Latest finance job vacancies

Our Walters People finance division specialises in temporary vacancies and permanent contracts for financial controllers, financial analysts, credit controllers, business controllers, business analysts and auditors. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium.

View our latest finance vacancies here:

 

Search Results

Salary: Attractive salary with extra-legal benefits

Location: Hainaut

Date Posted: 31 March 2023

Une fonction de Contrôleur de Gestion vient de se libérer au sein d’une société active dans le secteur Brassicole dans le Hainaut. Vous intégrerez l’équipe projet et travaillerez main dans la main avec les chefs de projets.

Salary: bedrijfswagen, personeelskorting, ecocheques, ...

Location: Geel

Date Posted: 31 March 2023

Een Belgische marktleider in de commerciële sector is op zoek naar een Junior Controller om hun team in Geel te versterken. Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende job in een familiaal bedrijf met een ongedwongen no-nonsense sfeer? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Salary: Smartphone, laptop, 4-extra vakantiedagen enz

Location: Antwerp

Date Posted: 31 March 2023

Voor een dienstverlener regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Controller met facturatietaken. Ben je op zoek naar een zeer boeiende job met voldoende uitdagingen en dit in een dynamisch kader? Dan zit je bij deze klant misschien wel goed!

Salary: Mooi verloningspakket

Location: Turnhout

Date Posted: 30 March 2023

Een gerenommeerd bedrijf gelegen in Turnhout is op zoek naar een credit analyst om het team te vervolledigen.

Salary: Mooi salaris + bedrijfswagen

Location: Aalst

Date Posted: 30 March 2023

Voor de Belgische tak van een speler in de logistieke sector gelegen in regio Aalst zijn we op zoek naar een Financial Controller om het finance team te versterken.

Salary: hospitalisatieverzekering, thuiswerkvergoeding, etc

Location: Antwerp

Date Posted: 30 March 2023

Zin in een nieuwe uitdaging binnen een dynamisch en groeiend bedrijf in de audiovisuele sector? Dan is deze functie wel iets voor jou. Voor een bedrijf in de A12 regio zijn we op zoek naar een Credit Controller!

Salary: o.a. bedrijfswagen, maaltijdcheques, ...

Location: Willebroek

Date Posted: 30 March 2023

Voor een KMO met internationale scope gelegen op de A12 regio, zijn we op zoek naar een Business Analyst. De Business Analyst zal de Group Controller en CFO ondersteunen in een breed pakket aan taken, met hiernaast vrijheid om eigen initiatieven uit te werken. Spreekt jou dit aan? Laat ons dan snel iets weten!

Salary: Mooi salaris + doorgroeimogelijkheden

Location: Ghent

Date Posted: 30 March 2023

Een middelgroot bedrijfsrevisorenkantoor, gelegen in Gent, is op zoek naar een Junior Auditor. Heb je een master in een financiële of boekhoudkundige richting en kijk je uit naar een eerste uitdaging in een toffe omgeving? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een functie met doorgroeimogelijkheden!

Salary: aantrekkelijk salaris aangevuld met extra’s

Location: Zaventem

Date Posted: 29 March 2023

Voor een gekende speller in automotive sector in Zaventem, zoeken we een deeltijdse credit controller (50%) die op zoek is naar een uitdagende, deeltijdse job. Heb je een cijfermatige achtergrond, en ben je communicatief sterk? Dan is een functie als credit controller misschien wel iets voor jou! Bij deze grote, internationale speler die klaar is voor de toekomst komt je zeker en vast goed terecht!

Salary: netto-vergoeding, verzekeringen, …

Location: Zaventem

Date Posted: 29 March 2023

Voor een gekende firma in Zaventem zoeken we een credit controller om samen met de credit manager het debiteurenbeheer voor de Benelux te behandelen en beheren. Ben je cijfermatig, analytisch en communicatief sterk? Zoek je een toffe uitdaging in een internationale omgeving? Lees dan zeker verder.