Our Walters People HR & payroll division specialises in the recruitment of specialists in compensation & benefits throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary compensation & benefits job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest compensation & benefits vacancies below:

Search Results

Salary: €3000 - €5000 per month + Bedrijfswagen, tankkaart, verzekeringen,...

Location: Brasschaat

Date Posted: 18 August 2023

Een bedrijf actief in de zorg en gelegen in Brasschaat is op zoek naar een Compensation & Benefits specialist. Heb jij ervaring binnen compensation en benifits of payroll en heb je interesse in juridische thema’s? Dan is deze functie voor jou! Je krijgt de unieke kans om de juridische kant van HR vorm te geven in deze groeiende organisatie. Je komt terecht in een fijne open werkplek bij collega’s met een goede dosis humor en gedrevenheid.

Salary: €3000 - €5000 per month + Bedrijfswagen, verzekeringen,...

Location: Brasschaat

Date Posted: 18 August 2023

Een bedrijf actief in de zorg en gelegen in Brasschaat is op zoek naar een Juridische HR expert. Heb jij ervaring binnen compensation en benifits of payroll en heb je interesse in juridische thema’s? Dan is deze functie voor jou! Je krijgt de unieke kans om de juridische kant van HR vorm te geven in deze groeiende organisatie. Je komt terecht in een fijne open werkplek bij collega’s met een goede dosis humor en gedrevenheid.

Salary: Negotiable

Location: Antwerp

Date Posted: 07 August 2023

Een internationaal actief transportbedrijf zoekt een nieuwe Payroll Expert voor hun kantoor in Antwerpen stad. Heb jij een stevige ervaring binnen payroll, maar zou je graag meer verantwoordelijkheid opnemen en je verder verdiepen in Compensation & Benefits? Werk jij ook graag in team en kent de sociale wetgeving weinig geheimen voor jou? Dan is dit de uitdaging voor jou! Je komt terecht in een gezond bedrijf met fijne collega’s waar jouw persoonlijke groei centraal staat.