Our Walters People sales & marketing division specialises in the recruitment of marketeers throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary marketing job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest marketing vacancies below:

Search Results

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 22 September 2023

Wil jij een cruciale rol spelen in de groei van een toonaangevend bedrijf in de technische sector? Voor een Duits technologiebedrijf, dat wereldwijd bekend staat voor zijn activiteiten in de auto-industrie, zijn wij op zoek naar een Marketing Intelligence Analyst. Het bedrijf heeft productievestigingen en kantoren over de gehele wereld en levert producten in diverse sectoren. Binnen jouw functie, gevestigd in Zaventem zal je data verwerken om het management te ondersteunen met beslissingen te nemen.

Salary: Marktconform

Location: Hemiksem

Date Posted: 18 September 2023

Voor een grote speler binnen de chemische sector, gelegen in Hemiksem, zijn wij op zoek naar een administratief sterk Management Assistant voor hun Supply Chain afdeling. Heb jij affiniteit met de Chemie en wil je je hierin graag verdiepen? Denk je graag out-of-the-box en ben je probleemoplossend alsook klantgericht? Dan is de functie van Management Assistant wel iets voor jou.

Salary: Een aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 14 September 2023

Ben jij een gepassioneerd marketeer met een onweerstaanbare drang om de Nederlandse wereld van copywriting en content te veroveren? Heb je een passie voor de beauty sector en wil je je richten op de Nederlandse markt? Dan zit je bij deze gigant op de juiste plek! Zij zijn op zoek naar een nieuwe ster die hun team wil komen versterken. Samen zal je de Nederlandse content- en copywritinghorizon verkennen en een onuitwisbare indruk maken in de Nederlandse beauty markt!

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Ternat

Date Posted: 13 September 2023

Voor een familiale speler actief in de retailsector gelegen in regio Ternat zijn we op zoek naar een Digital Marketeer om het team te vervoegen. Ben je op zoek naar een leuke en brede functie binnen marketing waar je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief? Dan is deze vacature vast iets voor jou!

Salary: €2400 - €2600 per month

Location: Saint-Josse-ten-Noode

Date Posted: 11 September 2023

Join an international society dedicated to advancing nephrology education, science and patient care worldwide. The society represents a vast international network and provides an effective platform for scientific exchange, debate and dissemination of information between health care professionals worldwide. Located in Saint-Josse-ten-Noode and easily accessible by public transport, the company offers you the opportunity to develop your skills in an international environment.

Salary: €35000 - €64000 per annum + verzekeringen, maaltijdcheques, laptop

Location: Turnhout

Date Posted: 08 September 2023

Voor een bedrijf te Turnhout, actief in de innovatie en technologie, ben ik op zoek naar een Marketing & Event Coördinator om hun team te versterken. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van internationale evenementen en beurzen, de communicatie hieromtrent en al het nodige marketingmateriaal en zoveel meer. Ben jij communicatie sterk, weet jij van aanpakken en werk je graag alles tot in detail uit? Spreek je uitstekend Engels? Solliciteer dan snel!

Salary: €3000 - €3800 per month

Location: Hoboken

Date Posted: 08 September 2023

Een bedrijf in Hoboken en gespecialiseerd in innovatieve smeerolie is op zoek naar een B2B Marketing & Communicatie Officer. Heb jij een eerste ervaring in een B2B omgeving en ben je op zoek naar een rol vol verantwoordelijkheden? Dan is dit misschien wel de job voor jou!

Salary: €2000 - €2500 per month

Location: Brussels

Date Posted: 06 September 2023

Voor onze klant, een digitaal marketingbureau in hartje Brussel, zijn we op zoek naar een Junior Digital Analyst, voor een vast contract. Als Junior Digital Analyst leer je de ins en outs van de digitale reclamewereld en gebruik je je analytische vaardigheden om klanten te laten groeien en ontwikkelen. Heb je een passie voor cijfers, data-analyse of technische knelpunten? Sta je te popelen om de impact van digitaal op bedrijven te begrijpen? Lees dan snel verder!

Salary: Mooie verloning

Location: Turnhout

Date Posted: 01 September 2023

Een bedrijf te Turnhout, actief in de innovatie en technologie, zoekt een Marketing en Communication Officer. Je zal optreden als Marketing Business Partner en instaan voor het organiseren van evenementen en beurzen, de communicatie hieromtrent en al het nodige marketingmateriaal en zoveel meer. Ben jij communicatie sterk, weet jij van aanpakken en werk je graag alles tot in detail uit? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer online!

Salary: €3500 - €4500 per month

Location: Antwerp

Date Posted: 30 August 2023

Ben jij een gedreven en resultaatgerichte CRM Marketeer met een passie voor klantrelaties en data-analyse? Heb je ervaring met het opzetten en optimaliseren van effectieve CRM-campagnes en ben je altijd op zoek naar manieren om de klantbetrokkenheid te vergroten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een bedrijf in Antwerpen centrum dat gespecialiseerd is in duurzame mobiliteitsoplossingen zoeken we namelijk een CRM Marketeer!