Our Walters People sales & marketing division specialises in the recruitment of marketeers throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary marketing job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest marketing vacancies below:

Search Results

Salary: €40000 - €60000 per annum + Extralegale voordelen

Location: Kraainem

Date Posted: 15 April 2024

Een internationaal bedrijf gelegen in Kraainem actief in de FMCG-sector is op zoek naar een Marketing Expert om hun team te versterken. Om hun ambitieuze doelen te realiseren, zoeken ze een Marketing Expert die gepassioneerd is over het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën die de merkpositionering versterken en de groei van ons bedrijf stimuleren. Als onderdeel van het team krijg je de kans om je creativiteit te uiten, te werken aan uitdagende projecten en bij te dragen aan het succes van het bedrijf in een dynamische en stimulerende omgeving.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 04 April 2024

Een gevestigde waarde in de mediawereld, gelegen in regio Zaventem zoekt een ambitieuze Junior Marketeer om het team te versterken. Je zult nauw samenwerken met de Senior Marketeers om campagnes te ontwikkelen en uit te voeren die de doelgroep aanspreken. Als je op zoek bent naar een uitdagende startfunctie in de media-industrie en heb je een passie voor marketing, dan is dit de kans voor jou!

Salary: €3500 - €4000 per month + vast contract + voordelen

Location: Brussels

Date Posted: 04 April 2024

Ben jij creatief ingesteld en heb je reeds enkele jaren ervaring binnen marketing? Dan is deze vacature als Marketing Assistant bij een gekende non-profitonderneming in regio Brussel vast iets voor jou! Je kan hier rekenen op veel ruimte voor eigen initiatief, een vast contract en een goede work-life balans.

Salary: €2500 - €2900 per month + vast contract + voordelen

Location: Brussels

Date Posted: 04 April 2024

Ben jij creatief ingesteld en heb je reeds enkele jaren ervaring binnen marketing? Dan is deze vacature als Marketeer bij een gekende speler in de sportsector in regio Brussel vast iets voor jou! Je zal hier instaan voor de opmaak van diverse marketingcampagnes en kan daarvoor rekenen op voldoende begeleiding, ruimte voor eigen initiatief en een vast contract!

Salary: €2500 - €3500 per month + bedrijfswagen

Location: Boechout

Date Posted: 28 March 2024

Een internationale speler gelegen te Boechout en gespecialiseerd in veiligheid op de werkvloer is op zoek naar een Marketing en Event Coördinator.

Salary: €3000 - €4500 per month + vast contract + voordelen

Location: Brussels

Date Posted: 20 March 2024

Een gekende non-profitorganisatie gelegen in regio Brussel is op zoek naar een Digital Marketeer om hun team te vervoegen.

Salary: €59000 - €60000 per annum + Competitief salarispakket

Location: Kraainem

Date Posted: 07 March 2024

Een internationale marktleider actief in de chemische FMCG-sector is dringend op zoek naar een Marketing Officer voor hun kantoor in Kraainem. Als Marketing Officer rapporteer je rechtstreeks aan de Managing Director en speel je een cruciale rol in verschillende facetten van onze marketingactiviteiten. Ze zoeken een strategisch denker met een hands-on mentaliteit en een scherp commercieel inzicht. Creativiteit is essentieel voor deze rol, evenals een diepgaande interesse in technische producten van chemische aard.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Willebroek

Date Posted: 12 May 2022

Voor onze klant in de regio van Willebroek, actief binnen de automotive sector, zoeken we een Copywriter & Content Specialist. In deze functie ben je verantwoordelijk voor verschillende copywrite opdrachten en biedt je ondersteuning aan het Europees Marketing team.