Our Walters People sales & marketing division specialises in the recruitment of marketeers throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary marketing job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest marketing vacancies below:

Search Results

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 24 November 2022

Een gekende speler in de mobility sector in Zaventem is op zoek naar een Sales en Marketing Analyst. Kan jij inzicht brengen in grote hoeveelheden data voor het sales team en kan je marktstrategieën ontwikkelen voor het Marketing team? Ben jij op zoek naar een eerste analytische ervaring of heb je al een eerste ervaring en ben je klaar voor een volgende stap in je carrière? Dan is dit de uitdaging voor jou!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 18 November 2022

Een dynamisch bedrijf actief in de industriële sector en gelegen in Zaventem is op zoek naar een gemotiveerde Marketing Analyst. Heb jij reeds ervaring in een strategische marketing of analytische sales functie? Heb jij een vlotte kennis van het Nederlands en het Frans? Kijk je uit naar de volgende uitdaging in je carrière? Dan is deze job iets voor jou!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Vilvoorde

Date Posted: 10 November 2022

Een internationaal bedrijf actief in de technologische sector en gelegen in Vilvoorde, is op zoek naar een Junior Marketing Analyst. Heb jij idealiter een eerste marketing ervaring en ben je analytisch sterk? Lees dan snel verder.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Kortenberg

Date Posted: 10 November 2022

Een internationale firma actief binnen de technische sector en gelegen in regio Kortenberg, is op zoek naar een Technical Product Assistant. Heb jij minstens een eerste ervaring binnen de marketing en ben jij geïnteresseerd in technische producten? Lees dan snel verder!

Salary: mooie doorgroeimogelijkheden

Location: Ternat

Date Posted: 09 November 2022

Voor een sterke speler internationaal actief binnen de FMCG-sector gelegen in regio Ternat zijn we op zoek naar een Junior Marketeer om het team te versterken.

Salary: doorgroeimogelijkheden

Location: Asse

Date Posted: 08 November 2022

Voor een gekende speler actief binnen de retailsector gelegen in regio Asse zijn we op zoek naar een Marketeer om het team te versterken. Heb jij minstens een eerste ervaring binnen marketing en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging waar er veel ruimte is voor eigen initiatief en flexibiliteit? Lees dan snel verder!

Salary: €3000 - €3500 per month + an attractive salary package

Location: Louvain-La-Neuve

Date Posted: 07 November 2022

An exciting new opportunity as Customer Project Coordination Associate has just become available in a company in the medical sector. This company is located in Louvain-La-Neuve and is offering a temporary mission of 1 year - or more. Would you like to elaborate and do the follow-up of the projects in all its steps (from creation to closing phase) in close relationship with Project Manager? Interact with all internal actors (engineering, manufacturing, supply chain? Then this job could be the one for you!

Salary: Negotiable

Location: Berchem

Date Posted: 28 October 2022

One of our clients located in Berchem and active in the healthcare sector, is looking for a Marketing & Communication Specialist.The Marketing & Communication specialist will be responsible for all marketing communications and marketing campaigns within the company.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Mechelen

Date Posted: 27 October 2022

Voor een internationaal bedrijf in regio Mechelen zijn wij op zoek naar een Junior Digital Marketeer die zowel geschreven als gesproken zeer vlot is in het Nederlands en in het Engels. Heb jij een bachelor diploma en ben je op zoek naar een eerste ervaring binnen digital marketing? Dan is dit jouw kans!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Puurs

Date Posted: 09 October 2022

Een Europese leider actief in de merkensector en gelegen in Puurs is op zoek naar een dynamische en creatieve Marketeer. Heb je een passie voor marketing, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een levendige functie waar je onder andere het e-commerce team zult ondersteunen.