naar een functie met vrijheid waarbij je zelf jouw agenda kan regelen? Lees dan zeker onderstaande vacature.
Business Controller (temporary project)

Salary: Attractive salary package

Location: Evere

Date Posted: 11 July 2018

A new Business Controller project (till beginning of 2019) has just become available for an international growing and dynamic firm in Evere.