Our Walters People sales & marketing division specialises in the recruitment of marketeers throughout Belgium. We recruit for SMEs, large companies, banks, financial institutions and insurance companies in Belgium. Whether you are looking for a permanent or temporary marketing job, our consultants understand your needs and can help you take your career to the next step.

View our latest marketing vacancies below:

Search Results

Salary: Marktconform

Location: Hemiksem

Date Posted: 27 March 2023

Veel interesse in de Chemische sector en wil je graag meer weten? Ben jij administratief sterk en analytisch? Denk je graag out-of-the-box en ben je probleemoplossend alsook klantgericht? Solliciteer dan snel voor de job te Hemiksem!

Salary: Negotiable

Location: Willebroek

Date Posted: 27 March 2023

One of our clients located in Willebroek and active in the sector of Transport Equipment, is looking for a Marketing Specialist.

Salary: Negotiable

Location: Schoten

Date Posted: 22 March 2023

Onze klant in Schoten, actief in het vervaardigen van plastic dat gebruikt wordt voor industriële doeleinden, is op zoek naar een allround marketing coördinator.

Salary: Competitief salaris

Location: Vilvoorde

Date Posted: 22 March 2023

Ben jij een ambitieuze marketeer op zoek naar een uitdagende carrière in de marketing? Ben je geïnteresseerd in een rol bij een internationaal bedrijf actief in de retail sector en gelegen nabij Vilvoorde? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Als Marketing Specialist zul je werken aan innovatieve en creatieve marketingcampagnes en strategieën om merken te promoten en klantloyaliteit te stimuleren.Twee van de belangrijkste kenmerken die we zoeken in onze ideale kandidaat zijn een passie voor marketing en sterke analytische vaardigheden. Als je een gemotiveerde Marketing Specialist bent die zich wil aansluiten bij een groeiend en dynamisch bedrijf, solliciteer dan nu!

Salary: Negotiable

Location: Hoboken

Date Posted: 17 March 2023

Een bedrijf in Hoboken en gespecialiseerd in innovatieve smeerolie is op zoek naar een B2B Marketing & Communicatie Officer. Heb jij een eerste ervaring in een B2B omgeving en ben je op zoek naar een rol vol verantwoordelijkheden? Dan is dit misschien wel de job voor jou!

Salary: Mooi salaris + bedrijfswagen

Location: Brussels

Date Posted: 17 March 2023

Voor een internationale speler gelegen in regio Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Officer om het team te versterken.

Salary: Aantrekkelijk salaris

Location: Overijse

Date Posted: 02 March 2023

Wil jij werken voor een bedrijf dat actief is in bijna elke industrie, van elektronica tot voedselproductie en hernieuwbare energie? Bij dit bedrijf werk je met de nieuwste technologieën en baanbrekende innovaties, in een inclusieve en zorgzame omgeving waarin jij kunt groeien. Als Digital Sales Specialist leid jij bezoekers naar ons online sales kanaal en zorg jij ervoor dat ze meteen naar de check-out gaan! Je optimaliseert de customer journey en zorgt voor een sterke online aanwezigheid door middel van Search Engine Optimization en Advertisement-projecten, het opzetten van online marketingcampagnes en het finetunen van de gebruikerservaring.

Salary: Mooi salaris + voordelen

Location: Brussels

Date Posted: 02 March 2023

Voor een internationale speler gelegen ten westen van Brussel zijn we op zoek naar een Content Marketeer om het team te vervoegen. Heb jij reeds relevante ervaring en ben je op zoek naar een gevarieerde functie binnen een dynamische team? Lees dan snel verder!

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Schoten

Date Posted: 28 February 2023

Een Europese leider actief in de industriële dienstverlening en gelegen in Schoten is op zoek naar een dynamische en creatieve Junior Marketing Manager. Heb je een passie voor marketing, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof bedrijf? Dan is deze job iets voor jou! Je komt terecht in een levendige functie waar je een brede marketing rol zult vervullen.

Salary: Aantrekkelijk salarispakket

Location: Zaventem

Date Posted: 23 February 2023

Een internationale speler, actief in de modesector en gelegen in regio Zaventem, is actief op zoek naar een Marketing Project Manager E-Commerce. Als Marketing Project Manager E-Commerce zal je aan het stuur staan van een nieuw project, namelijk de lancering van een nieuw merk op de B2C markt. Daarnaast zal je ook technische/analytische marketing taken uitvoeren voor de bestaande B2B markt. Ben jij thuis in de wereld van e-commerce en heb jij ervaring met digital marketing? En ben jij daarnaast sterk in technische/analytische marketing? Lees dan snel verder!